dimoskoutr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Και με 3 βίδες θα πιάσει μια χαρά, έχω έναν q6600 που φαντάζομαι είναι χειρότερος σε θερμοκρασίες από τον ολοκαίνουργιο δικό σου εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με 3 βίδες από τις 4...θα παίξει μέχρι να έρθει το bracket σου σίγουρα...εξάλλου δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πως το κανω αυτο; Η πλακα ειναι οτι η μητρικη που παιρνω παιρνει και AM3 bracket που ηταν αυτο της ψυκτρας μου αλλα το χαλασα με τροχο γιατι η παλια μητρικη ειχε βιδα εκει. Στην φωτο ειναι το δικο μου που πλεον εχει 3 τρυπες για AM3 Λευτερη το cooler που σου προτεινα ειναι εξαιρετικο και ειναι συμβατο out of the box. Εδω θα δωσεις τοσα λεφτα,για 28 ευρω κολλας? Και οταν ερθει το bracket του αλλου cooler, κανεις μια συγκριση ποιο κανει καλυτερη δουλεια και στην χειροτερη,πουλας αυτο που κανει 28 ευρω,18. Ουτε που θα το σκεφτομουν για 10 ευρω προσωπικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Στην δικιά μου έβαλα από μια παλιά ΑΜ2 και τοποθέτησα την Thermalright IFX-14 . Χρειάστηκα να βάλω και μικρά o-ring γιατί είναι λίγο ποιο ψιλό το ΑΜ2-3 από το ΑΜ4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Από ποια ψήκτρα περιμένεις το bracket; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Διάβασα το άρθρο του site και "τρελάθηκα", Κατάλαβα σωστά ότι οι R3 δεν θα έχουν ξεκλείδωτους πολλαπλασιαστές. Ελπίζω να καταλαβα λάθος. Γιατί να δυσκολεύει τόσο το o/c? Μα είναι δυνατόν? και γιατί να προτιμήσω ρε AMD R3? Πάω στον πιο φθηνό R5 για 80 ευρώ πιο πάνω και κάτσε να κάνεις μαρκετιστικα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Κατάλαβες λάθος,έχουν ξεκλειδωτους πολλαπλασιαστές όπως όλοι οι υπόλοιποι ryzen,αυτό που δεν έχουν, είναι το SMT(simultaneous multi threading). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Από ποια ψήκτρα περιμένεις το bracket; Thermalright macho zero Λευτερη το cooler που σου προτεινα ειναι εξαιρετικο και ειναι συμβατο out of the box. Εδω θα δωσεις τοσα λεφτα,για 28 ευρω κολλας? Και οταν ερθει το bracket του αλλου cooler, κανεις μια συγκριση ποιο κανει καλυτερη δουλεια και στην χειροτερη,πουλας αυτο που κανει 28 ευρω,18. Ουτε που θα το σκεφτομουν για 10 ευρω προσωπικα. Το θεμα ειναι οτι την εχω την ψυκτρα και σιγουρα ειναι καλυτερη απο τις ψυκτρες των 25-30 ευρω. Καλα κατσε να μαζεψω τα πραγματα και βλεπω τι θα κανω μπορει να μου την δωσει και να παρω καμια AIO αλλα κανουν θορυβο οι καταραμενες και τον υπολογιστη τον εχω διπλα μου που κοιμαμαι. Απο την αλλη γιατι να βαζω αυτον να κατεβαζει και να μην βαζω το nuc6i3syk που εχω για ταινιες στο σαλονι, Απλα μου την δινει ο υπολογιστης να κανει θορυβο γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Τι την ηθελα την αναβαθμιση 763 μου πηγε το μαλι και τις μνημες τις πηρα και απο αγγελια και μου ηρθαν 35 ευρω ποιο φτηνα. τα δικα μου της υπογραφης τα ειχα δωσει 490 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 τι εξειδικευμενα προγραμματα χρησιμοποιεις κ δε σε καλυπτε ο 4790κ και θα σε καλυπτει ο 1700x? εκτος αν το εκανες ετσι για το γουστο σου οτι πηγες σε κατι πιο καινουριο. παντως εμενα δε με ψηνουν οι ryzen ακομη να αποχωριστω το 1150 i7 μου, ισως στη δευτερη-τριτη γενια οταν θα εχει ωριμασει κ το software να χρησιμοποιει πανω απο 8 threads..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Photoshop Premiere αλλα αλλα ποιο πολυ για το τρυπακι της αναβαθμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Α, κρίμα, αν περίμενες για Cooler master 212 έχω το καινούργιο bracket που την τοποθετεί οριζόντια σε ΑΜ4 και κάθεται. Θα μπορούσα να σε βολέψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μου ειπε ο φιλος οτι μεσα στην βδομαδα θα το εχω οποτε λογικα θα εχω πρωτα το λαμακι παρα μητρικη και επεξεργαστη συν τις μνημες που ειναι στα ελτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 τι εξειδικευμενα προγραμματα χρησιμοποιεις κ δε σε καλυπτε ο 4790κ και θα σε καλυπτει ο 1700x? εκτος αν το εκανες ετσι για το γουστο σου οτι πηγες σε κατι πιο καινουριο. παντως εμενα δε με ψηνουν οι ryzen ακομη να αποχωριστω το 1150 i7 μου, ισως στη δευτερη-τριτη γενια οταν θα εχει ωριμασει κ το software να χρησιμοποιει πανω απο 8 threads..... καλα τα λες φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 τι εξειδικευμενα προγραμματα χρησιμοποιεις κ δε σε καλυπτε ο 4790κ και θα σε καλυπτει ο 1700x? Πχ: * μπορεί να θες να σηκώσεις 2+ VM ταυτόχρονα. Προσωπικά έχω χρειαστεί να σηκώσω και 5. Κανονικά θες 2 cores per VM + host, αλλά με τον 4790κ υποχρεωτικά έδινα ένα 1 core per VM και τα πάντα σερνόντουσαν. * μπορεί να θες να σηκώσεις ένα local cluster για να τεστάρεις τον κώδικα σου (spark, DC/OS, whatever) * μπορεί να θες να τρέχεις highly parallel batch jobs όπου το core count μετράει περισσότερο από IPC. * μπορεί ... Το ότι το use case κάποιου είναι τα παιχνίδια (άντε και ερασιτεχνική χρήση ενός εμπορικού προγράμματος), δεν σημαίνει ότι ο κόσμος σταματαει εκεί... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις