akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Windows 10 home τα οποια ηταν απο την δωρεαν αναβαθμιση των 7 που ειχα σε ενα λαπτοπ dell (τα οποια τα ενεργοποιει κανονικα κανοντας δηλωση αλλαγης hardware). Την πρωτη φορα δοκιμασα με uefi αλλα δεν μου εβλεπε τον δευτερο δισκο (αποθηκη). Μετα λεω ας τα περασω σαν legacy (παντα ετσι τα περναγα δεν ειχα αχοληθει ποτε με uefi). Και εκει αρχησαν τα κουλα. Μια δεν μου διαβαζε το usb cd rom μια μου το διαβαζε. Επαινα στο bios μου εμφανιζε μονο τον hdd εκανα restart ξανα εμπαινα μου εμφανιζε και τον ssd εκανα εγκατασταση απο usb τα windows τελειωνε εκανε restart πουθενα ο ssd ,restart μπαινω bios να σου ο ssd ννα εμφανιζεται κανονικα... μου εκανε το μυαλο κιμα... Η μητρικη ειναι της υπογραφης ,τωρα το bios δεν θυμαμαι πια εκδοση ειχε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Λογικα μπορεις στο bios να βαλεις και uefi και legacy support αλλα οταν πας να κανεις εγκατασταση θα πατησεις το F12 F11 δεν ξερω με ποιο και θα σου βγαλει την λιστα με τις επιλογες boot εκει θα επιλεξεις το dvd αλλα την επιλογη uefi Ο ssd ειναι κανονικος η M2 ? Τον αποθηκη που δεν στον εβλεπε στο bios η μεσα στα Windows?
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Κανονικος ssd ,τον hdd μου τον εβλεπε στο bios αλλα οχι στα windows και ηταν φορμαρισμενος, μου την εχει δωσει πιο πολυ που δεν μπορω να κανω την εγκατασταση με legacy δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελει με τπτ...
Whitefanged Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το image που χρησιμοποιείς είναι των 7 ή 10?
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Κανονικος ssd ,τον hdd μου τον εβλεπε στο bios αλλα οχι στα windows και ηταν φορμαρισμενος, μου την εχει δωσει πιο πολυ που δεν μπορω να κανω την εγκατασταση με legacy δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελει με τπτ... Να ξεχασεις το legacy οταν εχει η μητρικη uefi ειναι πολυ καλυτερα τωρα μηπως ο δισκος δεν εχει η εχει χασει το γραμμα του; να κανεις παλι εγκατασταση σε uefi να πας στην διαχειριση συσκευων - διαχειριση δισκων και να δεις αν ο δισκος εχει γραμμα πχ D αν δεν εχει του βαζεις εσυ.
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το βραδυ που θα παω σπιτι θα τα περασω με uefi και βλεπουμε . Ευχαριστω
nikos5800 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μόλις τώρα ήρθε και το δικο μου Amd ryzen 1600 13
life is music Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σημερα μου ηρθαν οι μνημες tridentZ 3200 C14 αυριο ερχετε κουριερ με τον 1700Χ οποτε περιμενω την vi hero και φυσικα το bracket Spartan μην εξαφανιστεις θελω βοηθεια παντως και το προηγουμενο συστημα π ειχατε ηταν δυνατο !
kogos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μόλις τώρα ήρθε και το δικο μου Amd ryzen 1600 Μην ξεχάσεις. Πρώτα bios update και μετά win10, και όχι ανάποδα 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 παντως και το προηγουμενο συστημα π ειχατε ηταν δυνατο ! Τι ηταν; Σε single core ναι ηταν.
Spartan117 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Τι ηταν; Σε single core ναι ηταν. Με την C6H το πρώτο πράμα που θα κανεις είναι να κατεβάσεις αυτό το BIOS: http://www.mediafire.com/file/g108edb002b08h2/CROSSHAIR-VI-HERO-ASUS-9920.zip Και κάντο flash με το USB flashback. Ότι πιο σταθερό μέχρι στιγμής. Ευτυχώς έχεις και καλές μνήμες οποτε θα κανεις copy paste τα settings που έχω και έχεις μια καλή αρχή 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Βρε παλικαρια παω στην σελιδα της Asus για να κατεβασω bios και drivers για την Asus Rog Crosshair VI Hero και μου εχει μονο για αυτη που εχει wifi Με την C6H το πρώτο πράμα που θα κανεις είναι να κατεβάσεις αυτό το BIOS: http://www.mediafire.com/file/g108edb002b08h2/CROSSHAIR-VI-HERO-ASUS-9920.zip Και κάντο flash με το USB flashback. Ότι πιο σταθερό μέχρι στιγμής. Να μην κατεβασω απο την σελιδα της το τελευταιο; οταν φυσικα ξεκολλησει.
Spartan117 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Βρε παλικαρια παω στην σελιδα της Asus για να κατεβασω bios και drivers για την Asus Rog Crosshair VI Hero και μου εχει μονο για αυτη που εχει wifi Άσε το official site, αυτό το link που σου έδωσα είναι από τον Elmor (που δουλεύει για την Asus). Έχω δοκιμάσει όλα τα BIOS που έχουν βγει μέχρι στιγμής και το 9920 είναι το πιο σταθερό. http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread/23730#post_26237954 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις