Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε ο 8700k θα την σπρώξει σε 99% util στα 1080p. Έχω δει βίντεο που πέφτει σε 90% util με 5GHz 7700k στα 1440p :D

Αυτά τα games έχουν φτιαχτεί για 60 fps στις κονσόλες και η PC έκδοση είναι απλά ένα bonus. Και που μας δίνουν unlocked framerate πάλι χάρη μας κάνουν.

Είναι τέρας η 1080Ti..Το BF ξεκίνησε στο PC, χάρη τους κάνουμε εμείς που το αγοράζουμε έτσι όπως το κατάντησαν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι τέρας η 1080Ti..Το BF ξεκίνησε στο PC, χάρη τους κάνουμε εμείς που το αγοράζουμε έτσι όπως το κατάντησαν..

Εγώ δεν το αγόρασα, "free" με το Access το πήρα. Μετά από το χαλι που ήταν το launch του BF4 (που είχα αγοράσει μαζί με το premium day 1) never again.

Spartan117 πάντως είσαι μεγάλος... νοσηλευτής! Πιο πολλή ώρα ήσουν με την σύριγγα στο χέρι παρά με το όπλο!!! :-D

Στο ΝΑΤΟ υπηρέτησε ;)

• Like 2

Eγω παντως που μολις την πηρα φρεσκια φρεσκια, ομολογω δεν με εντυπωσιασε XD

Ειναι λιγο χειροτερη σε 4k απο οτι ειναι μια 1060 σε 1080p. . Θα την στειλω στο ορυχειο να στρωσει

Spartan117 πάντως είσαι μεγάλος...   νοσηλευτής! Πιο πολλή ώρα ήσουν με την σύριγγα στο χέρι παρά με το όπλο!!! :-D

Στο ΝΑΤΟ υπηρέτησε ;)

Έπρεπε να δείτε operation locker που το μονο πράμα που έκανα ήταν revive και heal και έβγαινα πρώτος στο scoreboard με score τύπου 9-3 :-D

• Like 3

Το βίντεο το ανεβάσανε σε vp9 σήμερα οποτε η ποιότητα απλά είναι μέρα με νύχτα.

Σε μισώ. Εμένα μου ανεβάζει 70-75 βαθμούς με την stock ο 1600 όταν παίζω bf1.

Παίζει ρόλο το οτι είναι και full ζεστό το δωμάτιο χωρίς a/c αλλά οκ :P 

Σε μισώ. Εμένα μου ανεβάζει 70-75 βαθμούς με την stock ο 1600 όταν παίζω bf1.

Παίζει ρόλο το οτι είναι και full ζεστό το δωμάτιο χωρίς a/c αλλά οκ :P

Και εγώ μην φανταστείς με 26C ambient είμαι. Η noctua απλά κάνει δουλειά.

• Like 1

Μιας και ο φίλος από πάνω ανέφερε το θέμα θερμοκρασίας... να ξέρετε όσοι έχετε καλή AIO ψύξη να δοκιμάσετε να την τοποθετήσετε στο μπροστά μέρος του κουτιού με τα fans να είναι στην εξωτερική πλευρά και να φέρνουν αέρα από έξω προς τα μέσα (προς την αντλία). Έχουν τόσο καλη θερμική συμπεριφορά οι ryzen που η idle θερμοκρασία είναι ίση με την θερμοκρασία δωματίου.

Αντίθετα όταν την είχα τοποθετημένη στο πάνω μέρος του κουτιού είχα 3-5 βαθμούς παραπάνω σε idle. Δεν πιστεύω ότι είναι κανόνας η διαφορά που είχα εγώ, θα εξαρτάται και από το κουτί και γενικότερα από το υπόλοιπο setup... αλλά όποιος δεν βαριέται αξίζει να το δοκιμάσει.

• Like 1

Μιας και ο φίλος από πάνω ανέφερε το θέμα θερμοκρασίας... να ξέρετε όσοι έχετε καλή AIO ψύξη να δοκιμάσετε να την τοποθετήσετε στο μπροστά μέρος του κουτιού με τα fans να είναι στην εξωτερική πλευρά και να φέρνουν αέρα από έξω προς τα μέσα (προς την αντλία). Έχουν τόσο καλη θερμική συμπεριφορά οι ryzen που η idle θερμοκρασία είναι ίση με την θερμοκρασία δωματίου.

Αντίθετα όταν την είχα τοποθετημένη στο πάνω μέρος του κουτιού είχα 3-5 βαθμούς παραπάνω σε idle. Δεν πιστεύω ότι είναι κανόνας η διαφορά που είχα εγώ, θα εξαρτάται και από το κουτί και γενικότερα από το υπόλοιπο setup... αλλά όποιος δεν βαριέται αξίζει να το δοκιμάσει.

παιζει ρολο και η καρτα ,αν βγαζει αερα εξω η μεσα στο κουτι

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...