Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με το 1080P δεν το 'χουν, στο 1440P είναι όλοι στα ίδια. Στα 1440P απλά σε περιορίζει η GPU, γι' αυτό βλέπεις μικρές διαφορές. 1
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η τρέλα με τους Ryzen. Δεν λέω ότι είναι κακοί, αλλά τι έγινε ξαφνικά; Δεν σας ενδιαφέρει το IPC για Games; Σαν ενδιαφέρει γενικότερα η δύναμη του CPU (που πράγματι είναι μεγάλη - πχ 1600). Είναι πίσω σε Games οι Ryzen. Έχουν καλύτερα min fps όμως και αυτό είναι που μετράει.
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μας αρέσει οτι η AMD έβγαλε ένα ανταγωνιστικό cpu έστω και ας χάνει λίγο στα παιχνίδια και είναι VFM , αλλά δυστυχώς σε κάποιους δεν άρεσε αυτο καθόλου!!! Βρε μια χαρά CPU είναι. Έχουν καλύτερα min fps όμως και αυτό είναι που μετράει. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. 1
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Βρε μια χαρά CPU είναι. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στα 1080p όντως έχεις δίκιο. Σε 1440p όμως είναι ισάξιοι με τους Intel.
BabisTs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η τρέλα με τους Ryzen. Δεν λέω ότι είναι κακοί, αλλά τι έγινε ξαφνικά; Δεν σας ενδιαφέρει το IPC για Games; Σαν ενδιαφέρει γενικότερα η δύναμη του CPU (που πράγματι είναι μεγάλη - πχ 1600). Είναι πίσω σε Games οι Ryzen. Είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω κάνει μετάβαση και μένω με τον 4790Κ (όχι ότι με έχει αφήσει κάπου από δύναμη ο συγκεκριμένος)....οι ryzen το ipc το έχουν....εκείνο που δεν έχουν είναι το single core perfomance λόγω χαμηλών συχνοτήτων σε σχέση με τους intel. 4
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω κάνει μετάβαση και μένω με τον 4790Κ (όχι ότι με έχει αφήσει κάπου από δύναμη ο συγκεκριμένος)....οι ryzen το ipc το έχουν....εκείνο που δεν έχουν είναι το single core perfomance λόγω χαμηλών συχνοτήτων σε σχέση με τους intel. Έτσι αν είχαν τις συχνότητες των Intel θα ήταν πύραυλοι!!
adtakhs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αναφέρθηκε πως οι Tripper θα είναι νέο step. Λέτε να αναμένουμε νέο και στους Ryzen? Θα είχε ενδιαφέρον ενας 1850x με 4.0/4.2/4.3ghz ας πούμε. 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Για κάποιο λόγο δεν βλέπω τα τιτιβίσματα στην αλεπού, δεν εμφανίζονται καθόλου. Το είδα, πάντως. Σιωπηρά, λέγοντας: Ναι, βγαίνουν καλύτερα-πιο ώριμα προϊόντα με καλύτερες δυνατότητες (νταξ....οριακά 200-300ΜΗz), αλλά κυκλοφορούν με τις υπάρχουσες ονομασίες για κάποιο καιρό. Να αλλάξει Line-up σε 4-5 μήνες, προσωπικά το βρίσκω λίγο άκομψο. Ας συνεχίσει την εξέλιξη, και οι + να είναι το C stepping. Btw, τί "hardware bugs" εννοούν?
IoaZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν είναι και ο ποιο αξιόπιστος. Περίμενε λίγο ακόμα για να δούμε άμα αληθεύει Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2017 από IoaZ
strawman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η τρέλα με τους Ryzen. Δεν λέω ότι είναι κακοί, αλλά τι έγινε ξαφνικά; Δεν σας ενδιαφέρει το IPC για Games; Σαν ενδιαφέρει γενικότερα η δύναμη του CPU (που πράγματι είναι μεγάλη - πχ 1600). Είναι πίσω σε Games οι Ryzen. Δεν ισχυει οτι ειναι πισω σε games. Οι Ryzen ειναι απιστευτο vfm. Ακομα και σε stock σε καινουργια games τσιμα τσιμα ειναι σε AVG και αρκετα καλυτερος στα min απο εναν 7600k. Οταν τον κλοκαρις ειναι που ο 1600 ξεφευγει εντελως ομως, γιατι τον πας 3.7-3.8 με 0 ευρω, ενω αντιστοιχα ο 7600k θελει την ψυκτρα και το z170/270. Ενας 1600 στα 3.8 θα σου κοστισει 300 ευρω, ενας 7600k στα 4.8 θα σου κοστισει 400 minimum, μιας και τουλαχιστον 50 θελει το cooler και 110 η mobo. 2
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Btw, τί "hardware bugs" εννοούν? Δεν έχω ιδέα, οπότε αντιγράφω από έναν τύπο στο reddit: No, metal layer updates can do many things. There are known issues with SATA 4k performance, some critical path issues, and a virtualization bug (that, to me, is a critical bug on two of my Ryzen systems - though something I've manged to work around well enough for a home machine, it has prevented me from suggesting Ryzen to run virtual machine servers - double the cost for Intel is a small price to pay, ATM). B2 could bring higher clocks, more stability, lower latency, and any number of other changes.
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Να αλλάξει το stepping και να διορθωθούν αυτά τα bugs? Από όσο ξέρω, θέλει αλλαγή αρχιτεκτονικής (μικροδιορθώσεις, όχι επανασχεδιασμό) για τέτοια πράγματα (latency, SATA, virtualization). Για συχνότητες/κατανάλωση, ναι.
adtakhs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Να αλλάξει το stepping και να διορθωθούν αυτά τα bugs? Από όσο ξέρω, θέλει αλλαγή αρχιτεκτονικής (μικροδιορθώσεις, όχι επανασχεδιασμό) για τέτοια πράγματα (latency, SATA, virtualization). Για συχνότητες/κατανάλωση, ναι. Το κάθε chip των Threadripper φέρει 32PCI-E LANES . Το κάθε chip των RYZEN φέρει 24PCI-E LANES. Αυτό από μόνο του δειχνει πως τα chipάκια είναι διαφορετικά . Δεν αποκλείεται να έχουμε RYZEN με κομμένα chip από threadripper σε B2 STEP και με ταυτόχρονες μικροδιορθωσεις. Αλλά μπορεί οι μικροδιορθώσεις να είναι μόνο για τους Ripper, αφού αυτοί είναι server chips και σε αυτή την κατηγορία πρέπει να έχεις όσο περισσότερα bugάκια διορθωμένα .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις