Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To πρώτο peak temp το πιάνει ανάμεσα στα 30 & 60 λεπτά

Βαριέμαι να το αφήσω να τρέχει 1 ώρα οποτε θα σου δώσω ένα sample 15 λεπτά και βλέπεις πως πάει αντίστοιχα, συνυπολόγιζε και ένα +4 στο ambient.

Βρήκα και instability με το OC (επειδή είμαι με 130 bclk, έπρεπε να ανεβάσω λίγο το soc):

primel1s3n.png

Peak στα 64.3C στα πρώτα 15 λεπτά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ στα πρώτα 15 λεπτά έχω 75 peak βάλε τα + 4/5 ambient έχουμε  περίπου 5-7 βαθμούς διαφορά δηλαδή.

κουτί έχω το corev21 με ένα intake 20αρη και ένα outtake 14αρη (80 cfm).

Πάντως αν το αφήσεις να τρέξει καμμιά ώρα θα δεις 75άρι και πιθανόν να σου αναδείξει instabilities στη ram γιατί το blend είναι μανούλα σε αυτά....

Είναι μεγάλων διαστάσεων ... Αλλά τα έχω μια δεκαετία σίγουρα μπορεί και παραπάνω  

Λες να έχουν λήξει  :-)

Έχω την εντύπωσή ότι oi 8core είναι ποιο ζεστή από τους 6core 

https://www.youtube.com/watch?v=6HJwBMOr0g4&t=146s

ρε παιδια σε 1600 με asus x370 prime πως θα τσεκαρω θερμοκρασιες?

αυτα που βλεπω στο Hardware info ειναι τα σωστα η δειχνει παραπανω?

τον τρεχω στα 3800 με 1.319.

καλα ειναι απο ρευμα?

Με 1600 στα 1.3 ---1.33volt είμαι στα 64 βαθμούς max στο  prime95

Και εγω τις ιδιες θερμοκρασιες στο κουτι της υπογραφης με στοκ cooler προσωρινα. Πανω απο 64 δεν πηγε ποτε

Το κουτι εχει 5 12αρηδες ανεμιστηρες, 2 μπροστα,2 πανω,1 πισω.

• Like 2

Είναι μεγάλων διαστάσεων ... Αλλά τα έχω μια δεκαετία σίγουρα μπορεί και παραπάνω  

Λες να έχουν λήξει  :-)

Έχω την εντύπωσή ότι oi 8core είναι ποιο ζεστή από τους 6core 

https://www.youtube.com/watch?v=6HJwBMOr0g4&t=146s

Οκ άρα εσύ είσαι εκτός ανταγωνισμού!  :-D  (ειδικά αν έχεις την ψύκτρα που διαβάζω στην υπογραφή σου)

Και εγω τις ιδιες θερμοκρασιες στο κουτι της υπογραφης με στοκ cooler προσωρινα. Πανω απο 64 δεν πηγε ποτε

Το κουτι εχει 5 12αρηδες ανεμιστηρες, 2 μπροστα,2 πανω,1 πισω.

Οκ με τι volt και με τι stress testing; prime95 η αντίστοιχο ή κάτι πιο ελαφρύ...

Μη με βάλετε να κάνω reseat το cooler χωρίς λόγο βαριέμαι!  :P

Προσωπικά είμαι άρρωστος με το stability, και αυτό γιατί το χρησιμοποιώ για δουλειά as well as διασκέδαση.

Το ξαναξεκίνησα με 100% όλα τα φαν. Λίγο καλύτερα Avg Temp 3 ώρες prime 74,5 C max temp 83.8C

Θα το αφήσω να primaρει Blend 12gb στα 3.7ghz @ 1,23 volt όλο το βράδυ. Διαβολοβδομάδα για τον 1700 :)

Γενικά αν δεν κλείσω 24ωρο prime δεν είμαι ευχαριστημένος με κανένα overclock αλλά προς το παρόν θα βάλω φρένω στο 12ωρο.

Μόλις βάλω πάνω την υδρόψυξη και πάμε για το 4άρι θα το σκίσω.

• Like 1

Κοιμούνται όρθιοι στην Deepcool ; Με βάση αυτή τη φώτο και με απλή πατέντα στα λαμάκια της θα μπορούσες να την βιδώσεις όπως την στοκ Wraith Stealth. Βρες κανα τορναδόρο να σου φτιάξει τέτοιες λάμες για τρύπες ΑΜ4 που να βιδώνουν στο στοκ AM4 backplate +βίδες ελατήρια.

• Like 2

Κοιμούνται όρθιοι στην Deepcool ; Με βάση αυτή τη φώτο και με απλή πατέντα στα λαμάκια της θα μπορούσες να την βιδώσεις όπως την στοκ Wraith Stealth. Βρες κανα τορναδόρο να σου φτιάξει τέτοιες λάμες για τρύπες ΑΜ4 που να βιδώνουν στο στοκ AM4 backplate +βίδες ελατήρια.

Τορναδόρο έχω, δώσε link από το thread μπας και έχει αναλυτικές οδηγίες ή κάνα διάγραμμα!

Οκ άρα εσύ είσαι εκτός ανταγωνισμού!  :-D  (ειδικά που έχεις την ψύκτρα που διαβάζω στην υπογραφή σου) fixed

http://www.insomnia.gr/topic/638548-amd-zen-am4-socket-part-2/page-289#entry55633566 :-)

• Like 1

Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Amazon Γερμανίας παίζει η Asrock K4 X370 στα 85€! ( με 2-5 weeks τωρα) Οποτε αν τηρησει την τιμή αυτή το Amazon, λουκουμακι σε όποιον την παραγγείλει.

https://www.amazon.de/gp/aw/ol/B06WWM2FJ9/ref=olp_tab_new?ie=UTF8&condition=new

• Like 3

Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Amazon Γερμανίας παίζει η Asrock K4 X370 στα 85€! ( με 2-5 weeks τωρα) Οποτε αν τηρησει την τιμή αυτή το Amazon, λουκουμακι σε όποιον την παραγγείλει.

https://www.amazon.de/gp/aw/ol/B06WWM2FJ9/ref=olp_tab_new?ie=UTF8&condition=new

Νά'σαι καλά φίλε μου για την πληροφορία!

vZay1Qx.jpg

• Like 1

Επειδη δεν εχω ενημερωση αρκετο καιρο θετω τον παρακατω προβληματισμο

Εκανα παραγγελια την Fatal1ty X370 Gaming K4 στα 102e και αν τελικα παραδοθει σκεφτομαι για αλλαγη πλατφορμας

Τωρα ειμαι με 3770Κ 4.6 16GB ram 2400MHZ και η χρηση του μηχανηματος ειναι gaming browsing

Οποτε ερωτημα πρωτο σε τι cpu παω για να ειμαι τουλαχιστον σε αναλογο επιπεδο απο πλευρας επιδοσεων αντε 5% πισω 1600-1600Χ-1700;

Οι παραπανω rysen αν γινουν o/c στα 3.9 και τοποθετηθει μια Dark Rock TF(αν ειναι συμβατη) τι ευρος θερμοκρασιων εχουν σε idle-load και καταναλωση σε σχεση με intel;

Απο μνημες τι επιλογες εχουμε απο 3200MHz και πανω και σε τι τιμες ειτε Ελλαδα ειτε Ευρωπη;

Aυτα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...