Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel denies story of license deal with AMD

''Δεν σας έχουμε ανάγκη γατιά'' :P

Ναι οι integrated GPU της Intel έχουν ανάψει φωτιά στην AMD και την Nvidia  :devil:

Έκατσα να κάνω tweaking στις τάσεις γιατί νόμιζα ότι έδινα παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ανέβασα τις μνήμες πάλι στα 3466 MT/s αλλα κατέβασα timings σε CL16 γιατί τα περίεργα sub-timings δεν αφήνουν περιθώριο για πολύ OC σε timings προς το παρόν. 1.194-1.200 τάση σε load στα 3.7 και θερμοκρασίες με peak στους 64C σε AVX και 63C στο Prime:

capturehuunh.png

• Like 2
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι οι integrated GPU της Intel έχουν ανάψει φωτιά στην AMD και την Nvidia  :devil:

Έκατσα να κάνω tweaking στις τάσεις γιατί νόμιζα ότι έδινα παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ανέβασα τις μνήμες πάλι στα 3466 MT/s αλλα κατέβασα timings σε CL16 γιατί τα περίεργα sub-timings δεν αφήνουν περιθώριο για πολύ OC σε timings προς το παρόν. 1.194-1.200 τάση σε load στα 3.7 και θερμοκρασίες με peak στους 64C σε AVX και 63C στο Prime:

έχεις την stock ψύχτρα?
Δημοσ.

ρε παιδια για πειτε καμμια γνωμη.

asus x370 prime

ryzen 1600

μνημες corsair 3200  τις οποιες τρεχω στα 2933

CMU16GX4M2C3200C16R
  • Tested Latency: 16-18-18-36.
  • Tested Speed: 3200MHz.
  • Tested Voltage: 1.35V.

τρεχω την cpu στα 3875 με ρευμα 1,3875 ( το οποιο παιζει απο 1.375 εως 1.406 στο φουλ)

απο θερμοκρασιες ειμαι σχετικα καλα με υδροψυξη h80i

30 idle με 60 βαθμους σε χαμηλη ταχυτητα ανεμηστηρων.

ειμαι καλα ?

ειναι safe θερμοκρασιες και ρευματα?

Δημοσ.

According to our sources, Ryzen yields are very high at the present moment. About 80% of Ryzen dies have all 8 cores fully functional.

" Dropbox is currently evaluating AMD EPYC CPUs in-house, and we are impressed with the initial performance we see across workloads in a single-socket configurations, " said Akhil Gupta, vice president of infrastructure at Dropbox. " The combination of core performance, memory bandwidth, and I / O support EPYC make a unique offering. We look forward to continuing to evaluate EPYC as an option for our infrastructure. "

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δουλέψει κανείς σας επαγγελματικά Lightroom με 1700 ?

Ακούω θεματακια γύρω από αυτό και δεν θέλω να έχω εκπλήξεις..

για πείτε..

Δημοσ.

Έχει δουλέψει κανείς σας επαγγελματικά Lightroom με 1700 ?

Ακούω θεματακια γύρω από αυτό και δεν θέλω να έχω εκπλήξεις..

για πείτε..

Επειδη το ψαχνω και εγω μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε νεοτερη εκδοση του lightroom.

περα των οποιων σκορπιων προβληματων που διαβαζω, οι επιδοσεις του 1700 δεν ειναι παραπανω απο εναν 6700Κ/7700Κ, το αντιθετο μαλλιστα πλην του export που ειναι καθαρα multithreaded οι intel ειναι πιο γρηγοροι σε ολα.

ενα τεστ που βρηκα https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Lightroom-CC-2015-8-AMD-Ryzen-7-1700X-1800X-Performance-910/

θα πρεπει η adobe να προσαρμοσει λιγο το κωδικα στη λογικων των zen.

• Like 2
Δημοσ.

Vrm temp σε load?

Κοιτα δεν εχω δει ( με ποιο προγραμμα το κοιταμε?) αλλα την ψυκτρα τον vrm που επιασα με το χερι ηταν δροσερη.

καμμια σχεση με του FX που ειχα.

Δημοσ.

Αυτό είναι από τις 3 Μαρτίου, πριν βγει το multithreaded patch για το suite της adobe μέσα/τέλη Απρίλη. Δεν ξέρω αν επηρέασε το lightroom καθόλου μιας και δεν το χρησιμοποίησα αλλα στο Premiere είναι μέρα με την νύχτα διαφορα. CC 2017.1 (April update) και CC 2017.1.1 (May Update) είναι τα τελευταία build.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...