The__Blade Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Χρειάζομαι πληροφορίες: 1. Ποιο πρόγραμμα μας δίνει σωστή θερμοκρασία; HWinfo? 2. Για 3.7 -3.8 πόσο voltage περίπου; 3. Ποιά είναι τα θερμικά όρια του τσιπ; 80αρια-90αρια σαν τους intel ή χαμηλότερα; 19
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλορίζικο το νέο build The__Blade, άντε και στα δικά μας. 2
bilythekid Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ryzen (3).jpg ryzen (4).jpg Χρειάζομαι πληροφορίες: 1. Ποιο πρόγραμμα μας δίνει σωστή θερμοκρασία; HWinfo? 2. Για 3.7 -3.8 πόσο voltage περίπου; 3. Ποιά είναι τα θερμικά όρια του τσιπ; 80αρια-90αρια σαν τους intel ή χαμηλότερα; 1.amd ryzen master 2.μεχρι 1,4 3.μεχρι 80 4.με στοκ ψυχτρα εισαι 5.κοιτα την υπογραφη μου. 2
Sunstekos Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Χρειάζομαι πληροφορίες: 1. Ποιο πρόγραμμα μας δίνει σωστή θερμοκρασία; HWinfo? cpuid HW monitor
dimoskoutr Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Kαι επιμενεις, και δεν θες να σε ειρωνευονται. Εμ και τα 2 δεν γινονται. Πρωτα απο ολα το οτι ο επεξεργαστης θα "φαινεται" πιο ψυχρος δεν εχει ουδεμια σημασια και δεν αλλαζει το γεγονος οτι θα σου ζεσταινει το δωματιο, αρα θερμαστρα. Και στους -20 να τον κατεβαζει η ψυκτρα, το γεγονος παραμενει. Τωρα για τα αλλα περι ρευματος που δεν γινεται θερμοτητα δεν θα τα σχολιασω. Ρωτα τον αδερφο σου τον φυσικο να σου πει ποσο λαθος εισαι. Εγω βαριεμαι. Και 3η φορα!!! Μολις κατεριψες τους νομους της φυσικης οπως τους ξερουμε. Καταφερες να .... εξαφανισεις ενεργεια. Εκπληκτική λογική τα bold...να την χαίρεσαι φίλτατε...Δεν το έχεις με τίποτα όμως...δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε...ρώτα εσύ έναν φυσικό...εγώ ότι είχα να κάνω το έκανα...το πως κατάλαβες ότι εξαφανίστηκε ενέργεια...αξεπέραστο...Τέλος από μένα εδώ γιατί δεν γίνεται κουβέντα όταν δεν υπάρχει σεβασμός στον συνομιλητή...ενηλικιότητα λέγεται... Σε άλλα πιο σοβαρά τώρα...υπάρχει κανένα νέο για mini-itx μητρικές; Σε κανένα ευρωπαϊκό site ήρθε τίποτα; Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας δώσει κανένα link...δεν βρήκα κάτι σε μια γρήγορη ματιά που έριξα...
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τι θες να δείξεις αγόρι μου? Θες να δείξεις πόσο ταχύτερος είναι ο πυρήνας ενός kaby από έναν ryzen1 στο συγκεκριμένο ? Ναι ... Αφού θέλουμε να δείξουμε πόσο πιο γρήγορος είναι ο 7600 θα πάμε να μετρήσουμε την αύξηση της ταχύτητας επεξεργασίας με μονάδα βάσης τον RYZEN . Σε αυτή την περίπτωση η αύξηση της ταχύτητας στο συγκεκριμένο τεστ για τον Kaby είναι 30% σε περίπου ίδια ρολόγια. (Για αυτό παίρνω μέτρο σύγκρισης τον 7600 που έχει πάνω κάτω ίδια ρολόγια με τους ryzen) Πάμε να το υπολογίσουμε ? Διαφορά χρόνου μεταξύ ryzen /kaby στα ίδια ρολόγια = Α Α= 510-360 = 150 Πόσο ταχύτερος είναι ο 7600 (ίδια πάνω κάτω ρολόγια) ? 150 510 το 100% (ryzen που αποτελεί μονάδα βάσης) Τι ποσοστό είναι το 150 με μονάδα βάσης τον ryzen ? Χ Χ = 150/510 = 0.293 Χ%= 29,3% ταχύτερος είναι ο πυρήνας kaby στο συγκεκριμένο από έναν RYZEN . Το από έναν δείχνει την μονάδα βάσης (σύνολο) =100% γκεγκε ή να επαναλάβω? Το αρχικό μου σχόλιο...μιλάω για το πόσο ποιο αργός από τον Kaby είναι ο πυρήνας του ryzen. Αφού απέχουν 150 και η βάση (Το από έναν δείχνει την μονάδα βάσης (σύνολο) =100% ) είναι ο ποιο γρήγορος άρα έχουμε χ=150/360=0.416 41% ποιο αργός είναι ο πυρήνας του ryzen από τον 7600. Και βέβαια οι δυο ryzen δεν έχουν και καμιά διαφορά στην ταχύτητα εκτέλεσης μεταξύ τους,507 ο ένας 510 ο άλλος, και ας έχουν υποτίθεται διαφορετικά κλόκια αλλά αρκεί να ροκανίζεις όσο μπορείς από όπου μπορείς... Και όταν μια εφαρμογή δεν έχει να εκτελέσει αρκετές εντολές ανά κύκλο ο ryzen γίνεται pentium4 πουλέειολόγος© ~50% ποιο αργός από kaby στην ίδια συχνότητα, ~67% διαφορά σε stock. https://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2017/04/Ryzen5-Dolphin.png
strawman Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εκπληκτική λογική τα bold...να την χαίρεσαι φίλτατε...Δεν το έχεις με τίποτα όμως...δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε...ρώτα εσύ έναν φυσικό...εγώ ότι είχα να κάνω το έκανα...το πως κατάλαβες ότι εξαφανίστηκε ενέργεια...αξεπέραστο...Τέλος από μένα εδώ γιατί δεν γίνεται κουβέντα όταν δεν υπάρχει σεβασμός στον συνομιλητή...ενηλικιότητα λέγεται... Ο σεβασμος κερδιζεται, δεν χαριζεται. Οταν εισαι προφανως λαθος και επιμενεις οτι εισαι σωστος κοντρα σε ολους και σε ολα, προφανως και κανεις δεν θα σε σεβεται, δικαιος. Πως εξαφανιστες ενεργεια? Πολυ απλα, το ρευμα που δεν εγινε θερμοτητα τι απεγινε φιλε? Αγνοειται η τυχη του.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ο σεβασμος κερδιζεται, δεν χαριζεται. Οταν εισαι προφανως λαθος και επιμενεις οτι εισαι σωστος κοντρα σε ολους και σε ολα, προφανως και κανεις δεν θα σε σεβεται, δικαιος. Πως εξαφανιστες ενεργεια? Πολυ απλα, το ρευμα που δεν εγινε θερμοτητα τι απεγινε φιλε? Αγνοειται η τυχη του. Ρεύμα που δεν έγινε θερμότητα ε; Για να δούμε...μμμ...ρεύμα σε αγωγό...μμμ...ηλεκτρομαγνητικό πεδίο...μμμ...ενέργεια που δεν γίνεται θερμότητα...κλπ...και άλλα γίνεται το ρεύμα αλλά ας μείνει εδώ... Αν έχεις την στοιχειώδη καλοσύνη μη μου απευθύνεσαι σε παρακαλώ μιας και όπως λες δεν με σέβεσαι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος...συζήτησε με τον εαυτό σου που συμφωνείτε...ελπίζω... Αρκετά off topic το έχουμε κάνει το θέμα και θα παρακαλούσα κάποιον moderator να σβήσει τα μηνύματα μου. Και την συγνώμη μου στους υπόλοιπους του forum για την συμμετοχή μου σε αυτή την ανούσια κόντρα...κακώς έφτασα να απαντήσω από την αρχή...
Sunstekos Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 μόλις τέσταρα με το fraps το GTA 5 σε fps με ultra graphics και μου έβγαλε μόλις 30 fps, μήπως έκανα κάτι λάθος;
1.3power Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το ryzen master σας δειχνει σωστες θερμοκρασιες? Απο το προγραμμα της gigabyte οι θερμοκρασιες σε idle που βλεπω ειναι περιπου στους 30-40 βαθμους.Με ryzen master εχω ακριβως 10 βαθμους πανω οπως και στο ΗWiNFO64 5.50. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από 1.3power
james rod Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ρεύμα που δεν έγινε θερμότητα ε; Για να δούμε...μμμ...ρεύμα σε αγωγό...μμμ...ηλεκτρομαγνητικό πεδίο...μμμ...ενέργεια που δεν γίνεται θερμότητα...κλπ...και άλλα γίνεται το ρεύμα αλλά ας μείνει εδώ... μηπως εχεις μπερδεψει τις μεκ με τα τσιπακια? παμε για 48 λεει εδω. http://www.guru3d.com/news-story/amd-zen-enterprise-roadmap-shows-48-core-cpus-in-2018.html
RTW4ever Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ρεύμα που δεν έγινε θερμότητα ε; Για να δούμε...μμμ...ρεύμα σε αγωγό...μμμ...ηλεκτρομαγνητικό πεδίο...μμμ...ενέργεια που δεν γίνεται θερμότητα...κλπ...και άλλα γίνεται το ρεύμα αλλά ας μείνει εδώ... Αν έχεις την στοιχειώδη καλοσύνη μη μου απευθύνεσαι σε παρακαλώ μιας και όπως λες δεν με σέβεσαι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος...συζήτησε με τον εαυτό σου που συμφωνείτε...ελπίζω... Αρκετά off topic το έχουμε κάνει το θέμα και θα παρακαλούσα κάποιον moderator να σβήσει τα μηνύματα μου. Και την συγνώμη μου στους υπόλοιπους του forum για την συμμετοχή μου σε αυτή την ανούσια κόντρα...κακώς έφτασα να απαντήσω από την αρχή... Σύμφωνα με αυτά που θυμάμαι από το σχολείο και αυτά που τώρα μαθαίνουν τα παιδιά μου στο Δημοτικό, έχουμε την Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας. Ο επεξεργαστής καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια, αλλα δεν την μετατρέπει σε κάτι άλλο, π.χ. χημική, κινητική, δυναμική κλπ. Άρα η ενέργεια που χρησιμοποιεί, τι άλλο μπορεί να γίνει εκτός από θερμότητα; Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας... 2
1.3power Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τελικα εχει ακουστει ποτε περιπου ποτε θα βγει νεο AGESA??
Προτεινόμενες αναρτήσεις