Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά κάντε τον όλοι ignore και μην του απαντάτε, όπως ειπώθηκε παραπάνω. Κρίμα να γεμίζουν σελίδες ολόκληρες με ανούσια πράγματα.

• Like 5
Δημοσ.

Απλά κάντε τον όλοι ignore και μην του απαντάτε, όπως ειπώθηκε παραπάνω. Κρίμα να γεμίζουν σελίδες ολόκληρες με ανούσια πράγματα.

Mετα και το τελευταιο του post δυχτηχως δεν  μου αφησε αλλη επιλογη. 

• Like 1
Δημοσ.

ycruncher.png

Δεν έχει τον 6900κ, αλλά δεν χρειάζεται

Q2 βγαίνει skylake-x

Τι μονο ενα? Δλδ για ενα μονο ολο αυτο το κακο??? Eκτος αν υπαρχουν και αλλα που δεν ανεβαζεις για δικους σου λογους. Εγω παντως με ενα μονο bench δεν βγαζω συμπερασματα... θελω τουλαχιστον 3.

Δημοσ.

Τι μονο ενα? Δλδ για ενα μονο ολο αυτο το κακο??? Eκτος αν υπαρχουν και αλλα που δεν ανεβαζεις για δικους σου λογους. Εγω παντως με ενα μονο bench δεν βγαζω συμπερασματα... θελω τουλαχιστον 3.

Ψάξε μόνος σου στο ιντερνετ να δεις πως δουλεύει το AVX2, σε amd και Intel, να καταλάβεις την διαφορά, και χωρίς bench να βγάλεις συμπέρασμα

Δημοσ.

Το blender φαίνεται να αναβαθμίστηκε με καλύτερη avx2 υποστήριξη (2.78b/c), οπότε πιθανόν να αλλάξουν τα τελικά νούμερα και για τις 2 εταιρίες.

• Like 3
Δημοσ.

@ folation Τι να ψαξω ,θελω χειροπιαστα πραγματα οχι πως δουλευει το avx2. Εχεις κανενα αλλο η οχι ? Αν οχι παμε παρακατω... Μην κοιτας τους αλλους που δεν θελουν να συζητανε μαζι σου εγω δουλευω σε ψυχιατρειο εχω υπομονη!

Το blender φαίνεται να αναβαθμίστηκε με καλύτερη avx2 υποστήριξη (2.78b/c), οπότε πιθανόν να αλλάξουν τα τελικά νούμερα και για τις 2 εταιρίες.

Εντομεταξυ στο blender o 1800x εχει πολυ καλα αποτελεσματα απλα τον φιλο δεν τον βολευε το blender γιαυτο δεν ανεβασε...

• Like 4
Δημοσ.

@ folation Τι να ψαξω ,θελω χειροπιαστα πραγματα οχι πως δουλευει το avx2. Εχεις κανενα αλλο η οχι ? Αν οχι παμε παρακατω... Μην κοιτας τους αλλους που δεν θελουν να συζητανε μαζι σου εγω δουλευω σε ψυχιατρειο εχω υπομονη!

Εντομεταξυ στο blender o 1800x εχει πολυ καλα αποτελεσματα απλα τον φιλο δεν τον βολευε το blender γιαυτο δεν ανεβασε...

Αρα τον γνωριζεις τον κυριο απο την πολυετη θητεια του εκει... :P

• Like 6
Δημοσ.

Αρα τον γνωριζεις τον κυριο απο την πολυετη θητεια του εκει... :P

Να σου πω την αληθεια οχι αλλα απο την στιγμη που τον γνωρισα εδω μεσα διεκρινα την εμονικη συμπεριφορα του μαζι με την ψυχοσυνεσθηματικη απαθεια και την σχιζομαζοχιστικη του διαθεση... Μην τον διωξετε θελω να τον μελετησω!

• Like 9
Δημοσ.

Τι σφαγή να γίνει ρε παιδιά? Στη πράξη ,αν είναι έτσι,με τόσο μικρές διαφορές, απλά θα αγοράζεις ryzen έναντι κάθε 4c/8t intel.Εκτός αν ρίξει τις τιμές η ιντέλα σε επίπεδα ryzen,πράγμα απίθανο.

• Like 2
Δημοσ.

O 1800x είναι τέρμα o/c και 7700κ underclocked, μη πραγματικό σενάριο

Περιμένετε τα review, μετά το update των driver της nvidia, σε dx12 με 1080 ti, πάνω απο 30 % διαφορά σε fps

Δημοσ.

Τι σφαγή να γίνει ρε παιδιά? Στη πράξη ,αν είναι έτσι,με τόσο μικρές διαφορές, απλά θα αγοράζεις ryzen έναντι κάθε 4c/8t intel.Εκτός αν ρίξει τις τιμές η ιντέλα σε επίπεδα ryzen,πράγμα απίθανο.

Όταν λέμε σφαγή εννοούμε αν ο 1600X έχει μεγαλύτερες συχνότητες απο τον 1800X.

Δημοσ.

Ο I7 6700k skylake που εχει σχεδον τις ιδιες δυνατοτητες με τον 7700k ειναι στα 340 ευρω εναντι 589 ευρω του Ryzen 1800x συν οτι υποστηριζει και τα 7αρια αφου οι περισσοτεροι gamers δεν εχουν φυγει απο κει

Η amd πρεπει να ριξει τις τιμες για να σταθει στο ανταγωνισμο

Τωρα οσον αφορα την σειρα 5 των Ryzen θα κοντραριστει με εκεινη των i5 6600κ - 7600κ αναμενουμε εκει τα αποτελεσματα ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...