Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Eδω εχουν πεθανει τα 4cores, τα 2 θα ντραπουνε?? Δεν έχουν πεθάνει(Βλέπε Ryzen 3) και πρέπει να βρίσκονται στο entry-level, καιρός λοιπόν να καταργήσει και η Intel εντελώς τα σαπάκια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Tα ryzen 3 ειναι με HT η το SM πως λεγεται της amd ετσι δν ειναι??Εννοουσα τα ι5 σε φαση π ειναι σκετα 4c..Eννοειται οτι τα 4/8 chipakia βαστανε ακομα,μν τρελαθουμε..Απλα τα ι5 4c κ με την τιμη του 1600 εχουν αρχισει κ σκαβουν λακο να κρυφτουνε κ εννοω οτι εχουν πεθανει οχι γι αυτος π ιδι εχουν αλλα δν παει κανεις σημερα να παρει ι5..ειναι ο 1600 για τα λεφτα του πολυ beast... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 επιτέλους έκλεισε η παραγγελία!!! την αλλη ευδομαδα θα έχω το νεο μου PC με ryzen 1600 ,gigabyte ab350 gaming 3 και 16gb ram corsair! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Tα ryzen 3 ειναι με HT η το SM πως λεγεται της amd ετσι δν ειναι?? ΟΧΙ, ειναι 4C/4T. Εννοουσα τα ι5 σε φαση π ειναι σκετα 4c..Eννοειται οτι τα 4/8 chipakia βαστανε ακομα,μν τρελαθουμε..Απλα τα ι5 4c κ με την τιμη του 1600 εχουν αρχισει κ σκαβουν λακο να κρυφτουνε κ εννοω οτι εχουν πεθανει οχι γι αυτος π ιδι εχουν αλλα δν παει κανεις σημερα να παρει ι5..ειναι ο 1600 για τα λεφτα του πολυ beast... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Here it is: http://www.insomnia.gr/topic/650703-am4-ryzen-cpu-ram-overclocking-thread/ Το πόσταρα εδώ μιας και οι περισσότεροι με Ryzen CPUs δεν είμαστε στο overclocking section. Δεν έχω τα πάντα που ήθελα αλλα είναι τόσα πολλά όλα που θα γίνει τρελό wall-of-text και δεν ήθελα να το φτάσω σε τέτοιο επίπεδο, όσοι έχουν ερωτήσεις με OC, ρυθμίσεις κτλ. τώρα έχουν ένα thread. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μπραβοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πολύ καλός ο ryzen 3 αν τον συνδυάσεις με mid-range κάρτες(1060/570 etc). Επιτέλους μπορούμε να πούμε ότι πέθαναν οι 2c CPUs.. Οι δοκιμές του Linus άλλα δείχνουν. Εντελώς διαφορετική εικόνα από το anandtech. Περίεργο. υ.γ: Το ίδιο και το gamers nexus. Ο i3 7300 φαίνεται να τους κοντράρει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οι δοκιμές του Linus άλλα δείχνουν. Εντελώς διαφορετική εικόνα από το anandtech. Περίεργο. υ.γ: Το ίδιο και το gamers nexus. Ο i3 7300 φαίνεται να τους κοντράρει μια χαρά. Nαι οσο κοντραρει και ο 7500 τον 1600. Μεντολες δηλαδη. Τους κλοκαρις και εχεις πανομοιοτυπες επιδοσεις στα games και το κλασσικο αδειασμα της φουσκας στα υπολοιπα tasks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα δώσει 155 euro για i3 ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι λιγάκι μπερδεμένος με τους R3...καταρχήν σχεδόν όλοι ξέρετε πια ότι περιμένω τις Σκ@ρ#$%&*!@$ mini-itx μητρικές για να στήσω Ryzen build...να φανταστείτε ότι έχω κουτί τροφοδοτικό και μνήμες από Απρίλιο να κάθονται και να περιμένουν...(απελπισία...ρε δώστε στον λαό mini-itx ρε αλήτες!!!)...οπότε θεωρώ το Ryzen launch πετυχημένο συνολικά ως τώρα...όμως με τους R3 δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα...αρχικά είναι λίγο πίσω σε games από τους δυνατούς i3...οκ με OC αυτό βελτιώνεται αρκετά...έπειτα σε productivity τους προσπερνούν λόγω 4 πυρήνων...άρα απευθύνονται που; Σε αυτούς που θέλουν φθηνό gaming και ελαφρύ productivity;;; Άντε να πούμε εκεί απευθύνονται...όμως...ένας που θέλει productivity γιατί να μην πάει για 50-60 ευρώ παραπάνω σε 1600 και να καθαρίσει; Δεν είναι πια και τόσο απαγορευτικό το ποσό...ή γιατί να μην μείνει σε εκείνα τα χρήματα και να γλιτώσει κάρτα γραφικών παίρνοντας i3 που έχουν ενσωματωμένη; Γενικά νομίζω ότι η θέση τους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο των υπόλοιπων R5 και R7...και το βλέπω να μπερδεύεται πιο πολύ το πράγμα με την έλευση και των apus...την γνώμη σας θα ήθελα στο θέμα...υπάρχει κάτι που δεν αντιλαμβάνομαι ίσως...επίσης αν υπάρχει κάποιος που έχει ιδέα από διαθεσιμότητα mini-itx εκτός της biostar σε ευρωπαικά καταστήματα ας με διαφωτίσει...ψωνίζω άνετα από Ευρώπη για την ρημαδομητρική!!!! Πριν λίγο βρήκα στο άμαζον το παρακάτω: https://www.amazon.de/ASRock-AB350-Gaming-ITX-AC-AMD/dp/B073BFTJQK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1501203046&sr=8-1&keywords=ASRock-AB350-Gaming-ITX-AC-AMD Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο μαγαζί; Ψήνομαι να πυροβολήσω!!! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από dimoskoutr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ είμαι λιγάκι μπερδεμένος με τους R3...καταρχήν σχεδόν όλοι ξέρετε πια ότι περιμένω τις Σκ@ρ#$%&*!@$ mini-itx μητρικές για να στήσω Ryzen build...να φανταστείτε ότι έχω κουτί τροφοδοτικό και μνήμες από Απρίλιο να κάθονται και να περιμένουν...(απελπισία...ρε δώστε στον λαό mini-itx ρε αλήτες!!!)...οπότε θεωρώ το Ryzen launch πετυχημένο συνολικά ως τώρα...όμως με τους R3 δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα...αρχικά είναι λίγο πίσω σε games από τους δυνατούς i3...οκ με OC αυτό βελτιώνεται αρκετά...έπειτα σε productivity τους προσπερνούν λόγω 4 πυρήνων...άρα απευθύνονται που; Σε αυτούς που θέλουν φθηνό gaming και ελαφρύ productivity;;; Άντε να πούμε εκεί απευθύνονται...όμως...ένας που θέλει productivity γιατί να μην πάει για 50-60 ευρώ παραπάνω σε 1600 και να καθαρίσει; Δεν είναι πια και τόσο απαγορευτικό το ποσό...ή γιατί να μην μείνει σε εκείνα τα χρήματα και να γλιτώσει κάρτα γραφικών παίρνοντας i3 που έχουν ενσωματωμένη; Γενικά νομίζω ότι η θέση τους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο των υπόλοιπων R5 και R7...και το βλέπω να μπερδεύεται πιο πολύ το πράγμα με την έλευση και των apus...την γνώμη σας θα ήθελα στο θέμα...υπάρχει κάτι που δεν αντιλαμβάνομαι ίσως...επίσης αν υπάρχει κάποιος που έχει ιδέα από διαθεσιμότητα mini-itx εκτός της biostar σε ευρωπαικά καταστήματα ας με διαφωτίσει...ψωνίζω άνετα από Ευρώπη για την ρημαδομητρική!!!! Πριν λίγο βρήκα στο άμαζον το παρακάτω: https://www.amazon.de/ASRock-AB350-Gaming-ITX-AC-AMD/dp/B073BFTJQK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1501203046&sr=8-1&keywords=ASRock-AB350-Gaming-ITX-AC-AMD Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο μαγαζί; Ψήνομαι να πυροβολήσω!!! οι σκεψεις σου ειναι σωστες, κατα την αποψη μου, και συμφωνω. σε αυτο το χαμηλο μπατζετ, θολωνει το πραγμα περισσοτερο απο τις μεγαλυτερες κατηγοριες. διαβαζω απο πανω τον zakailiou, και αναρωτιεμαι...., βλεπουν ολο το πλανο ή μονο ο,τι θελουν..? γιατι, καποιος που ΔΕΝ θελει gaming, να παρει τον R3...? ο ι3-7100 ειναι καλυτερη προταση σε αυτα τα χρηματα, για ενα απλο συστηματακι, καθως εχεις το πλεονεκτημα της ενσωματωμενης καρτας γραφικων, ενω στον R3 εισαι υποχρεωμενος να δωσεις +30€ (τουλαχιστον) για καρτα γραφικων. αυτο δεν καλυπτεται απο την τιμη του R3, αρα... ακομα και να ερθει -υποθετικα- στα 110€ ο 1200, θα πας στα €140 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....!! και απο επιδοσεις ειναι παρομοια. με καλυτερο πουσαρισμα σε Games, αν χρειαστει,απο τον I3, αλλα καλυτερη all around χρηση απο τον R3...! καλυτερη προταση σε αυτη την κατηγορια μαλλον θα ειναι οι APU....!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ είμαι λιγάκι μπερδεμένος με τους R3... Το οτι ειναι καλυτεροι σε productivity λογω 4 πυρηνων δεν σημαινει οτι το target group ειναι για οσους θελουν productivity. Ειναι σαν να λεμε οτι οι i5 ειναι για productivity γιατι εχουν παραπανω cores απο τον g4560. Οι R3 ειναι για το low end κομματι της αγορας και ακριβως οπως και οι υπολοιποι ryzen, ειναι καλοι σε ολα. Απλα μπερδευεσαι γιατι τοσα χρονια η Intel εφτιαχνε τους χειροτερους επεξεργαστες που την επαιρνε χωρις να φαει κραξιμο, και τωρα που οι ryzen εχουν λιγο αερα παραπανω (extra c / t σε καθε κατηγορια τιμης) νομιζουμε οτι βγηκαν για πυρηνικους επιστημονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Θα συμφωνούσα για το low end κομμάτι της αγοράς αν δεν ήταν τόσο μικρή η διαφορά με τους R5...θεωρώ ότι εδώ έμπλεξε το θέμα...low end σημαίνει αυτή την στιγμή g4560...σε εκείνα τα χρήματα...αν φτάσει στα χρήματα των R3 κάποιος γιατί να μην πάει σε R5;;;; Ή γιατί να μην πάει σε i3 που θα γλιτώσει λεφτά για κάρτα γραφικών; Γενικά λόγω εξαιρετικής οικονομικής πολιτικής της AMD έχει στενέψει τα περιθώρια τοποθέτησης των R3 στην αγορά η ίδια μόνη της...κατά την άποψή μου θα έπρεπε να ξεχωρίζουν τιμολογιακά περισσότερο από τους R5...κανείς για την μητρική που έβαλα και τον πωλητή του Amazon; Να περιμένω μήπως να την φέρει το ίδιο το Amazon καλύτερα;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Οι δοκιμές του Linus άλλα δείχνουν. Εντελώς διαφορετική εικόνα από το anandtech. Περίεργο. υ.γ: Το ίδιο και το gamers nexus. Ο i3 7300 φαίνεται να τους κοντράρει μια χαρά. Εγώ πάντως Linus και άλλα youtube κανάλια δεν εμπιστεύομαι. Το anandtech έχει αποδείξει πολλάκις την εγκυρότητα του, και κάνει αυτήν την δουλειά εδώ και πάρα πολλά χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Σωστές τοποθετήσεις ... γενικά η κατηγορία κάτω από 150 euro είναι περισσότερο κατηγορία APU . Σήμερα με τον 7100 και την ενσωματωμένη HD Graphics 630 μπορείς να παίξεις παιχνιδάκια stategy σε 1080p και fps se 720p όπως Arma 3 σε low και WoT ή WoW σε low με 40-60 fps και να γουστάρεις που και που ενώ έχεις ένα φθηνό μηχάνημα. Βέβαια για οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι κάποια VGA κάρτα.Νομίζω ότι σε αυτά τα στενά περιθώρια τιμών οι R3 έρχονται να δώσουν ένα boost σε παραγωγικές εργασίες και με ένα κόστος +100 euro για VGA να μπούνε και στο παιχνίδι. Από τα σύνολα που βλέπω αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι π.χ. Mobo B350 85-90 euroCPU R3 115 euroCooler Stock Μνήμη 8gb 80-100 euro VGA ( κάτι από 1050 ti - max 1060 3GB ) PSU 450-500 Watt 50-60 euroΣύνολο 500-570 ανάλογα με την κάρτα ... Έτσι φτιάχνεις μηχάνημα που κάνει τα πάντα και σφυρίζει σε 1080p Βέβαια να σημειώσουμε ότι η AMD καλά κάνει και βάζει απέναντι της τους υπερτιμολογημένους στον θεό τον i3-7300 ή τον 7320 155-165 euro, αλλά ο πραγματικός ανταγωνιστής είναι ο i3-7100 των 110 euro ! ( καλό το marketing αλλά δεν το τρώμε αμάσητο, εμείς είμαστε καταναλωτές ... σωστά ? ) Βέβαια όποιος αγοράζει 160 euro i3 και δεν βλέπει τον R5 1400 4C 8T ή ακόμα και τον i5-7400 μάλλον θέλει γιατρό ... Όποιος θέλει λοιπόν productivity πάει AMD όποιος θέλει μόνο game και τα καλύτερα δυνατά FPS με CPU έως 110$ πάει Intel ...Στο produvtivity βάζω και τον συνδυασμό παιχνίδι και streaming + TS + παράθυρα στον ie που είναι συνηθισμένο . Τα βλέπω λάθος ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις