IoaZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τα συγκριτικά γίνονται με τους i3. Ο R5 είναι για σύγκριση με τον i5. Είναι σαν να κάνεις σύγκριση τον i3 με τον i5. Δεν χρειάζεται συγκριτικό για να καταλάβεις ποιος είναι καλύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τα συγκριτικά γίνονται με τους i3. Ο R5 είναι για σύγκριση με τον i5. Είναι σαν να κάνεις σύγκριση τον i3 με τον i5. Δεν χρειάζεται συγκριτικό για να καταλάβεις ποιος είναι καλύτερος. Θα ελεγα πως συμφωνα με την τιμη τους ο R3 του αλλαζει τα πετρελαια του 7600k! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Aν ισχυουν τα σκορ στο geekbench για τους coffee lake που εχει εδω τοτε ο r5 1600 θα γινει τρελο cpu για τα λεφτα του στο mainstream κοινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Aν ισχυουν τα σκορ στο geekbench για τους coffee lake που εχει εδω τοτε ο r5 1600 θα γινει τρελο cpu για τα λεφτα του στο mainstream κοινο... Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ο 1600 θα είναι κυρίαρχος στις cpu για gaming/all around pc μέχρι και σε αντίστοιχες cpu των 300-400Ε !! Total VFM Περίμενα καλύτερη απάντηση απο την Intel, αν και ακόμα δεν είναι αρκετά τα δεδομένα που έχουμε για να μιλάμε...αλλά κουβέντα να γίνεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 το b350 αρχιζει απο 85(msi), ουσιαστικα πας στο 100ρικο για να παρεις μια καλη μητρικη οποτε ανεβαινει το κοστος, το οποιο ο αλλος μπορει να μην το θελει. λεω λοιπον οτι εχει χρησιμοτητα αυτη η κατηγορια για τους καταναλωτες και επισης μπορει να ανεβασει τους τζιρους της εταιρειας. Δεν πρόσεξες τι έγραψα. Μπορείς να βάλεις την διαφορά σε χρήμα των επεξεργαστών (1200 με 1300Χ, 1400 με 1500Χ) και να πάρεις μητρική με B350 και να κάνεις overclock! ... Μιλάμε για διαφορές των 300Mhz πάνω-κάτω που είναι εφικτές με οποιαδήποτε μητρική πιστεύω. Δεν είπα οτι κάποιος που θα έπαιρνε την πιο φθηνή Α320 (~ 55€) να πάει να πάρει μια "βαρβάτη" B350 (~ 140€) ή Χ370 (~100φεύγα!). Ας πάρει με την διαφορά χρημάτων των επεξεργαστών (στους R5 1400, R5 1500X είναι περίπου 20€) μια Β350 (από 74€) και ας ανεβάσει τον επεξεργαστή (R3 1200, R5 1400) για να πιάσει τα ρολόγια του μεγαλύτερου! Θα έχει και τα όποια "συν" της μητρικής με το B350 χωρίς κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Θελω υπολογιστη και περιμενω τα ryzen apus.. Ποτε θα κυκλοφορησουνε για αγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Θελω υπολογιστη και περιμενω τα ryzen apus.. Ποτε θα κυκλοφορησουνε για αγορα? Προς το τελος του καλοκαιριου αρχες Φθινοπωρου φημολογειται. https://www.eteknix.com/amd-confirms-ryzen-apu-2h-2017/ Speaking on reddit, the AMD representative had this to share: Ryzen is the brand for the “Zen” based client products launching this year. The desktop CPU launching March 2nd, and an APU (or CPU+GPU SoC) including graphics that will be for mobile designs in the second half of the year. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μητρικες με X300 chipset δεν κυκλοφορησει ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Θελω υπολογιστη και περιμενω τα ryzen apus.. Ποτε θα κυκλοφορησουνε για αγορα? Για desktop δε νομίζω να βγάλουν φέτος Zen apu. Μόλις κυκλοφόρησαν τους Bristol Ridge για αυτή την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν αντεξα και εχωσα παραγγελιες Τελειωσαν και οι διακοπες οποτε τι αλλο θα κανω απο το να βγαζω τα ματια του υπολογιστη. Πηρα Asus την καλη με 245 ευρωπουλα. Πηρα 1700Χ Πηρα και 16GB 3200Mhz C14 Trident Z κοκκινες οχι RGB δεν συμπαθω τα λαμπιονια. Αλλα δεν θα μπορεσω να το στησω γιατι ΑΚΟΜΑ περιμενω το bracket για AM4 της ψυκτρας μου. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν αντεξα και εχωσα παραγγελιες Τελειωσαν και οι διακοπες οποτε τι αλλο θα κανω απο το να βγαζω τα ματια του υπολογιστη. Πηρα Asus την καλη με 245 ευρωπουλα. Πηρα 1700Χ Πηρα και 16GB 3200Mhz C14 Trident Z κοκκινες οχι RGB δεν συμπαθω τα λαμπιονια. Αλλα δεν θα μπορεσω να το στησω γιατι ΑΚΟΜΑ περιμενω το bracket για AM4 της ψυκτρας μου. Με γειες! Ποσο καιρο περιμενεις για το bracket? Μην ανησυχεις παντως ,μπορεις να το στησεις γιατι το factory cooler της amd ειναι εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Με γειες! Ποσο καιρο περιμενεις για το bracket? Μην ανησυχεις παντως ,μπορεις να το στησεις γιατι το factory cooler της amd ειναι εξαιρετικο. Μου το εχει παραγγελει αυτος που μου εδωσε την ψυκτρα και δεν μπορω να το στησω γιατι οι Χ δεν εχουν ψυκτρα ειναι σκετοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μου το εχει παραγγελει αυτος που μου εδωσε την ψυκτρα και δεν μπορω να το στησω γιατι οι Χ δεν εχουν ψυκτρα ειναι σκετοι. Αγορασε μια φτηνη coolermaster που ειναι ηδη compatible με am4 και μετα την πουλας 5 ευρω φτηνοτερα.Εκτος και αν ξερεις οτι θα εχεις το bracket πολυ γρηγορα. Εν τω μεταξυ αυτη ειναι πολυ καλη ψυκτρουλα ,την εiχα παλια με i7 2700K. http://www.skroutz.gr/s/2885911/CoolerMaster-Hyper-T4.html?keyphrase=Coolermaster+Hyper+T4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πάρε την πλάτη από ΑΜ3 μητρική και τοποθέτησε την στην C6H. Τώρα μπορείς να βάλεις και ΑΜ3 ψήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πάρε την πλάτη από ΑΜ3 μητρική και τοποθέτησε την στην C6H. Τώρα μπορείς να βάλεις και ΑΜ3 ψήκτρα. Πως το κανω αυτο; Η πλακα ειναι οτι η μητρικη που παιρνω παιρνει και AM3 bracket που ηταν αυτο της ψυκτρας μου αλλα το χαλασα με τροχο γιατι η παλια μητρικη ειχε βιδα εκει. Στην φωτο ειναι το δικο μου που πλεον εχει 3 τρυπες για AM3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις