BabisTs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ρολογακια έως 4.5ghz θέλουν. Το IPC του έχουν. Καλά αν είναι εκεί τα ρολόγια τους δεν χωράει συζήτηση ότι απλά θα σκορπάνε..τώρα καλύτερο ipc οι ryzen2 θες να έχουν στα ίδια ρολόγια με τους ryzen ή καλύτερο ipc οι ryzen2 στα ίδια ρολόγια και καλύτερα ρολόγια σε overclockability από τους ryzen ..ένας 8c/16t ryzen2 θα είναι μπομπίτα για μένα και εκεί στοχεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Quad channel πάντως αν θες Samsung B ετοιμάσου για καμια τετρακοσάρα... Όσο για τον χαμηλότερο threadripper, πιστεύω θα κυμαίνεται στα + 40-50 από τον 1800x, που μάλλον θα πέσει σιγά-σιγά στα 450. Αρχικά 4X 4GB 3200 σαν https://www.skroutz.gr/s/6906335/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3300MHz-CMK16GX4M4B3300C16R.html https://www.skroutz.gr/s/8005542/G-Skill-Ripjaws-V-K4-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16Q-16GVKB.html πιστεύοντας να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Βασικά ο Psycho_Warhead περιμένει από την amd να πιέσει τιμές για να πάρει intel, όπως και αρκετοί άλλοι. Κάνω λάθος? Το ιδανικό σενάριο θα ήταν(Και πιστεύω θα γίνει κάποια στιγμή) να βγάλει νέα αρχιτεκτονική η Intel και να φύγει μπροστά ξανά όπως έκανε με τους C2D και τους i7. Για την ώρα θέλω τουλάχιστον έναν 6c/12t CPU που να μπορεί να παίξει στα 4.5Ghz, ώστε να είμαι καλυμμένος και στα unoptimized games γιατί εγώ το PC το έχω καθαρά για παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρουν τα διάφορα benchmarks κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Το ιδανικό σενάριο θα ήταν(Και πιστεύω θα γίνει κάποια στιγμή) να βγάλει νέα αρχιτεκτονική η Intel και να φύγει μπροστά ξανά όπως έκανε με τους C2D και τους i7. Για την ώρα θέλω τουλάχιστον έναν 6c/12t CPU που να μπορεί να παίξει στα 4.5Ghz, ώστε να είμαι καλυμμένος και στα unoptimized games γιατί εγώ το PC το έχω καθαρά για παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρουν τα διάφορα benchmarks κλπ. Από αρχές του 2018 νομίζω πως θα το έχεις. Τώρα για το κατά πόσο μπορούν να αλλάξουν εντελώς αρχιτεκτονική, νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο. Στην AMD πήρε 5 χρόνια και ακόμα είναι στην ωρίμανση .... Περισσότερο βελτιώσεις θα βλέπουμε και νέα σετ εντολών πιστεύω, παρά εξολοκλήρου αλλαγές. Η αλλαγή νομίζω πως θα γίνει περισσότερο στον τρόπο που γράφονται οι εφαρμογές, ώστε να πάρουν από εκεί το performance που χρειάζονται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ε μαλλον θα φύγει μποστά ...και στις τιμές! Αν το budget δεν είναι θέμα τότε ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Quad channel πάντως αν θες Samsung B ετοιμάσου για καμια τετρακοσάρα... Όσο για τον χαμηλότερο threadripper, πιστεύω θα κυμαίνεται στα + 40-50 από τον 1800x, που μάλλον θα πέσει σιγά-σιγά στα 450. Γιατί δε μπορεί να πάει σε 16gb; Από αρχές του 2018 νομίζω πως θα το έχεις. Τώρα για το κατά πόσο μπορούν να αλλάξουν εντελώς αρχιτεκτονική, νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο. Στην AMD πήρε 5 χρόνια και ακόμα είναι στην ωρίμανση .... Περισσότερο βελτιώσεις θα βλέπουμε και νέα σετ εντολών πιστεύω, παρά εξολοκλήρου αλλαγές. Η αλλαγή νομίζω πως θα γίνει περισσότερο στον τρόπο που γράφονται οι εφαρμογές, ώστε να πάρουν από εκεί το performance που χρειάζονται . Κάνεις λάθος αυτό που αναφέρει υπάρχει χρόνιαααααα τώρα, αυτό που θέλει όμως ούτε το 2022. PS εάν δεν κάνω λάθος με i5 2500K είναι, οπότε τα υπόλοιπα που γράφει λόγια του αέρα είναι. Φτηνό, τζάμπα, σε ξεφτίλα τιμή θέλει και όχι μόνο το CPU αλλά και την πλατφόρμα!!!! Εγώ του έχω πει "καλή τύχη"!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ρολογακια έως 4.5ghz θέλουν. Το IPC του έχουν. Ειναι σχεδον εκνευριστικο που δεν ειναι πραγματικοτητα αυτο που γραφεις. Οι Ryzen ειναι τουρτα χωρις κερασακι στην κορυφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Από αρχές του 2018 νομίζω πως θα το έχεις. Τώρα για το κατά πόσο μπορούν να αλλάξουν εντελώς αρχιτεκτονική, νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο. Στην AMD πήρε 5 χρόνια και ακόμα είναι στην ωρίμανση .... Περισσότερο βελτιώσεις θα βλέπουμε και νέα σετ εντολών πιστεύω, παρά εξολοκλήρου αλλαγές. Η αλλαγή νομίζω πως θα γίνει περισσότερο στον τρόπο που γράφονται οι εφαρμογές, ώστε να πάρουν από εκεί το performance που χρειάζονται . Οι Zen+ θεωρώ ότι θα έχουν αυτό που ζητάω. Γιατί δε μπορεί να πάει σε 16gb; Κάνεις λάθος αυτό που αναφέρει υπάρχει χρόνιαααααα τώρα, αυτό που θέλει όμως ούτε το 2022. PS εάν δεν κάνω λάθος με i5 2500K είναι, οπότε τα υπόλοιπα που γράφει λόγια του αέρα είναι. Φτηνό, τζάμπα, σε ξεφτίλα τιμή θέλει και όχι μόνο το CPU αλλά και την πλατφόρμα!!!! Εγώ του έχω πει "καλή τύχη"!!! Κάνε νιάου εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 PS εάν δεν κάνω λάθος με i5 2500K είναι, οπότε τα υπόλοιπα που γράφει λόγια του αέρα είναι. Hint: Δες την υπογραφή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Η πλατφόρμα είναι τζάμι, η AMD μπήκε πολύ δυνατά ακόμα και στην HEDT με τους Threadripper, το μόνο πρόβλημα είναι τα 4Ghz ταβάνι που πιστεύω θα λύσουν στους Zen+ και μετά θα σταματήσει και η ''καραμέλα'' με το single core performance. Όποιος βγάλει πιο γρήγορα αυτό που ζητάω, θα πάρει και τα λεφτά μου. Ας δώσω και ένα 1000αρικο για όλη την πλατφόρμα, έχω δώσει 400+ για gaming καρέκλα δεν θα κολλήσω στο ''συνολικό'' upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Υποθέτουμε ότι φτιάχνουμε έναν υπολογιστή για παιχνίδια . Επεξεργαστή R5 1600 Κάρτα γραφικών Rx480 ή ( rx470,rx460.rx480 rx550 rx560 rx570 rx580 1050 1050ti 1060 ) Μητρική AB350 ή x370 Και τώρα έρχεται το ερώτημα τι Ram να αγοράσω . Ότι ram και να αγοράσετε δεν παίζει ρόλο . Αγοράστε μια ποιο οικονομική ram και με τα υπόλοιπα πάρτε καλύτερη κάρτα γραφικών . Ένα παράδειγμα με το PREY 2133MHz CL15 Vs 3466MHz CL14 https://www.youtube.com/watch?v=LQv4GA3nS2c Άμα θέλετε να παίζεται περισσότερο με το bios από ότι με τα παιχνίδια τότε θα πάρετε B-die samsung και C6H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Οι μνήμες που έχεις πάρει εσύ είναι οι ιδανικές, τα παραπάνω είναι πεταμένα λεφτά imo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Οι μνήμες που έχω πάρει μπορεί να θεωρηθεί και υπερβολή ( Έχουν πολύ καλό OC 3466MHz cl14 με καλύτερα sub timings και 100% σταθερές ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Το Prey δεν είναι καλο παράδειγμα για διαφορες με ram μιας και CryEngine 3 δεν δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε mem bandwidth (ή latency). Αυτό που θέλει κυρίως είναι πολλά threads. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε φτηνές κάρτες γραφικών ( 300$ ) δεν παίζει και τόσο ρόλο οι ram 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις