Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωφειλω να παρατηρησω, οτι οι νεες μητρικες ειναι πολυ ωραιες και για Χριστουγεννιατικο και αποκριατικο στολισμο....!!!   

αλλα που θα παει?  θα ξεπεραστει και αυτο.   μοδα ειναι, θα περασει.....!!!!

καποτε ηταν τα μαγαζια γεματα με τετοια φωτα, τωρα ειναι οι μητρικες και τα κουτια...!!!    

Νταξ...... Γουστα ειναι αυτα...!

• Like 8
Δημοσ.

Ωφειλω να παρατηρησω, οτι οι νεες μητρικες ειναι πολυ ωραιες και για Χριστουγεννιατικο και αποκριατικο στολισμο....!!!   

αλλα που θα παει?  θα ξεπεραστει και αυτο.   μοδα ειναι, θα περασει.....!!!!

καποτε ηταν τα μαγαζια γεματα με τετοια φωτα, τωρα ειναι οι μητρικες και τα κουτια...!!!    

Νταξ...... Γουστα ειναι αυτα...!

Εμενα για παραδειγμα η C6H εχει Gaming RGB Lighting. Μιλαμε για +15 fps τουλαχιστον....

Επομενο trend θα ειναι να εχουν ντισκομπαλα μεσα...

• Like 3
Δημοσ.

Ολο αυτο που γινεται  τωρα με τις discoboard εκτος απο το αυτονοητο μαρκετινγκ του φανταχτερου για να σε τουμπαρουν πιο ευκολα κτλ , νομιζω οτι ειναι και το κομπλεξ  της απλης και καταθλιπτικης πρασινης κλασσικης πλακετας που γνωρισαμε επι 10ετιες.....Αντε τα τελευταια χρονια λιγο προς το μαυρο, αντε το μπλε της asrock...

Η΄ θα ξεπεραστει η΄σε λιγους μηνες θα ακουγεται στο boot και εσωματωμενος ηχος G.I.JOE η΄ THUNDERCATS η΄ SMURFS για πιο μικρες ηλικιες και παει λεγοντας...

Οταν ειχε πρωτο βγει αυτη εδω  πριν καμια 10ρια χρονια, ειχα τρελαθει κι ας μην ειχα δει καθολου τι υποστηριζε!

Και μονο που δεν ηταν κλασσικη μονοτονη πρασινη κτλ , με ειχε κερδισει!

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Overview.aspx?CategoryID=1&DetailID=866&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0

• Like 3
Δημοσ.

Και κάπου είχα διαβάσει οτι ετοιμάζονται οι DDR5...

Θα αργισουν πολυ αυτες.....

ασε που μεχρι τωρα δεν μπορουν η δεν θελουν να εχουμε πληρες υποστήριξη στις ddr4.... 

παει το bios update σύννεφο ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα timings σε ram, 2 ώρες σε google stress app test stable:

1.4v ram, 1.125v soc.

Ωρες ωρες ανεβαζεις κατι Photos π νομιζω οτι εισαι hacker :P

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 2
Δημοσ.

Ωρες ωρες ανεβαζεις κατι Photos π νομιζω οτι εισαι hacker :P

Είναι τέτοιο το stressapptest που τρέχει μονο σε linux (ή bash σε windows 10), το command prompt δεν σε κάνει χάκερ :P

• Like 1
Δημοσ.

Εν μέρη έχει δίκιο μιας και σε idle δεν τραβάει πολύ ρεύμα ακόμα και σε full τάση να είσαι, εγώ την μεγαλύτερη διαφορα την είδα σε thermals σε idle, από 40-44 σε 30-34. Αυτά με το Wraith Spire.

• Like 3
Δημοσ.

Τοσο λιγο σου εβγαζε ο 3570 στα 4,2?

Γιατι μου βγαζει ο 4690 467 στα 4,2.

Μου φαινεται περιεργο τοση διαφορα για μια γενια διαφορα που η ιντελ δεν εκανε και τρελα πραγματα.

Δημοσ.

Τοσο λιγο σου εβγαζε ο 3570 στα 4,2?

Γιατι μου βγαζει ο 4690 467 στα 4,2.

Μου φαινεται περιεργο τοση διαφορα για μια γενια διαφορα που η ιντελ δεν εκανε και τρελα πραγματα.

Ivy σε Haswell είχε διαφορα στο single thread.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...