_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ ! Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> Για μένα αξίζει να πάς μόνο σε R5 1400 και πάνω.
james rod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ....: ανα εχεις OCed FX 83** εγω ΔΕΝ προτεινω αναβαθμιση σε 1200/1300Χ...., χωρις δευτερη σκεψη...!! αλλα σε stock χρονισμους δεν εχει την τρομερη διαφορα, ειδικα σε multithreaded εφαρμογες. αλλα δεν ειδα ενα review και με OCed FX83**.....!!!! ΓΙΑΤΙ...?? ειδικα σε multithreaded εφαρμογες ειναι που εχουν διαφορες οι 1200-1300χ.
IceFrog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ ! Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> Μπορεις να κοιτας και στις αγγελιες. Ο Ryzen 5 της υπογραφης μου ειναι ουτε 30 ημερων με αποδειξη αγορας απο ehop στα 278 και εγω τον αγορασα 210 μαζι με τα μεταφορικα. Ενδεικτικα να αναφερω πως το απλος οχι ο X κοστιζει 220 με τα μεταφορικα Εαν εχεις το χρημα στο χερι σιγουρα θα βρεις κατι. Επισης το καλο ειναι πως δεν χρειαζεσαι πολυ καλη μητρικη εαν δεν πας σε Ryzen 7. Οποτε ακομα και με 85 ευρω μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Η δικη μου σκεψη ηταν πως στη περιπτωση που παω κατι μικροτερο του 1600 θα βρεθω πιο γρηγορα σε θεση για αλλαγη γιατι οπως και να το κανουμε η τεχνολογια προχωραει και οι απαιτησεις ανεβαινουν. Ειδη στο Pugb ξεκινησε η υποστηριξη για πανω απο 4 πυρήνες.
twingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μπορεις να κοιτας και στις αγγελιες. Ο Ryzen 5 της υπογραφης μου ειναι ουτε 30 ημερων με αποδειξη αγορας απο ehop στα 278 και εγω τον αγορασα 210 μαζι με τα μεταφορικα. Ενδεικτικα να αναφερω πως το απλος οχι ο X κοστιζει 220 με τα μεταφορικα Εαν εχεις το χρημα στο χερι σιγουρα θα βρεις κατι. Επισης το καλο ειναι πως δεν χρειαζεσαι πολυ καλη μητρικη εαν δεν πας σε Ryzen 7. Οποτε ακομα και με 85 ευρω μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Η δικη μου σκεψη ηταν πως στη περιπτωση που παω κατι μικροτερο του 1600 θα βρεθω πιο γρηγορα σε θεση για αλλαγη γιατι οπως και να το κανουμε η τεχνολογια προχωραει και οι απαιτησεις ανεβαινουν. Ειδη στο Pugb ξεκινησε η υποστηριξη για πανω απο 4 πυρήνες. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στον παράγοντα χρήμα. Η αναβάθμιση εχει ξεκινήσει ουσιαστικά απο τις αρχές της χρονιάς με καρτα γραφικών, μετα προέκυψε το κουτί, τώρα πρέπει το σύστημα. Είμαι σίγουρος απο αυτά που βλέπω για τους ryzen, οτι διάφορα θα δώ μετά από 6 χρόνια με το ιδιο σύστημα. 1
strawman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μπορεις να κοιτ Ειδη στο Pugb ξεκινησε η υποστηριξη για πανω απο 4 πυρήνες. Ο Ryzen 5 σκοτωνει στο pubg. Το τρεχει νερακι.
IceFrog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ο Ryzen 5 σκοτωνει στο pubg. Το τρεχει νερακι. Πραγματικα ομως.. Δυστηχως δεν ξερω πως επαιζε πριν το Patch αλλα λιγο που το τεσταρα χτες εχει πολυ αερα.. Δηλαδη και discort κλπ απο πισω να τρεχουν ουτε frame drops υπαρχουν ουτε τιποτα. Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. Τελος χρονου τσιμπαω και μια καρτα και ειμαι κομπλε
adtakhs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ ! Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> R5 1600 + Asrock ab350 pro4 m 1
pirmen56 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Η δεύτερη πιπίλα του Pirmen, το AotS: 1080p crazy preset Dx12 1700 @ 3.8 GHz -1080p crazy preset χωρίς καμία άλλη επέμβαση. Just in case. Avg cpu framerate=56,7 - 6700K @ 4,7Ghz(περιττό να μιλήσουμε για τον 7700Κ) -ram 3200Mhz, 14-16-16-33 (στο AoTS ειδικά το ram speed έδινε σταθερά κέρδη μέχρι εκεί που έφτανε η ram μου) -4 cores με HT(περιττό να μιλήσουμε για 6 cores με HT.......) -Αν υπάρχει ένσταση για την λίγο μεταγενέστερη έκδοση του παιχνιδιού(νομίζω ότι μόνο gameplay πάτσαραν) μπορώ να δώσω την πηγή μέσω pm. Ή και να δοκιμάσω την παλιότερη έκδοση αν μου δοθεί λινκ. -Παραδόξως το low preset του AOTS είναι πιο cpu heavy από το crazy preset. Πιθανόν να θυμόσουν κάτι 45άρια από τον 6700Κ στο low preset και να υπέθεσες ότι το crazy θα είναι χειρότερο. Το ακριβώς ανάποδο. Τρέξτο και θα δεις ανάλογες μειώσεις. -Για όποιον δεν το γνωρίζει η μηχανάρα του AoTS έχει αποσυνδέσει την game logic από το rendering. Που σημαίνει ότι το cpu μπορεί να τρέχει και στα 300 καρέ το game ενώ εσύ βλέπεις 60 π.χ. Που σημαίνει ότι μπορείς με οποιαδήποτε κάρτα να μετρήσεις αποκλειστικά το cpu power. υ.γ.: Μετά από αυτά κάποιοι θέλουν τον 8700Κ να είναι λιγουλάκι ακριβότερος από έναν 1600 γιατί ζυγίζει το ίδιο, έχει τα ίδια cores κτλ. Μακάρι να χαρίσει στο λαό επιδόσεις η άλλη πλευρά. Αλλά αμφιβάλλω πολύ. Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν στόχο να είναι καλύτερες από τον ανταγωνιστή, όχι να ξεβρακωθούν στον καταναλωτή. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από pirmen56
james rod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 οτι να ναι. by the way. ο φιλος πιο πανω λεει οτι δεν εχει μπατζετ για 1300χ και του προτεινεται 1600 με το "δειγμα" μητρικης. γνωμη μου ειναι οτι οι μικρες μητρικες δεν αξιζουν τα λεφτα τους παρα μονο για συστηματα που δεν χρειαζεται να προσθεσεις τιποτα αλλο παρα μονο καρτα γραφικων. πες οτι εχεις μια καρτα ηχου και σου καιγεται και το λαν, πραγμα πολυ ευκολο, τι θα κανεις μετα, θ' αλλαξεις μητρικη?
adtakhs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 οτι να ναι. by the way. ο φιλος πιο πανω λεει οτι δεν εχει μπατζετ για 1300χ και του προτεινεται 1600 με το "δειγμα" μητρικης. γνωμη μου ειναι οτι οι μικρες μητρικες δεν αξιζουν τα λεφτα τους παρα μονο για συστηματα που δεν χρειαζεται να προσθεσεις τιποτα αλλο παρα μονο καρτα γραφικων. πες οτι εχεις μια καρτα ηχου και σου καιγεται και το λαν, πραγμα πολυ ευκολο, τι θα κανεις μετα, θ' αλλαξεις μητρικη? Η Asrock Ab350m pro4 είναι υπερπλήρης μητρική με τα πάντα όλα. Όταν δεν γνωρίζετε τα βασικά για μια πλατφόρμα μην μιλάτε μερικοί ...
james rod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η Asrock Ab350m pro4 είναι υπερπλήρης μητρική με τα πάντα όλα. Όταν δεν γνωρίζετε τα βασικά για μια πλατφόρμα μην μιλάτε μερικοί ... υπερπληρης και Micro δεν υπαρχει, εκτος αν μιλας για την κανονικη. ασε που εισαι εκτος θεματος με τον επεξεργαστη.
dimoskoutr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Φαντάζομαι εννοεί υπερπλήρης για micro ότι είναι... Άλλωστε όταν δεν παίρνεις atx μητρική αναγκαστικά συμβιβάζεσαι με τους εκάστοτε περιορισμούς... Ότι επιλέγει να "ανεχτεί" ο καθένας. Και εγώ δεν ανέχομαι άλλο το μεγάλο μέγεθος στον υπολογιστή.
adtakhs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 υπερπληρης και Micro δεν υπαρχει, εκτος αν μιλας για την κανονικη. ασε που εισαι εκτος θεματος με τον επεξεργαστη.Υπαρχει micro atx , το κόστος της είναι στα 85-€. https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html?from=autocomplete&keyphrase=asrock+ab350m+pro4 http://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M%20Pro4/ Το γεγονός του ότι οι ryzen είναι τύπου SOC που σημαίνει πως τα lanes για M2 nvme ssd έρχονται κατευθείαν από τον επεξεργαστή, όπως και ορισμένα I/O , καθιστούν την επιλογή μια ακριβής μητρικής ή του X370 chip πολυτέλεια και όχι αναγκαιότητα. Η πρόταση μου λοιπόν έχει βάση. Αυτό γιατί προτείνω να πέσουν τα χρήματα στον επεξεργαστή αντί για την μητρική, αφού η μητρική που προτείνω τα κάνει όλα και συμφέρει. 6
Spartan117 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Άρα αυτά που έλεγες περί πολυνηματικου κώδικα είναι μπαρούφες, μιας και ο δικός σου 6700k περνάει και 7900x σύμφωνα πάντα με GN: Αλλα περνάει και τον 7700k 11 fps διαφορα κιόλας Όσο για τα low settings δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, ισα-ισα μου έβγαλε λίγο πιο καλο score: Το AoTS μιας και δεν σκοπεύω να το παίξω (το game) από θείο το βρήκα να το τρέξω από περιέργεια. 2
pirmen56 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η έκδοση που τρέχω είναι ακριβώς αυτή. Ashes of the Singularity Escalation v2.21.26459 (11359) [GOG] Το GN κλπ. μην τα ψάχνεις. Τρέχουν διάφορα. εδιτ: Μόνο από το Hardocp είδα live test του 1700 με τα πάντα επί της οθόνης(ρολόγια, μνήμες, settings στο AoTS κλπ.) και έτρεξα τα ίδια settings, αλλά όπως είπα στην ελαφρώς νεότερη αυτή έκδοση. Θα ψάξω πάντως και τη δική σου μήπως βρω διαφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις