cabdik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κουτί και psu τα είχα καιρό στο μυαλό μου, νομίζω είναι ποιοτικά και δεν τα άλλαζα ούτε και τώρα...(Corsair RM650x και thermaltake core v1)...μνήμες tridentz 3200 cl14 από γαλλικό amazon στα 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά το λες καλή ευκαιρία...τώρα άντε και μητρική ελπίζω να μην αργήσει ακόμη πολύ γιατί στο τέλος με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο...και δεν θέλω... απο περιεργεια.... γιατι 650αρι ?? σκεφτεσαι να βαλεις 2-3 καρτες γραφικων επανω? και να κανεις και X-treme OC...? το λεω γιατι πλεον οι καταναλωσεις ειναι πολυ χαμηλες, και -τουλαχιστον σε Stock- καλυπτεσαι και με ενα καλο 450αρι....!
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 The-size comparison of Ryzen, Naples and Skylake-SP 6
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν συνυπολογίσεις το ότι η AMD δεν χρειάζεται να φτιάξει ένα τεράστιο die για Epyc/TR τότε μιλάμε για τρελή διαφορα στο κόστος κατασκευής μεταξύ των δυο. 2
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 απο περιεργεια.... γιατι 650αρι ?? σκεφτεσαι να βαλεις 2-3 καρτες γραφικων επανω? και να κανεις και X-treme OC...? το λεω γιατι πλεον οι καταναλωσεις ειναι πολυ χαμηλες, και -τουλαχιστον σε Stock- καλυπτεσαι και με ενα καλο 450αρι....! Όχι και 2-3 κάρτες ή extreme OC βρε συ...στο κουτάκι που πήρα; Ίσα ίσα τον θέλω μικρό, συμμαζεμένο και όσο πιο αθόρυβο γίνεται...απλά είχα πιστωτικό από συγκεκριμένο μαγαζί. Ήθελα το αντίστοιχο 550άρι της Corsair αλλά δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο, μάλιστα ούτε καν για παραγγελία, οπότε πήγα στο μεγαλύτερο... placeholder η τιμη http://www.ncix.com/detail/asrock-x370-gaming-itx-ac-amd-am4-5f-141621.htm Φαντάζομαι δεν θα μείνει εκεί η τιμή...ή ότι θα δώσει και b350 chip σε mini-itx...γενικά έτσι όπως πάει η φάση στην ρημαδο-Ελλάδα το βλέπω να έρχονται mini-itx τέλος καλοκαιριού...άρα αν έρθουν Ευρώπη με βλέπω να τσιμπάω από έξω... 1
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν αξιζει να περιμενεις ,κατα την γνωμη μου,η Biostar ειναι λιγο καλυτερη στην ποιοτητα κατασκευης των μητρικων της απο Asrock. Απο την αλλη,εχει καπως περιεργο bios και πρεπει να ψαξεις πολυ τις επιλογες αν θελεις overclock. Αλλα επειδη προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις του συστηματος και δεν θελω overclock, δεν με απασχολει. Ουτε καποια παιδια που περιμενουν Σεπτεμβριο για να πεσουν λιγο οι τιμες,θεωρω οτι κανουν σωστα. Για 30 - 40 ευρω διαφορα δεν αξιζει,φτιαχνεις απο τωρα το συστηματακι σου και το χαιρεσαι. Απλα μια γνωμη,επειδη ειδα οτι μερικοι καθυστερουν χωρις ουσιαστικο λογο. 1
adtakhs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6hz83x/ah_here_b2_stepping_approach_to_zen_it_fixes_many/ 1
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν αξιζει να περιμενεις ,κατα την γνωμη μου,η Biostar ειναι λιγο καλυτερη στην ποιοτητα κατασκευης των μητρικων της απο Asrock. Απο την αλλη,εχει καπως περιεργο bios και πρεπει να ψαξεις πολυ τις επιλογες αν θελεις overclock. Αλλα επειδη προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις του συστηματος και δεν θελω overclock, δεν με απασχολει. Ουτε καποια παιδια που περιμενουν Σεπτεμβριο για να πεσουν λιγο οι τιμες,θεωρω οτι κανουν σωστα. Για 30 - 40 ευρω διαφορα δεν αξιζει,φτιαχνεις απο τωρα το συστηματακι σου και το χαιρεσαι. Απλα μια γνωμη,επειδη ειδα οτι μερικοι καθυστερουν χωρις ουσιαστικο λογο. Ευχαριστώ για την άποψή σου φίλτατε για την biostar. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδία άποψη για τις μητρικές της. Αυτό που θεωρώ παράληψη της και στις δύο mini-itx είναι ότι δεν έχει wifi. Επίσης δεν λέω ότι οι άλλες εταιρείες θα έχουν καλύτερες ποιοτικά μητρικές αλλά θα ήθελα να δω πρώτα επιλογές και από τις υπόλοιπες πριν αποφασίσω...
jmirko15 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ερώτηση.. Του χρόνου θα βγουν οι Zen+ οι οποίοι θα είναι συμβατοί με τις mobo των Zen και το 19 οι Zen2 οι οποίοι δεν θα είναι συμβατοί με αυτές τις mobo; Έχω μπερδευτεί λίγο -.-"
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ερώτηση.. Του χρόνου θα βγουν οι Zen+ οι οποίοι θα είναι συμβατοί με τις mobo των Zen και το 19 οι Zen2 οι οποίοι δεν θα είναι συμβατοί με αυτές τις mobo; Έχω μπερδευτεί λίγο -.-" 4 χρονια υποστήριξη έχει πει επίσημα η AMD, οποτε αν το τηρήσουν θα σηκώσει και Zen+ και Zen2 το AM4. 4
nick0lis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 4 χρονια υποστήριξη έχει πει επίσημα η AMD, οποτε αν το τηρήσουν θα σηκώσει και Zen+ και Zen2 το AM4. θα το κρατήσουν όσο θα κρατήσουν οι ddr4 έχει πλάκα https://www.youtube.com/watch?v=Xah84cJwdxE 2
Lied Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 4 χρονια υποστήριξη έχει πει επίσημα η AMD, οποτε αν το τηρήσουν θα σηκώσει και Zen+ και Zen2 το AM4. Προβλέπω 2018- Ryzen+ με "bugfixes" και ισως 100-200Mhz headroom. 2019- Ryzen++ παρέα με νεο chipset ενω κρατα το compatibility με τα παλια 2020- Ryzen2 7nm, 5Ghz μαλλον σε redesigned socket που θα πέρνει μεν τους παλιους αλλα οχι το αντιστροφο. Αλλα αυτο που περιμένω πως και πως ακομα ειναι σωστα Bioses. Οχι να να πιασω 5000Mhz στις RAM, αλλα για να δουλευει κανενα feature. Πχ να συνεργαζοντε τα crash recovery του Bios με του CPU, να δουλευει κανα autoOC που αυτη τη στιγμη δε μπορουν να κανουν OC εναν 1700 που γινεται πανευκολα.
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στα παιδια είχα καιρό να μπω και το μονο σκεφτηκα καθως περιπλανιώμουν στις σελίδες του νηματος ειναι γιατι δεν αλλαξανε το τιτλο σε amd zen vs primen56 1
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η τρέλα με τους Ryzen.Δεν λέω ότι είναι κακοί, αλλά τι έγινε ξαφνικά; Δεν σας ενδιαφέρει το IPC για Games; Σαν ενδιαφέρει γενικότερα η δύναμη του CPU (που πράγματι είναι μεγάλη - πχ 1600). Είναι πίσω σε Games οι Ryzen. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με το 1080P δεν το 'χουν, στο 1440P είναι όλοι στα ίδια.
Fp84 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η τρέλα με τους Ryzen. Δεν λέω ότι είναι κακοί, αλλά τι έγινε ξαφνικά; Δεν σας ενδιαφέρει το IPC για Games; Σαν ενδιαφέρει γενικότερα η δύναμη του CPU (που πράγματι είναι μεγάλη - πχ 1600). Είναι πίσω σε Games οι Ryzen. Μας αρέσει οτι η AMD έβγαλε ένα ανταγωνιστικό cpu έστω και ας χάνει λίγο στα παιχνίδια και είναι VFM , αλλά δυστυχώς σε κάποιους δεν άρεσε αυτο καθόλου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις