Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει καλό είναι να υπάρχει και ο αντίλογος όμως.

Αυτό που κάνει πάντως δεν είναι διάλογος για να υπάρχει αντίλογος! Αν είχαν βάση αυτά που έλεγε και εγώ μαζί σου ναι διάλογο και αντίλογο, αλλά δεν έχουν και γεμίζει το thread  σελίδες τζάμπα!

Αν θέλει κάποιος να βρει πληροφορίες, κυριολεκτικά πρέπει να σκάψει!

• Like 3
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω την ερώτηση σου και προσθέτω το εξής:

Σε κανένα google search δεν μπορώ να βρω ημ/νια κυκλοφορίας ούτε των R3 και φυσικά τίποτα για APU's.

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει?

Κάτι μου λέει ότι και αυτά 2016 θα γράφουν επάνω τους.

Απορώ γιατί δεν έχουμε τα specs τους μέχρι τώρα...

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι και αυτά 2016 θα γράφουν επάνω τους.

Απορώ γιατί δεν έχουμε τα specs τους μέχρι τώρα...

υποθετω (δεν μπορω να ξερω....)  οτι το ποσοστο επιτυχιας (κατασκευαστικης επιτυχιας) των Wafer ειναι πολυ υψηλο, και δεν βγαινουν αρκετα "προβληματικα" κομματια για να γινουν R3..... :devil:  :devil:  

• Like 3
Δημοσ.

υποθετω (δεν μπορω να ξερω....)  οτι το ποσοστο επιτυχιας (κατασκευαστικης επιτυχιας) των Wafer ειναι πολυ υψηλο, και δεν βγαινουν αρκετα "προβληματικα" κομματια για να γινουν R3..... :devil:  :devil:  

90%

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή πρέπει να "πατήσω το κουμπί" και να δέσω βεντούζα το ryzen build μου (έχω τον r7 1700 standby)λόγο δουλειάς(photoshop,lightroom κλπ..)χρειάζομαι την βοήθειά σας,γιατί δεν είμαι τόσο γνώστης. Έχουμε και λέμε...

​1) Είμαι ανάμεσα σε http://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html#reviews

και http://www.skroutz.gr/s/11532783/Asrock-Fatal1ty-X370-Gaming-K4.html

​τι προτείνετε ?, η κ4 μου φαίνεται πιο καλή αλλά σε χαρακτηριστικά από όσο βλέπω είναι πιο low.

​Και στις μνήμες λέει μέχρι 2933. είναι μεγάλη η διαφορά από 3200? γιατί η αλήθεια είναι πως κλείνω λίγο περισσότερο στην κ4.

​και αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η αξιοπιστία.

​2) Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα 2 topic για τους ryzen για τα bios update κτλπ. και σαν καλός άσχετος έχω 2 αποριούλες

​Από όσο κατάλαβα μόνο 10άρια windows για ryzen για drivers κλπ, και ερωτώ να τα πάρω γνήσια ? ή και με crackαριστά δεν θα έχω θέμα και όλα οκ.? Η δεύτερη απορία είναι αφού το δέσω το όλο θέμα πρώτα να flashαρω bios update και μετά να "περάσω" windows ή δεν παίζει θέμα. ??

​Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Με το συμπάθιο αλλά μιλάς για επαγγελματικο μηχάνημα και σκέφτεσαι κάτι άλλο εκτός γνήσιου λογισμικού;

• Like 2
Δημοσ.

Με το συμπάθιο αλλά μιλάς για επαγγελματικο μηχάνημα και σκέφτεσαι κάτι άλλο εκτός γνήσιου λογισμικού;

Νομίζω εννοεί για επαγγελματική χρήση ( δηλ ιδιώτης), όπου κάνει ότι γουστάρει. Αν έχει όμως επιχείρηση τότε αυστηρά θα πρέπει να έχει γνήσιο λογισμικό.

Δημοσ.

Καλά και ιδιώτης να είναι πλέον με 15 ευρώπουλα αγοράζεις ένα κλειδάκι. Ποιος ο λόγος να δώσει τόσα λεφτά σε hardware και να έχει cracked windows;

Επειδή πρέπει να "πατήσω το κουμπί" και να δέσω βεντούζα το ryzen build μου (έχω τον r7 1700 standby)λόγο δουλειάς(photoshop,lightroom κλπ..)χρειάζομαι την βοήθειά σας,γιατί δεν είμαι τόσο γνώστης. Έχουμε και λέμε...

​1) Είμαι ανάμεσα σε http://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html#reviews
και http://www.skroutz.gr/s/11532783/Asrock-Fatal1ty-X370-Gaming-K4.html
​τι προτείνετε ?, η κ4 μου φαίνεται πιο καλή αλλά σε χαρακτηριστικά από όσο βλέπω είναι πιο low.
​Και στις μνήμες λέει μέχρι 2933. είναι μεγάλη η διαφορά από 3200? γιατί η αλήθεια είναι πως κλείνω λίγο περισσότερο στην κ4.
​και αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η αξιοπιστία.

​2) Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα 2 topic για τους ryzen για τα bios update κτλπ. και σαν καλός άσχετος έχω 2 αποριούλες
​Από όσο κατάλαβα μόνο 10άρια windows για ryzen για drivers κλπ, και ερωτώ να τα πάρω γνήσια ? ή και με crackαριστά δεν θα έχω θέμα και όλα οκ.? Η δεύτερη απορία είναι αφού το δέσω το όλο θέμα πρώτα να flashαρω bios update και μετά να "περάσω" windows ή δεν παίζει θέμα. ??

1)Και οι δύο μητρικές είναι μια χαρά. Για μένα αν δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για πολλές usb, sata κτλ δες μήπως πας και σε Β350. Αν θέλεις οπωσδήποτε Χ370 για τους δικούς σου λόγους εγώ θα έλεγα την ASUS.

2)Όταν τα πάρεις όλα, κατέβασε το τελευταίο επίσημο bios, φλάσαρε το πρώτα και μετά βάλε windows. Με προσοχή πάντα :-)

3)Για τα windows τα είπαμε προηγουμένως. Να πάρεις γνήσια, Ψάξου για νόμιμο κλειδί με κάνα 15αρι.

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ παλιότερα είχες βάλει σε κάποιο παλιό σου μηχάνημα τα windows 10 όταν τα έδιναν free, θα τα βάλεις και στο καινούριο με το email που χρησιμοποιούσες στο παλιό και θα γίνει η ενεργοποίηση κανονικά.

Αν δεν σου ενεργοποιηθούν, στέλνεις mail στην microsoft και τους λες οτι σου εκλεψαν το pc η κ εγώ δεν ξέρω τι και σου δίνουν δωρεάν κλειδάκι :P (Το έχω κάνει σε 5 pc φίλων το τελευταίο 2μηνο) 

Δημοσ.

@Fighter27

Asus X370 καμιά μητρική δεν δίνει περισσότερα στα 150.

Καλό κύκλωμα ήχου , εξαιρετικό δικτύου , USB C ... Κλπ

Πήγαινε στο support και δες τι μνήμες ήδη η εταιρεία έχει επίσημα δοκιμάσει και έχει δώσει approved.

Έχει αρκετές στα 3200 ...

Δημοσ.

Top 5 CPU run στο Userbenchmark με 1700: http://www.userbenchmark.com/UserRun/4264107

Στα 4.0GHz, με την stock ψύκτρα, με 1.4 load τάση (1.43 idle) χτύπησε 82C, με 30C περίπου ambient.

userbench5oatj.png

Φαντάζομαι με ΑΙΟ θα κινείται στα 65-70C και με custom loop στα 55-60C.

Edit: Και μιας και είναι hot topic ( :P) τα vrm τον τελευταίο καιρό:

1tga7i.png

• Like 2
Δημοσ.

Top 5 CPU run στο Userbenchmark με 1700: http://www.userbenchmark.com/UserRun/4264107

Στα 4.0GHz, με την stock ψύκτρα, με 1.4 load τάση (1.43 idle) χτύπησε 82C, με 30C περίπου ambient.

Αυτό το DQ read/write στα details του ssd, τι είναι; 

Edit: Άκυρο, λέει από πάνω. Δεν το πρόσεξα :P

post-227331-0-92919200-1499773549_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...