Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδα πλεον οτι η διαφορα τιμη αναμεσα τους ειναι μικρη καπου 30 ευρω για αυτο ειπα για τον Χ

http://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=ryzen+1700

Μητρικη σιγουρα κατι σε X370 μαλλον asus η giga

Μην ξεχνάς πως ο 1700 έχει wraith cooler ενώ με τον 1700x θα χρειαστεί και επιπλέον κόστος για αγορά ψυκτρας, αν δεν έχει κάποιος έτοιμη... Όποτε η πραγματική διαφορά τιμής είναι μεγαλύτερη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ξεχνάς πως ο 1700 έχει wraith cooler ενώ με τον 1700x θα χρειαστεί και επιπλέον κόστος για αγορά ψυκτρας, αν δεν έχει κάποιος έτοιμη... Όποτε η πραγματική διαφορά τιμής είναι μεγαλύτερη

Οπως γραφω ποιο πανω εχω μια Thermalright Macho Zero αλλα θα πρεπει να βρω την βαση για AM4 αλλιως την πουλαω και αγοραζω αλλη.

• Like 1

Ρε Nirides, ωραια η Kuro αλλα εχει μια 10ετια σχεδον και δεν υπαρχει πουθενα. Εψαξα εσωτερικο και εξωτερικο και δεν υπαρχει plasma tv/monitor. Απο την αλλη σε αυτη τη δεκαετια εχουμε φτασει σε 240Hz panels, Rec2020 colour space, 1 ms response και lower input lag. Δε λεω οτι ειναι ολα οκ, αλλα καπου παει.. η πλασμα πεθανε.

@LLLefteris Θελει την αποδειξη να τους στειλεις στο mail μαζι με διευθυνση κτλ. Εαν εχεις προβλημα με το κειμενο εδω ημαστε εμεις.

Ρε Nirides, ωραια η Kuro αλλα εχει μια 10ετια σχεδον και δεν υπαρχει πουθενα. Εψαξα εσωτερικο και εξωτερικο και δεν υπαρχει plasma tv/monitor. Απο την αλλη σε αυτη τη δεκαετια εχουμε φτασει σε 240Hz panels, Rec2020 colour space, 1 ms response και lower input lag. Δε λεω οτι ειναι ολα οκ, αλλα καπου παει.. η πλασμα πεθανε.

@LLLefteris Θελει την αποδειξη να τους στειλεις στο mail μαζι με διευθυνση κτλ. Εαν εχεις προβλημα με το κειμενο εδω ημαστε εμεις.

Δεν εχω την αποδειξη αλλα την εχω παρει απο φιλο εδω μεσα που κανει αυτη την δσουλεια δηλαδη ειναι απο τεστ ισως αυτος να βγαλει ακρη μαζι τους

Παντως η δικια μου βαση εχει 12 ευρω αρα καπου εκει θα βγει και για AM4

https://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=16773

Παντως και να εκανε η βαση μου δηλαδη το AM3 και AM4 να ειχαν τις ιδιες τρυπες παλι θελω βαση γιατι την εχω χαλασει την δικια μου με τροχο λογω οτι στην μητρικη ειχε βιδα εκει απο ψυκτρακια.

20170503_092643_1.jpg

Οι περισσοτερες τεχνολογιες που αναφερεις ειναι  ΦΥΚΙΑ για μεταξωτες κορδελες

Με πρωτη και καλυτερη το GSYNC , αν θες ποιοτικα πανελ πας μονο σε  Pioneer Kuro μετα το χαος 

http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP-LX5090/Picture-Quality.htm

http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP-LX5090/Conclusion.htm

Τα LCD εχουν φτασει ταβανι εδω και παρα πολυ καιρο οσο και να προσπαθουν να τα προωθουνε με το marketing 

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που γράφεις. Συμφωνώ. Με μόνη αντίρρηση σχετικά με τις Plasma. Ακόμα και τώρα πράγματι πολλές Plasma είναι καλύτερες από Middle Range LCD TVs, αλλά Pioneer Kuro που δείχνεις, είναι 10 χρόνια πριν. Και εγώ Plasma έχω, την εξαιρετική Panasonic Viera TX-P46S20.

Οι OLEDs TV προσπαθούν να βγουν στην αγορά. Λέω ότι προσπαθούν γιατί το κόστος τους είναι μεγάλο. Υπάρχει η τεχνολογία...

Από την άλλη οι υπόλοιπες έχουν ξεφτιλιστεί σε τιμές. Με 500€-600€ παίρνεις μια χαρά TV πάνω από 55".

Σίγουρα όμως κοροϊδεύουν οι εταιρίες και αντί για προϊόν πουλάνε Marketing. Συμφωνώ.

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που γράφεις. Συμφωνώ. Με μόνη αντίρρηση σχετικά με τις Plasma. Ακόμα και τώρα πράγματι πολλές Plasma είναι καλύτερες από Middle Range LCD TVs, αλλά Pioneer Kuro που δείχνεις, είναι 10 χρόνια πριν. Και εγώ Plasma έχω, την εξαιρετική Panasonic Viera TX-P46S20.

Οι OLEDs TV προσπαθούν να βγουν στην αγορά. Λέω ότι προσπαθούν γιατί το κόστος τους είναι μεγάλο. Υπάρχει η τεχνολογία...

Από την άλλη οι υπόλοιπες έχουν ξεφτιλιστεί σε τιμές. Με 500€-600€ παίρνεις μια χαρά TV πάνω από 55".

Σίγουρα όμως κοροϊδεύουν οι εταιρίες και αντί για προϊόν πουλάνε Marketing. Συμφωνώ.

Τι να πω και εγω που εχω ξεμεινει στο σαλονι με την Panasonic 50GT30 :X

Μου απαντησαν και ως φυσικο δεν βγαζω ακρη

Hello Mr.

Thank you for selecting Thermalright products.

Unfortunately, we do not have a Greek-speaking staff. We are very sorry.

Please check under this link, if your kit is not already AM4 Ready:

Http://www.thermalright.de/news

For the Macho Zero you need the AM4 Kit A.

The shipping is done by our sales partner   www.pc-cooling.de

The conversion kit is free, only the shipping costs will be charged to you.

You can choose between either unregistered mail, which would cost 5 Euro, with no tracking and insurance. Or you could opt for a registered letter, which would then cost 10 Euro, but include both tracking and insurance.

If you agree, please inform us of a delivery address and whether you would like to pay the prepayment account via bank transfer or PayPal.

Currently the AM4 kit is not available. We expect a new delivery of our factory in end of may.

Here is a link with the installation instructions:

Http://www.thermalright.de/media/pdf/am4_manual_en.pdf

If you are using a new ASUS board with a fixed backplate, you will also need special screws:

Http://www.thermalright.de/zubehoer/69/am4-ryzen-screws?c=7

We can offer these screws for 1,99 €.

We are happy to hear from you.

Best regards

Jan Michels

Thermalright Europe Team

Σου λέει ότι τσάμπα θα πάρεις το mounting αλλα πληρώνεις μεταφορικά. Και με tracking νούμερο (για να βλέπεις που είναι) κάνει 10 και χωρίς κάνει 5 ευρώ. Κάτι βίδες λέει χρειάζεσαι για Asus boards που στις χρεώνουν 2 ευρώ. Επίσης, τέλη Μαίου περιμένουν το mounting kit οποτε μάλλον τώρα δεν το έχουν σε stock.

Ευχαριστω πως τους το πληρωνω δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εξωτερικο;

λεω να παρω την προσφορα των 5 ευρω και να παρω και τις βιδες και αχρειαστες να ειναι.

Κουριερ και μονο 5 ευρω απο Γερμανια;

Χλωμο το κοβω ΕΛΤΑ και πολυ λεω.

Κατι αλλο που δεν καταλαβα ειναι το bracket που μου δειχνει στο link εγω το εχω ναι μεν χαλασμενο αλλα εχει η ειχε τις τρυπες για AM3 αυτο θα εχει και για AM4 δηλαδη διπλες τρυπες;

am4-ready_news.jpg

Εχω το Α χωρις τις πρασινες τρυπες

Μην "κολλάς" στη λέξη κούριερ.

Με όποιο τρόπο και να σου τα στείλει, πιθανότατα θα πληρώσεις στην παραλαβή.

Όσο για το bracket, πιθανότατα πήραν αυτά που τους έχουν περισσέψει και τα τρύπησαν ξανά με τις επιπλέον απαραίτητες.

Κάτι σαν αντικαταβολή δλδ, ποιάς χρονιάς είναι η thermalright σου ; Η raijintec μέσα σε 1 βδομάδα μου έστειλε AM4 bracket τσαμπέ μόνο με email με την απόδειξη.

• Like 1

Και αυτη η AMD ρε παιδι μου δεν μπορουσε να αφησει τις τρυπες που ειχε στο AM3 εκει να τις παρει παραπερα για να πληρωνουμε σαν προβατα.

Μιλησα με τον ανθρωπο που μου πουλησε την ψυκτρα λογικα τον ξερετε πολλοι πουλαει διαφορα απο τεστ που του δινουν οι εταιριες και μου ειπε θα μου το φερει αυτος.

Φυσικα ισως κανει και πανω απο μηνα να ερθει αλλα κατα Σεπτεμβρη που εχω σκοπο να στην εχουμε καιρο ακομα.

Κάτι σαν αντικαταβολή δλδ, ποιάς χρονιάς είναι η thermalright σου ; Η raijintec μέσα σε 1 βδομάδα μου έστειλε AM4 bracket τσαμπέ μόνο με email με την απόδειξη.

Ειναι 2 ετων σιγουρα

Τελικα ολοι οι Χ δεν εχουν ανεμιστηρα η μονο η 1700Χ ???

Εδω που τα λεμε η βαλε σοβαρο ανεμιστηρα η μην βαλεις καθολου οχι σαν τον 4790k που ειχα παρει και το ανεμιστηρακι χωρις OC βαραγε πανω απο 80-85 βαθμους.

Tα LCD εχουν φτασει ταβανι δεν σηκωνουν αλλες βελτιωσεις

Τα μονα ποιοτικα μονιτορ του μελλοντος θα ειναι OLED τεχνολογιας 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...