adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά το 1600/B350/16GB DDR4 παραμένει το πιο vfm σύστημα και ελπίζω σε αντίστοιχο ή έστω λίγο πιο ακριβό σύστημα με Cannonlake 6c/12t.Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το κατώτερο όριο που σου βάζω για τον 6c/12t της intel είναι τα 350-370€, ενώ η πλατφόρμα από 200€+. Νομίζω πως και εσύ είσαι πολύ κοντά σε ένα Ryzen / Ryzen 2 σύστημα, άσχετα αν ακόμα δεν θες να το παραδεχτείς. Πιστεύω πως αν ο 1600 τραβούσε έως τα 4.5 θα τον είχες ήδη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά το 1600/B350/16GB DDR4 παραμένει το πιο vfm σύστημα και ελπίζω σε αντίστοιχο ή έστω λίγο πιο ακριβό σύστημα με Cannonlake 6c/12t. Όταν βλέπεις στο 2066 να αρχίζει με επεξεργαστή 4 Thread μάλλον φρούδες ελπίδες τρέφεις. Από όσο γνωρίζω η τιμολογιακή πολιτική δεν πρόκειται να αλλάξει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Βασικά ο Psycho_Warhead περιμένει από την amd να πιέσει τιμές για να πάρει intel, όπως και αρκετοί άλλοι. Κάνω λάθος? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Βασικά ο Psycho_Warhead περιμένει από την amd να πιέσει τιμές για να πάρει intel, όπως και αρκετοί άλλοι. Κάνω λάθος? Όχι κανένα. Είναι το όνειρο πολλών Και έτσι θα παραμείνει!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Όχι κανένα. Είναι το όνειρο πολλών Και έτσι θα παραμείνει!! Κακώς όμως, γιατί αν μετά από τόσα χρόνια, κατάφερε η amd να πιάσει την intel και δεν της αποδοθεί το ανάλογο κέρδος από αυτή την προσπάθεια, θα κάνουμε να ξαναδούμε ανταγωνισμό καμία 20ετια. Θα φταίνε τα στελέχη της amd πάλι .... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα οτι υπαρχουν κολλημενοι ιντελακηδες το ξερουμε αλλα ρε παιδια να βλεπεις τον αλλον να σου εχει avatar Ryzen και στην υπογραφη του να μην εχει καν Ryzen ειναι ακομα ποιο καψιμο απο τους ιντελακηδες. Η Intel πλεον πουλαει το ονομα θα πρεπει να περασουν αρκετα χρονια και φυσικα η AMD να εχει ανοδικη πορεια για να ταρακουνηθουν τα νερα εκει στην Intel οποτε αν καποιοι περιμενουν 8πυρινους και 6πυρινους απο ιντελα σε τιμες AMD καλυτερα να αλλαξουν πλευρο. Ελπιζω το πλανο της AMD που εχει μεχρι το 2020 να μην ειναι απλα μια φωτοβολιδα αλλα να συνεχισει τον δυνατο ανταγωνισμο φυσικα υπερ του καταναλωτη. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2017 από LLLEFTERIS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μόνο ο επεξεργαστής της intelas 6c/12t θα έχει τόσο ~ 400-450ευρώ.... όσο έχει όλο το setup r5 1600!Μακάρι να αλλάξει σκηνικό αλλά intel cpu (6c/12t) με 226ευρώ δύσκολα!Εγώ περιμένω ryzen2 μιας και θα έχουν λυθεί τα όποια θέματα υπάρχουν (αν υπάρχουν?) καθώς θα έρθουν με ακόμα πιο δυνατό ipc!Εχει ανακοινωθει οτι τα APU vega+ryzen θα εχουν βελτιωμένη αρχιτεκτονικη οσον αφορα το κομματι του επεξεργαστη και πιστευω οτι ο imc θα εχει καλυτερη υποστήριξη μνημων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 η ουσια ειναι οτι καθε εβδομαδα που περναει ειναι υπερ των RYZEN. η AMD το εχει παρει "ζεστα" το θεμα της βελτιωσης και εξελιξης τους. βγαζει agesa microcodes καθε τοσο, παιρνει feedback απο τα Ryzen συστηματα που υπαρχουν ηδη στην αγορα, και θα βελτιωνεται ακομα πιο γρηγορα, οσο πιο περναει ο καιρος. και η ουσια αυτης της..........