LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Κακασχημη ψυκτρα θελουν εναν στυλιστα εκει στην κοκκινη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μην "κολλάς" στη λέξη κούριερ. Με όποιο τρόπο και να σου τα στείλει, πιθανότατα θα πληρώσεις στην παραλαβή. Όσο για το bracket, πιθανότατα πήραν αυτά που τους έχουν περισσέψει και τα τρύπησαν ξανά με τις επιπλέον απαραίτητες. Αντικαταβολη δεν υπαρχει απο δεματα εξωτερικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν έγραψα αντικαταβολή. Δεν πληρώνει κάτι στην εταιρεία, στο κάτα κάτω, δεν του χρεώνει τη βάση. Τη "μεταφορική-ταχυδρομική" υπηρεσία πληρώνει, στην ίδια την "ταχυδρομική". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 αντικαταβολη θεωρειται κι αυτο. αν εγω σου στειλω κατι με εξοδα παραληπτη, πληρωνω πρωτα τα εξοδα εγω ο αποστολεας, και οταν παραλαβεις πληρωνεις το κουριερ κι εγω τα παιρνω πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 αντικαταβολη θεωρειται κι αυτο. αν εγω σου στειλω κατι με εξοδα παραληπτη, πληρωνω πρωτα τα εξοδα εγω ο αποστολεας, και οταν παραλαβεις πληρωνεις το κουριερ κι εγω τα παιρνω πισω. Οχι οσες φορες εχω στειλει με εξοδα παραληπτη δεν εχω πληρωσει κατι ουτε στην ACS ουτε στην Γενικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Απο noctua για το free kit " Hi,thanks for choosing a Noctua product and for your interest in our NM-AM4 kit.Please note that due to the high demand, it may take us around 7-10 days to get your kit shipped. Additionally please expect a delivery time of 4-10 working days within Europe and 10-18 working days overseas.Many thanks for your understanding.¨" Οπότε λογικά σε καμιά 20αρια μέρες θα το λαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Οπότε λογικά σε καμιά 20αρια μέρες θα το λαβω Καπου τόσο έκανε και μενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καπου τόσο έκανε και μενα! φαντάζομαι απλο χωρις tracking number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Οχι οσες φορες εχω στειλει με εξοδα παραληπτη δεν εχω πληρωσει κατι ουτε στην ACS ουτε στην Γενικη. κι αμα στελνεις εσυ αβερτα και δε παραλαμβανει ο αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 κι αμα στελνεις εσυ αβερτα και δε παραλαμβανει ο αλλος? Δεν ξερω λογικα εχουν τα δικα μου στοιχεια αλλα να μου πεις μπορει και εγω να δωσω ψευτικα. Η αλλη λογικη λεει οτι εκει που εγω πχ στελνω ενα δεμα δηλαδη στο καταστημα του Περιστεριου παραδειγμα πανε και αλλα και λογικα δεν το πανε στο σπιτι του παραληπτη αλλα του στελνουν καποιο μηνυμα η κατι αλλο για να παει να το παραλαβει απο το καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ryzen 5 1600 στα 210€: http://www.insomnia.gr/topic/642450-cpu-amd-ryzen-5-1600-225€-1500x-200€-amazonfr-τελοσ/?p=55662195 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Λογικά έχει αλλά αντε να το ζητήσω μιας και ξέρω πολύ λίγα Αγγλικά. http://thermalright.com/2017/02/21/thermalright-amd-am4-cpu-mount-upgrade/ εχω και εγω thermalright της υπογραφης.έστειλα μαιλ και του ειπα οτι θελω το μπρακετ μου ειπε με την αποδείξει αγορας στο στέλνω.,του λεω δεν εχω και αν γινεται να πληρώσω.στο τελος μου ειπε με 10 ευρο καταθεση στο στελνω.δοκιμασε και εσυ να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 φαντάζομαι απλο χωρις tracking number? yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η Hero θελει και backplate απο ΑΜ3 για να μπει αντιστοιχη ψυκτρα. Η macho επειδή δεν θυμάμαι, δεν χρησιμοποιεί δικό της backplate στο AM3+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η macho επειδή δεν θυμάμαι, δεν χρησιμοποιεί δικό της backplate στο AM3+? Το ιδιο που εχει για intel κανει και για amd για αυτο εχει τοσες πολλες τρυπες. Αν δεις τις 3 και 3 6 μικρες που εχει ειναι για AM3 και εκει που εχει βαλει τις βιδες ειναι για 1150-1155 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις