Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εστησα χωρτις ψυκτρα ειχα ξεχασει οτι το κουτι εχει κενο απο πισω και ετσι για να βαλω την ψυκτρα δεν πρεπει να βγαλω την μητρικη.

Αλλαξα και την υπογραφη μου. :P

• Like 13
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λαθος Mιστερ

Το σωστο να συγκρινουμε 7600k με Ryzen 5 να δεις για τι κατουρημα μιλαμε

Καλο το hype των FAKE NEWS των RYZEN αλλα δεν θα καταργησουμε και την κοινη λογικη 

Όπως το λες, κατούρημα ο 1600χ που έχω στον 7600, στα πάντα όλα, και μάλιστα χωρίς να ιδρώνει... Με γειες το νέο account φίλε μου xDDD! Όσο και να προσπαθείτε μερικοί, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, οι ryzen αξίζουν, και γι αυτό πουλάνε σα ζεστά ψωμάκια, μακάρι να απαντήσει πολύ δυνατά η εργοδότριά σας ιντελ, και μετά πάλι η amd ryzen 2 κοκ, και να κερδίζουμε εμείς, και όχι η τσέπη μερικών βαλτών μόνο...

• Like 3
Δημοσ.

Όπως το λες, κατούρημα ο 1600χ που έχω στον 7600, στα πάντα όλα, και μάλιστα χωρίς να ιδρώνει... Με γειες το νέο account φίλε μου xDDD! Όσο και να προσπαθείτε μερικοί, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, οι ryzen αξίζουν, και γι αυτό πουλάνε σα ζεστά ψωμάκια, μακάρι να απαντήσει πολύ δυνατά η εργοδότριά σας ιντελ, και μετά πάλι η amd ryzen 2 κοκ, και να κερδίζουμε εμείς, και όχι η τσέπη μερικών βαλτών μόνο...

Νταξει, μην τον κραζεις. Πρωτον αυτος δεν κρυφτηκε (το λεει ξεκαθαρα, 7700k), και κατα δευτερον, τουλαχιστον συγκρινει επεξεργαστες παρομοιου budget. Εδω εχουμε τον αλλον που ειναι undercover και συγκρινει επεξεργαστη 200€ με επεξεργαστη 130

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε αυτό έχεις κι ένα δίκιο. 0 7700κ μια χαρά είναι για όσους τον έχουν, για όσους δεν τον έχουν, ας περιμένουν 

τους καφέδες, ή αλλιώς σε ryzen. Αλλά όχι και να λέμε για 7600 και αρλούμπες, ήμαρτον...

Δημοσ.

Μου ήρθε και το bracket εντελώς δωρεάν έχω ξεκινήσει format

Spartan έβαλα το bios που μου είπες το μόνο που έκανα είναι να βάλω τις μνήμες στα 3200 από auto που ηταν και το boot hero only πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο bios?

• Like 2
Δημοσ.

Μου ήρθε και το bracket εντελώς δωρεάν έχω ξεκινήσει format

Spartan έβαλα το bios που μου είπες το μόνο που έκανα είναι να βάλω τις μνήμες στα 3200 από auto που ηταν και το boot hero only πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο bios?

Βάλε πρώτα το σύστημα να τρέχει και μετά θα σου δώσω κάποιες οδηγίες για timings σε μνήμες κτλ. Έχουμε αρκετά παρόμοιο kit οποτε φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα να τις τρέξεις στα 3466C14.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για να δουλεψει το aura δεν πρεπει να κανεις εγκατασταση το aura της καρτας γραφικων μονο αυτο της μητρικης και με αυτο τα δουλευει ολα.

Δημοσ.

Λοιπον για να δουλεψει το aura δεν πρεπει να κανεις εγκατασταση το aura της καρτας γραφικων μονο αυτο της μητρικης και με αυτο τα δουλευει ολα.

Το ότι δουλεύει, δουλεύει, απλά δημιουργεί προβλήματα.

Δημοσ.

Τρέχει 7700k με 2400C14 single channel (1 dimm) μνήμες (κάτι που εξηγεί και τις τραγικές επιδόσεις με την 980) αν είναι δικό του το userbenchmark :-D

Πρεπει καποιος να σου μαθει τα βασικα ...

Καρτα Γραφικων και Επεξεργαστης δινουν επιδοσεις στα παιχνιδια 

Σχεδον οτι παιχνιδι εχει βγει τρεχει απροβληματιστα με 8αρες DDR3  recommended απο τους προγραμματιστες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων 

Οσο για τις μνημες εχω πλανο να παρω αλλο ενα dimmaki  στο μελλον  

Γιατι δεν βαζεις το δικο σου να δουμε ποσο πιανει ο επεξεργαστης σου ?

http://www.userbenchmark.com/UserRun/4619337

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...