ουσιας ειναι, οτι ΜΟΝΟ να βελτιωθουν μπορουν οι RYZEN.....!! και οχι μονο το OC ή οι συχνοτητες των RAM που υποστηριζει, αλλα ΟΛΗ η πλατφορμα AM4.........!!! το να καθονται μερικοι και να "ψειριζουν τη μαιμου", δεν λεει απολυτως τιποτα ομως...!! και δεν αξιζει ουτε αυτοι που εχουν δυνατους Intel CPU's (ι7-ι5) να τρεξουν να αγορασουν Ryzen. του χρονου ....ισως...!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλα οτι υπαρχουν κολλημενοι ιντελακηδες το ξερουμε αλλα ρε παιδια να βλεπεις τον αλλον να σου εχει avatar Ryzen και στην υπογραφη του να μην εχει καν Ryzen ειναι ακομα ποιο καψιμο απο τους ιντελακηδες. Αν μιλάς για εμένα , το avatar δεν είναι για RYZEN , αλλά για ZEN . Οταν μπήκε δεν υπήρχαν κάν RYZEN στην αγορά. Σου το δηλώνω από τώρα ομως , ZEN θα πάρω, αλλά κατά 90% ΔΕΝ θα είναι AM4 πλατφόρμα.... Αν με πιάνεις ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αν μιλάς για εμένα , το avatar δεν είναι για RYZEN , αλλά για ZEN . Οταν μπήκε δεν υπήρχαν κάν RYZEN στην αγορά. Σου το δηλώνω από τώρα ομως , ZEN θα πάρω, αλλά κατά 90% ΔΕΝ θα είναι AM4 πλατφόρμα.... Αν με πιάνεις ... Γενικα το ειπα αν και τωρα προσεξα το αβαταρ σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Σου το δηλώνω από τώρα ομως , ZEN θα πάρω, αλλά κατά 90% ΔΕΝ θα είναι AM4 πλατφόρμα.... Αν με πιάνεις ... Don't fear the "ThreadRipper"...?Σοβαρά ρε θηρίο; https://www.youtube.com/watch?v=ClQcUyhoxTg&app=desktop 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Don't fear the "ThreadRipper"...? Σοβαρά ρε θηρίο; https://www.youtube.com/watch?v=ClQcUyhoxTg&app=desktop Σκέφτομαι να τιμήσω έναν 10/20 ή έναν 12/24 ανάλογα το κόστος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Σκέφτομαι να τιμήσω έναν 10/20 ή έναν 12/24 ανάλογα το κόστος. Αν μου επιτρέπεις κάνε λιγο παραπανω οικονομία να πας στον 16/32 Το γάιδαρο φάγαμε στην ουρά θα κολλήσουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αν μου επιτρέπεις κάνε λιγο παραπανω οικονομία να πας στον 16/32 Το γάιδαρο φάγαμε στην ουρά θα κολλήσουμε ; Πηγαίνω με ανάστροφη λογική. Θα αποφασίσω βέβαια τι θα κάνω, μόλις δω τιμές. Νομίζω πως ένας χαμηλά χρονισμένος 10-πυρηνος θα κοστίζει περίπου όσο ένας 1800x ίσως και λιγότερο. O 1800X έχει υποχωρήσει στα 480€ και ίσως να πάει και παρακάτω μέχρι τότε. Οι μητρικές των threadripper , τα Value μοντέλα, πιστεύω πως θα είναι φτηνότερα από τα κορυφαία AM4 . Πιστεύω στο 180-200€ σαν βάση. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Οπότε στην σούμα και από default , υπάρχει περίπτωση να καταφέρω με το ίδιο κόστος να έχω: 1) Δυνατότερο CPU, πιστεύω ένα O/C να το κάνουν στα 3,8 και αυτοί. 2) Quad Channel, ίσως βοηθήσει το παραπάνω bandwidth σε ορισμένες περιπτώσεις. 3) Πολλά PCI-E Lanes για M2 nvme κ.λ.π Δηλαδή πληρέστερο πακέτο από το αντίστοιχο σετ AM4 στην ίδια πάνω κάτω τιμή. Αν γίνει όπως προβλέπω, θα πάω εκεί, διαφορετικά ένα VFM AM4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Quad channel πάντως αν θες Samsung B ετοιμάσου για καμια τετρακοσάρα... Όσο για τον χαμηλότερο threadripper, πιστεύω θα κυμαίνεται στα + 40-50 από τον 1800x, που μάλλον θα πέσει σιγά-σιγά στα 450. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις