adtakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Εγω μιλησα ομως μονο για τα cpu. Μπορεις να μιλησεις μονο για τα cpu χωρις να κανεις edit και να βαζο-βγαζεις πραγματα,αφου εχω απαντησει? Δε σε νοιαζει ο χρονισμος?Μα εσυ τον ανεφερες ως επιχειρημα. Φαινεται τι εχεις γραψει,αφου καθε φορα κανω παραθεση οτι ειχες γραψει εκεινη τη στιγμη.simple as that. Και επειδή όταν ολοκληρώνω το edit ,για να δώσω στον άλλο (σε εσένα στην περίπτωσή μας) να καταλάβει καλύτερα και βλέπω πως έχει απαντήσει ήδη, του λέω να ξαναδεί τι έχω γράψει παραπάνω ! Δεν είναι σκοπιμότητα , απλά ξεκινας γράφεις δυο κουβέντες, τις διαβάζεις και κάνεις edit για να αποφύγεις την παρανόηση . 1
panoc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Και επειδή όταν ολοκληρώνω το edit ,για να δώσω στον άλλο (σε εσένα στην περίπτωσή μας) να καταλάβει καλύτερα και βλέπω πως έχει απαντήσει ήδη, του λέω να ξαναδεί τι έχω γράψει παραπάνω ! Δεν είναι σκοπιμότητα , απλά ξεκινας γράφεις δυο κουβέντες, τις διαβάζεις και κάνεις edit για να αποφύγεις την παρανόηση . Nα κανεις προεπισκοπηση. @Dante, σοβαρα τωρα ; αληθεια ; Προσπαθεις να βγαλεις ακρη με το adtakhs ; Αυτος ειναι πιο δηλώμενος κοκκινος και απο τη Παπαρηγα. Ειναι τοσο κοκκινα τα γυαλια του που νομιζει που νομιζει οτι το φυσικο χρωμα του ουρανου της γης ειναι το ιδιο με του Αρη.
IoaZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μπορείς να απενεργοποιήσεις πυρήνες για να ανεβάσεις FPS . (Δηλαδή να τον πετσοκόψουμε ......για τα λίγα FPS ? ) https://www.youtube.com/watch?v=8Fo2nWR2U8Q
Dantε Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Και επειδή όταν ολοκληρώνω το edit ,για να δώσω στον άλλο (σε εσένα στην περίπτωσή μας) να καταλάβει καλύτερα και βλέπω πως έχει απαντήσει ήδη, του λέω να ξαναδεί τι έχω γράψει παραπάνω ! Δεν είναι σκοπιμότητα , απλά ξεκινας γράφεις δυο κουβέντες, τις διαβάζεις και κάνεις edit για να αποφύγεις την παρανόηση . Ναι αλλα βαζεις παραμετρους μεσα με τα edit,ενω δεν εχω αναφερθει εκει αν και παρολο που το εχω πει απο την αρχη οτι στο θεμα κοστους συμφερει ο 1600. Μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα,αποδοση σε games και καταναλωση και μου εβαλες αλλα 15 πραγματα μεσα,για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Οταν λες λοιπον οτι ξεβρακωνει ενα cpu ενα αλλο,πρεπει να ειναι καλυτερο αν οχι σε ολα ,στη πλειοψηφια τουλαχιστον,πραγμα που το βιντεο το δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ισχυει.Ισα ισα βρισκεται αρκετα μακρια απο ξεβρακωμα και ο καθενας εχει ξεκαθαρη χρηση. Και σου λεω για τη καταναλωση,γιατι γραφετε οτι ο 1600 θα θελει και μικροτερο τροφοδοτικο συχνα πυκνα,πραγμα που παλι δεν ισχυει,αφου εν τελει εχει παραπανω καταναλωση,παρολο που η amd δηλωνει μικροτερη. Αν παρεις συνολο ενα budget ,ναι ειναι συμφερουσα αγορα ο 1600,το λεω μονος μου. Και εγω αυτον θα επαιρνα αν αγοραζα τωρα.Δε ντρεπομαι να το πω. Αλλα τα συκα-συκα και η σκαφη-σκαφη,να τα λεμε οπως ειναι.
adtakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Nα κανεις προεπισκοπηση. @Dante, σοβαρα τωρα ; αληθεια ; Προσπαθεις να βγαλεις ακρη με το adtakhs ; Αυτος ειναι πιο δηλώμενος κοκκινος και απο τη Παπαρηγα. Ειναι τοσο κοκκινα τα γυαλια του που νομιζει που νομιζει οτι το φυσικο χρωμα του ουρανου της γης ειναι το ιδιο με του Αρη. Όταν μου δώσει VFM η Intel θα γίνω όλος μπλε .... Και σου λεω για τη καταναλωση,γιατι γραφετε οτι ο 1600 θα θελει και μικροτερο τροφοδοτικο συχνα πυκνα,πραγμα που παλι δεν ισχυει,αφου εν τελει εχει παραπανω καταναλωση,παρολο που η amd δηλωνει μικροτερη. Πέραν των νέων I9 και ίσως και των Treadripper που έχουν πάει την κατανάλωση σε επίπεδα FX 9590 , όλοι οι υπόλοιποι επεξεργαστές - πλατφόρμες δεν έχουν ανάγκη πάνω από 500-600watt τροφοδοτικό ανάλογα την κάρτα (μεσαία - μεγάλη) . Το θέμα είναι στις ψύκτρες πλέον στην διαφορά κόστους . Και βέβαια σε συγκεκριμένα μοντέλα. tdp ανέφερα και πριν πως παραπέμπει στο μέσο ψύξης. Και στο κόστος μιας πλήρους λύσης σε πλατφόρμα. Εχει περισσότερη ισχύ και είναι και είναι φτηνότερος ,σε φτηνότερη πλατφόρμα. Μου φτάνει αυτό. Ολα τα άλλα είναι επιμέρους παράμετροι. Οσο ανώτερος είναι ένας I3 K από έναν I5 , άλλο τόσο ανώτερος είναι ο 7700Κ από έναν R5 . 1
IoaZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 R5 κατανάλωση https://www.youtube.com/watch?v=EDVc8q_LS0g
adtakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 R5 κατανάλωση https://www.youtube.com/watch?v=EDVc8q_LS0g Κάτι πάει στραβά στο βίντεο . Εχει μόλις 4 threads ανοικτά βάση των Win.
panoc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Όταν μου δώσει VFM η Intel θα γίνω όλος μπλε .... Ακριβως γιαυτο το λογο. Επειδη προσεγγιζεις τη πραγματικοτητα με χρωματιστα γυαλια, των οποιων το χρωμα εξαρταται απο τι σε συμφερει, οι αποψεις σου εχουν τη βαρυτητα πουπουλου. Ιδιας κατηγοριας με τον primen -πως λεγετε-. 1
adtakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ακριβως γιαυτο το λογο. Επειδη προσεγγιζεις τη πραγματικοτητα με χρωματιστα γυαλια, των οποιων το χρωμα εξαρταται απο τι σε συμφερει, οι αποψεις σου εχουν τη βαρυτητα πουπουλου. Ιδιας κατηγοριας με τον primen -πως λεγετε-. Καλά κρασιά. Εχω δώσει παραπάνω ακριβή τεχνοοικονομική εικόνα . Αν εσύ μιλάς γενικά για αρχιτεκτονικές κ.λ.π. προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και δεν ενδιαφέρει κανέναν νομίζω, όταν βρίσκεται από την πλευρά του πελάτη - καταναλωτή. Αν λοιπόν δεν έχεις τίποτα να με αντικρούσεις, πολύ ευχαρίστως ΔΕΧΟΜΑΙ να το γυρνάς σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πραγματικά. Εγω πλήρωσα πολλές φορές την intel , πολύ περισσότερο απ`ότι την amd . Μετά από όλο αυτό , κοιτάζω να κρινω ΜΟΝΟ με VFM κριτήρια. Τίποτε άλλο./ Οταν η intel καταφέρει - θελήσει να μου δώσει καλό VFM, εδώ είμαι να αγοράσω πρώτος. 5
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 432 σελίδες με τις ίδιες συζητήσεις/αντιπαραθέσεις, με διαφορετικά λόγια και διαφορετικά άτομα. 4
adtakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μπορείς να απενεργοποιήσεις πυρήνες για να ανεβάσεις FPS . (Δηλαδή να τον πετσοκόψουμε ......για τα λίγα FPS ? ) https://www.youtube.com/watch?v=8Fo2nWR2U8Q Χαζομάρα .... Θέσε affinity από τα windows και κάνε και 2η δουλειά παράλληλα, αν θες τόσο πολύ να ορίσεις πλαίσια για το που θα κινείται το game . Δεν έχει λογική να κλείνεις πυρήνες και γενικά νομίζω πως όλα αυτά τα αποτελέσματα βγαίνουν από αποστειρωμένες μετρήσεις. Στα pc μας όλο και κάτι τρέχουμε ταυτόχρονα και όχι απλά σκέτα win και το game ... 2
petranthe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 432 σελίδες με τις ίδιες συζητήσεις/αντιπαραθέσεις, με διαφορετικά λόγια και διαφορετικά άτομα. Ε αφού κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα 10-20 fps(στα max) που βγάζει παραπάνω ο υπερκοστολογημένος 7700Κ(η επόμενη γενιά του οποίου αν κάνει πάνω από 250 ευρώ θα τον αγοράζουν μόνο αυτοί που δουλεύουν στην Intel) έναντι του φτηνότερου 1600 είναι τα πιο σημαντικά απ όλα. Και αυτό σε 1080p. Κανείς δεν κοιτάει τα min, δεν τους ενδιαφέρει...Με λίγα λόγια μπούρδες. Αυτήν την εποχή που μιλάμε ο μόνος λόγος να πας σε 7700Κ είναι να έχεις 1080p 144hz monitor. Δεν υπάρχει κανένας μα κάνενας άλλος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος έναντι του 1600. Και αυτό για τα τωρινά παιχνίδια γιατί στο μέλλον θα τα βρει σκουρα απέναντι στον 1600. Αν κάποιος θέλει να δώσει 120 ευρώ παραπάνω + το κόστος των Ζ270 ε ας τον πάρει να βλέπει benches με τον 1600 και να κλαίει τα λεφτά του.Μια χαρά τα λέει ο adtakhs. 5
adtakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ε αφού κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα 10-20 fps(στα max) που βγάζει παραπάνω ο υπερκοστολογημένος 7700Κ(η επόμενη γενιά του οποίου αν κάνει πάνω από 250 ευρώ θα τον αγοράζουν μόνο αυτοί που δουλεύουν στην Intel) έναντι του φτηνότερου 1600 είναι τα πιο σημαντικά απ όλα. Και αυτό σε 1080p. Κανείς δεν κοιτάει τα min, δεν τους ενδιαφέρει...Με λίγα λόγια μπούρδες. Αυτήν την εποχή που μιλάμε ο μόνος λόγος να πας σε 7700Κ είναι να έχεις 1080p 144hz monitor. Δεν υπάρχει κανένας μα κάνενας άλλος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος έναντι του 1600. Και αυτό για τα τωρινά παιχνίδια γιατί στο μέλλον θα τα βρει σκουρα απέναντι στον 1600. Αν κάποιος θέλει να δώσει 120 ευρώ παραπάνω + το κόστος των Ζ270 ε ας τον πάρει να βλέπει benches με τον 1600 και να κλαίει τα λεφτά του.Μια χαρά τα λέει ο adtakhs. Αν το περιβάλλον ορίζεται μόνο από το gaming και μόνο στα 1080p και στα σημερινά games, o 7700K έχει νόημα και λογική. Βγάζει ανώτερα αποτελέσματα σε αυτό το περιβάλλον που καλείται να εργαστεί . Η δική μου ένσταση στο παραπάνω έχει λάβει υπόψη της ένα pc για γενική χρήση με έμφαση στο gaming και πάντα με βάση τις τιμές που παίζουν στην αγορά . Αν αγόραζα σήμερα από το μηδέν σύστημα θα αγόραζα R5 1600 με μια M-atx μητρική , 16gb ram 3000 έναν Patriot hellfire 240gb ssd και θα έδινα χρήμα για μια GTX 1070/1080 και μια 1440P οθόνη. Αυτό είπα και αυτό θα το έκανα μόνο λόγω των τιμών που παίζουν στην αγορά. 1
Dantε Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ε αφού κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα 10-20 fps(στα max) που βγάζει παραπάνω ο υπερκοστολογημένος 7700Κ(η επόμενη γενιά του οποίου αν κάνει πάνω από 250 ευρώ θα τον αγοράζουν μόνο αυτοί που δουλεύουν στην Intel) έναντι του φτηνότερου 1600 είναι τα πιο σημαντικά απ όλα. Και αυτό σε 1080p. Κανείς δεν κοιτάει τα min, δεν τους ενδιαφέρει...Με λίγα λόγια μπούρδες. Αυτήν την εποχή που μιλάμε ο μόνος λόγος να πας σε 7700Κ είναι να έχεις 1080p 144hz monitor. Δεν υπάρχει κανένας μα κάνενας άλλος λόγος να τον προτιμήσει κάποιος έναντι του 1600. Και αυτό για τα τωρινά παιχνίδια γιατί στο μέλλον θα τα βρει σκουρα απέναντι στον 1600. Αν κάποιος θέλει να δώσει 120 ευρώ παραπάνω + το κόστος των Ζ270 ε ας τον πάρει να βλέπει benches με τον 1600 και να κλαίει τα λεφτά του.Μια χαρά τα λέει ο adtakhs. Τα Min? Εγω στο βιντεο του linus παραπισω βλεπω οτι πχ ο 1800Χ σε ολα τα Min παρακατω ειναι απο τον 7700(σε games,οχι benches.εκει τα παει καλα ο 1600 λογω cores). Μπορεις να μου δωσεις λινκ που ειναι παραπανω στα min? Επισης δεν εινα τα max fps,αλλα average. Τα του κοστους,τα ειπαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις