IceFrog Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 20-25 ευρω διαφορα εχει η micro με την atx prime asus b350 αλλα και με την αντιστοιχη της asrock, οποτε ποια 50 ευρω μας λες? καρτα γραφικων εχεις ο ανθρωπος αλλα και να μην ειχε προτεινε του εσυ καρτα γραφικων που να καλυπτει 2 θεσεις και για να κουμπωσει/ξεκουμπωσει τα sata να πρεπει να γινει φακιρης, οπως στο h61 πχ λογο κακιστου σχεδιασμου. το βασικο o/c το κανει με τo b350. οι micro ειναι για entry level συστηματα, δηλαδη λιγα πραγματα πανω και μικρες καρτες γραφικων. σε λιγο θα τις προτεινεται και για threadripper. p 50 Ευρω διαφορα εχει με μια x370. Το συστημα του που θα ειναι low budget, δεν ειναι entry level? Μικρη καρτα θα βαλει και λιγα πραγματα θα κανει.. Τι να την κανει την τοπ level 350? βα βαλει επανω ραμ στα 2400 ryzen 3 1200 ενα sata και ενα ssd? Διαθετει ΛΙΓΑ χρηματα. Οποτε εαν μπορεσει να χωρεσει στη συνθεση εξ αρχης καλητερο επεξεργαστη, θα του φανει πιο χρισμιμος στο μελλον απο τη δευτερη θεση για καρτα η τις παραπανω θυρες usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 20-25 ευρω διαφορα εχει η micro με την atx prime asus b350 αλλα και με την αντιστοιχη της asrock, οποτε ποια 50 ευρω μας λες? καρτα γραφικων εχεις ο ανθρωπος αλλα και να μην ειχε προτεινε του εσυ καρτα γραφικων που να καλυπτει 2 θεσεις και για να κουμπωσει/ξεκουμπωσει τα sata να πρεπει να γινει φακιρης, οπως στο h61 πχ λογο κακιστου σχεδιασμου. το βασικο o/c το κανει με τo b350. οι micro ειναι για entry level συστηματα, δηλαδη λιγα πραγματα πανω και μικρες καρτες γραφικων. σε λιγο θα τις προτεινεται και για threadripper. p Το AB350 δεν είναι H61 .... Καμιά σχέση. Το H61 είναι κατώτερο και από A320 μητρική.... Η μητρική που προτείνω έχει μια χαρά σχεδιασμό και πλήθος feature για το οτιδήποτε. Ο ενδιαφερόμενος έγραψε πιο πριν πως θα ήθελε να πάει σε X370 + 1600 αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων θα πάει σε R3 1200 + x370 ..... Εγώ του προτείνω το 50€+ που θέλει η μητρική να το ρίξει στον επεξεργαστή. Από την πλατφόρμα που πρότεινα θα έχει όλα τα καλουδια που χρειάζεται, ενώ θα έχει ανέβει σε ισχύ συστήματος από 4c/4t σε 6c/12t !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twingo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Το AB350 δεν είναι H61 .... Καμιά σχέση. Το H61 είναι κατώτερο και από A320 μητρική.... Η μητρική που προτείνω έχει μια χαρά σχεδιασμό και πλήθος feature για το οτιδήποτε. Ο ενδιαφερόμενος έγραψε πιο πριν πως θα ήθελε να πάει σε X370 + 1600 αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων θα πάει σε R3 1200 + x370 ..... Εγώ του προτείνω το 50€+ που θέλει η μητρική να το ρίξει στον επεξεργαστή. Από την πλατφόρμα που πρότεινα θα έχει όλα τα καλουδια που χρειάζεται, ενώ θα έχει ανέβει σε ισχύ συστήματος από 4c/4t σε 6c/12t !!! Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις προτάσεις τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά, επιτρεποντας μου και οι mods για την κατάχρηση που κάνω. Ο υπολογιστής που διαθέτω είναι : Phenom x6 1100t. 3 ssd samsung Κάρτα γραφικών rx470. Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γίνει η μετάβαση στην ΑΜ4. Αρα μιλάμε για μητρική, επεξεργαστή και μνήμες. Μνήμες βρήκα απο τις αγγελίες στα 100€ τις gshill ripjaws 2666. Υπάρχει ενα διαθέσιμο 250€ για τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις προτάσεις τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά, επιτρεποντας μου και οι mods για την κατάχρηση που κάνω. Ο υπολογιστής που διαθέτω είναι : Phenom x6 1100t. 3 ssd samsung Κάρτα γραφικών rx470. Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γίνει η μετάβαση στην ΑΜ4. Αρα μιλάμε για μητρική, επεξεργαστή και μνήμες. Μνήμες βρήκα απο τις αγγελίες στα 100€ τις gshill ripjaws 2666. Υπάρχει ενα διαθέσιμο 250€ για τα υπόλοιπα. στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις και πιο γρηγορες. Οι επιλογες σου ειναι δυο. Ειτε αγοραζεις μια μητρικη τυπου asus b350 plus και καποιον μικρο ryzen Η αγοραζεις την asrock και με 30-40 ακoμα πας στον ryzen 5 1600. επισης μπορει να βρεις καλες ευκαιριες στις αγγελιες, Τον επεξεργαστη μου τον αγορασα στα 210 Και τη μητρικη μου δε την προλαβα σε αγγελια στα 90 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Το πακετακι Asrock Ab350m pro 4 + R5 1600 είναι ο μοναδικός δρόμος να πας .... 286€ το σετακι Επιδόσεις που μέχρι να βγει αυτός ο επεξεργαστής/ πλατφόρμα, έπαιρνες με 700€ , πλέον τα παίρνεις με κάτω από 300€ .... Όσο δηλαδή εχει μόνος του ένας Ι5 7600Κ με την ψυκτρα μαζί που πρέπει να πάρεις για να τον δουλεψεις.... Τι να λέμε τώρα. Ο R5 1600 είναι ο επεξεργαστής της 10ετιας !!! Άφθονη επεξεργαστική ισχυ, Δέχεται καλό overclock Μπαίνει σε φτηνές μητρικές που όμως έχουν τα πολυπόθητα M2 Nvme pci-e x4 και Usb 3.1 g1/g2 Έρχεται και με ψυκτρα. Έχει πολύ καλό συντελεστή απόδοσης/κατανάλωσης. Απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που ψάχνει δυνατό σύστημα σε νορμάλ τιμή , εκεί δηλαδή που κοιτά ο πολύς κόσμος. Από την στιγμή που ξεφυγες από τα τετραπύρηνο εδώ και 6 χρόνια , μην γυρίσεις πίσω .... Ειδικά στην σημερινή εποχή που οι πυρήνες έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη χρηστικότητα απ ότι στο παρελθόν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Να πω και εγω με την σειρά μου ότι και εγώ σε αυτό τον συνδυασμό πήγα, για να αλλαξω τον Phenom 555. Γενικά πάντα κοιτάω όποτε κάνω αλλαγές να αγοράζω όσο τον δυνατόν καλύτερα VFM προϊόντα και όπως το βλέπω και έχω διαβάσει ο Ryzen 1600 μαζί με την Asrock αυτή την στιγμή για όποιον θέλει ένα σύστημα μεσαίας κατηγορίας είναι οι καλύτερες επιλογές.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Σχετικά με το ashes είδα ότι κάνει 3 ευρώ στα κλειδαδικα οποτε το αγόρασα τελικά για να έχω την τελευταία έκδοση: Διάβασα βγάλανε και Vulkan patch οποτε θα είναι ενδιαφέρον να τεστάρω διαφορες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Σχετικά με το ashes είδα ότι κάνει 3 ευρώ στα κλειδαδικα οποτε το αγόρασα τελικά για να έχω την τελευταία έκδοση: Διάβασα βγάλανε και Vulkan patch οποτε θα είναι ενδιαφέρον να τεστάρω διαφορες. Χωρίς τα dlc όμως. Και στις 24 βγαίνει το μεγάλο patch, με πολλά καλούδια για 4πύρηνους και άνω, καλύτερα να κάνεις και τότε ένα νέο τεστ. (Άσχετο, αλλά 24αρα full πιάνεις και τα 11 τα έχεις σε 48 λεπτά??? Χαχαχα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Σχετικά με το ashes είδα ότι κάνει 3 ευρώ στα κλειδαδικα οποτε το αγόρασα τελικά για να έχω την τελευταία έκδοση: Διάβασα βγάλανε και Vulkan patch οποτε θα είναι ενδιαφέρον να τεστάρω διαφορες. link? pm έστω αν απαγορεύεται ξέρω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Χωρίς τα dlc όμως. Και στις 24 βγαίνει το μεγάλο patch, με πολλά καλούδια για 4πύρηνους και άνω, καλύτερα να κάνεις και τότε ένα νέο τεστ. (Άσχετο, αλλά 24αρα full πιάνεις και τα 11 τα έχεις σε 48 λεπτά??? Χαχαχα) VDSL πενηντάρα έχω και κατέβηκε στα 45 λεπτά μόλις πόσταρα την εικόνα, καλή φάση είναι. Όσο για τα dlc, δεν ξέρω άμα θα ασχοληθώ με το game, τα RTS μου αρέσουν οποτε μπορεί να το ρίξω μια ματια. link? pm έστω αν απαγορεύεται ξέρω γω. Διαλέγεις οποιο θες από εδώ: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-ashes-of-the-singularity-escalation-cd-key-compare-prices/ Edit: Retest με την τελευταία έκδοση του Ashes (2.40) GPU+CPU test: Dx12 crazy 1080p 1700 @ 3.8 Edit: Αλλάξανε το preset, αυτά είναι τα αποτελέσματα στο καινούργιο crazy Dx12 με τον 1700 στα 3.9: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Ενδιαφεροντα πραγματα απο τον μικρο 1200 στα 4 ghz https://www.youtube.com/watch?v=SfTcJitmbZM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 50 Ευρω διαφορα εχει με μια x370. Το συστημα του που θα ειναι low budget, δεν ειναι entry level? Μικρη καρτα θα βαλει και λιγα πραγματα θα κανει.. Τι να την κανει την τοπ level 350? βα βαλει επανω ραμ στα 2400 ryzen 3 1200 ενα sata και ενα ssd? Διαθετει ΛΙΓΑ χρηματα. Οποτε εαν μπορεσει να χωρεσει στη συνθεση εξ αρχης καλητερο επεξεργαστη, θα του φανει πιο χρισμιμος στο μελλον απο τη δευτερη θεση για καρτα η τις παραπανω θυρες usb. ειδες πουθενα να προτεινω τοπ λεβελ μητρικη? μια μητρικη των 100-105 ευρω προτεινα. Το AB350 δεν είναι H61 .... Καμιά σχέση. Το H61 είναι κατώτερο και από A320 μητρική.... Η μητρική που προτείνω έχει μια χαρά σχεδιασμό και πλήθος feature για το οτιδήποτε. Ο ενδιαφερόμενος έγραψε πιο πριν πως θα ήθελε να πάει σε X370 + 1600 αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων θα πάει σε R3 1200 + x370 ..... Εγώ του προτείνω το 50€+ που θέλει η μητρική να το ρίξει στον επεξεργαστή. Από την πλατφόρμα που πρότεινα θα έχει όλα τα καλουδια που χρειάζεται, ενώ θα έχει ανέβει σε ισχύ συστήματος από 4c/4t σε 6c/12t !!! σημασια δεν εχει το τσιπ αλλα οι διαστασεις. η asus τα εχει ολα αυτα που γραφεις παρακατω και με κανονικες διαστασεις με μολις 15-20 ευρω. η ασροκ δεν παιρνει τις ripjaws σε 4x4 ενω η asus παιρνει αρκετες. το nvme που θα το τρεξει στο m2? για να παιξει σωστα θελει pci card και ο κορυφαιος δισκος ειναι της ιντελ αυτη την στιγμη που κοστιζει καμια 400ρια ευρουλακια, οχι οτι του χρειαζεται αλλα λεμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 το nvme που θα το τρεξει στο m2? για να παιξει σωστα θελει pci card και ο κορυφαιος δισκος ειναι της ιντελ αυτη την στιγμη που κοστιζει καμια 400ρια ευρουλακια, οχι οτι του χρειαζεται αλλα λεμε τωρα. Τι ακριβως εννοεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Τι ακριβως εννοεις ; απο θεμα θερμοκρασιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 ειδες πουθενα να προτεινω τοπ λεβελ μητρικη? μια μητρικη των 100-105 ευρω προτεινα. σημασια δεν εχει το τσιπ αλλα οι διαστασεις. η asus τα εχει ολα αυτα που γραφεις παρακατω και με κανονικες διαστασεις με μολις 15-20 ευρω. η ασροκ δεν παιρνει τις ripjaws σε 4x4 ενω η asus παιρνει αρκετες. το nvme που θα το τρεξει στο m2? για να παιξει σωστα θελει pci card και ο κορυφαιος δισκος ειναι της ιντελ αυτη την στιγμη που κοστιζει καμια 400ρια ευρουλακια, οχι οτι του χρειαζεται αλλα λεμε τωρα. 4Χ4 μνημες? Μεχρι να ερθει η ωρα να μην του φτανουν τα 16gb θα εχει αλλαξει πλατφορμα. Τεσπα, εγω ειχα "αερα" στο budget μου και την τελευταια στιγμη αλαξα γνωμη για την ashrock και αγορασα την gigabyte της υπογραφης. Δευτερη καρτα γραφικων δεν θα βαλω. Ξερω οτι δεν θα κλοκαρω ryzen 7 με αυτη τη μητρικη, Απλα μου αρεσε το καλητερο τσιπακι ηχου, το rgb, οι παραπανω θεσεις για δισκους (εχω 4) οι παραπανω usb και οι περισσοτερες θεσεις για fans. Αξιζε χρηματικα με το δεδομενο οτι και η ashrock θα μουε κανε πανω κατω τα ιδια πραγματα? Μαλλον οχι. Συν της αλλης εδω και καιρο σκεφτομουν να αποχωριστω το haf 922 μου και να παω σε ενα μικρο μαζεμενο κουτακι με μιακρη μητρικη. Για καποιον που θελει τετοια φαση η ashrock του κανει μια χαρα. Τελος εαν δεις διαφορα συγκριτικα στο youtube και διαβασεις σε forums ολες οι μητρικες αυτης της κατηγοριας εχουν πανω κατω την ιδια ποιοτητα στα vrms πανω κατω τα ιδια phases κλπ καποιος που ειναι σε σφιχτο budget δεν εχει λογο να παρει κατωτερο επεξεργαστη για να χωρεσει στο build του πιο καλη μητρικη για τον απλουστατο λογο οτι αυριο μεθαυρι με τη δευτερη γεννια ryzen μπορει ανετα να παρει μια πιο καλη. Το μικρο τσιπακι ομως του ryzen 3 θα του μεινει αμανατι. Ειναι κριμα για 30-40 ευρω να μην παει σε ryzen 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις