Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μαθουμε και τιποτα καινουργιο και σοβαρο. Εχω μια υποψια οτι η φιλοσοφια της AMD να συνδεει πολλα cpu και μεσω MCM με την τεχνολογια Infinity Fabric θα περασει και στις GPU της μελλοντικα.

https://www.youtube.com/watch?v=B65uPAFGse8

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sizing Up Servers: Intel's Skylake-SP Xeon versus AMD's EPYC 7000 - The Server CPU Battle of the Decade?

www.anandtech.com/show/11544/intel-skylake-ep-vs-amd-epyc-7000-cpu-battle-of-the-decade

87247.png

78012.png

78011.png

Και αυτά στα μισά λεφτά. Ενδιαφέρον. Και να θέλει η Intel δεν μπορεί να ρίξει τιμές γιατί αυτά τα τέρατα 28core dies έχουν τραγικά yields.

• Like 4

Νταξει, η AMD ειναι σαν το παιδακι που το κανανε bullying στο σχολειο, γραφτηκε καρατε και τωρα κλεβει το κολατσιο απτους συμμαθητες του. Θα πρεπε να ντρεπεται το παλιοπαιδο. Ακου εκει, διπλασιες επιδοσεις στα μισα λεφτα

• Like 6

Συμφωνώ με STORM. Η AMD ζει την αρχή μια σπουδαίας εποχής. Όλοι το βλέπουν αυτό.

Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζει να είναι τόσο ανταγωνιστική θα κερδίζει όλο και περισσότερο

μερίδιο αγοράς.

Και μην ξεχνάμε ότι η αγορα των server δεν έχει καμία σχέση με τα Desktop συστήματα. Μιλάμε για μια 

τεράστια αγορά που ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια...

Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η πορεία και να αναγκάσει την Intel να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Πλέον δεν παίζει μπάλα μόνη της.

• Like 3

Συμφωνώ με STORM. Η AMD ζει την αρχή μια σπουδαίας εποχής. Όλοι το βλέπουν αυτό.

Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζει να είναι τόσο ανταγωνιστική θα κερδίζει όλο και περισσότερο

μερίδιο αγοράς.

Και μην ξεχνάμε ότι η αγορα των server δεν έχει καμία σχέση με τα Desktop συστήματα. Μιλάμε για μια 

τεράστια αγορά που ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια...

Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η πορεία και να αναγκάσει την Intel να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Πλέον δεν παίζει μπάλα μόνη της.

Όλοι; Όχι! Ένας χρήστης αντιστέκεται και θα συνεχίσει να αντιστέκεται για πάντα στην AMD (pirmen56)!!

• Like 6

Όλοι; Όχι! Ένας χρήστης αντιστέκεται και θα συνεχίσει να αντιστέκεται για πάντα στην AMD (pirmen56)!!

Κοιτά εμένα μ' αρέσει να υπάρχει αντίλογος και λίγο ένταση σ' ένα φορουμ...

Θέλω να πω μ' αρέσει αυτό το Intel vs AMD, Microsoft vs Apple και πάει λέγοντας

Είναι το αλάτι σ' ένα φορουμ που όλοι λατρεύουμε να μισούμε.

Αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν προσβολές και ανακρίβειες!

• Like 7

Όλοι; Όχι! Ένας χρήστης αντιστέκεται και θα συνεχίσει να αντιστέκεται για πάντα στην AMD (pirmen5

ΕΝΑΣ.... μονο..?    εγω νομιζα ΔΥΟ....   ο THEelf που πηγε? μηπως αλλαξε το ονομα σε pirmen56...?????  :confused:  :confused:

εμενα προσωπικα δεν με πειραζει. καλα κανουν, για να συνεχισει και η INTEL να εχει τους υποστηρικτες της.  

• Like 2

Με το συμπάθιο αλλά μιλάς για επαγγελματικο μηχάνημα και σκέφτεσαι κάτι άλλο εκτός γνήσιου λογισμικού;

​Με το συμπάθιο αλλά έχω 2 χρόνια με ένα laptop με crackαρισμένα 7αρια και τα προγράμματα που προανέφερα(απλά είπα να φτοιάξω ένα δυνατό pc να κάνω πιο fast τη δουλειά μου), και μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και πάω τραίνο, οπότε θεωρώ λογικό να ψάχνομαι για ίδια φάση και στα 10άρια και να μην θέλω να πληρώσω κλειδιά και ιστορίες.

​Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Νομίζω εννοεί για επαγγελματική χρήση ( δηλ ιδιώτης), όπου κάνει ότι γουστάρει. Αν έχει όμως επιχείρηση τότε αυστηρά θα πρέπει να έχει γνήσιο λογισμικό.

Έτσι ακριβώς ιδιώτης που κάνει ότι γουστάρει, και που ότι μπορεί αν μπορεί θα το γλυτώσει.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Καλά και ιδιώτης να είναι πλέον με 15 ευρώπουλα αγοράζεις ένα κλειδάκι. Ποιος ο λόγος να δώσει τόσα λεφτά σε hardware και να έχει cracked windows;

1)Και οι δύο μητρικές είναι μια χαρά. Για μένα αν δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για πολλές usb, sata κτλ δες μήπως πας και σε Β350. Αν θέλεις οπωσδήποτε Χ370 για τους δικούς σου λόγους εγώ θα έλεγα την ASUS.

2)Όταν τα πάρεις όλα, κατέβασε το τελευταίο επίσημο bios, φλάσαρε το πρώτα και μετά βάλε windows. Με προσοχή πάντα :-)

3)Για τα windows τα είπαμε προηγουμένως. Να πάρεις γνήσια, Ψάξου για νόμιμο κλειδί με κάνα 15αρι.

Αν μπορούσες να με κατατοπίσεις για τον κλειδάκι με τα 15ευρόπουλα σε ένα pm, γιατί όπως προ είπα είμαι λιγάκι άσχετος.

​Τελικά κατέληξα στην Asus.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση-βοήθεια σου.

ΑΝ παλιότερα είχες βάλει σε κάποιο παλιό σου μηχάνημα τα windows 10 όταν τα έδιναν free, θα τα βάλεις και στο καινούριο με το email που χρησιμοποιούσες στο παλιό και θα γίνει η ενεργοποίηση κανονικά.

Αν δεν σου ενεργοποιηθούν, στέλνεις mail στην microsoft και τους λες οτι σου εκλεψαν το pc η κ εγώ δεν ξέρω τι και σου δίνουν δωρεάν κλειδάκι :P (Το έχω κάνει σε 5 pc φίλων το τελευταίο 2μηνο) 

Δυστυχώς όχι, ωραία πατέντα όμως δεν την ήξερα, θα το έχω στο νου μου...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

@Fighter27

Asus X370 καμιά μητρική δεν δίνει περισσότερα στα 150.

Καλό κύκλωμα ήχου , εξαιρετικό δικτύου , USB C ... Κλπ

Πήγαινε στο support και δες τι μνήμες ήδη η εταιρεία έχει επίσημα δοκιμάσει και έχει δώσει approved.

Έχει αρκετές στα 3200 ...

Εκεί κατέληξα, Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

• Like 1

Αν μπορούσες να με κατατοπίσεις για τον κλειδάκι με τα 15ευρόπουλα σε ένα pm, γιατί όπως προ είπα είμαι λιγάκι άσχετος.

​Τελικά κατέληξα στην Asus.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση-βοήθεια σου.

https://keyforwindows.co.uk/

Έχω πάρει 2 και όλα καλά.

Να μαθουμε και τιποτα καινουργιο και σοβαρο. Εχω μια υποψια οτι η φιλοσοφια της AMD να συνδεει πολλα cpu και μεσω MCM με την τεχνολογια Infinity Fabric θα περασει και στις GPU της μελλοντικα.

https://www.youtube.com/watch?v=B65uPAFGse8

http://research.nvidia.com/publication/2017-06_MCM-GPU%3A-Multi-Chip-Module-GPUs

Δεν εχεις υποψια αδερφε, μαντικες ικανοτητες εχεις :P . Καλα οκ ειχε βγει το Press release πριν το πεις βεβαια, αλλα η προσπαθεια μετραει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...