aOUaS88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εγραψα καπου οτι τα εχω ολα ultra ή οτι ειμαι καρωμενος στα 90? Εγραψα ΑΠΟ 50 εως 90. Το 99% του game ειναι μεταξυ 75-89. Κατω απο τα 60 πεφτει μονο στα κοκκινα zones οταν κοταω τις εκρηξεις τους καπνους και τα bam boom, οπου η καρτα αγκομαχαει. Τα settings ειναι shadows very low textures high και τα αλλα ολα ultra. Τωρα παρε τις πεταλουδιτσες σου και σε αλλη παραλια. Nαι ρε μαν μου ωραια ολα αυτα χαιρομαι,αλλα με τι gpu εισαι θα μας πεις??Ειναι μυστικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Nαι ρε μαν μου ωραια ολα αυτα χαιρομαι,αλλα με τι gpu εισαι θα μας πεις??Ειναι μυστικο? Με 1060 3gb ειμαι, το γραψα και πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=osQWP0tSCkM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εγραψα καπου οτι τα εχω ολα ultra ή οτι ειμαι καρωμενος στα 90? Εγραψα ΑΠΟ 50 εως 90. Το 99% του game ειναι μεταξυ 75-89. Κατω απο τα 60 πεφτει μονο στα κοκκινα zones οταν κοταω τις εκρηξεις τους καπνους και τα bam boom, οπου η καρτα αγκομαχαει. Τα settings ειναι shadows very low textures high και τα αλλα ολα ultra. Τωρα παρε τις πεταλουδιτσες σου και σε αλλη παραλια. E πες μας οτι εισαι σε αναλυση 720p ρε αδελφε γτ τετοια φπς στα settings π λες δν βγαζω με την 1070..Να την δωσω λες να παρω μια 1060 3 γιγα μαλλον ε??? Καπου εχεις χαωθει η μπερδευεσαι με κανα αλλο game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 E πες μας οτι εισαι σε αναλυση 720p ρε αδελφε γτ τετοια φπς στα settings π λες δν βγαζω με την 1070..Να την δωσω λες να παρω μια 1060 3 γιγα μαλλον ε??? Καπου εχεις χαωθει η μπερδευεσαι με κανα αλλο game.. Ok, αραξε, βγαζω video να το στειλω σε ολους οσους συμμετεχουν στο thread εκτος απο σενα και θα μαζευτουμε ολοι να γελαμε με τις *αλακιες σου. Μη κρατηθεις, συνεχισε αυτα που λες να γελασουμε παραπανω μετα. PS1. Παντως αν δοκιμασες με τα shadows στο very low και δεν βγαζεις τοσα fps τοτε κατι δεν παει καλα η με την καρτα σου η με την CPU. Stock τον εχεις τον 6800? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τα settings ειναι shadows very low textures high και τα αλλα ολα ultra. Τωρα παρε τις πεταλουδιτσες σου και σε αλλη παραλια. O φιλος στο βιντεο του usual βγαζει τα fps π λες..55-80..Αυτος εχει ΑΑ κ Processing Medium ενω εσυ τα εχεις ultra...Ποιος λεει λαλακιες δν ξερω... Δλδ τα εχεις ολα υλτρα εκτος απο shadows k textures k βγαζεις τα ιδια φπς με το αλλον στα medium... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 O φιλος στο βιντεο του usual βγαζει τα fps π λες..55-80..Αυτος εχει ΑΑ κ Processing Medium ενω εσυ τα εχεις ultra...Ποιος λεει λαλακιες δν ξερω... Δλδ τα εχεις ολα υλτρα εκτος απο shadows k textures k βγαζεις τα ιδια φπς με το αλλον στα medium... Μην μου αγχωνεσαι, ειναι ετοιμο το video, τωρα το ανεβαζω. Παντως να ξερεις σε σενα link δεν θα δωσω, θα στειλω pm στους υπολοιπους να γελαμε με την παρτυ σου Ενημερωτικα με το recording εχασα λιγα fps, αλλα klein, στα ιδια νουμερα που σου ειπα ειμαι και κατω απο τα 60 επεσα μονο στο loading. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μην μου αγχωνεσαι, ειναι ετοιμο το video, τωρα το ανεβαζω. Παντως να ξερεις σε σενα link δεν θα δωσω, θα στειλω pm στους υπολοιπους να γελαμε με την παρτυ σου Βγαλε εσυ το βιντεο κ αν περασεις τα 70 fps θαυμα θα ειναι Δν με νοιαζει το βιντεακι σου..Δν ασχολουμαι με ατομα που περνουν 1060 3 γιγα καρτα εν ετη 2017... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Βγαλε εσυ το βιντεο κ αν περασεις τα 70 fps θαυμα θα ειναι Δν με νοιαζει το βιντεακι σου..Δν ασχολουμαι με ατομα που περνουν 1060 3 γιγα καρτα εν ετη 2017... Η κωλοτουμπα της ημερας. Τοση ωρα ελεγες δεν κανω δεν ρανω, τωρα ξαφνικα δεν ασχολεισαι. Ελα τις πεταλουδες σου και κλαψε σε αλλη παραλια. Αντε, πολυ ασχοληθηκα. Φαε ignore και ησυχασε. PS1. Οποιος θελει το video που δειχνει οτι ο aOUaS88 λεει *αλακιες ας το ζητησει εδω και θα του κανω pm το link. Sorry για την κακη ποιοτητα το αφησα στα default χωρις να πειραξω το bitrate και το εσφαξε λιγο. Στην αρχη φαινονται τα specs, μετα δειχνω τα settings και το game αρχιζει στα 44sec. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Για ποιον λόγο να το κάνω αυτό; Όλοι ξέρουμε πως θα την "ξεπεράσουν" και θα ασχοληθούν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Επίσης έχει ξανά συμβεί στο παρελθόν,οπότε όχι, δεν θα πάρω Ένα άλλο παιδί πριν καμιά 200ρια σελίδες είχε θέμα με τον 1700 του, ρώταγε επι 2 μέρες και δεν του απαντούσε κανείς. Νταξ όμως, του έδωσαν σημασία μετά από κανα 3ήμερο. Αυτός εδώ δες πόσα έχει. https://www.youtube.com/watch?v=warii6hErg8 Τελικά δεν μάθαμε ποιος την έχει μεγαλύτερη ... Πάντως για να μάθουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη ας ανοίξουν άλλο θέμα . Πολλές φορές με αυτά μου γράφουν μερικοί μπαίνεις σε πειρασμό να απαντήσεις . Σε κάποια άτομα δεν χρειάζεται .Τους ενημερώνεις ότι την έχουν μεγαλύτερη και σταματάς να γράφεις . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 1700 @ 4.0GHz 1080 Ti @ 2088/6210 Tomb Raider - 1080p Ultimate preset Rise of the Tomb Raider - 1080p Very High preset + Dx12 Aida64 ^ Για όσους δεν πατάνε πόδι στο overclocking section Πρέπει να πάρω καλύτερη ψύξη να δοκιμάσω για 4.1+ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πάντως το δικό μου δεν μπορεί να πάει τόσο ψηλά και δεν είναι θέμα cooling 4.1Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πάντως το δικό μου δεν μπορεί να πάει τόσο ψηλά και δεν είναι θέμα cooling 4.1Ghz Παίζει και silicon lottery πάντοτε. Στο τελευταίο BIOS στην Crosshair VI Hero (1403) σου δίνει την δυνατότητα να κλείνει τους ανεμιστήρες στο case κάτω από μια θερμοκρασία, εγώ το έβαλα κάτω από 40 στον επεξεργαστή να κλείνουν και idle που κάθεται στους 30-35 C (με pstates) είναι παντελώς αθόρυβο το rig, με GPU + case όλα τα fan κλειστά. Μονο το Wraith Spire συνεχίζει να δουλεύει και ευτυχώς είναι και αυτό αθόρυβο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 επιτελοyς μπήκα! ρε παιδια μου δείχνει οτι ναναι θερμοκρασία ή μου φαίνεται; hydro 240pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 επιτελοyς μπήκα! ρε παιδια μου δείχνει οτι ναναι θερμοκρασία ή μου φαίνεται; hydro 240pro Κατέβασε HWiNFO για να δεις θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις