benign Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μονο αυτος ο Grimpr διαβαζε εναν απο τους καλυτερους αναλυτες? Και εγω τον διαβαζω και πολλοι αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αυτό που παρέθεσε ο movie είναι και το μεγάλο αγκάθι της 1151 πλατφόρμας. Χωρίς να το καταλάβει βέβαια έδειξε και το μεγαλύτερο μπουκάλι που έχει η 1151 πλατφόρμα. Το promontory chip της intel δίνει 24 pci-e lanes αλλά αναφέρει πως όλα αυτά μαζί ΔΕΝ μπορούν να ξεπεράσουν το bandwidth που έχει το DMI = 4x PCI-e v.3.0 .... "thoses 24 from the chipset are multiplexed, with means they are limited to the max bandwidth of the DMI connection with is just 4 lanes, 16+4= 20 20 lanes is the max that the cpu can provide in terms of bandwidth" Να θυμίσουμε πως πάνω σε αυτά τα 24 lanes, δηλαδή στα 4x του DMI στηριζει η intel όλες τις I/o συσκευές ΚΑΙ τους M2 NVME ssd. Μια μέτρηση με ταυτόχρονη χρήση των πάντων θα μας έλυνε την απορία για το τι bottleneck κάνει όλο αυτό το πράγμα ... E? Οχι, οπως και στον Ryzen απο τα 20 παιρνει 1χPCI-e 16 η 2χ8 και 1 m.2 Απο τα υπολοιπα 4 που πανε για το DMI στο chip πολλοι κατασκευαστες βγαζουν αλλα 200 pci-e 3 που πανε σε 3 m.2 και εγω δεν ξερω τι αλλο, και αυτα τα 4 ειναι bottlenecked απο το chipset, τα αλλα 20 που πανε στον πρωτο m.2 και στις πρωτες 2 pci-e 3,0 ειναι μια χαρα μονες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 E? Οχι, οπως και στον Ryzen απο τα 20 παιρνει 1χPCI-e 16 η 2χ8 και 1 m.2 Απο τα υπολοιπα 4 που πανε για το DMI στο chip πολλοι κατασκευαστες βγαζουν αλλα 200 pci-e 3 που πανε σε 3 m.2 και εγω δεν ξερω τι αλλο, και αυτα τα 4 ειναι bottlenecked απο το chipset, τα αλλα 20 που πανε στον πρωτο m.2 και στις πρωτες 2 pci-e 3,0 ειναι μια χαρα μονες τους. Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει. Δεν το έχεις καταλάβει. Εκεί που λέει chipset δεν μιλά για cpu αλλά για τις εξόδους του promontory. Έχω κάνει και edit, για περισσότερες επεξηγήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Έχω να δω αναφορά για τον Charlie από έναν παλιό χρήστη που έγραφε εδώ με το όνομα Grimpr. Τον θυμάμαι και εγώ αυτόν. Νομίζω μόλις βγήκαν οι FX-X1XX και ήταν τελείως μάπα, εξαφανίστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/gigabyte_release_a_range_of_agesa_1_0_0_6_bios_updates_for_their_am4_motherboards/1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/gigabyte_release_a_range_of_agesa_1_0_0_6_bios_updates_for_their_am4_motherboards/1 αντε ρε asrock.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Τι κανει αυτος ο AGESA ρε μαγκες πειτε μ κ μενα..Aπλα bios update?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Τι κανει αυτος ο AGESA ρε μαγκες πειτε μ κ μενα..Aπλα bios update?? Είναι microcode update, AGESA = AMD Generic Encapsulated Software Architecture. Είναι ξεχωριστό από το BIOS και το δουλεύει και το παρέχει η AMD, γι' αυτό βλέπεις extra settings όπως memclk, sub-timings κτλ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αυτή η Taichi θα μας τα πάρει τα φράγκα φαίνεται... παρέα με έναν 16C/32Τ and i'm good for another 5-7 years! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πτωση τιμων σε R1700 και R1700x. https://www.techpowerup.com/233966/amd-trims-prices-of-the-ryzen-7-1700-and-1700x Ας ελπισουμε πως θα δουμε κι εδω καποια στιγμη αυτες τις τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πτωση τιμων σε R1700 και R1700x. https://www.techpowerup.com/233966/amd-trims-prices-of-the-ryzen-7-1700-and-1700x Ας ελπισουμε πως θα δουμε κι εδω καποια στιγμη αυτες τις τιμες. Λογικά ο 10/20 TR4 θα ξεκινήσει με +50$, δηλαδή στα 500$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Έχω να δω αναφορά για τον Charlie από έναν παλιό χρήστη που έγραφε εδώ με το όνομα Grimpr. Δεν ξέρω την ιστορία, αλλά κάτι μου λέει ότι είναι αυτός: http://www.skroutz.gr/s/10627846/AMD-Ryzen-7-1700.html 8 πυρήνες με 16 threads, 3.7ghz turbo, 65W TDP, χαμηλές θερμοκρασίες, απίστευτο efficiency και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, εξαιρετική όμορφη και αθόρυβη Wraith Spire ψήκτρα, τιμή χώμα για αυτά που προσφέρει, προσοχή όμως γιατί απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες της εικόνας, του βίντεο, ήχου, developers, virtual machines, με δυνατό φόρτο εργασίας και με δεκάδες εφαρμογές ανοιχτές με multithreaded προγράμματα και δουλειά, ρόλο στον οποίο διαπρέπει και είναι διαμάντι ανταγωνιζόμενος επεξεργαστές της Intel των 1000+ ευρώ, παρά gamers οι οποίοι καλύτερα να πάνε στους 6πύρηνους και υψηλότερα χρονισμένους R5, μην πάρετε έναν επεξεργαστή R7 εαν παίζεται αποκλειστικά παιχνίδια και ειδικά σε ανάλυση 1080p, αυτά τα θηριάκια είναι μόνον για 1440p και 4K και προτείνονται σε επαγγελματίες με περιστασιακό gaming και όχι αποκλειστικά gaming. Σαν ολοκαίνουργια πλατφόρμα μόλις ενός μήνα δεν έχει ωριμάσει ακόμη και θέλει προσεκτική επιλογή σε μητρικές και μνήμες αλλά και ενημερώσεις BIOS, μεχρι το καλοκαίρι του 2017 τα πράγματα θα έχουν στρώσει σε όλα τα επίπεδα με περισσότερες μητρικές και υποστήριξη από όλες τις εταιρίες, στα Windows 10 Anniversary Edition παίζει απροβλημάτιστα και μόνον σε αυτά, μην δοκιμάσετε άλλες εκδόσεις Windows 10 θα έχετε προβλήματα, η υποστήριξη στο Linux υπάρχει με τον νέο Linux Kernel και είναι απροβλημάτιστη, ειδικά σε Linux ο R7 1700 είναι ένα όνειρο για developers. Η AMD επέστρεψε δυναμικά και διέλυσε όλες τις τεχνητές υψηλές κατηγορίες τιμής που είχε βάλει η Intel λόγω έλλειψη ανταγωνισμού, σας προσφέρει επιπλέον πραγματικούς και δυνατούς πυρήνες με Hyperthreading με επιδόσεις, θερμοκρασίες και efficiency παρόμοιο της Intel όταν η Intel στα ίδια λεφτά σας πουλάει ενσωματωμένα γραφικά τα οποια κακά τα ψέματα δεν χρειάζεστε όταν αγοράζετε δυνατούς επεξεργαστές. Ο R7 1700 είναι ο σκοτεινός ιππότης της σειράς γιατί έχει τις καλύτερες θερμοκρασίες και την χαμηλότερη κατανάλωση λόγω χαμηλότερου TDP από τα μεγαλύτερα χρονισμένα αδέρφια του αλλά κλοκάρεται εξίσου καλά και εύκολα στα 3.7-3.8ghz για όσους ενδιαφερονται να τον κλοκάρουν και να ανεβάσουν τις επιδόσεις του. Εξαιρετική αγορά, για αυτούς που τον έχουν πραγματικά ανάγκη, και το καλύτερο προϊόν αξίας στα λεφτά για το 2017 μαζί με τους εξαπύρηνους R5 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Που ακριβώς θα μπει η ψύκτρα σε αυτές τις μητρικές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Που ακριβώς θα μπει η ψύκτρα σε αυτές τις μητρικές; Οι υποδοχές για βίδες είναι στις 4 γωνίες του μετάλλου εξωτερικά από το socket. Kits βγήκαν ήδη από Noctua. https://www.techpowerup.com/233969/noctua-ready-with-heatsink-protoypes-for-threadripper-tr4-sp3-sockets 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους Περασα και εγω το Beta Bios F6f Ηynix μνημες στα 33χ100 (3333) με CL 16 Ρευματα 1.1v SOC 1.4v ram voltage 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις