Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι δίνει αρκετα το πουσαρισμα της μνήμης . Στην περίπτωση μου στο cinebench απο τα 2400 c15 σε 3000 c17  δίνει 

χοντρικά 1200 -> 1300 (+8.3%)σε multithread (ryzen 1600 3.9 ghz). Τωρα με το μάτι σιγά μην  δεί κανένας τιτανο διαφορές.

φιλε μπορεις να μου δωσεις τα settings σου ?

γιατι εχουμε το ιδιο συστημα και δεν μπορω να τον παω 3.9 stable με τετοιο ρευμα με τιποτα.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μπορεις να μου δωσεις τα settings σου ?

γιατι εχουμε το ιδιο συστημα και δεν μπορω να τον παω 3.9 stable με τετοιο ρευμα με τιποτα.

δυστυχώς μεχρι το τελος του μηνα δεν θα ειμαι κοντα στο pc. (ειμαι εκτός σπιτιου για την εξεταστική ).

ο κάθε επεξεργαστής θελει το δικό του ρευμα , αλλος θελει 1.3 αλλος 1.35  για την ίδια συχνότητα  πχ. λέγεται silicon lottery 

Δημοσ.

@Ίων Δραγούμης

Το σχόλιο μου ήταν "Γενικό" όπως διάβασες, απλά μου έδωσες αφορμή με όσα ρώτησες.

Προσωπικά θα περίμενα την επίσημη έκδοση και δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να ασχοληθώ με beta εκδοσή. 

Διαφορά στην καθημερινή σου χρήση δεν θα δεις όπως σου έγραψα εκτός αν ο στόχος σου είναι τα benchmarks, παρόλα αυτά αν ψάξεις λίγο στο youtube θα βρεις κάποια πραγματάκια που ίσως βοηθήσουν. π.χ.

https://www.youtube.com/watch?v=aZjOx3iimr8

https://www.youtube.com/watch?v=B4BuyLW66Ao

https://www.youtube.com/watch?v=awMeT-MFEPg

http://www.overclock.net/t/1626011/my-experience-with-the-asus-prime-x370-pro/10

Καλή αρχή ...

Δημοσ.

Εντάξει για το δεύτερο. Στο cern ένας μηχανικός απλά αναφέρθηκε στους ryzen. Δεν βρήκα κάτι άλλο.

Ψάξε σε παλαιότερες συμφωνίες για παροχή ζεν στο σερν. Θα το βρεις.

Δεν είναι νέα η είδηση. Οι συμφωνιες είχαν πέσει νομίζω το 2015.

Βαριέμαι να ψάχνω να το βρω τώρα. 

Δημοσ.

Συγκεκριμένα είπε ότι δεν θα δεις amd cpu σε επαγγελματικά(=υψηλών στάνταρ) στούντιο μουσικής ή σε οργανισμούς όπως η NASA(μάλλον με το σκεπτικό ότι τους νοιάζει η απόλυτη ακρίβεια/αξιοπιστία σε σκληρή χρήση).

Δεν μίλησε για casual χρήση.

05:10

Το ότι η NASA και στούντιο μουσικής, κλπ, προτιμούν Intel αντί AMD, μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό λόγους. Μπορεί να ξεκινάει από τα Logistics και γενικότερα το πως και που προωθούν οι εταιρίες (AMD - INTEL) τα προϊόντα τους, μέχρι από το μερίδιο αγοράς της κάθε εταιρίας.

Δεν στέκει αυτό το επιχείρημα σε καμία περίπτωση.

Την ακρίβεια την ορίζει το Software όταν μιλάμε για ίδια αρχιτεκτονική (x86).

Δημοσ.

Το ότι η NASA και στούντιο μουσικής, κλπ, προτιμούν Intel αντί AMD, μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό λόγους. Μπορεί να ξεκινάει από τα Logistics και γενικότερα το πως και που προωθούν οι εταιρίες (AMD - INTEL) τα προϊόντα τους, μέχρι από το μερίδιο αγοράς της κάθε εταιρίας.

Δεν στέκει αυτό το επιχείρημα σε καμία περίπτωση.

Την ακρίβεια την ορίζει το Software όταν μιλάμε για ίδια αρχιτεκτονική (x86).

Μα τουλάχιστον μέχρι το 2010-2011 οι μεγαλύτεροι supercomputers είχαν opterons .... 

Νομίζω οι 6 στου 10 μεγαλύτερους τότε.

Μετά με τους dozer το έχασε η amd και επανέρχεται πάλι.

Ότι ναναι κουβέντα ... κάνουμε, για να βγάλει ο κάθε ένας τα απωθημένα του

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω κανείς να επιλέξει τι computer θα πάρει με βάση τι έχει η nasa... Και κατά τη γνώμη μου, καλά κάνει η nasa και έχει intel. Οι συμφωνίες σε τέτοιου εύρους εταιρείες έχουν ποινικές ρήτρες τις οποίες δεν νομίζω να μπορεί να καλύψει η amd σε ένα cpu μηνών... Ούτε μπορώ να πιστέψω πως η nasa είναι γεμάτη με 7700κ αλλά με παλαιότερους intel. Μην ξεχνάμε πως η intel μέχρι πρότινος έπαιζε μόνη της μπάλα.

Με λίγα λόγια, είπε μπαρούφα μεγάλων διαστάσεων ο συγκεκριμένος τυπάκος στο youtube, και καθόμαστε και τρολαρουμε

Δημοσ.

guys εχει δοκιμασει κανεις 2T command rate? Στην x370 prime pro μου με b die sticks δε μπουταρει οταν το βαζω. Σκεφτομαι να ανεβασω το ram votage 1.4V για να παω απο 3200mhz/cl15 σε ~3400mhz/cl14 2T, αξιζει ο κοπος?

προς το παρον με 3.8ghz 1.3Vcore και 3200mhz/cl15 μου βγαζει 1690 στο cinebench, καλα ειναι για αυτα τα ρολογια? Η μονη μαμακια ειναι οτι δε βρισκω το τροπο να το παω 3.9-4ghz γιατι ολο κρασαρει, ισως θελει κανα setting στο bios. 1700X εχω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...