Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα το ρευμα στο 1.30 και εβαλα το Core Performance Boost στο Disabled

Spartan κατεβαζω κατι και θα βαλω τις ρυθμισεις που μου λες

Δημοσ.

Κατεβασα το ρευμα στο 1.30 και εβαλα το Core Performance Boost στο Disabled

Spartan κατεβαζω κατι και θα βαλω τις ρυθμισεις που μου λες

1.4 λέω για 4.0 GHz, μην δώσεις 1.4 για 3.8.

Δημοσ.

Δεν μου ξεκινανε τα windows εκει μου δειχνει το republic of gamers τις τελιτσες που γυρνανε και οταν παει να μπει Windows μαυρη οθονη

το εβαλα 3.8 με 1.35v

Δημοσ.

Spartan βαλτου και μια φωτο με τα llc και τα σχετικα γτ μαλλον κανει vdrop και κρασαρει οταν φορτωνει τα windows.

Λευτερη για 3800 ειναι πολυ το 1.35v

1.30v και ισως και με λιγοτερο θα εισαι stable. Δες στο νημα του spartan που εξηγει για το llc τα power phases τι τιμες να βαλεις ,δεν ειναι δυσκολο ειναι η πρωτη εμπειρια που σου φαινεται ξενη.

Δημοσ.

Εβαλα και το llc level 3 που συστηνει ο Spartan αλλα παλι δεν ξεκινησε.

Εκτος αν πρεπει να βαλω και τις υπολοιπες τιμες στην καρτελα που ειναι το llc

Το κατεβασα το ρευμα 1.30v για 3.8Ghz

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν θες παραπανω μια χαρα εισαι και εκει. Είπα μηπως ηθελες να δεις μεχρι που μπορεις να πας.

Φτιαξε αν θες και τα pstates για να σου ριχνει συχνοτητα και ρευμα να μην ειναι συνεχεια τεζα

Δημοσ.

Αν δεν θες παραπανω μια χαρα εισαι και εκει. Είπα μηπως ηθελες να δεις μεχρι που μπορεις να πας.

Φτιαξε αν θες και τα pstates για να σου ριχνει συχνοτητα και ρευμα να μην ειναι συνεχεια τεζα

Που ειναι αυτα;

Δημοσ.

Που ειναι αυτα;

Οπως αυτός εδω αλλα εκει που εχει 88 εσυ θα βαλεις 98 και το custom pstates 3 καντο disable ,ολα τα υπολοιπα ιδια.

http://www.overclockers.com/forums/attachment.php?attachmentid=189747&d=1490874963

Στην καρτελα external digi+power control θα τα αφησεις οπως τα εχεις τωρα.

Θα απενεργοποιησεις το performance boost.

Εκει που εχεις βαλει τωρα multi 38 θα το βαλεις στο auto. Και τελος θα δώσεις offset ρευμα στον επεξεργαστη.

Για να δωσεις σωστα Offset κανε Load default values και κανε save και exit ξαναμπες bios και δες ποσο ρευμα δινει stock αφαιρεσε το απο το 1.3v που θες εσυ και βαλε το αποτελεσμα στο offset (Πρωτα κανε load default και save και μετα όλα τα άλλα που σου εγραψα)

ΠΡΟΣΟΧΗ μην ξεχασεις να απενεργοποιησεις το Performance boost γιατι θα σου δωσει εξτρα ρευμα και θα φτασει πανω απο 1.5

• Super Moderators
Δημοσ.

1. εγγραφή σήμερα

2. Όνομα 7700k

3. Απαντήσεις στα θέματα της amd και CPU γενικά

4. ?

5. Ποίος να έκανε καινούργιο λογαριασμό άραγε; :lol:

Pirmen56: Last Active Aug 10

7700K: Registered Aug 11

Half Life 3 confirmed!

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...