vasilis_ts Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπερα σε ολους. Θα στησω ενα pc ενος φιλου αυτη τη βδομαδα με ryzen 5 1400. Θα μπει με τη ΄΄μαμα΄΄ ψυκτρα αλλα ειμαι σε διλημμα να αφησω την παστα που εχει ετοιμη επανω η ψυκτρα η να βαλω mx4? Για πειτε γνωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Έτοιμο το ryzenοσυστημα! Δε θα πω πολλά ακόμα, είμαι απλά ενθουσιασμένος. First boot με το τελευταίο beta bios της C6H 3.9 με 1.29V και μνήμες 3200 CL 14 όλα σταθερά 3 ωρες prime ! Οι θερμοκρασίες σε idle είναι κατώ από 20 και σε full load ποτέ πάνω από 65. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μα αν είναι έτσι τα πράγματα, που δεν αμφιβάλω, γιατί να αγοράσει κανείς ακριβότερο motherboard με κριτήριο τα καλύτερα vrm? Αφού, αν το κατάλαβα καλά, δεν θα ζοριστουν ότι κι αν κανείς, αλλά το φρένο θα είναι από άλλους παράγοντες... Ρωτώ γιατί διαβάζω ότι οι περισσότεροι κρίνουν τα motherboards με βάση τα vrm! Εντάξει δεν θέλω να πάμε στα άκρα, από την στιγμή που όλες οι υλοποίησης παίζουν με doubler και δεν μιλάμε για καθαρές φάσεις θα ήθελα να έχω ποιοτικά εξαρτήματα. Για x370 εγώ λέω Asus μιας και η τιμή της Taichi ξεφεύγει και από όσο γνωρίζω δεν έχει και flash back λειτουργία που για εμένα είναι τεράστιο μείον. Άρα τα 200€ περίπου που κοστίζει δεν είναι και κανένα τρελό ποσό μιας και μιλάμε για κορυφαία μητρική. Για το μικρότερο B350 δεν έχω δεί ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, λίγο που είδα πάντως στα 120-140€ έχει ενδιαφέρον προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Έτοιμο το ryzenοσυστημα! Δε θα πω πολλά ακόμα, είμαι απλά ενθουσιασμένος. First boot με το τελευταίο beta bios της C6H 3.9 με 1.29V και μνήμες 3200 CL 14 όλα σταθερά 3 ωρες prime ! Οι θερμοκρασίες σε idle είναι κατώ από 20 και σε full load ποτέ πάνω από 65. Το βράδυ την παλεύεις με όλα αυτά τα φωτάκια; Σαν το OAKA σε βραδινό ντέρμπι ποδοσφαίρου φαντάζομαι θα είναι...τι αφασία αυτά τα RGB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν θα ανεβάσουν χρονισμους ανεβάζοντας τάσεις και TDP. Την βελτίωση της μεθόδου παραγωγής θα εκμεταλλευτούν ώστε να δώσουν υψηλότερα ρολόγια. Από phenom 940 στα 3Ghz , είναι φτάσει στα 3,8Ghz με ίδιες καταναλώσεις στον 980be, όλα αυτά στα 45nm. Κάτι ανάλογο προβλέπεται και εδώ Αυτό ακριβώς, άλλωστε η μέθοδος κατασκευής που διάλεξαν εκεί στοχεύει, στο χαμηλό TDP. Η κατανάλωση ανεβαίνει γεωμετρικά και η συχνότητες βρίσκουν τοίχο νωρίς. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι έδωσαν και μεγάλη εργοστασιακή συχνότητα, δεν λες λίγα τα 4GHz σε 8/16 ειδικά σε πρώτη φάση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το βράδυ την παλεύεις με όλα αυτά τα φωτάκια; Σαν το OAKA σε βραδινό ντέρμπι ποδοσφαίρου φαντάζομαι θα είναι...τι αφασία αυτά τα RGB... Δεν τα έχω σετάρει ακόμα.. Και ναι δεν εχω προβλημα μ αρεσει να τα χαζευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν θα ανεβάσουν χρονισμους ανεβάζοντας τάσεις και TDP. Την βελτίωση της μεθόδου παραγωγής θα εκμεταλλευτούν ώστε να δώσουν υψηλότερα ρολόγια. Από phenom 940 στα 3Ghz , είναι φτάσει στα 3,8Ghz με ίδιες καταναλώσεις στον 980be, όλα αυτά στα 45nm. Κάτι ανάλογο προβλέπεται και εδώ Για να δούμε, προβλέπεται καλό battle στην performance κατηγορία το 2018(Cannonlake vs Zen+). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν τα έχω σετάρει ακόμα.. Και ναι δεν εχω προβλημα μ αρεσει να τα χαζευω Μην χρησιμοποιείς το Aura, δημιουργεί προβλήματα με write σε memory spd και το κάνει corrupt. Με γεια και το σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Mobo Gigabyte ab350 gaming 3CPU R7 1700RAM 2X8GB VENGANCE LPX 3000 @2133ghzVcore 1.30vOC all cores 3.7ghzΜετά απο 1 ώρα aida stability test έχω:Vrm temp 80°C maxCPU temp 80°C max.Σε idle είναι στους 35-38°C η cpu. Πάντα με stock coolingΣας φαίνεται καλή η θερμοκρασία ή να αρχίσω να ψάχνομαι???Για την ταχύτητα μνήμης μην σχολιάσετε, αναμένω νέο agesa για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τις hynix μου παντος τις τρέχει σε 2933, αλλά χάριν δοκιμής το έβαλα normal Επεξ/σία 28 Μαΐου 2017 από kogos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το κάνει και σε ram που δεν είναι RGΒ? Μην χρησιμοποιείς το Aura, δημιουργεί προβλήματα με write σε memory spd και το κάνει corrupt. Με γεια και το σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μην χρησιμοποιείς το Aura, δημιουργεί προβλήματα με write σε memory spd και το κάνει corrupt. Με γεια και το σύστημα Ευχαριστω φιλος. Ναι το εχω διαβασει παντου οτι υπαρχει θεμα. Αλλα πως να σεταρω τα ledakia να μην μοιαζουν με disco; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν έχει μέσα από το bios επιλογή για τα leds? Στα αντίστοιχα mobo της gigabyte έχει, οπότε δεν νομίζω να μην έχει η asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το κάνει και σε ram που δεν είναι RGΒ? Ναι, δεν φταίνε οι ram, φταίει το software. Ευχαριστω φιλος. Ναι το εχω διαβασει παντου οτι υπαρχει θεμα. Αλλα πως να σεταρω τα ledakia να μην μοιαζουν με disco; Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει η Asus καινούργια έκδοση του Aura. Μπορείς να τα κλείσεις εντελώς από το BIOS. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Για να δούμε, προβλέπεται καλό battle στην performance κατηγορία το 2018(Cannonlake vs Zen+). Ότι και να προβλέπεται, εσύ Intel θα πάρεις γιατί θες "τις απόλυτες επιδόσεις"... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Και αντίστοιχα πολλοί θα πάρουν amd λόγω "ιδεολογίας" . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις