countass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 είπαμε,δεν είναι 370,ένα overclock τουλάχιστον 3.8 το σηκώνει όμως.Ειδικά στους 4 core πας άνετα πιο πάνω.Κάπου εκεί έρχεται και η ψύξη όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τι ειναι αυτο που μου βγαζει εχει ασυμβατοτητα με τους SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τι ειναι αυτο που μου βγαζει εχει ασυμβατοτητα με τους SSD Σου λέει ότι το rapid mode δεν θα δουλέψει σωστά. Μην το χρησιμοποιείς, έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει και τίποτα σπουδαίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twingo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 εξαρταται απο τι συστημα θελεις να στησεις, λογω ευρυχωριας και με τι μνημες. η μητρικη της ασροκ δεν σηκωνει υψηλες ταχυτητες απ' οτι λεει στο site της εταιρειας. Note3: The O.C. mode is not guaranteed. It depends on whole system configuration and other parameters. Note4: When running XMP at DDR4 2667MHz or higher, the system’s stability depends on the CPU’s capabilities. Note5: For system stability, use more efficient memory cooling system to support a full memory load (4 DIMMs) when overclocking. Note6: Each RAM whose frequency is 3000 will downgrade to 2933 with AB350M Pro4. Note7: Each RAM whose frequency is 2800 will downgrade to 2666 with AB350M Pro4. http://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M%20Pro4/#Memory Εσύ τι μητρική θα πρότεινες για τον 1200 με 16gb μνήμης (4×4) στα 2666mhz σε εμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εσύ τι μητρική θα πρότεινες για τον 1200 με 16gb μνήμης (4×4) στα 2666mhz σε εμένα; με 8 ραμ για τώρα βολεύεσαι ρε συ,βάλε σε λίγους μήνες άλλα 8 αν δεις ότι δεν φτάνουν.δώσε αυτά τα λεφτά για λίγο καλύτερο cpu.πας σε 4/8 έτσι όχι 4/4.ή και και gpu ακόμα καλύτερα.Μέχρι 1060 νμζ σηκώνει ο 1200 oc όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Και 1070 ανετα θα ελεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twingo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 με 8 ραμ για τώρα βολεύεσαι ρε συ,βάλε σε λίγους μήνες άλλα 8 αν δεις ότι δεν φτάνουν.δώσε αυτά τα λεφτά για λίγο καλύτερο cpu.πας σε 4/8 έτσι όχι 4/4.ή και και gpu ακόμα καλύτερα.Μέχρι 1060 νμζ σηκώνει ο 1200 oc όμως.Gpu εχω μια rx470.Το σετ της μνήμης το βρήκα στα 100€ (70 κανουν τα 8gb). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εσύ τι μητρική θα πρότεινες για τον 1200 με 16gb μνήμης (4×4) στα 2666mhz σε εμένα; αφου θες 4χ4, μια μητρικη που θα υποστηριζει αυτο το σεταπ στις μνημες, γιατι δεν το υποστηριζουν ολες. πχ αυτη http://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html υποστηριζει για καποιες μνημες 4χ4. o/c στο guru3d τον πηγανε μεχρι 4.0 αλλα με x370 chip και πολυ ακριβοτερη μητρικη. http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_3_1200_and_1300x_review,27.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ....: ανα εχεις OCed FX 83** εγω ΔΕΝ προτεινω αναβαθμιση σε 1200/1300Χ...., χωρις δευτερη σκεψη...!! MONO R5 1400 Και πανω...! μην ξεγελιεσαι με καποια review με του R3 vs FX835/70..! ειναι stock o FX...! και βλεπεις καποια διαφορα μονο οταν πανε τον R3 στα 3.8 - 4ghz..! αλλα σε stock χρονισμους δεν εχει την τρομερη διαφορα, ειδικα σε multithreaded εφαρμογες. αλλα δεν ειδα ενα review και με OCed FX83**.....!!!! ΓΙΑΤΙ...?? ΑΝ ομως θες την ανανεωση της πλατφορμας για το μελλον, τοτε παω πασο και συμφωνω μαζι σου για αλλαγη. Απλα σου τονιζω, οτι αν πας για να παρεις καλυτερες επιδοσεις, εεε δεν θα δεις τρομερες διαφορες με τον FX...!!! γενικα να εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι περιπου στα ιδια επιπεδα, αλλα με καλυτερη Single Core αποδοση, που θα σε βοηθησει σε Gaming. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ....: ανα εχεις OCed FX 83** εγω ΔΕΝ προτεινω αναβαθμιση σε 1200/1300Χ...., χωρις δευτερη σκεψη...!! MONO R5 1400 Και πανω...! μην ξεγελιεσαι με καποια review με του R3 vs FX835/70..! ειναι stock o FX...! και βλεπεις καποια διαφορα μονο οταν πανε τον R3 στα 3.8 - 4ghz..! αλλα σε stock χρονισμους δεν εχει την τρομερη διαφορα, ειδικα σε multithreaded εφαρμογες. αλλα δεν ειδα ενα review και με OCed FX83**.....!!!! ΓΙΑΤΙ...?? ΑΝ ομως θες την ανανεωση της πλατφορμας για το μελλον, τοτε παω πασο και συμφωνω μαζι σου για αλλαγη. Απλα σου τονιζω, οτι αν πας για να παρεις καλυτερες επιδοσεις, εεε δεν θα δεις τρομερες διαφορες με τον FX...!!! γενικα να εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι περιπου στα ιδια επιπεδα, αλλα με καλυτερη Single Core αποδοση, που θα σε βοηθησει σε Gaming. Η σύνθεση που εχω τώρα είναι ενας phenom x6 1100t. Η αναβάθμιση σίγουρα θα αξίζει και με γνώμονα την μελλοντική εξέλιξη του συστήματος. Απλά δεν μπορούν να γίνουν όπως θα ήθελα να γίνουν άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η σύνθεση που εχω τώρα είναι ενας phenom x6 1100t. Η αναβάθμιση σίγουρα θα αξίζει και με γνώμονα την μελλοντική εξέλιξη του συστήματος. Απλά δεν μπορούν να γίνουν όπως θα ήθελα να γίνουν άμεσα. για το συγκεκριμενο συμφωνησα 100%...!! Δεν σου λεω να μην κανεις την αναβαθμιση. αλλα σου τονιζω τις λεπτομερειες. ο 1100T εχει παρομοιο Single Core με τον FX, απλα ο FX ειναι καλυτερος στο Multi.....!! εσυ δλδ, βασικα, περισσοτερη διαφορα θα δεις απο το SATA2 -> SATA3, αν εχεις τον PHENOM σε SATA 2 δισκο, και ειδικα με SSD δισκο....!!!! περισσοτερο πιστευω αξιζει η μεταβαση στη νεα πλατφορμα, για τα νεοτερα προτυπα (M.2 -Sata 3 -USB3.1..κλπ) και την μελλοντικη υποστηριξη σε επεξεργαστες, παρα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη(R3-1200), αυτον καθ' αυτον. επισης μια "λεπτομερεια" ακομα -αν δεν το ξερεις ηδη...- οταν πας σε AM4 + Ryzen ξεχνας τα WIN 7. θα πας σε WIN 10 υποχρεωτικα....!! το αναφερω just in case.......!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 επισης μια "λεπτομερεια" ακομα -αν δεν το ξερεις ηδη...- οταν πας σε AM4 + Ryzen ξεχνας τα WIN 7. θα πας σε WIN 10 υποχρεωτικα....!! το αναφερω just in case.......!!!! Ναι αυτή η "λεπτομέρεια" δεν ισχύει. Μια χαρά είσαι με Win7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η δεύτερη πιπίλα του Pirmen, το AotS: 1080p crazy preset Dx12 1700 @ 3.8 GHz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δώσε πόνο με το κτήνος!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 για το συγκεκριμενο συμφωνησα 100%...!! Δεν σου λεω να μην κανεις την αναβαθμιση. αλλα σου τονιζω τις λεπτομερειες. ο 1100T εχει παρομοιο Single Core με τον FX, απλα ο FX ειναι καλυτερος στο Multi.....!! εσυ δλδ, βασικα, περισσοτερη διαφορα θα δεις απο το SATA2 -> SATA3, αν εχεις τον PHENOM σε SATA 2 δισκο, και ειδικα με SSD δισκο....!!!! περισσοτερο πιστευω αξιζει η μεταβαση στη νεα πλατφορμα, για τα νεοτερα προτυπα (M.2 -Sata 3 -USB3.1..κλπ) και την μελλοντικη υποστηριξη σε επεξεργαστες, παρα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη(R3-1200), αυτον καθ' αυτον. επισης μια "λεπτομερεια" ακομα -αν δεν το ξερεις ηδη...- οταν πας σε AM4 + Ryzen ξεχνας τα WIN 7. θα πας σε WIN 10 υποχρεωτικα....!! το αναφερω just in case.......!!!! Ευχαριστώ πολύ !Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις