Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν εχεις 1080 η 1080ti και παιζεις σε 1080p μια χαρα 100% βαρανε οι πυρηνες. Τεσταρισμενο.

Τωρα θα μου πεις, γιαιτ να εχεις τετοια καρτα και να παιζεις σε 1080p? Συμφωνω απολυτα. Αλλα τοτε πως *κατα βγαζουμε τον 7700k καλυτερο gaming επεξεργαστη οταν στο μονο που ειναι οριακα καλυτερος ειναι σε αυτο ακριβως το 1080p με 1080ti?

off_topic

Τεσταρισμένο με τι?

Εδώ έχω 980ti sli g1 που έχει καλύτερη απόδοση από μία 1080ti και οι πυρήνες του 4790Κ βρίσκονται αναλόγως το game από 40%-60% στα 1080p.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχεις 1080 η 1080ti και παιζεις σε 1080p μια χαρα 100% βαρανε οι πυρηνες. Τεσταρισμενο.

Τωρα θα μου πεις, γιαιτ να εχεις τετοια καρτα και να παιζεις σε 1080p? Συμφωνω απολυτα. Αλλα τοτε πως *κατα βγαζουμε τον 7700k καλυτερο gaming επεξεργαστη οταν στο μονο που ειναι οριακα καλυτερος ειναι σε αυτο ακριβως το 1080p με 1080ti?

Έχεις δει ποτέ να είναι 100% όλοι οι πυρήνες ενός i7 σε παιχνίδι; Επειδή είναι τεσταρισμένο , σε ποιο παιχνίδι αν επιτρέπεται;

Βγηκε νεα Asus Rog με wifi εχει κατι παραπανω απο την αλλη εκτος απο το wifi?

Αν εχει μονο το Wifi δεν αξιζει η διαφορα τιμης.

LLLefteris αυτήν έχω σταμπάρει γενικώς στο am4... αρκετά καλή μητρική με καλά power phases και σε καλή τιμή όταν θα έρθει και από άλλα καταστήματα

http://www.skroutz.gr/s/12086661/Asus-Rog-Strix-X370-F-Gaming.html

LLLefteris αυτήν έχω σταμπάρει γενικώς στο am4...

Και εγω αυτη κοιτουσα απλα ξερω οτι η αλλη τα παει καλυτερα με τις μνημες και συμβατοτητες αλλα μεχρι Σεπτεμβρη εχουμε καιρο.

Hδη εχω στην ακρη 1000+ ευρω και αν δεν παρω κανεναν μεταχειρισμενο φακο για την A6000 που εχω ισως να παω σε 16 core

Και εγω αυτη κοιτουσα απλα ξερω οτι η αλλη τα παει καλυτερα με τις μνημες και συμβατοτητες αλλα μεχρι Σεπτεμβρη εχουμε καιρο.

Hδη εχω στην ακρη 1000+ ευρω και αν δεν παρω κανεναν μεταχειρισμενο φακο για την A6000 που εχω ισως να παω σε 16 core

Πιστεύω τα όποια θέματα έχουν με τις μνήμες γενικά οι mobos είναι ζήτημα χρόνου να επιλυθούν.....εδώ και ένα review

https://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/asus_rog_strix_x370-f_gaming_review/4

LLLefteris αυτήν έχω σταμπάρει γενικώς στο am4... αρκετά καλή μητρική με καλά power phases και σε καλή τιμή όταν θα έρθει και από άλλα καταστήματα

Και γω αυτή είχα σταμπάρει αλλά από τη στιγμή που δεν πρόκειται να αξιοποιήσω τα παραπάνω features του x370, πήρα την αντίστοιχη στο b350 https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-B350-F-GAMING/

Σήμερα οι συνθήκες δεν είναι τέτοιες που να δείχνουν την διαφορά ισχύος μεταξύ των cpu αυτών των κατηγοριών.

Αλλά όταν οι μισοί θα έχουν 6/12 και 8/16 cores νομίζω πως η ίδια η βιομηχανία θα στραφεί προς την εκμετάλλευσή τους.

Σε πραγματικά σενάρια χρήσης νομίζω πως ήδη υπάρχει διαφορά. Απλά πρέπει να είσαι χρήστης που κάνει πολλά ταυτόχρονα για άλμα εκτιμήσεις την ελευθερία που σου προσφέρει η περίσσεια ισχύς σε πολλαπλά ταυτόχρονα σενάρια χρήσης.

Τέλος φαίνεται πως τα games είναι ή ήταν καρα intel optimised και φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην αλλαγή της cache στους sk-x .

Έχει ψωμί το πράγμα, έχουμε και Κατίνα συζητάμε.

Μιλώντας πάντα για το σήμερα απάντησα στο φίλτατο παραπάνω...για το αύριο φαίνεται να υπάρχει στροφή σε πολυπήρηνο gaming αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος.

• Like 1

Δηλαδή ο 7700k ρίχνει μπουκάλι στην 1080ti στα 1080p....

εχ sorry αλλά i give up.

• Like 3

Και γω αυτή είχα σταμπάρει αλλά από τη στιγμή που δεν πρόκειται να αξιοποιήσω τα παραπάνω features του x370, πήρα την αντίστοιχη στο b350 https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-B350-F-GAMING/

Πείτε τα για μητρικές βρε, ναι να είστε καλά...και εμείς με mini-itx όνειρα να ξεροσταλιάζουμε...έλα και το γνωστό σε παραλλαγή...ο λαός απαιτεί mini-itx στο κουτί!!! Δώστε ρε αλήτες mini-itx στο λαό λέμε!!!  :-D  κανένα νέο για Mini-itx έχουμε; Η AsRock πότε καταφτάνει;;;

• Like 1

Βγηκε νεα Asus Rog με wifi εχει κατι παραπανω απο την αλλη εκτος απο το wifi?

Αν εχει μονο το Wifi δεν αξιζει η διαφορα τιμης.

Μπορεις να προσθέσεις μόνο σου το wifi με ενα κόστος περιπου 20 ευρώ, έχω παραγγείλει ήδη οτι χρειάζεται απο το ebay και σκοπευω να κάνω εναν οδηγό μόλις τα λάβω.

Οσο για το θεμα 7700k και 100% usage ναι υπάρχουν αρκετοι ΑΑΑ τιτλοι που φτάνουν τον 7700κ κοντα στα όρια 94%και πάνω και ενώ δεν μπορείς να πείς οτι τρώει μπουκάλι ναι είναι οριακό(δεν είναι στο συνολο του κάθε τιτλου αλλά σε συγκεκριμένα σημεία/πιστες)! Κυκλοφορεί και σαν ανεκδοτο σε amd forum, πολυ υπερβολικό ομολογώ αλλά υπάρχει, αν θελεις stutter παρε intel :)  . Μιλάμε πάντα για extreme gaming τα πάντα όλα on/ultra κτλ , αν και extreme gaming σε 1080p δεν υπάρχει ...

Υ.Γ. Γιατί η intel εδωσε οδηγία να μην δείχνουν στους i9 1080p benchmarks?? οεο? (και όταν δείχνουν να είναι μόνο απο συγκεκριμένους 3-4 τιτλους??)

• Like 1

off_topic

Τεσταρισμένο με τι?

Εδώ έχω 980ti sli g1 που έχει καλύτερη απόδοση από μία 1080ti και οι πυρήνες του 4790Κ βρίσκονται αναλόγως το game από 40%-60% στα 1080p.

Βαλε division για παραδειγμα και θα το δεις. Η watchdogs 2.

Έχεις δει ποτέ να είναι 100% όλοι οι πυρήνες ενός i7 σε παιχνίδι; Επειδή είναι τεσταρισμένο , σε ποιο παιχνίδι αν επιτρέπεται;

Στο division. Φανταζομαι και στο wd2. Δεν λεω ρε παιδες οτι ειναι ο κανονας και συμβαινει παντου και παντα. 

Μπορεις να προσθέσεις μόνο σου το wifi με ενα κόστος περιπου 20 ευρώ, έχω παραγγείλει ήδη οτι χρειάζεται απο το ebay και σκοπευω να κάνω εναν οδηγό μόλις τα λάβω.

Οσο για το θεμα 7700k και 100% usage ναι υπάρχουν αρκετοι ΑΑΑ τιτλοι που φτάνουν τον 7700κ κοντα στα όρια 94%και πάνω και ενώ δεν μπορείς να πείς οτι τρώει μπουκάλι ναι είναι οριακό(δεν είναι στο συνολο του κάθε τιτλου αλλά σε συγκεκριμένα σημεία/πιστες)! Κυκλοφορεί και σαν ανεκδοτο σε amd forum, πολυ υπερβολικό ομολογώ αλλά υπάρχει, αν θελεις stutter παρε intel :)  . Μιλάμε πάντα για extreme gaming τα πάντα όλα on/ultra κτλ , αν και extreme gaming σε 1080p δεν υπάρχει ...

Υ.Γ. Γιατί η intel εδωσε οδηγία να μην δείχνουν στους i9 1080p benchmarks?? οεο? (και όταν δείχνουν να είναι μόνο απο συγκεκριμένους 3-4 τιτλους??)

Κοιτα η μητρικη με το wifi εχει 23 ευρω περισσοτερα απο την απλη, τωρα να μπλεξω με εξωτερικο και να κανω μαστορευματα για 3 ευρω δεν πιστευω οτι αξιζει. Εκτος και αν ημουν στην περιπτωση την δικια σου και να ειχα παρει την απλη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...