Spartan117 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ρώτα τον ''7700Κ'' να σου πει, καμία διαφορά είτε έχεις 2133άρες, είτε 3200άρες Με 980 δεν έχεις διαφορες Άλλη μια τραγική σκηνή που μετράει κυρίως το IPC (μιας και ο 7600k σχεδόν φτάνει τον 7700k), στην ίδια σκηνή που τρώνε βουτιά οι Ryzen: + 50 fps από το πουθενά και με 100MHz πιο χαμηλό frequency. Προτεραιότητα της AMD θα πρέπει να είναι το support για ταχύτερες μνήμες και αύξηση clocks, με αυτά τα δυο μια χαρά θα είναι για πολύ καιρό. Πάντως οι μνήμες κάνουν τραγικές διαφορες σε κάποια σημεία, και εγώ δεν τις σπρώχνω όσο κάτι άλλοι στο oc.net γιατί τους δίνω normal τάση (1.4) και normal soc (1.125). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ROFL, που είναι ο Aten-Ra που έλεγε ότι δεν γίνεται να πάρεις 50FPS από RAM.. **Το συγκριτικό του DF είναι μετά το patch για Ryzen όμως ή πριν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ROFL, που είναι ο Aten-Ra που έλεγε ότι δεν γίνεται να πάρεις 50FPS από RAM.. **Το συγκριτικό του DF είναι μετά το patch για Ryzen όμως ή πριν ; Μετά, είναι το καινούργιο patch. 7 διαφορετικές σκηνές, η ίδια σύγκριση: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το δικό σου σύστημα Spartan μπαίνει σε άλλη κατηγορία, είναι αρκετά πάνω από το average performance των Ryzen συστημάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ROFL, που είναι ο Aten-Ra που έλεγε ότι δεν γίνεται να πάρεις 50FPS από RAM.. **Το συγκριτικό του DF είναι μετά το patch για Ryzen όμως ή πριν ; Στο Tomb Raider μετά το Patch φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ο spartan είναι παράδειγμα για το πόσο πολύ νόημα έχει να κάνει κανείς optimize, tune και φυσικά oc το σύστημά του. Ο τρόπος που μοιράζεται την πληροφορία, χωρίς κομπλεξισμούς/ελιτισμούς κλπ τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το σύστημα του Spartan είναι τρανό παράδειγμα του τι μπορείς να καταφέρεις αν κάνεις έξυπνη αγορά, μια ισορροπημένη επιλογή parts, ψάξιμο του τι μπορείς να κερδίσεις από (cpu/gpu)oc/memory/timings/κλπ optimize και αποτελέσματα χωρίς παρωπιδες και κοκκινα/μπλε "γυαλιά". 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ROFL, που είναι ο Aten-Ra που έλεγε ότι δεν γίνεται να πάρεις 50FPS από RAM.. **Το συγκριτικό του DF είναι μετά το patch για Ryzen όμως ή πριν ; Συγκρίνεις memory performance σε δυο διαφορετικά συστήματα το ένα με ΤΙΤΑΝ XP default (turbo 1582MHz με Blower Cooling ) εναντίων GTX1080Ti ΑΙΒ στα 2000MHz ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Συγκρίνεις memory performance σε δυο διαφορετικά συστήματα το ένα με ΤΙΤΑΝ XP default (turbo 1582MHz με Blower Cooling ) εναντίων GTX1080Ti ΑΙΒ στα 2000MHz ??? Σε cpu bottleneck δεν κάνει διαφορά, και το ίδιο το DF λέει "overclocked titan x pascal" όχι stock. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Βαλε τις μνήμες στα 2667ΜΗz με τα μικρότερα timings που μπορείς στο δικό σου μηχάνημα και δες πόσο θα έχεις διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ωραία πάμε να ξανααναλύσουμε αν έχουν impact οι ram στο gaming performance. Εγώ λέω όποιος πιστεύει ότι δεν έχουν, να πάρει 16gb single dimm 2133. Όποιος πιστεύει ότι έχουν ας πάρει τίποτα πιο γρήγορες. Γίνεται να μην ξαναζαλιστούν τα παπάκια μας, με τι gpu είχε ο ένας, αν φύσαγε στο δωμάτιο του άλλου και πια έκδοση bios είχαν όλοι αυτοί? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το σύστημα του Spartan είναι τρανό παράδειγμα του τι μπορείς να καταφέρεις αν κάνεις έξυπνη αγορά, μια ισορροπημένη επιλογή parts, ψάξιμο του τι μπορείς να κερδίσεις από (cpu/gpu)oc/memory/timings/κλπ optimize και αποτελέσματα χωρίς παρωπιδες και κοκκινα/μπλε "γυαλιά". Πράγματα που θα 'ταν χρήσιμο να τα βλέπαμε και για έναν 7700K ώστε να υπάρχει συγκρισιμότητα. Γιατί ειδικά στο ROTTR υπάρχουν θετικές ενδείξεις για κάτι τέτοιο: https://www.youtube.com/watch?v=D_Yt4vSZKVk Άλλωστε τα timings/subtimings δεν έχουν καμία σχέση με το CCX communication που είναι ryzen specific. Εκεί μετράει μόνο το ram speed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δεν έχει πέραση το oc σε skylake/kabylake. Είμαστε ελάχιστοι, οι περισσότεροι ήδη κλοκαρισμένοι από μόνοι μας.... Άλλωστε οι περισσότεροι φλώροι πέρνουν K cpu για να τον πουλήσουν μετά ''ποτέ oc'' Μιλάμε για κάλο, όχι αστεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Προτεραιότητα της AMD θα πρέπει να είναι το support για ταχύτερες μνήμες και αύξηση clocks, με αυτά τα δυο μια χαρά θα είναι για πολύ καιρό. Πάντως οι μνήμες κάνουν τραγικές διαφορες σε κάποια σημεία, και εγώ δεν τις σπρώχνω όσο κάτι άλλοι στο oc.net γιατί τους δίνω normal τάση (1.4) και normal soc (1.125). Χτες που εβαλα να δοκιμασω την καινουργια καρτα ετρεξα 5-6 games και κατι δεν μου πολυαρεσε. Εβλεπα τραγικες βουτιες σε ολα τα games που δοκιμασα (witcher 3 / dota 2 /pubg / watchdogs 2) και εψαχνα να βρω τι ειναι. Ξαναεσβησα / περασα drivers της καινουργιας καρτας μηπως εκανα εκει καμια χαζομαρα αλλα τιποτα. Μετα μου ρθε φλασια και λεω οι μνημες ειναι, τσεκαρω και για καποιο λογο ηταν στα 2133. Ηταν τοσο τραγικες οι διαφορες που δεν χρειαζεται benchmark να το καταλαβεις. Ενδεικτικα dota 2 ειμουν 20-25% πισω, pubg επεφτα στα 40 (που κατω απο 65 δεν πεφτει ουτε με αιτηση), watchdogs 2 οποτε παταγα γκαζι τρεμοπαιζε στα 50-55 και ουτω καθεξης. Κανουν μεγαλη διαφορα οι μνημες, στο Ryzen τουλαχιστον. Αμα το ξερα απο την αρχη θα εδινα και κατιτις παραπανω να παω στα 3600 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Κι εγώ που έδωσα, δεν τα πιάνω για 24/7, 3600 c16 είναι το xmp, έχω προσπαθήσει για 3466 c14,c15 3333 c14 τζίφος. 3600 c16 θέλει πολύ τάση στον Imc, έχω και κάποια ανεξήγητα cold boot, τελικά είμαι στα 3200 c14 απροβλημάτιστος. Για 24/7 και με o/c στον cpu φυσικά. Το διευκερινίζω για να μην ξαναπεταχτούν τα κακά πνεύματα πως πάνε οι μνήμες στα 4000++ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις