Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.4, έχω να κάνω benches ακόμα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Επίσης θέλω να δοκιμάσω και 3600cl15 με τα ίδια timings μήπως βγάλουμε κάνα λαυρακι

• Like 1
Δημοσ.

Και σε μένα με Τ2 παίζουν στα 3600 ....... :-(

https://www.youtube.com/watch?v=osSMJRyxG0k

τερατα...! όχι ότι η amd είναι αγια αλλα ρε φιλε αυτή η intel! τα θυμαμε αυτά (more or less) γιατι είμαι και μιας καποια ηλικιας για αυτό δεν τους "πηγα" ποτε!

• Like 3
Δημοσ.

οι λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικια, τα εχουμε ζησει αυτα live στο πετσι μας.........!!!!   

να βλεπεις τα Benchmarks και τα reviews να βγαζουν τους Pentium τοτε, καλυτερους επεξεργαστες, και μετα... αφου εχεις αγορασει τον Pentium, να πηγαινεις σε κανα φιλαρακι που "ετυχε" να παρει τον Athlon, και να τρως ΤΗΝ ηττα της ζωης σου......!!!!!   να βλεπεις ενα μηχανημα που να πηγαινει σφαιρα, με ταχυτητα σκεψης (παντα με τα μετρα της εποχης, μιλαω...)....!!!!   να κανεις διαφορες εργασιες, και να μην καθυστερει ΤΠΤ...!!  αστα... πικρα.....!!!         

• Like 7
Δημοσ.

οι λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικια, τα εχουμε ζησει αυτα live στο πετσι μας.........!!!!   

να βλεπεις τα Benchmarks και τα reviews να βγαζουν τους Pentium τοτε, καλυτερους επεξεργαστες, και μετα... αφου εχεις αγορασει τον Pentium, να πηγαινεις σε κανα φιλαρακι που "ετυχε" να παρει τον Athlon, και να τρως ΤΗΝ ηττα της ζωης σου......!!!!!   να βλεπεις ενα μηχανημα που να πηγαινει σφαιρα, με ταχυτητα σκεψης (παντα με τα μετρα της εποχης, μιλαω...)....!!!!   να κανεις διαφορες εργασιες, και να μην καθυστερει ΤΠΤ...!!  αστα... πικρα.....!!!         

Μπα

Δημοσ.

Όχι μπα...μπου καλύτερα, γιατί όταν η μητρική είχε nforce 2 chip του έριχνε άσχημα στα αυτιά ο athlon του Pentium...το άσπρο μαύρο πάτε να κάνετε ρε σεις!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Spartan 117 με το stock cooler εισα?

Ναι μην με δείρετε :ph34r:

24/7 τον έχω στα 3.8-3.9 για να μην του δίνω πολύ τάση, αλλα για bench runs τον έχω 4.0-4.1, το πλάνο είναι να του βάλω κανένα ΑΙΟ αλλα έχω αλλα έξοδα τώρα και βάζω προτεραιότητα

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...