Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Single-channel το 2017 ; Χαχαχα Γιατί δεν έχει δεύτερο dimm, μονο 1. Ή γιατί απλά μπορεί να βρήκε αυτή την photo από googlάρισμα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 2666 auto timings Για βάλε και 2666MHz με 11-12CL να δούμε πόση διαφορά θα έχουμε και σε παρακαλώ βάλε ένα άλλο σημείο που να μην κοιτάς τον τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Single-channel το 2017 ; Χαχαχα Κ εγώ με single είμαι επειδή μοίρασα τα λεφτά που είχα για να πάρω οθόνες κτλ κτλ. Όταν πέσουν οι τιμές (άμα πέσουν) θα πάρω κ άλλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Οχι βεβαια , οταν πεσουν οι τιμες θα παρω αλλο ενα μαλλον 8αρι Εχεις 16GB DDR4 RAM απ ότι φαίνεται στο screen που έδωσες σε SINGLE channel (αρα 1 dimmάκι) , αλλά θα πάρεις 8GB DDR4 για να κάνεις Dual channel ? Πες μας από πιο google τράβηξες την φωτογραφία ?????? Ignore και αι στο ............ καλό .... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν η κάρτα γραφικών που έχετε μπορεί να κάνει render μονο 50 frames θα δείτε 50 frames και με το ένα setup ΚΑΙ με το άλλο, aka GPU μπουκάλι Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι οι μνήμες δεν κάνουν διαφορα, αλλα το ότι στο σύστημα που έχετε ΔΕΝ κάνει διαφορα γιατί ο αδύναμος κρίκος είναι η κάρτα γραφικών Και αυτο δεν ειναι 100% ορθο. Πχ. στο video που ειχα απτο witcher 3 η καρτα ηταν 99% και στις 2 περιπτωσεις αλλα με τις μνημες ψηλα ειμουνα 15% πανω. Μη με ρωτας πως και γιατι, δεν ξερω ουτε εγω πως γινεται αυτο Εχεις 16GB DDR4 RAM απ ότι φαίνεται στο screen που έδωσες σε SINGLE channel (αρα 1 dimmάκι) , αλλά θα πάρεις 8GB DDR4 για να κάνεις Dual channel ? Πες μας από πιο google τράβηξες την φωτογραφία ?????? Ignore και αι στο ............ καλό .... Τι περιμενεις δηλαδη, να πηγε χτες στις 12 η ωρα το βραδυ που εκανα το post να αγορασε ram για να μουν την πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Single-channel το 2017 ; Χαχαχα τι κοροιδεύεις ρε μεγάλε ? μαρέσει που κάνουν και λικε οι άλλοι, κοροιδεύεις αν κάποιος δεν έχει χρήματα να πάρει 2 * 8 ? πόσο σοβαρός είσαι μπορείς να εξηγήσεις ? κάτι τέτοια ποστ είναι για μονιμο ban, εδώ είμαστε να βοηθιόμαστε και όχι σα 4χρονο παιδί να κοροιδεύεις για το setup άλλου μέλους ? εντωμεταξύ είναι πολύ πιο ορθή κίνηση να πάρει 1* 8 και όταν μαζέψεις χρήμα βάζεις και ένα δεύτερο από το να πάρεις 2*4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 τι κοροιδεύεις ρε μεγάλε ? μαρέσει που κάνουν και λικε οι άλλοι, κοροιδεύεις αν κάποιος δεν έχει χρήματα να πάρει 2 * 8 ? πόσο σοβαρός είσαι μπορείς να εξηγήσεις ? κάτι τέτοια ποστ είναι για μονιμο ban, εδώ είμαστε να βοηθιόμαστε και όχι σα 4χρονο παιδί να κοροιδεύεις για το setup άλλου μέλους ? εντωμεταξύ είναι πολύ πιο ορθή κίνηση να πάρει 1* 8 και όταν μαζέψεις χρήμα βάζεις και ένα δεύτερο από το να πάρεις 2*4. Εννοείται ότι έχεις 100% δίκιο αλλά η ατάκα πήγαινε αποκλειστικά σε έναν συγκεκριμένο χρήστη που για να υποστηρίξει την αγορά του έχει πει ένα σωρό αρλούμπες. Ειδικά όταν κάποιος βάζει λεφτά για να φτιάξει σύστημα με 7700k και 980ti με σκοπό το gaming τότε το ένα ντιμάκι μνήμη για οικονομία δεν γίνεται να το πιστέψεις... Πόσο μάλλον όταν υποστηρίζει ότι θα πάρει αργότερα μια 8άρα ddr4 για να κάνει dual channel με την 16άρα που έχει ήδη. Πάλι καλά δλδ που δεν είπε ότι θα πάρει και μία amd gpu να την βάλει SLI με την 980 για να ανεβάσει τα fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Η διαφορά του 1800x με τον 1700x είναι 0,2ghz συχνότητα. Αξιζει για αυτή την μικρή διαφορά να τον πάρει κάποιος; θα έχει τεράστια διαφορά στις επιδόσεις; ρωτάω γιατί έχουν 100 ευρώ διαφορά. Εκτός αν έχουν και άλλες διαφορές που δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Χ και στους 2 και παίρνεις τον 1700 που είναι κάτω από 300, τον ανεβάζεις στα επίπεδα του 1700Χ με την στοκ ψήκτρα του και είσαι άρχοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Η διαφορά του 1800x με τον 1700x είναι 0,2ghz συχνότητα. Αξιζει για αυτή την μικρή διαφορά να τον πάρει κάποιος; θα έχει τεράστια διαφορά στις επιδόσεις; ρωτάω γιατί έχουν 100 ευρώ διαφορά. Εκτός αν έχουν και άλλες διαφορές που δεν γνωρίζω. Εγώ προσωπικά νομίζω ότι είναι απλά πολυτέλεια και ο 1700x αλλα και ο 1800x, και οι δυο είναι το ακριβώς ίδιο chip με τον 1700 αλλα μπορείς πιο συχνά να καταφέρεις μεγαλύτερο oc (όχι πάντα όμως) με τον 1800x. Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να πάρεις τον 1700 και να επενδύσεις αλλου τα χρήματα. Το έχω πει και άλλες φορες αλλα πιστεύω ότι τα δυο καλύτερα CPU στην Ryzen σειρά είναι ο 1600 και ο 1700. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ο 1700 και ο 1700x έχουν 40 ευρώ διαφορά μονο που ο 1700 έχει και ψυκτρα ενώ ο 1700x θα χρειαστεί να πάρω έξτρα. Και εκεί θέλω να καταλήξω.... Αν κάνω oc τον 1700 θα χρειαστεί να αλλάξω σύστημα ψύξης, λογικά Καμία υδροψυξη. Οπότε είτε στον έναν είτε στον άλλο θα χρειαστώ ψηξη. Εκτός αν η μανισια ψήκτρα είναι τόσο καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ο 1700 και ο 1700x έχουν 40 ευρώ διαφορά μονο που ο 1700 έχει και ψυκτρα ενώ ο 1700x θα χρειαστεί να πάρω έξτρα. Και εκεί θέλω να καταλήξω.... Αν κάνω oc τον 1700 θα χρειαστεί να αλλάξω σύστημα ψύξης, λογικά Καμία υδροψυξη. Οπότε είτε στον έναν είτε στον άλλο θα χρειαστώ ψηξη. Εκτός αν η μανισια ψήκτρα είναι τόσο καλή. Η ψυκτρα που εχει κανει για 3.8 ghz ευκολα. Τωρα αν θες να πας παραπανω ναι, κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις ψυκτρα. Ο spartan απο οσο ξερω με την stock ηταν τοσο καιρο στα 3.8, θα στα πει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ο 1700 και ο 1700x έχουν 40 ευρώ διαφορά μονο που ο 1700 έχει και ψυκτρα ενώ ο 1700x θα χρειαστεί να πάρω έξτρα. Και εκεί θέλω να καταλήξω.... Αν κάνω oc τον 1700 θα χρειαστεί να αλλάξω σύστημα ψύξης, λογικά Καμία υδροψυξη. Οπότε είτε στον έναν είτε στον άλλο θα χρειαστώ ψηξη. Εκτός αν η μανισια ψήκτρα είναι τόσο καλή. Ή για 30 παραπάνω πας 1700 + Noctua U12s AM4 και είσαι μια χαρά. Η stock ψύκτρα στον 1700 είναι καλή μέχρι 3.8 από εκεί και μετά θες σίγουρα άλλη ψύξη. Τα 3.6 που είναι ο 1800x τα πιάνεις για πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Να τώρα έχω και άλλη απορία.... Είπες ότι τα 3.6 του 1800x. Στο eshop λέει Clock Rate: 3.60Ghz / 4.0Ghz Turbo Mode. Δεν είναι 4ghz; με oc φτάνει τοσο; και αν είναι έτσι δεν πάει πάνω από 4ghz. Μέχρι εκεί έχει ταβάνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Να τώρα έχω και άλλη απορία.... Είπες ότι τα 3.6 του 1800x. Στο eshop λέει Clock Rate: 3.60Ghz / 4.0Ghz Turbo Mode. Δεν είναι 4ghz; με oc φτάνει τοσο; και αν είναι έτσι δεν πάει πάνω από 4ghz. Μέχρι εκεί έχει ταβάνι; Το turbo είναι μονο για ένα core, αν κανεις δουλειές που θέλουν 1 core (2 threads) τότε κάνει boost στα 4, αλλιώς είναι στα 3.6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις