Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys μια ερωτηση, πως μπορω να εχω το OC μου, 3.8Ghz @1.3V αλλα παραλληλα οταν ειναι idle να ριχνει ρολογια/volt? Τωρα ειναι 24/4 οτι και να κανω στα 1.3V / 3.8Ghz.. 1700Χ + x370 Prime Pro.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ειλικρινή απορία, τις μητρικές με mini itx τι τις θέλετε? Δλδ γιατί τόσος ενθουσιασμός;

Με μια itx μπορείς άνετα να φτιάξεις :

*Ένα μικρό και συμμαζεμενο συστηματακι το οποίο εκτός από main gaming / workstation build μπορεί να αποτελέσει λύση για LAN party, για έναν φοιτητή όπου δεν έχει μεγάλο διαμέρισμα και θέλει κάτι μαζεμένο , μικρό gaming what ever σύστημα για ένα σαλόνι κλπ.

#edit#

Έκανα διόρθωση το σχόλιο καθώς ήμουν από κινητό και ήταν δυσανάγνωστο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Εγώ ήξερα το αντίθετο. Δηλαδή ότι είναι προτιμότερα τα χαμηλά timings από την υψηλή ταχύτητα.

Το είδα μέσω AoTS που κερδίζει από ram. Με στοκ vccio και sa τάση(0,95 και 1,05 αντίστοιχα) έφτασα τη μνήμη στα 3.000Mhz 14-16-32(1,3 volt) σταθερά και έβγαζα παραπάνω από 2.700 και 11-13-32(1,35 volt). ~9% έναντι ~5% αύξησης επιδόσεων έναντι 2133 με σφικτά timings.

Αξίζει να πειραματιστεί κάποιος. Το δοκίμασα με αφορμή δοκιμή του hardware unboxed που κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα.

Δημοσ.

guys μια ερωτηση, πως μπορω να εχω το OC μου, 3.8Ghz @1.3V αλλα παραλληλα οταν ειναι idle να ριχνει ρολογια/volt? Τωρα ειναι 24/4 οτι και να κανω στα 1.3V / 3.8Ghz.. 1700Χ + x370 Prime Pro.

Να κανεις oc μεσω pstates. Στην περίπτωση σου με το Asus zenstates .Δουλεύει αρκετά καλα
Δημοσ.

Μια ειλικρινή απορία, τις μητρικές με mini itx τι τις θέλετε? Δλδ γιατί τόσος ενθουσιασμός;

Ώπα λίγα για το mini-itx  :-D  :-D φίλτατε...τι θα πει τι τις θέλουμε; Εγώ βαρέθηκα τα μεγάλα κουτιά που πιάνουν πολύ χώρο και περιμένω ξεροσταλιάζοντας mini-itx για να κάνω το main σύστημά μου, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα χώρου όμως ζηλεύω τρελά ένα φιλαράκι που έχει το core v1 για το gaming σύστημά του...στο τσακίρ κέφι αργότερα και ένα htpc με R3...είναι να μην πανηγυρίζουμε τόσο καιρό που περιμένουμε; Εγώ έχω ξεροσταλιάσει...  :-)

• Like 3
Δημοσ.

Απο 147€ ευρωπη ο R5 1400 https://www.taocomputer.eu/shop2007/scheda.asp?id=36932

173€ o 1500X  http://www.bpm-power.com/it/product/1700212/

Τον 1700 τον βρισκεις απο 290€ περιπου http://www.bpm-power.com/it/product/1692918/

https://www.taocomputer.eu/shop2007/scheda.asp?id=36884

Δε ξερω αν εχει περασει η μειωση στα περισσοτερα.

GeIL announce their AMD Edition EVO-X series DDR4 memory

GeIL has announced their new AMD Edition EVO-X series DDR4 memory, which comes optimised for Ryzen and comes with clock speeds of 3466MHz and CL timings of 16-18-18-36. 

The SPD profiles of this memory are designed to be read by one click optimisation standards like ASUS DCOP, MSI A-XMP and standard Intel XMP, with this memory being tested at its native speeds on a wide range of existing motherboards. 

These memory modules will come with DIMM capacities of 8GB and ship in dual channel 16GB kits. GeIL's EVO X memory will also come with RGB illumination that can be controlled using ASUS' Aura, MSI Mystic Light, Gigabyte RGB Fusion and other existing RGB control standards. These modules also feature an RGB switch for users to manually choose the colour of their DIMMs outside of software.  

• Like 1
Δημοσ.

Ώπα λίγα για το mini-itx  :-D  :-D φίλτατε...τι θα πει τι τις θέλουμε; Εγώ βαρέθηκα τα μεγάλα κουτιά που πιάνουν πολύ χώρο και περιμένω ξεροσταλιάζοντας mini-itx για να κάνω το main σύστημά μου, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα χώρου όμως ζηλεύω τρελά ένα φιλαράκι που έχει το core v1 για το gaming σύστημά του...στο τσακίρ κέφι αργότερα και ένα htpc με R3...είναι να μην πανηγυρίζουμε τόσο καιρό που περιμένουμε; Εγώ έχω ξεροσταλιάσει...  :-)

οκ κατάλαβα :D καλά μου φαίνεται λίγο περίεργο για desktop να στήνεις μικρό κουτί, ιδιαίτερα με καλά κομμάτια μέσα. Χάνεις και επεκτασιμότητα. Είναι και ένα θέμα μετά τις ψύκτρες θα μπορείς να βάλεις μέσα.. Βέβαια μιλάς με έναν που έχει και full tower :D

Δημοσ.

ps: παιζει το πιο ομορφο build που χω κανει, το p400s ειναι cheat 

pps: δεν ειμαι retarded το pump ειναι αναποδα γιατι ετσι ελεγαν οι οδηγιες και δεν ειχα ποτε AIO κ σκεφτηκα μηπως ετσι δουλευει μονο λογω βαρυτητας κ δεν ηθελα να το ρισκαρω

Μπορεις να γυρισεις την αντλια κανονικα με το Logo απο κατω δεν υπαρχει καποιο προβλημα 

Δημοσ.

οκ κατάλαβα :D καλά μου φαίνεται λίγο περίεργο για desktop να στήνεις μικρό κουτί, ιδιαίτερα με καλά κομμάτια μέσα. Χάνεις και επεκτασιμότητα. Είναι και ένα θέμα μετά τις ψύκτρες θα μπορείς να βάλεις μέσα.. Βέβαια μιλάς με έναν που έχει και full tower :D

Δεύτερη gpu ούτως ή άλλως δεν θέλω να βάλω...δίσκο μάλλον θα βάλω και έναν M.2 για να κερδίσω και μια έξτρα θέση (παίρνει ήδη 4 το κουτί)...το core v1 που αγόρασα έχει μπροστά 20 άρη ανεμιστήρα και παίρνει και atx τροφοδοτικό κανονικά...κάρτες παίρνει μέχρι 28,5 εκατοστά νομίζω...και ψύκτρα μέχρι 140mm ύψος...δεν κάνω και πολλές παραχωρήσεις θεωρώ...ένας 1700 εκεί μέσα λουκούμι θα είναι...ή ένας 1600 / 1600Χ...μην υποτιμάς τα mini-itx...πιστεύω ότι το μέλλον εκεί θα είναι...ε εγώ φέρνω το μέλλον στο δικό μου σήμερα!  :-D

Αυτό το τελευταίο σαν διαφήμιση ακούστηκε...χαχα

Δημοσ.

Εγώ ήξερα το αντίθετο. Δηλαδή ότι είναι προτιμότερα τα χαμηλά timings από την υψηλή ταχύτητα.

Ανάλογα την αρχιτεκτονική.

Στους Agena, propus, deneb, toliman, thuban ίσχυε αυτό, όπως και πως με την αύξηση του north έπαιρνες ταχύτητα στην cache --> αύξηση επιδόσεων.

Δημοσ.

Πολύ όμορφη μητρική χωρίς να λείπει τίποτα,στα χρήματα αυτά όμως είναι κοντα σε x370.Τι λέτε αξίζει για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις σε overclocking,crossfire.

(help :rolleyes:

Αν ειχε αλλης εταιρειας καρτα δικτυου θα ηταν σιγουρα στα υποψιν για το RYZEN build μου....

ετοιμο και το δικο μου 1700Χ 3.8Ghz / 1.3V / LLC2 και b die ραμ που για καποιο λογο δε μπουταρει στα 3200 και τις κατεβασα στα 2933. Περιεργο το OC με την x370 prime pro καθως ειναι λιγες οι επιλογες και σε οτι guide εψαξα χρησιμοποιουσαν αλλη mobo με επιλογες που δεν εχει η δικη μου.

Aν εχει καποιος τιπς για τη συγκεκριμενη mobo και το OCing της, shoot! 

ryzen mustardrace wat up yo

ps: παιζει το πιο ομορφο build που χω κανει, το p400s ειναι cheat 

pps: δεν ειμαι retarded το pump ειναι αναποδα γιατι ετσι ελεγαν οι οδηγιες και δεν ειχα ποτε AIO κ σκεφτηκα μηπως ετσι δουλευει μονο λογω βαρυτητας κ δεν ηθελα να το 

Καταρχας μεγιες το συστημα!Η ερωτηση μου ειναι για την υδροψυξη και την υποστηριξη ΑΜ4,σε ποσες μερες σου εστειλαν το κιτ????

Δημοσ.

Αν ειχε αλλης εταιρειας καρτα δικτυου θα ηταν σιγουρα στα υποψιν για το RYZEN build μου....

Καταρχας μεγιες το συστημα!Η ερωτηση μου ειναι για την υδροψυξη και την υποστηριξη ΑΜ4,σε ποσες μερες σου εστειλαν το κιτ????

3-4 μερες να το στειλουν και καμια βδομαδα να ερθει. Οταν το πηρα εγω μου παν οτι παιρνουν νεο στοκ καθε βδομαδα κ τα στελνουν ολα μαζι με σειρα προτεραιοτητας. Τωρα θα χει χαλαρωσει η φαση φανταζομαι 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά πάντος που χρησιμοποιώ το photoshop, προ Απριλίου ήταν αισθητή διαφορά υπέρ του 7700k. Μετά το patch δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά. Έχω 7700k με z270 mobo και 16gb για την δουλειά της συζύγου (πριν τον είχα εγώ) και r7 1700 με b350 mobo και 16gb ram, επομένως το δοκιμάζω και στις 2 πλατφόρμες. Την δουλειά μου όμως την κάνω στον r7 γιατί ένα photoshop δεν είναι αρκετό, πάντα χρειάζεται και κάτι άλλο να δουλεύει παράλληλα.

Ενδιαφερον οι πληροφοριες σου, σε ευχαριστω για την ενημερωση πανω στα προιοντα της Adobe.  Επομενος στοχος το Lightroom.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...