glazos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 για μένα τα εξωτερικά blck Chip ειναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες,οι ryzen έχουν φρένο στα 4-4.1 ούτως ή αλλιώς θα σκάσεις 300 ευρω για overkill mosfets και κατι λαμπάκια. edit :γμτ με πρόλαβε ο millenium! παρακάτω.. Επιβεβαιώνω το ταβάνι 4.1 αλλά παίζει ρόλο και το bios. Με το BIOS που ήρθε η δική μου είχα ταβάνι 4.0 με το τελευταίο 4.1 ελπίζω ότι με τα updates στο bios και με καινούργια stepping στα CPU θα ανέβει.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 @cabdik Εχεις δικιο στο οτι θελει υπομονη και καποιους μηνες για να μπουν σε μια σειρα τα πραγματα αλλα αυτο δε σημαινει πως δε θα βαζουμε και κανα νεο φιλαρακο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VjGWqTFultI Αυτή παρέα με τον 1700 και 16gb 3200 θα κάνουν παρέα σε 1-2 μήνες στο πισι μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτή παρέα με τον 1700 και 16gb 3200 θα κάνουν παρέα σε 1-2 μήνες στο πισι μου!Καλη μητρικη αλλα οι μνημες μεχρι 2666?Οκ 3200 μπηκα στην asrock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για την ώρα στοκ. Στο βίντεο όμως έβαλε τα timmings σε ecc memory στα 3200 και δούλεψε ρολόι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 αχαχαχαχαχαχα https://youtu.be/Njm0MBOwFTM 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ρεαλιστικό σενάριο χρήσης πάνω από όλα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ρεαλιστικό σενάριο χρήσης πάνω από όλα. Πλάκα πλάκα για VM gaming Server είναι ταμάμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτή παρέα με τον 1700 και 16gb 3200 θα κάνουν παρέα σε 1-2 μήνες στο πισι μου!Έτσι και εγώ. Ισως σε παραπάνω χρόνο,γιατί δεν εχω το μπάτζετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 @cabdik Εχεις δικιο στο οτι θελει υπομονη και καποιους μηνες για να μπουν σε μια σειρα τα πραγματα αλλα αυτο δε σημαινει πως δε θα βαζουμε και κανα νεο φιλαρακο. βεβαιως και τα νεα ειναι ευπροσδεκτα...!! αλλωστε.., αυτος ειναι ο σκοπος του θεματος, και οχι να λεμε εμεις την καθε πικρα μας...!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ρεαλιστικό σενάριο χρήσης πάνω από όλα. Γιατι; οποιοδηποτε benchmark με τα παντα κλειστα σε fresh installation, να συγκρινει CPU με διαφορετικα cores ειναι ρεαλιστικοτατο, καθως ολοι μας παιζουμε με 5 apps για benching και καθε μερα format. Οσο ρεαλιστικο οσο και να συκρινεις τρακτερ με 2θεσιο coup για την τελικη τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Επιβεβαιώνω το ταβάνι 4.1 αλλά παίζει ρόλο και το bios. Με το BIOS που ήρθε η δική μου είχα ταβάνι 4.0 με το τελευταίο 4.1 ελπίζω ότι με τα updates στο bios και με καινούργια stepping στα CPU θα ανέβει.. Καλοτάξιδος κ σιδεροκέφαλος.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vi3yxneEXcA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 AMD collaborating with Microsoft for Naples support in Project Olympus Και από μια διαφορετική πηγή.. (ενδιαφέρουσα η επιλογή των λέξεων.. ) Site: Microsoft-distances-itself-from-intel-announces-arm-cloud-server-platform Επίσης, στο επερχόμενο "game mode" των win10, ίσως να έχουμε βελτιώσεις για ccx cpus.. Site: microsoft-windows-10-game-mode-further-detailed 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατι; οποιοδηποτε benchmark με τα παντα κλειστα σε fresh installation, να συγκρινει CPU με διαφορετικα cores ειναι ρεαλιστικοτατο, καθως ολοι μας παιζουμε με 5 apps για benching και καθε μερα format. Οσο ρεαλιστικο οσο και να συκρινεις τρακτερ με 2θεσιο coup για την τελικη τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις