panoc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τοσο λιγο σου εβγαζε ο 3570 στα 4,2? Γιατι μου βγαζει ο 4690 467 στα 4,2. Μου φαινεται περιεργο τοση διαφορα για μια γενια διαφορα που η ιντελ δεν εκανε και τρελα πραγματα. Ivy σε Haswell είχε διαφορα στο single thread. Oντως ειναι λιγο. Τοσο βγαζει ο δικος μου 3570Κ @ 4.0
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Oντως ειναι λιγο. Τοσο βγαζει ο δικος μου 3570Κ @ 4.0 Και εμενα τόσο έβγαζε στα 4.0, ας ανοίξουμε νέο topic, δεν ήθελα να το κάνω derail
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πότε θα βγούνε τα ryzen apus ? Κι εγω ρωτησα πριν καποιες σελιδες αλλα οι αλητες δεν απαντανε! Και για R3 ποτε θα βγουν αν εχει υποθει κατι!Πηρε γραμμη κανενας τιποτες?
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πότε θα βγούνε τα ryzen apus ? Κάτσε να βγει Vega πρώτα και βλέπουμε...
dimoskoutr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ρε αφήστε τις vega και τους R3 και τα apus...με εμάς που ξεροσταλιάσαμε για mini-itx τι θα γίνει; Ρε αλήτες δώστε στο λαό mini-itx να κάνουμε τα θηριάκια μας!!! Μόνο biostar πια;;;; Θέλω και 2-3 ακόμη επιλογές να την παλέψω!!!
Alithinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 https://twitter.com/CPCHardware/status/876193860946468865
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ρε αφήστε τις vega και τους R3 και τα apus...με εμάς που ξεροσταλιάσαμε για mini-itx τι θα γίνει; Ρε αλήτες δώστε στο λαό mini-itx να κάνουμε τα θηριάκια μας!!! Μόνο biostar πια;;;; Θέλω και 2-3 ακόμη επιλογές να την παλέψω!!! Ξεχασες και το αυτιστικο πλεον μηνυμα! Δωστε mini-itx ρε αλητες στον λαο!
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ξεχασες και το αυτιστικο πλεον μηνυμα! Δωστε mini-itx ρε αλητες στον λαο! Όχι και το ξέχασα!!! Δεν είδες το έριξα πάλι...φίλτατε έχω ξεροσταλιάσει να περιμένω... ...αφού έχω μια φοβία και δεν παίρνω ούτε cpu ενώ psu, ram, κουτί, τα έχω από Απρίλιο για να μείνω "ουδέτερος" σε πλατφόρμα μπας και δεν βγάλει η am4 mini-itx ρε συ...δεν θέλω να ορμήσω στην πρώτη που υπάρχει...καλή χρυσή η biostar αλλά και μια AsRock, μια Asus, μια Gigabyte θα ήθελα να υπάρχουν σαν επιλογές πριν επιλέξω... 1
IoaZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ενδιαφέρων νέα (δεν είναι και ο ποιο αξιόπιστος) ( hχχps://twitter.com/CPCHardware/status/876193860946468865 )
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Όχι και το ξέχασα!!! Δεν είδες το έριξα πάλι...φίλτατε έχω ξεροσταλιάσει να περιμένω... ...αφού έχω μια φοβία και δεν παίρνω ούτε cpu ενώ psu, ram, κουτί, τα έχω από Απρίλιο για να μείνω "ουδέτερος" σε πλατφόρμα μπας και δεν βγάλει η am4 mini-itx ρε συ...δεν θέλω να ορμήσω στην πρώτη που υπάρχει...καλή χρυσή η biostar αλλά και μια AsRock, μια Asus, μια Gigabyte θα ήθελα να υπάρχουν σαν επιλογές πριν επιλέξω... Ε ναι ενα δικιο το εχεις! Δεν μπορεις να πεσεις με τα μουτρα στο μοναδικο που υπαρχει(biostar) και οταν με το καλο βγουν και τα υπολοιπα, να ειναι ολα καλυτερα ας πουμε και να καθεσαι σαν το παιδακι εξω απο την βιτρινα με τα παιχνιδια και να τρελαινεσαι! Τιποτα δεν επρεπε να παρεις παντως αφου ολα αλλαζουν... Μονο μνημες που ισως τις προλαβες σε λιγο καλυτερη τιμη αλλα και παλι πρεπει να διαλεξεις μητρικη που να εχει στο qvl της τις μνημες που ηδη εχεις! Και σκεψου τελικα να ειναι μονο στην biostar! Ατιμη καινωνα θα λες μετα! ΥΓ. Ναι τωρα το ειδα οτι τελικα το εριξες απλα συνηθως το λες στο τελος και τωρα μου την εσκασες και το΄βαλες στην μεση!
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ε ναι ενα δικιο το εχεις! Δεν μπορεις να πεσεις με τα μουτρα στο μοναδικο που υπαρχει(biostar) και οταν με το καλο βγουν και τα υπολοιπα, να ειναι ολα καλυτερα ας πουμε και να καθεσαι σαν το παιδακι εξω απο την βιτρινα με τα παιχνιδια και να τρελαινεσαι! Τιποτα δεν επρεπε να παρεις παντως αφου ολα αλλαζουν... Μονο μνημες που ισως τις προλαβες σε λιγο καλυτερη τιμη αλλα και παλι πρεπει να διαλεξεις μητρικη που να εχει στο qvl της τις μνημες που ηδη εχεις! Και σκεψου τελικα να ειναι μονο στην biostar! Ατιμη καινωνα θα λες μετα! Κουτί και psu τα είχα καιρό στο μυαλό μου, νομίζω είναι ποιοτικά και δεν τα άλλαζα ούτε και τώρα...(Corsair RM650x και thermaltake core v1)...μνήμες tridentz 3200 cl14 από γαλλικό amazon στα 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά το λες καλή ευκαιρία...τώρα άντε και μητρική ελπίζω να μην αργήσει ακόμη πολύ γιατί στο τέλος με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο...και δεν θέλω... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κουτί και psu τα είχα καιρό στο μυαλό μου, νομίζω είναι ποιοτικά και δεν τα άλλαζα ούτε και τώρα...(Corsair RM650x και thermaltake core v1)...μνήμες tridentz 3200 cl14 από γαλλικό amazon στα 145 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά το λες καλή ευκαιρία...τώρα άντε και μητρική ελπίζω να μην αργήσει ακόμη πολύ. γιατί στο τέλος με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο...και δεν θέλω... fixed Πιπερι στο στομα! :X 2
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Όχι και το ξέχασα!!! Δεν είδες το έριξα πάλι...φίλτατε έχω ξεροσταλιάσει να περιμένω... ...αφού έχω μια φοβία και δεν παίρνω ούτε cpu ενώ psu, ram, κουτί, τα έχω από Απρίλιο για να μείνω "ουδέτερος" σε πλατφόρμα μπας και δεν βγάλει η am4 mini-itx ρε συ...δεν θέλω να ορμήσω στην πρώτη που υπάρχει...καλή χρυσή η biostar αλλά και μια AsRock, μια Asus, μια Gigabyte θα ήθελα να υπάρχουν σαν επιλογές πριν επιλέξω... placeholder η τιμη http://www.ncix.com/detail/asrock-x370-gaming-itx-ac-amd-am4-5f-141621.htm 1
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 https://twitter.com/CPCHardware/status/876193860946468865 Ειχε γραφτει για τους Threadripper πριν μηνες http://www.tweaktown.com/news/56891/amds-12c-24t-16c-32t-cpus-called-threadripper/index.html Chips will be B2 revisions. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις