Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και το mafia 3 σε 1080ti στα 1080p σε ultra δεν λες ότι πετάει κιόλας...αυτό δεν κάνει την 1080ti μέτρια κάρτα...γενικά μην δίνετε παραδείγματα από κακογραμμένα παιχνίδια για να μειώσετε επεξεργαστές ή κάρτες γραφικών...

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρον. 85C με "high-end aircooling". Δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική δεν τους κάνουν solder όπως η AMD ή μάλλον όπως η ίδια η Intel σε όλες τις άλλες HEDT εκδοχές. Τουλάχιστον στα HEDT πρέπει να είναι μονόδρομος... Αν ο 10 core βαράει 85C ο 18 core τι θα κάνει?

• Like 1
Δημοσ.

Ο derbauer έδειξε ότι ακόμα και τα μεγάλα τσιπ της σειράς θα έχουν ΤΙΜ. Κατά πάσα πιθανότητα θέλουν να αποθαρρύνουν το oc. Oc πλέον με δική σου ευθύνη, δηλαδή απώλεια εγγύησης από το delid.

Και οι τιμές τους ψιλοχάλια είναι. Τον βλέπω τον 7800 να φτάνει τα 450€ εδώ. Τουλάχιστον δεν θα πάει 500€+ όπως ο 6800Κ. Πόσο μεγάλη ευκαιρία ήταν τελικά ο 5820Κ που είχε φτάσει κάποτε να κοστίζει σχεδόν το ίδιο με τον 6700Κ.

Δημοσ.

Άμα το wd2 είναι κακό γραμμένο δεν φτενε οι επεξεργαστές και οι κάρες γραφικών.

Ανέφερα τους παραπάνω τίτλους επειδή είναι κάπως καλό στημένοι.

Δε θα πετάμε τα € μας επειδή οι προγραμματιστές κάνουν την πρακτική τους απ το ΕΣΠΑ επάνω στα δικά μας μηχανιματα.

Συμφωνω απολυτα αλλα οταν δεν δουλευει ενα παιχνιδι, εσενα σε νοιαζει το οτι δεν δουλευει, οχι οτι φταιει το κακο optimization. Και ειδικα στους FX πολλα παιχνιδια παρουσιαζουν παρομοιες ασθενειες. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα αλλα οταν δεν δουλευει ενα παιχνιδι, εσενα σε νοιαζει το οτι δεν δουλευει, οχι οτι φταιει το κακο optimization. Και ειδικα στους FX πολλα παιχνιδια παρουσιαζουν παρομοιες ασθενειες. 

Ναι αυτο δεν παει να πει, οτι θα παρω 1080ti και 1800Χ για να τρεχω Mafia 3/WD2 στα 1080p με 60FPS. Ελεος δηλαδη, το γεγονος οτι καλυτερο κωδικα γραφει η 10χρονη αδερφη μου πρεπει να μας νοιαζει λιγο. Απλως δεν θα αγορασω και θα παιξω το καθε τετοιο παιχνιδι. Θα με κοφτει μεν που δεν δουλευει, αλλα θα ριξω τις ευθυνες στους developers, οχι στον επεξεργαστη μου που με εχει βγαλει τοσο καιρο μια χαρα, επειδη ξαφνικα ανακαλυπτω οτι θελω Hardware χιλιαρικου+ για να τρεξω 2-3 κακογραμμεναπαιχνιδια.

• Like 3
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. 85C με "high-end aircooling". Δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική δεν τους κάνουν solder όπως η AMD ή μάλλον όπως η ίδια η Intel σε όλες τις άλλες HEDT εκδοχές. Τουλάχιστον στα HEDT πρέπει να είναι μονόδρομος... Αν ο 10 core βαράει 85C ο 18 core τι θα κάνει?

Με 1,3 ταση ομως οι αριθμοι που εγραψες.

Δημοσ.

Οι 4 πυρηνες τους 7700k πιανουνε τα 4.7-4.8 με 1.27 απο οσο ξερω. Τωρα βαλε αλλους 6 πυρηνες στην εξισωση, για να μην πω 14 του 7980. Δεν σου φαινεται λιγο το 1.3? 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα σοβαρό θέμα και δε μπορώ να το λύσω. Έχω:

1)ryzen 5 1600

2)asus prime x370 pro

3)16 gb g.skill rgb μνήμες 3200

πρώτα συναρμολόγησα αυτά τα 3 + μια αρχαία gpu που είχα: geforce 7300LE +τον παλιό μου μηχανικό σκληρό δίσκο που είχα σε win8 32 bit +το παλιό μου psu (μιας και περιμένω το νέο). Τα κλασσικά.. me 32bit win8 έπαιζε σε μόνο 3 γίγα ραμ κτλ κτλ.. κι όλα αυτά γιατί δεν είχα παραλάβει ακόμα τον ssd που είχα παραγγείλει (samsung sm961). Χρήματα για gpu δεν θα έχω για τους επόμενους λίγους μήνες (θα περιμένω για Vega και να πέσουν λιγάκι οι τιμές αφού περάσει το hype).

Παρέλαβα λοιπόν σήμερα τον samsung sm961 256gb και μου έβαλε ο αδερφός μου τα win 10 home 64bit. Έχω φάει το διαδίκτυο να βρω drivers για την geforce 7300LE αλλά τίποτα!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν πολύ σκαμπάζω; 

Να σας πω ότι για μια βδομάδα που είχα ως boot δίσκο τον παλιό μου hdd ήταν μια χαρά τα γραφικά μου. Έβλεπα άνετα 1080p videos (και 2Κ,αλλά τα 2Κ με κολλήματα όμως). Τώρα σας γράφω με αυτά τα άθλια γραφικά με τα τεράστια εικονίδια του "βασικού προσαρμογέα οθόνης microsoft" γιατί δεν έχω βρει να βάλω τα drivers της κάρτας στον ssd μου. 

Δημοσ.

Your stated Graphics chip has reached EOL (End of Life) status as of 4/2014. No further driver support is available after that date. This includes the 6000,7000,8000,9000,100,200,300, and some lower-end 400 series DX9/10 GPUs (including On-board and Mobile graphics).

Δεν πρέπει να έχει για win10 .....

https://forums.geforce.com/default/topic/860854/geforce-700-600-series/geforce-7300-le-it-is-not-shareable-with-windows-10/

Δοκίμασε αυτό μπορεί να δουλέψει 

Yes, I confirm that if you download the latest NVidia driver 309.08 from their website and update the Windows Basic Graphic Card Driver with it by extracting the downloaded file to a location and "Browse" to it from the Driver Update from Properties, Windows 10 works perfectly on my old Dell Vostro PC with an NVidia 7300 Le Graphics card.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/is-the-nvidia-geforce-le-7300-compatibility-with/a4a09387-07e2-4fc3-9588-9993923cf60d?auth=1

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,μόλις τους βρήκα μετά από πολύ κόπο μιας και μου είχαν βγει τα μάτια με αυτή την εικόνα που είχα!

Ήταν αυτό:

http://www.geforce.com/drivers/results/82758  

Έκανε κάνα 25λεπτο να κατέβει αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πλέον είναι φοβερό και τρομερό το pc μου.

Δεν έχω λόγια!! Παιχνίδια για την ώρα δεν θα παίζω -εξυπακούεται- αλλά για browsing/youtubing και ΌΤΙ άλλο θέλω (που δεν απαιτεί δυνατή gpu) το pc μου θα είναι τέλειο και θα περιμένω για τις Vega με άνεση! Καταπληκτικά και τα win 10!! Καλώς ήρθα στο 2017!!  B) 

Είμαι πολύ υπερήφανος που επέλεξα AMD Ryzen. Και χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ. Είστε πολύ βοηθητικοί/εξυπηρετικοί και βοηθάτε ανθρώπους που είχαν μείνει λίγο πίσω σε όλα αυτά. 

thanx!

• Like 6
Δημοσ.

Όπως γραφει αυτός σε αυτό που έκανα link το 1.3vcore είναι normal τάσεις για ελαφρύ OC σε Skylake.

Οι 4 πυρηνες τους 7700k πιανουνε τα 4.7-4.8 με 1.27 απο οσο ξερω. Τωρα βαλε αλλους 6 πυρηνες στην εξισωση, για να μην πω 14 του 7980. Δεν σου φαινεται λιγο το 1.3?

Συγκρίνεις Kaby με Sky, οι Sky θέλουν περισσότερη τάση για να φτάσουν τα ίδια clocks με τους Kaby.

Δημοσ.

Τετοια εργαλεία είναι για Αύγουστο- Σεπτεμβριο !

Back to scool φάση κτλπ.

Ελπίζω να δούμε και άλλα τέτοια κ από άλλες εταιρίες και μάλιστα με τα επερχόμενα APUS.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...