adtakhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Παίδες εκείνο το Lightning Bolt της AMD βγήκε ποτε στην κυκλοφορία ? Έχουμε κάποια δείγματα επιδόσεών του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Computex 2017: Gigabyte Shows Ryzen Mini ITX motherboard 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Computex 2017: Gigabyte Shows Ryzen Mini ITX motherboard Δώσε χαρά στα σκέλια μας Millennium!!! Άντε όλο και περισσότερες mini-itx να διαλέξουμε και εμείς ρε!!! Αλήτες δώστε mini-itx στο λαό ρε!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Mini ITX θα έχουμε 2 τουλάχιστον από κάθε εταιρία μέχρι το τέλος καλοκαιριού για να υποδεχθούν τους APU που είπαν H2/17 σαν ημερομηνία κυκλοφορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θέλω Mini ITX με thread ripper fucker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θέλω Mini ITX με thread ripper fucker Δεν χωράει. Τεράστιο socket Αν και χώρεσαν αυτό... https://www.pcper.com/news/Motherboards/Computex-2017-ASRock-Shows-Mini-ITX-Intel-X299-X299E-ITX-Motherboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joe003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους... Είμαι σε σκέψη για καινούριο pc... Από 1400 σε 1600 θα δω μεγάλη διαφορά στη διάρκεια του συστήματος; Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η απόδοση σε παιχνίδια, όσο η διάρκεια ζωής του συστήματος... Το τωρινό μου pc το έχω 8 χρόνια και θέλω αυτό που θα φτιάξω να μου κρατήσει άλλο τόσο, αν όχι περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους... Είμαι σε σκέψη για καινούριο pc... Από 1400 σε 1600 θα δω μεγάλη διαφορά στη διάρκεια του συστήματος; Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η απόδοση σε παιχνίδια, όσο η διάρκεια ζωής του συστήματος... Το τωρινό μου pc το έχω 8 χρόνια και θέλω αυτό που θα φτιάξω να μου κρατήσει άλλο τόσο, αν όχι περισσότερο... Αν είναι εύκολο ανάφερέ μας από τι αποτελούνταν το προηγούμενό σου μηχάνημα αλλά και τι δουλειές σκοπεύεις να κάνεις έτσι ώστε να δούμε ποιος ryzen θα καλύψει τις ανάγκες σου καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους... Είμαι σε σκέψη για καινούριο pc... Από 1400 σε 1600 θα δω μεγάλη διαφορά στη διάρκεια του συστήματος; Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η απόδοση σε παιχνίδια, όσο η διάρκεια ζωής του συστήματος... Το τωρινό μου pc το έχω 8 χρόνια και θέλω αυτό που θα φτιάξω να μου κρατήσει άλλο τόσο, αν όχι περισσότερο... Άμα σε ενδιαφέρει η διάρκεια ζωής τότε να κοιτάς τον 1700. Οι 6 core θα είναι το επόμενο mainstream για τα επόμενα 3-5 χρονια, όπως ήταν οι 4 core τόσο καιρό. Οι 8 core θα είναι το επόμενο βήμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αν είναι εύκολο ανάφερέ μας από τι αποτελούνταν το προηγούμενό σου μηχάνημα αλλά και τι δουλειές σκοπεύεις να κάνεις έτσι ώστε να δούμε ποιος ryzen θα καλύψει τις ανάγκες σου καλύτερα. Για 8 χρόνια; Πολύ μπροστά βλέπεις εσύ. Άλλωστε δεν νομίζω να είναι το σωστό τοπικ για να ανοίξει τέτοια κουβέντα εδώ. Μονολεκτικά 1600, τα υπόλοιπα στο θέμα αναβαθμίσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δεν χωράει. Τεράστιο socket Αν και χώρεσαν αυτό... https://www.pcper.com/news/Motherboards/Computex-2017-ASRock-Shows-Mini-ITX-Intel-X299-X299E-ITX-Motherboard Ιντελ με τίποτα, εκτός και δώσει κατι καλύτερο απο ryzen ryzen+. Δεν εννοώ Xeon που τους ξανά βαφτίζει ι7-ι9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joe003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 CPU Q8200 Mobo Asus P5KPL-AM RAM 2x2GB 800MHz GPU GeForce 9400GT 512 mb HDD Western digital black 1tb Οι απαιτήσεις μου δεν είναι πολύ υψηλές... Browsing, ταινίες, αρκετό football manager για τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τώρα έχω το ps4... ΥΓ ειχα αμφιβολίες για το αν είμαι στο σωστό θέμα... Είμαι από κινητό, το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα μεταφέρω την ερώτηση στο κατάλληλο νήμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δεν χωράει. Τεράστιο socket Αν και χώρεσαν αυτό... https://www.pcper.com/news/Motherboards/Computex-2017-ASRock-Shows-Mini-ITX-Intel-X299-X299E-ITX-Motherboard Χωράει ειδικά αν πάνε σε μια λύση σαν την παρακάτω Να επισημάνουμε πως στους THRADTRIPPER σε μια τέτοια μητρική ΔΕΝ θα χρειάζεται καν promontory Chipset. Το CPU που αποτελείται από 2 soc που έχουν 1 NVME PCI-E X4 το κάθε ένα, 4X USB III το κάθε ένα και μπορούν να δώσουν και 2X SATA IΙΙ το κάθε ένα, οπότε ο χώρος που στην παραπάνω μητρική παίρνει το promontory θα παει για το socket ! Παραπάνω από 2X NVME ( στο πίσω μέρος της μητρικης) και 4X SATA III , δεν νομίζω πως χρειάζεται μια ITX μητρική. Κουμπώνεις και 8X USB III + WIFI+ ETHERNET και είσαι κύριος !!! Ακόμα και 4 slot μνήμης μπορείς να χωρέσεις από την στιγμή που ΔΕΝ βάζεις promontory chip.... Φανταστείτε QUAD CHANNEL μέχρι 64GB DDR4 3600Mhz 2X SAMSUNG 960 PRO 500GB M2 NVME σε RAID (από πίσω) TREADTRIPPER 16C/32T στα 4,3Ghz O/C και 4x HITACHI 5TB 7200 SATA III μαζί με VEGA 16GB HBM ---------------------------------------------------------------------------------- Σε ένα BITFENIX PRODIGY ή ακόμα (με 2X HDD) σε ένα RAIJINTEK METIS !!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι μια απλή consumer LGA1150 ITX μητρική. Το socket του threadripper είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο. Και βάζω στοίχημα ότι όλο και κάποιος θα το χωρέσει σε ΙΤΧ, αλλά μόνο με 2 dimmάκια μνήμης ή 4 so-dimm όπως το Intel παραπάνω... Δεν αξίζει δηλαδή. Φυσικά είναι μούρλια για ένα compact mATX υπερτέρας (με nvidia γραφικά, γιατί στον τομέα εκείνο πάνε τα ζώα μου αργά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι μια απλή consumer LGA1150 ITX μητρική. Το socket του threadripper είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο. Και βάζω στοίχημα ότι όλο και κάποιος θα το χωρέσει σε ΙΤΧ, αλλά μόνο με 2 dimmάκια μνήμης ή 4 so-dimm όπως το Intel παραπάνω... Δεν αξίζει δηλαδή. Φυσικά είναι μούρλια για ένα compact mATX υπερτέρας (με nvidia γραφικά, γιατί στον τομέα εκείνο πάνε τα ζώα μου αργά). Αν δεν βάλουν εξτρά chipset όπως αναφέρω επάνω που ΔΕΝ είναι απαραίτητο, χωράνε τα πάντα ! Είπαμε πως ο ThreadRipper είναι όχι 1 αλλά 2 soc με ενσωματωμένα I/O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις