Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους !

Πιστεύετε οτι αξίζει η αναβάθμιση από phenom 1100t σε r3 1200 ;

Αρχικά για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να πήγαινα σε 1600, αλλά σφιξανε τα γάλατα.

Βάλε φτηνή μητρική και R5 1600.

Δεν θα σου λείπει τίποτα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι δεν αξιζει; ο χειροτερος ryzen με τον καλυτερο fx; ασε τους 93 95.. ειδικα αμα κλοκαρεις με φτηνη 350 τον 1200 φεύγει αρκετα.απλα αμα εχεις 8370 δεν αναβαθμιζεις ουτε σε ryzen 3 ουτε σε i3 αντιστοιχα.θα πας σε κατι μεγαλυτερο.

εννοω δεν αξιζει η αναβαθμιση

εγω εχω 8320 @ 4.8Ghz, δε θα πηγαινα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο R7 1700

εννοω δεν αξιζει η αναβαθμιση

εγω εχω 8320 @ 4.8Ghz, δε θα πηγαινα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο R7 1700

Δοκιμασες και ξερεις οτι δεν αξιζει η ετσι το λες, επειδη εχεις 8320? Γιατι εγω που την εκανα την μεταβαση παρα αξιζε.

• Like 1

Δοκιμασες και ξερεις οτι δεν αξιζει η ετσι το λες, επειδη εχεις 8320? Γιατι εγω που την εκανα την μεταβαση παρα αξιζε.

σοβαρολογεις τωρα?

να δωσω 500 ευρω τουλαχιστον για να δοκιμασω αν θα με συμφερει η αναβαθμιση?

σοβαρολογεις τωρα?

Δεν σου ειπα να δωσεις τιποτα, σε ρωτησα αν δοκιμασες.  Απο οτι καταλαβα οχι. 

οχι δεν δοκιμασα να αναβαθμισω, μου αρκουν τα reviews.

Και για στειλε κανα review που να λεει οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση απο επεξεργαστη 5ετιας. Ενδιαφερομαι να το διαβασω.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους !

Πιστεύετε οτι αξίζει η αναβάθμιση από phenom 1100t σε r3 1200 ;

Αρχικά για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να πήγαινα σε 1600, αλλά σφιξανε τα γάλατα.

σαφως και αξιζει η αναβαθμιση και αν μπορεις να δωσεις κατι περισσοτερο για 1300χ. ξεπερασμενοι επεξεργαστες οι phenom, core 2 quad πλεον.

επισης και απο 8320 αξιζει η  αναβαθμιση. σε ολες τις multithreaded εφαρμογες του εριχνε φαπες ο sandybridge. υπαρχει λογος που δεν απεδιδε σωστα η εν λογο σχεδιαση της amd, απο την cache μεχρι και τον σχεδιασμο του cmt που δεν απεδιδε αντιστοιχα με το smt διοτι δεν μπορουν να τρεξουν ταυτοχρονα και οι οχτω πυρηνες μαζι.

σαφως και αξιζει η αναβαθμιση και αν μπορεις να δωσεις κατι περισσοτερο για 1300χ. ξεπερασμενοι επεξεργαστες οι phenom, core 2 quad πλεον.

επισης και απο 8320 αξιζει η αναβαθμιση. σε ολες τις multithreaded εφαρμογες του εριχνε φαπες ο sandybridge. υπαρχει λογος που δεν απεδιδε σωστα η εν λογο σχεδιαση της amd, απο την cache μεχρι και τον σχεδιασμο του cmt που δεν απεδιδε αντιστοιχα με το smt διοτι δεν μπορουν να τρεξουν ταυτοχρονα και οι οχτω πυρηνες μαζι.

Ευχαριστώ !

Κανοντας oc στον 1200, δεν έρχεται στα επιπεδα του 1300χ ;

Δεν κοιταω να βγαλω απο την μύγα ξύγκι, απλά οταν υπαρχουν υποχρεώσεις τα οικονομικα περιθώρια στενεύουν.

Σκέψη ειναι σε πρώτη φάση να στήσω κατι σαν βαση για μελλοντική επέκταση και παραλληλα να αναβαθμίσω το παλιό.

σοβαρολογεις τωρα?

Καλά, δεν θα έδινες τόσα πολλά αν πούλαγες αυτό που έχεις τώρα. 

Ευχαριστώ !

Κανοντας oc στον 1200, δεν έρχεται στα επιπεδα του 1300χ ;

Δεν κοιταω να βγαλω απο την μύγα ξύγκι, απλά οταν υπαρχουν υποχρεώσεις τα οικονομικα περιθώρια στενεύουν.

Σκέψη ειναι σε πρώτη φάση να στήσω κατι σαν βαση για μελλοντική επέκταση και παραλληλα να αναβαθμίσω το παλιό.

Ναι σχεδον το ιδιο ειναι αν τους κλοκαρεις,κι εγω 1200 παρηγγειλα,θεωρητικα το 1300 παει λιγο παραπανω αλλα δεν ειναι και σιγουρο.πρακτικα,δεν αξιζει τα 20€.

Ναι σχεδον το ιδιο ειναι αν τους κλοκαρεις,κι εγω 1200 παρηγγειλα,θεωρητικα το 1300 παει λιγο παραπανω αλλα δεν ειναι και σιγουρο.πρακτικα,δεν αξιζει τα 20€.

Άν επιτρέπεται με τι μητρική θα τον συνδιάσεις ; (ψάχνομαι και εγώ)

αυτήν πήρα.https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html
γενικά μία με 4 slots καλύτερα για ram αλλά και καμία ψύκτρα στα vrm να σηκώνει λίγο overclock.
όχι κάτι σαν αυτή πχ που είναι γυμνή σχεδόν
https://www.skroutz.gr/s/11518377/Gigabyte-AB350M-HD3-rev-1-0.html

Άν επιτρέπεται με τι μητρική θα τον συνδιάσεις ; (ψάχνομαι και εγώ)

εξαρταται απο τι συστημα θελεις να στησεις, λογω ευρυχωριας και με τι μνημες. η μητρικη της ασροκ δεν σηκωνει υψηλες ταχυτητες απ' οτι λεει στο site της εταιρειας.

Note3: The O.C. mode is not guaranteed. It depends on whole system configuration and other parameters.

Note4: When running XMP at DDR4 2667MHz or higher, the system’s stability depends on the CPU’s capabilities.

Note5: For system stability, use more efficient memory cooling system to support a full memory load (4 DIMMs) when overclocking.

Note6: Each RAM whose frequency is 3000 will downgrade to 2933 with AB350M Pro4.

Note7: Each RAM whose frequency is 2800 will downgrade to 2666 with AB350M Pro4.

http://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M%20Pro4/#Memory

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...