Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο λιγο σου εβγαζε ο 3570 στα 4,2?

Γιατι μου βγαζει ο 4690 467 στα 4,2.

Μου φαινεται περιεργο τοση διαφορα για μια γενια διαφορα που η ιντελ δεν εκανε και τρελα πραγματα.

Ivy σε Haswell είχε διαφορα στο single thread.

Oντως ειναι λιγο.

Τοσο βγαζει ο δικος μου 3570Κ @ 4.0

post-64121-0-90477300-1497778907_thumb.png

Δημοσ.

Oντως ειναι λιγο.

Τοσο βγαζει ο δικος μου 3570Κ @ 4.0

Και εμενα τόσο έβγαζε στα 4.0, ας ανοίξουμε νέο topic, δεν ήθελα να το κάνω derail :D

Δημοσ.

Πότε θα βγούνε τα ryzen apus ?

Κι εγω ρωτησα πριν καποιες σελιδες αλλα οι αλητες δεν απαντανε! :-D Και για R3 ποτε θα βγουν αν εχει υποθει κατι!Πηρε γραμμη κανενας τιποτες?

Δημοσ.

Ρε αφήστε τις vega και τους R3 και τα apus...με εμάς που ξεροσταλιάσαμε για mini-itx τι θα γίνει; Ρε αλήτες δώστε στο λαό mini-itx να κάνουμε τα θηριάκια μας!!! Μόνο biostar πια;;;; Θέλω και 2-3 ακόμη επιλογές να την παλέψω!!!

Δημοσ.

Ρε αφήστε τις vega και τους R3 και τα apus...με εμάς που ξεροσταλιάσαμε για mini-itx τι θα γίνει; Ρε αλήτες δώστε στο λαό mini-itx να κάνουμε τα θηριάκια μας!!! Μόνο biostar πια;;;; Θέλω και 2-3 ακόμη επιλογές να την παλέψω!!!

Ξεχασες και το αυτιστικο πλεον μηνυμα! Δωστε  mini-itx ρε αλητες στον λαο! :P

Δημοσ.

Ξεχασες και το αυτιστικο πλεον μηνυμα! Δωστε  mini-itx ρε αλητες στον λαο! :P

Όχι και το ξέχασα!!! Δεν είδες το έριξα πάλι...φίλτατε έχω ξεροσταλιάσει να περιμένω... :-D...αφού έχω μια φοβία και δεν παίρνω ούτε cpu ενώ psu, ram, κουτί, τα έχω από Απρίλιο για να μείνω "ουδέτερος" σε πλατφόρμα μπας και δεν βγάλει η am4 mini-itx ρε συ...δεν θέλω να ορμήσω στην πρώτη που υπάρχει...καλή χρυσή η biostar αλλά και μια AsRock, μια Asus, μια Gigabyte θα ήθελα να υπάρχουν σαν επιλογές πριν επιλέξω...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι και το ξέχασα!!! Δεν είδες το έριξα πάλι...φίλτατε έχω ξεροσταλιάσει να περιμένω... :-D...αφού έχω μια φοβία και δεν παίρνω ούτε cpu ενώ psu, ram, κουτί, τα έχω από Απρίλιο για να μείνω "ουδέτερος" σε πλατφόρμα μπας και δεν βγάλει η am4 mini-itx ρε συ...δεν θέλω να ορμήσω στην πρώτη που υπάρχει...καλή χρυσή η biostar αλλά και μια AsRock, μια Asus, μια Gigabyte θα ήθελα να υπάρχουν σαν επιλογές πριν επιλέξω...

Ε ναι ενα δικιο το εχεις! Δεν μπορεις να πεσεις με τα μουτρα στο μοναδικο που υπαρχει(biostar) και οταν με το καλο βγουν και τα υπολοιπα, να ειναι ολα καλυτερα ας πουμε και να καθεσαι σαν το παιδακι εξω απο την βιτρινα με τα παιχνιδια και να τρελαινεσαι! :-D

Τιποτα δεν επρεπε να παρεις παντως αφου ολα αλλαζουν... Μονο μνημες που ισως τις προλαβες σε λιγο καλυτερη τιμη αλλα και παλι πρεπει να διαλεξεις μητρικη που να εχει στο qvl της  τις μνημες που ηδη εχεις! Και σκεψου τελικα να ειναι μονο στην biostar!

Ατιμη καινωνα θα λες μετα! :P

ΥΓ. Ναι τωρα το ειδα οτι τελικα το εριξες απλα συνηθως το λες στο τελος και τωρα μου την εσκασες και το΄βαλες στην μεση! :-D

Δημοσ.

Ε ναι ενα δικιο το εχεις! Δεν μπορεις να πεσεις με τα μουτρα στο μοναδικο που υπαρχει(biostar) και οταν με το καλο βγουν και τα υπολοιπα, να ειναι ολα καλυτερα ας πουμε και να καθεσαι σαν το παιδακι εξω απο την βιτρινα με τα παιχνιδια και να τρελαινεσαι! :-D

Τιποτα δεν επρεπε να παρεις παντως αφου ολα αλλαζουν... Μονο μνημες που ισως τις προλαβες σε λιγο καλυτερη τιμη αλλα και παλι πρεπει να διαλεξεις μητρικη που να εχει στο qvl της  τις μνημες που ηδη εχεις! Και σκεψου τελικα να ειναι μονο στην biostar!

Ατιμη καινωνα θα λες μετα! :P

Κουτί και psu τα είχα καιρό στο μυαλό μου, νομίζω είναι ποιοτικά και δεν τα άλλαζα ούτε και τώρα...(Corsair RM650x και thermaltake core v1)...μνήμες tridentz 3200 cl14 από γαλλικό amazon στα 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά το λες καλή ευκαιρία...τώρα άντε και μητρική ελπίζω να μην αργήσει ακόμη πολύ γιατί στο τέλος με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο...και δεν θέλω...

• Like 1
Δημοσ.

Κουτί και psu τα είχα καιρό στο μυαλό μου, νομίζω είναι ποιοτικά και δεν τα άλλαζα ούτε και τώρα...(Corsair RM650x και thermaltake core v1)...μνήμες tridentz 3200 cl14 από γαλλικό amazon στα 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά το λες καλή ευκαιρία...τώρα άντε και μητρική ελπίζω να μην αργήσει ακόμη πολύ. γιατί στο τέλος με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο...και δεν θέλω...  

fixed

Πιπερι στο στομα! :X :X :X

• Like 2
Δημοσ.

placeholder η τιμη   http://www.ncix.com/detail/asrock-x370-gaming-itx-ac-amd-am4-5f-141621.htm

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...