akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Το dual bios της gigabyte ειναι ενα ψεμα... στην παλια μου τουλαχιστον 990FX UD5 τι dual τι ξεdual ωρες ωρες μουλαρωνε και δεν ανοιγε το pc με τπτ... βγαλσιμο μπαταριες μνημες και τα λοιπα... κοροιδια dual bios... γενικα αυτη η μητρικη ηταν για πεταμα... Εκανα κατι δοκιμες για 3,9 τωρα με 1.375 ,ετρεχα prime95 για κανα μισάωρο με ανοιχτο το πλαινο καπακι με θερμοκρασια max 89 βαθμους ,ε λέω δεν κλέινω το καπάκι να δω ποσο θα ανεβει ακομα η θερμοκρασία και με το που το κλεινω μετα απο 5-10 δευτερολεπτα εκανε restart ο υπολογιστης Με το wraith spire δεν γινεται τπτ... η K5 εχει 7 power phases η prime x370 pro εχει 10 η msi x370 carbon pro εχει 10 οποτε η giga ειναι η χειροτερη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εξισου καλη επιλογη αν οχι η καλυτερη και η Asus X370 Pro Η K5 εχει debug led? Ναι...εμενα μου φάνηκε τρομερά χρήσιμο. Την k5 την πηρε φιλος μου και μπορω να πω οτι μου φανηκε χειροτερη απο την strix b350 που εχω..Τι να πω, μαλλον με την 970 aura εχουν ανεβει οι απαιτησεις μου Καλησπέρα, ως προς τι σου φάνηκε χειρότερη; βοηθησε εμάς που ακόμα δεν έχουμε mb να αποφύγουμε αστοχίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 οι micro ειναι για entry level συστηματα, δηλαδη λιγα πραγματα πανω και μικρες καρτες γραφικων. σε λιγο θα τις προτεινεται και για threadripper. p Αν ψάξεις καλύτερα θα δεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Entry level συστήματα με nvme και 1070 ή 1800 κάρτα και r7 1700 επεξεργαστή δεν υπάρχουν. Μια χαρά συστήματαρες φτιάχνεις... Εγώ δηλαδή που πήρα mini-itx μητρική γιατί πάω, για υπολογιστή γραφείου; Με 1600x ή 1700 επάνω και κάρτα στο επίπεδο μιας 1070 (ανάλογα αν πάω σε vega 56 ή 1070); Δεκτό το ότι δεν μπορείς να βάλεις ότι βάζεις σε μια atx μητρική, δεν τα χρειάζονται όλοι όμως αυτά... Στους μισούς και παραπάνω βλέπεις άδειες atx μητρικές... Χωρίς τίποτα έξτρα επάνω... Αυτοί δεν σημαίνει ότι έχουν entry level σύστημα... Αυτό πιστεύω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ναι...εμενα μου φάνηκε τρομερά χρήσιμο. Καλησπέρα, ως προς τι σου φάνηκε χειρότερη; βοηθησε εμάς που ακόμα δεν έχουμε mb να αποφύγουμε αστοχίες. Δεν την εψαξα πολυ μιας και την ειχα μονο 1 ωρα σπιτι μου, αλλα το bios ηταν ακομα πιο περιορισμενο απο οτι της strix που ειχα. Δεν ξερω αν καπου ξεκλειδωναν πραματα και δεν το εβρισκα, αλλα για παραδειγμα δεν μπορουσα να ρυθμισω manually τα volts στις ram. Η της αφηνες stock στο 1.2 η τις clockare μονο του μεσω xmp στο 1.35. Ειχε και αλλα πραγματακια που με ενοχλησαν αλλα δεν τα πολυθυμαμαι, μιας και δεν ειχα ασχοληθει πολυ μαζι της. Παντως θυμαμαι πολυ καλα οτι δυσκολευτηκα πολυ να του κλοκαρο επεξεργαστη και μνημες σε σχεση με την strix. Και να φανταστεις ουτε απτην strix που εχω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, σε συγκριση παντα με την 970 aura που ειχα πριν Γενικα αν εχω καταλαβει καλα AM4 για να παρεις mobo οσο καλη σε AM3 πρεπει να πας στα 200+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Τι μου δειχνεις handbrake ρε φιλε, για handbrake τον θες? Για handbrake εννοουσες οτι δεν αξιζει? Τι μανια εχετε ορισμενοι να βγειτε σωστοι ενω λετε αρλουμπες δεν το καταλαβαινω. Σε gaming σεναρια ο 1200 και ο 1300 κλοκαρισμενοι εχουν μεχρι και 2πλασιες επιδοσεις απο τους fx. Τωρα κοιτα εσυ τα handbrake. Τζισους, μου στελνεις και link... συγγνωμη ρε φιλε που ασχολουμαι με video editing. σορρυ ε? μου επιτρεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 συγγνωμη ρε φιλε που ασχολουμαι με video editing. σορρυ ε? μου επιτρεπεις? Eσενα σου επιτρεπω, στον αλλον που του πες δεν αξιζει και το θελει για games το επισημανες οτι δεν αξιζει για handbrake? Η πιστευεις ειναι ασημαντη λεπτομερεια που δεν χρειαστηκε να αναφερεις? Καταλαβαινεις οτι δινοντας λαθος πληροφοριες επηρεαζεις κοσμο να παει να πεταξει τα λεφτα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 παιδια ειναι οκ οι μνημες για το asus? http://www.skroutz.gr/s/8694900/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-16GVK.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 παιδια ειναι οκ οι μνημες για το asus? http://www.skroutz.gr/s/8694900/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-16GVK.html ποιο asus? παρολα αυτα samsung b-die ειναι ,λογικα θα παιζουν ανετα στα 3200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Eσενα σου επιτρεπω, στον αλλον που του πες δεν αξιζει και το θελει για games το επισημανες οτι δεν αξιζει για handbrake? Η πιστευεις ειναι ασημαντη λεπτομερεια που δεν χρειαστηκε να αναφερεις? Καταλαβαινεις οτι δινοντας λαθος πληροφοριες επηρεαζεις κοσμο να παει να πεταξει τα λεφτα του? σε ολα τα benchmarks που χρησιμοποιουν σωστα ολους τους πυρηνες ο fx ειναι μπροστα και στα παιχνιδια ειναι πισω, με αστεια διαφορα. και εγω σου λεω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση, κι εσυ επιμενεις οτι πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι οι FX επειδη ειναι παλιοι. Πως ακριβως εγω προτεινω στο κοσμο να πεταξει τα λεφτα του? Με το να μην αγορασει τιποτα? Ο ορισμος της λεξης αναβαθμιση ξερεις τι ειναι? Παντως οχι να πεταξεις 500 ευρω για να παρεις κατι που στις μισες διεργασιες ειναι πιο αργο, μονο και μονο για να χαιρεσαι οτι δεν εχεις πια 5ετιας συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 σε ολα τα benchmarks που χρησιμοποιουν σωστα ολους τους πυρηνες ο fx ειναι μπροστα και στα παιχνιδια ειναι πισω, με αστεια διαφορα. και εγω σου λεω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση, κι εσυ επιμενεις οτι πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι οι FX επειδη ειναι παλιοι. Πως ακριβως εγω προτεινω στο κοσμο να πεταξει τα λεφτα του? Με το να μην αγορασει τιποτα? Ο ορισμος της λεξης αναβαθμιση ξερεις τι ειναι? Παντως οχι να πεταξεις 500 ευρω για να παρεις κατι που στις μισες διεργασιες ειναι πιο αργο, μονο και μονο για να χαιρεσαι οτι δεν εχεις πια 5ετιας συστημα Που ειπα εγω οτι πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι οι FX? Α νταξει, αλλος ενας που βαζει λογια στο στομα του αλλου μπας και νικησει κανα επιχειρημα. Ενημερωτικα, στα games μεχρι και 50% πανω ειναι. Δεν το λες λιγο, το λες ΠΟΛΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δείτε τι κάνουν τα παλικαρια στην ND με 8 core jaguar: Next-gen is gonna be fun 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Στο TLOU 2 θα πάθουμε κοκομπλόκο.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Σιγά τόσες ταινίες έχουν βγει με καλύτερα cgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ανακοινώσεις για Ryzen 2 δεν έχουμε ? q1 του 2018 δεν είναι η κυκλοφορία της νέας σειράς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Λογικα μετα την κυκλοφορια των intel "8"gen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις