evzonas23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Κανένα νέο από ryzen r3, δεν βλέπω να είναι στα νέα πουθενά. Σαν να ξεχάστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Κανένα νέο από ryzen r3, δεν βλέπω να είναι στα νέα πουθενά. Σαν να ξεχάστηκαν. Δεν προλαβαίνουν λέμε .... Αφού τα δίνουν τα τσιπ σαν R5/R7 γιατί να σου τα δώσουν σαν R3 ? Μόλις μαζευτεί πολύ σαβούρα στα κομμένα, τότε θα έρθουν ... Ιούνιο μάλλον. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Thanks φίλε απλά τους αναφέρω για να έχουμε νέα τους αν και η δική μου άποψη είναι για πιο μετά ελπίζω να βγει σύντομα. Εγώ πάω για R5 1500x δεν έχω ανάγκη για παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Η ASUS M2N32 SLI (μητρική AM2 του 2006) παίρνει έναν πολύ ωραίο PHENOM II X4 945 95WATT TDP / C3 STEP. HDX945WFK4DGM / HDX945WFGMBOX (επεξεργαστής AM3 του 2010+) με το 5002 bios http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM2/M2N32-SLI%20Deluxe/M2N32-SLI_DELUXE_5002.zip?_ga=1.2327731.2029512873.1493394423 (αν θυμάμαι καλά έκδοση) και θα τρέχει μέχρι το 2025 χωρίς θέμα στο μαγαζί σου .... Ψάξτο ! Εδώ κάτοχος ASUS M2N SLI DELUXE ... Τα καλά της AMD κύριοι .... Πιστευω δεν αξιζει αναβαθμιση σε τετοιο συστημα τωρα, παλιο υλικο ελαχιστη εως καθολου υποστηριξη και DDR2... και το bios 5002 ειναι beta με οτι συνεπαγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πιστευω δεν αξιζει αναβαθμιση σε τετοιο συστημα τωρα, παλιο υλικο ελαχιστη εως καθολου υποστηριξη και DDR2... και το bios 5002 ειναι beta με οτι συνεπαγεται. Δοκιμάζω το 5001 στην M2N SLI DELUXE με 10Gb DDR2 800Mhz 3 χρόνια τώρα. Κανένα θέμα. Αν τον βρεις με κανένα 40€ νομίζω αξίζει. Υπερδιπλασιάζεις την ισχύ του συστήματος ,αυξάνεις την χρηστικότητα σε κάτι που έχεις πληρωσει (μνήμες, μητρική) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δοκιμάζω το 5001 στην M2N SLI DELUXE με 10Gb DDR2 800Mhz 3 χρόνια τώρα. Κανένα θέμα. Αν τον βρεις με κανένα 40€ νομίζω αξίζει. Υπερδιπλασιάζεις την ισχύ του συστήματος ,αυξάνεις την χρηστικότητα σε κάτι που έχεις πληρωσει (μνήμες, μητρική) Αν βρεις phenom στη σωστή τιμή χτυπά τον απλά κοίτα και το τροφοδοτικό σου να αντέχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 bios 1106 Ich bin auch schon am Verzweifeln, man bekommt dieses Bios nicht mehr runter. Ich habe sogar mit Asus Kontakt aufgenommen, weil mich das extrem nervt mit dem RAM. Die Antwort war, ich könne das Board einschicken oder auf ein neues Bios warten. https://www.hardwareluxx.de/community/f12/asus-rog-crosshair-vi-hero-x370-1159090-22.html Αναφέρουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν το bios 1106 και να επιστρέψουν στο παλιό . Με το νέο Bios του έχουν σπάσει τα νεύρα λόγο της RAM που δεν ανεβαίνει όπως με το προηγούμενο H Asus απάντησε : Nα τους στείλει την μητρική ή να περιμένει για το επόμενο bios Συμπέρασμα : Ας μη βιαστούμε να βάλουμε το νέο bios και να περιμένουμε για το επόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Έχει το BIOS flashback πάντοτε καλού κακού, εγώ έτσι πήγα πίσω στο 0082. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Υπάρχουν και περιπτώσεις που και με flashback δεν τα κατάφεραν Flashback geht bei mir nicht auf 0038, er blinkt und es dauert auch ne weile, wie normalerweise bekannt und es ist nicht mein erstes Board mit Flashback....Stecke auf 1106 fest und möchte aber wieder auf 0038, weil da einfach am meisten an Overclocking ging und es auch definitiv.Bugs sehe ich jetzt keine bis auf das mit der RAM, dass scheint zu stimmen, mehr wie 1,2V stellt er nicht ein, er sollte aber mit 1,35V laufen bei mir... is auch so im UEFI eingestellt (1.4 eingestellt). Αναδρομή στο παρελθόν δεν πάει μαζί μου στο 0038, θα αρχίσει να αναβοσβήνει και χρειάζεται επίσης ne τώρα, ως συνήθως γνωστή και δεν είναι η πρώτη μου πλακέτα με αναδρομή στο παρελθόν .... Βάλτε σε 1.106 σταθερών και αλλά θα ήθελα να 0038 και πάλι, επειδή υπάρχει απλά πιο πήγε στο overclocking και σίγουρα.Σφάλματα Τώρα βλέπω καμία (ποτέ 1.4) εκτός από το ότι με τη μνήμη RAM που φαίνεται να είναι σωστή, περισσότερο σαν 1.2V δεν είναι, αλλά ήταν με 1.35V τρέχει μαζί μου ... είναι, επίσης, τόσο που στο UEFI , Η μετάφραση τελικά είναι πολύ χάλια ( μια ελεύτερη μετάφραση ) flashback σε μένα δεν δούλεψε , αναβοσβήνουν τα led και χρειάζεται πολύς χρόνος όπως συνήθως . Δεν είναι το πρώτο MB μου έχει flashback . Έχω μήνη με το 1106 και θέλω να γυρίσω πίσω στο 0038 γιατί μπορώ να κάνω καλύτερο OC Το bugs που έχει είναι ότι η ram δεν πάει πάω από 1.2V ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Lisa Su: OEM's to be using Ryzen sometime in Q2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγινε η αρχη σημερα...Δεν εχω προλαβει να κανω πολλα πραγματα..Εγινε νεα εγκατασταση λειτουργικου(win 10),drivers,update bios απο f4 που ειχε η ΜΒ σε F5 και μεχρι στιγμης ολα πηγαν μια χαρα με την gigabyte. Ανεβαζω μια φωτο που φαινονται αναλυτικα τα χαρακτηριστικα απο τις μνημες για να υπαρχει στο αρχειο για οποιον τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο κιτ.Απο οτι ειδα ειναι Ηynix και οχι sambung E-die οπως ειχα διαβασει σε καποιες σελιδες.Αυριο θα ασχοληθω με λιγο ΟC σε μνημες κατα κυριο λογο γιατι το CPU δεν μου παει η καρδια να το πιεσω με την μαμα ψυχτρα.Περιμενω να δω αν θα ερθουν AIO απο τον επομενο μηνα με bracket αλλιως θα κανω κινηση να παρω NZXT X62 ή corsair H115i και να ζητησω bracket να μου στειλουν με την αποδειξη αγορας. ΥΓ:ΕΙναι λιγο τσιρκο προς το παρον απο τα φωτακια,δεν εχω περασει κανενα τα προγραμματα για ελεγχο φωτισμου και το σκεφτομαι αν θα το κανω ακομα λογο του θεματος με τις μνημες που γραφουν στο SPD.. Σχεδόν ξημέρωσε η φάση... Update:Με F5 bios δεν βοοταρε το PC πανω απο 2400Mhz. Ξαναγυρισα σε bios F4 να κανω και εδω μερικες δοκιμες και bootara μολις με 1.45v και λιγο πιο χαλαρα timings στα 3200. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2017 από 1.3power 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Kαι ενα scoraki για το καλο (Ηταν που δεν θα εκανα OC με την stock ψυχτρα...) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ίσως τελικά η καθυστέρηση από την απόλυση μου κάνει καλο !!!! Έλα να έχουμε επιλογές στις μνήμες!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 As for Ryzen CPU, all game companies are really interested about it in general. Currently game companies are buying 8-core to 12-core Xeons. Compiling and data baking needs lots of cores. Time lost in waiting is very expensive. All Ryzen models have ECC memory support (like Xeons). 8-core (16 thread) Ryzen with comparable performance is 3x cheaper than comparable 8-core Xeon (single socket 1680v4 = $1723). Also Intel's 24-core (48 thread) Xeon model costs $8898. AMD has already announced their 32-core (64 thread) competitor (Naples). If the price is right, Naples could become a big thing. Perfect for build servers and build networks. It goes without saying that AMD benefits a lot if game developers start using Ryzen CPUs. This would guarantee that games have been profiled on Ryzen and the biggest performance problems solved. We have seen that Ryzen needs a bit special care to beat Intel's higher clocked + higher IPC quads in games. AMD has already benefited a great deal from the consoles (AMD GPU). Getting Ryzen CPUs to development workstations would be an even bigger deal for them. No wonder they are starting collaborations with the biggest names in the industry. https://forum.beyond3d.com/posts/1979139/ Απο Sebbbi αυτά (ήταν senior rendering lead στην Ubi πριν πάει Indie). 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εγινε η αρχη σημερα...Δεν εχω προλαβει να κανω πολλα πραγματα..Εγινε νεα εγκατασταση λειτουργικου(win 10),drivers,update bios απο f4 που ειχε η ΜΒ σε F5 και μεχρι στιγμης ολα πηγαν μια χαρα με την gigabyte. Ανεβαζω μια φωτο που φαινονται αναλυτικα τα χαρακτηριστικα απο τις μνημες για να υπαρχει στο αρχειο για οποιον τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο κιτ.Απο οτι ειδα ειναι Ηynix και οχι sambung E-die οπως ειχα διαβασει σε καποιες σελιδες.Αυριο θα ασχοληθω με λιγο ΟC σε μνημες κατα κυριο λογο γιατι το CPU δεν μου παει η καρδια να το πιεσω με την μαμα ψυχτρα.Περιμενω να δω αν θα ερθουν AIO απο τον επομενο μηνα με bracket αλλιως θα κανω κινηση να παρω NZXT X62 ή corsair H115i και να ζητησω bracket να μου στειλουν με την αποδειξη αγορας. ΥΓ:ΕΙναι λιγο τσιρκο προς το παρον απο τα φωτακια,δεν εχω περασει κανενα τα προγραμματα για ελεγχο φωτισμου και το σκεφτομαι αν θα το κανω ακομα λογο του θεματος με τις μνημες που γραφουν στο SPD.. Σχεδόν ξημέρωσε η φάση... Update:Με F5 bios δεν βοοταρε το PC πανω απο 2400Mhz. Ξαναγυρισα σε bios F4 να κανω και εδω μερικες δοκιμες και bootara μολις με 1.45v και λιγο πιο χαλαρα timings στα 3200. Ωραιος! Πως λεγετε το προγραμματακι για τις μνημες?, καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα δε μπορω να το βρω με τιποτα τωρα. PS Καινουριο Bios για την C6H 1107. To περασα, -5 seconds boot time ευκολα σε σχεση με το 1002 και κανενα θεμα με τις μνημες, ακομα στα 3200 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις