7nisiotis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κανε με quote που συγκρινα εγω 1060 με 1070...oh wait, δεν εγινε! ΠΟΤΕ! Αλλα νταξει, αμα δεν εχεις τιποτα αλλο να σχολιασεις γιατι εφαγες ταπα, σχολιασε πραματα που δεν ειπα Εγω ειπα απλα οτι βγαζω ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 90 frames, και ο αλλος μου την επεσε οτι ουτε 70 δεν βγαζω κλπα κλπα. Τον απεδειξα λαθος, end of story. Ας βγαλει 2 μπαλες (ποδοσφαιρου) να το παραδεχτει Οκ δώσε και 2Κρ σε τριγωνικό ρανταρ. Νίκος Καρδιβουρκος λεγομαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Οκ δώσε και 2Κρ σε τριγωνικό ρανταρ. Νίκος Καρδιβουρκος λεγομαι. Οκ, δωσε το quote που συγκρινα τις καρτες... Τωρα το πας αλλου..Κλαιω απλα Αχυρανθρωπε...Τι cpu ειπαμε εχεις??Στα ποσα clockarei κ με τι volts ειπαμε?? Το ξερω οτι κλαις Eχω την CPU που βγαζει περισσοτερα frames στο pub με χειροτερη καρτα, υψηλοτερα settings και την ωρα που κανει recording. Κατανοητα λοιπον τα δακρυα σου Εδωσες 400 για CPU ενω μπορουσες με 20 να παρεις αυτο http://www.buldoza.gr/ProductList.aspx?Catalog=91&Category=3000001205/3000001213/3000001255 Aντι να βγαλεις 2 καυκαλα να παραδεχτεις οτι ελεγες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ασχολεισαι με οτι ναναι. Λες και το αν ξερω να ανεβαζω video στο youtube και στα ποσα clockaro αλλαζει το γεγονος οτι ελεγες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. Αλλα νταξει μωρε, ειπαμε ειναι φρεσκες οι πληγες. Αλοιφες με ξυδι μεχρι να περασει ο πονος φιλε E πες μας οτι εισαι σε αναλυση 720p ρε αδελφε γτ τετοια φπς στα settings π λες δν βγαζω με την 1070..Να την δωσω λες να παρω μια 1060 3 γιγα μαλλον ε??? Καπου εχεις χαωθει η μπερδευεσαι με κανα αλλο game.. Βγαλε εσυ το βιντεο κ αν περασεις τα 70 fps θαυμα θα ειναι O φιλος στο βιντεο του usual βγαζει τα fps π λες..55-80..Αυτος εχει ΑΑ κ Processing Medium ενω εσυ τα εχεις ultra...Ποιος λεει λαλακιες δν ξερω... Δλδ τα εχεις ολα υλτρα εκτος απο shadows k textures k βγαζεις τα ιδια φπς με το αλλον στα medium... Ετσι, να φρεσκαριστει η μνημη μας, εκανα collection ολες τις αρλουμπες που πεταξες. Τον καφε να λεγες ρε φιλε τοσο εξω δεν θα επεφτες. Εσυ εισαι χειροτερος και απτον Odyss3us που ακομα προσπαθει να κλοκαρι 7700k με την stock ψυκτρα ρε αδερφακι μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 To καλο με σενα κ που μ αρεσει ειναι οτι εχεις το ονομα εχεις κ την χαρη: strawman.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Περιμένετε να ψήσω ποπ κορν ρε σεις!!! Ψήσε λίγα παραπάνω. Φέρνω καρέκλες και coca cola 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 To καλο με σενα κ που μ αρεσει ειναι οτι εχεις το ονομα εχεις κ την χαρη: strawman.. Ελπίζω να κάνεις πλάκα ετσι? Είσαι ο τύπος που οταν αποδείχθηκε οτι έχει άδικο και λέει αρλούμπες αντι να το παραδεχθείς άρχισες τα ad hominems και τα red herrings. Αλλα νταξει μωρε, είπαμε, αλοιφές με ξύδι μέχρι να περάσει. Σορρυ φιλε, εγραψες 3 ποστ αρλουμπες, end of story, οσο και να μου κανεις προσωπικες επιθεσεις δεν θα αλλαξει Τελικα τι εγινε? Μπερδεψα τα game? Επαιζα σε 720p? Δεν ξεπερασα τα 70 fps? Η απλα ελεγες μπουρδες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κρίμα πάντως να μη μπορεί κανείς μας να παραδεχθεί όταν κάνει ένα λάθος, και να συνεχίζει να επιμένει... Δίχως να γνωρίζω κάποιο από τα παιδιά προσωπικά, βλέπω από τα μηνύματα που αντάλλαξαν πως ο ένας ζήτησε αποδείξεις για τα λεγόμενα του άλλου περί fps στο συγκεκριμένο game, αυτές παρήχθησαν με video που το είδαμε όλοι μας (άσχετα με την κόντρα τους, βλέπουμε απόδοση ενός επεξεργαστή του θέματος σε συγκεκριμένο παιχνίδι με "κακή" κάρτα), πλην όμως δε μπορώ να κατανοήσω τη συνέχεια της κόντρας, αποδείχθηκε ο ένας αληθής, ή ας έβγαινε ο άλλος να παραδεχθεί το λάθος του, ή ας μην έγραφε τίποτα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Θα σου πω εγω, αυτος και ο φιλος του εχουν προσωπικα μαζι μου για καποιο λογο που δεν ξερω και κανουν επιθεσεις σε καθε θεμα. Ακομα και ταπες οταν τρωνε συνεχιζουν τις αρλουμπες. Δυστηχως ειμαι λογιστης, οχι ψυχιατρος, οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Παντως επειδη εγω τα εχω τα καυκαλα θα παραδεχτω οτι ενω του ειπα οτι παιζω με textures στο high τα ειχα med στο video (οχι οτι επηρεαζουν στο ελαχιστο τα fps τα textures) επειδη οταν εκανα recording ετρωγα τρελα spikes με textures στο high. Οταν δεν κανω recording παει κανονικα το game 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μια άσχετη ερώτηση με το νήμα: με πιο πρόγραμμα έκανες το recording? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μια άσχετη ερώτηση με το νήμα: με πιο πρόγραμμα έκανες το recording? Shadowplay απο οτι ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μια άσχετη ερώτηση με το νήμα: με πιο πρόγραμμα έκανες το recording? Οπως ειπε και ο φιλος, shadowplay. Μετα το εκανα render σε 720p γιατι επιανε καμποσα giga και θα επαιρνε ωρες να ανεβει στο ut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Τα επίσημα slides της ίντελ λένε ότι οι epyc θα έχουν inconsistent(=πότε καλό, πότε μέτριο) performance που είναι απόλυτα ακριβές. Όλα τα bench που τους βγάζουν μπροστά στηρίζονται κατά κύριο λόγο στην L1 και L2 cache. Όπως το SPEC. Όταν το cpu καταφεύγει στη RAM για να βρει δεδομένα πρέπει να προστεθεί στο latency της RAM και το latency της L3 cache που προηγείται και το οποίο είναι τεράστιο. Γι'αυτό βλέπεις σε oc guides να λένε ότι αύξησαν τη συχνότητα της cache και μείωσαν το latency της ram. Αυτά είναι ψιλά γράμματα βέβαια για το AMD και Intel subreddit(μέχρι και εκεί παραπληροφορούν τα ίδια άτομα). Δηλαδη μας λες τωρα οτι σε server θα ασχολουνται με τα timmings στις μνημες για βγαλουν benchmarks...ποτε με ddr4 2666, ποτε με 3000 και αν γουσταρουν να βαρεσουν και καν 3200 και να ανεβαζουν και τις καταναλωσεις! Μονο στο desktop αυτα αντε και σε threadripper! Σε epyc δεν θα ασχοληθει κανεις! Μην μπερδευεις τα market segments! Μονο και μονο απο τα pci lanes και το 8 channel memory στους epyc εχουν μεγαλο ατου σε αρκετα σεναρια! Για το internal latency στο infinity fabric υπαρχουν σε καποια σεναρια μειονεκτηματα αλλα οχι σε ολα! Απο την αλλη πλευρα το κοστος διαθεσης των epyc ειναι τοσο χαμηλο συγκριτικα με της intel που δεν ξερω πραγματικα αν θα προλαβαινουν να καλυψουν τη ζητηση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Eχω την CPU που βγαζει περισσοτερα frames στο pub με χειροτερη καρτα, υψηλοτερα settings και την ωρα που κανει recording. Κατανοητα λοιπον τα δακρυα σου Παντως επειδη εγω τα εχω τα καυκαλα θα παραδεχτω οτι ενω του ειπα οτι παιζω με textures στο high τα ειχα med στο video (οχι οτι επηρεαζουν στο ελαχιστο τα fps τα textures) επειδη οταν εκανα recording ετρωγα τρελα spikes με textures στο high. Οταν δεν κανω recording παει κανονικα το game Οπως αναφερεις κ συ ο ιδιος εχεις τοσο καλο συστηματακι που του βαζεις απλα να κανει ενα record απο πισω κ γονατισε ολο το συστημα κ εβαλες Medium τα text ΜΠΑΣ κ βγαλει κανα fps παραπανο k σωσεις την κατασταση,κλαιω....(LUL ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...) Κ μιας κ εισαι τοσο σπιρτο κ οντως εχεις πιστεψει οτι βγαζεις παραπανο fps παρε ενα με ultra Ολα εκτος shadows χωρις τρελα spikes για να γελαει ο κοσμος... :-> Απο κει κ περα οτι κειμενο κ αν γραψεις απλα δν θα μπω καν στον κοπο να το διαβασω.. Eδω δν μπορουσε να παιξει λεει ενω εκανε rec https://www.youtube.com/watch?v=AKu_8ARdLWg Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από aOUaS88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλα τι καθεστε και συγκρινεται τοσες σελιδες?ο ενας εχει καρτα των 200 ευρω και ο αλλος υπερδιπλασια...φυσικα κ αι θα εχει πιο πολλα fps...Επισης ποσο κοστιζε ο ενας επεξεργαστης οταν βγηκε και ποσο ο αλλος?Ωστοσο δεν υπαρχει η αναλογη διαφορα στα fps για τα λεφτα που εχει δωσει παραπανω ο aouas88 αυτο ειναι σιγουρο.Προφανως αυτο θελει να πει ο strawman...Ας τελειωσει εδω το θεμα γτ εχει γινει 100% vs και θα φαει κανα κλειδωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 popcorn time 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οπως αναφερεις κ συ ο ιδιος εχεις τοσο καλο συστηματακι που του βαζεις απλα να κανει ενα record απο πισω κ γονατισε ολο το συστημα κ εβαλες Medium τα text ΜΠΑΣ κ βγαλει κανα fps παραπανο k σωσεις την κατασταση,κλαιω....(LUL ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...) Κ μιας κ εισαι τοσο σπιρτο κ οντως εχεις πιστεψει οτι βγαζεις παραπανο fps παρε ενα με ultra Ολα εκτος shadows χωρις τρελα spikes για να γελαει ο κοσμος... :-> Απο κει κ περα οτι κειμενο κ αν γραψεις απλα δν θα μπω καν στον κοπο να το διαβασω.. Eδω δν μπορουσε να παιξει λεει ενω εκανε rec Εισαι πονεμενη ιστορια φιλε. ΕΣΥ εγραψες, και μαλιστα 2 φορες οτι βγαζω παραπανω fps απο σενα. Προφανως, για αλλη μια φορα, στην προσπαθεια σου να πεισεις οτι ελεγα ψεμματα πεταγες αρλουμπες που δεν ισχυουν. Επισης το record δεν ειπα οτι γονατισε το συστημα, την καρτα γονατισε και εκανε spikes. Οσο για τα fps, δεν πεφτουν απτα textures. Θα σου ξακαεκανα record με τα textures στο high, θα τρωγες και 15η ταπα, αλλα ποιο το νοημα? Θα το παραδεχτεις? Οχι βεβαια, παλι την παπια θα κανεις, οποτε τον χρονο μου χαλαω. Οι υπολοιποι ειδαν οτι σου σβησα τα φωτα, τωρα σαφηνω με το ξυδι μεχρι να περασει. Καλα τι καθεστε και συγκρινεται τοσες σελιδες?ο ενας εχει καρτα των 200 ευρω και ο αλλος υπερδιπλασια...φυσικα κ αι θα εχει πιο πολλα fps...Επισης ποσο κοστιζε ο ενας επεξεργαστης οταν βγηκε και ποσο ο αλλος?Ωστοσο δεν υπαρχει η αναλογη διαφορα στα fps για τα λεφτα που εχει δωσει παραπανω ο aouas88 αυτο ειναι σιγουρο.Προφανως αυτο θελει να πει ο strawman. Οχι, δεν θελω να πω αυτο. Δεν ασχοληθηκα καν μαζι του. Εγω εγραψα απλα τι επιδοσεις βγαζω στο PUB και τι βελτιωση ειδα απο 8350 ---> R5 1600. Αυτος μετα μου ορμησε και λεει αποκλειεται και οτι λεω ψεμματα, και ε τσι του εβγαλα video και εφαγε ταπα. Και τωρα απλα πουλαει τρελα για να μη παραδεχθει οτι λεει λαλακιες, ως συνηθως. E πες μας οτι εισαι σε αναλυση 720p ρε αδελφε γτ τετοια φπς στα settings π λες δν βγαζω με την 1070..Να την δωσω λες να παρω μια 1060 3 γιγα μαλλον ε??? Καπου εχεις χαωθει η μπερδευεσαι με κανα αλλο game.. Βγαλε εσυ το βιντεο κ αν περασεις τα 70 fps θαυμα θα ειναι O φιλος στο βιντεο του usual βγαζει τα fps π λες..55-80..Αυτος εχει ΑΑ κ Processing Medium ενω εσυ τα εχεις ultra...Ποιος λεει λαλακιες δν ξερω... Δλδ τα εχεις ολα υλτρα εκτος απο shadows k textures k βγαζεις τα ιδια φπς με το αλλον στα medium... Ετσι, να φρεσκαριστει η μνημη μας, εκανα collection ολες τις αρλουμπες που πεταξες. Τον καφε να λεγες ρε φιλε τοσο εξω δεν θα επεφτες. Εσυ εισαι χειροτερος και απτον Odyss3us που ακομα προσπαθει να κλοκαρι 7700k με την stock ψυκτρα ρε αδερφακι μου. Να φρεσκαρουμε την μνημη μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις