Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις αυτο θα εγραφα. Δοκιμασα με την 980 στο δευτερο πορτ και κανει τα ιδια. Η 295 που δεν παιζει ειναι οκ αυτο;

1) τροφοδοτικό

2) μητρική

3) κάρτα.

Ξεκινά να ψάχνεσαι από το πιο καινούριο.

Η πιθανότητα να υπάρξει στα ηλεκτρονικά σφάλμα είναι είτε στην αρχή λειτουργίας τους, είτε στο μακρυνό μελλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις αυτο θα εγραφα. Δοκιμασα με την 980 στο δευτερο πορτ και κανει τα ιδια. Η 295 που δεν παιζει ειναι οκ αυτο;

Δοκιμασε στην 295 να τις δωσεις ρευμα αποκλειστικα απο το 2ο τροφοδοτικο ενω το πρωτο εχει αναλαβει ολα τα υπολοιπα. Θα πρεπει να βραχυκυκλωσεις 2 πινακια απο το 24πιν για να παρει το τροφοδοτικο μπροστα. Αυτο γιατι η 295x2 τραβαει πολυ ρευμα οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα μπουταρει ετσι και θα μπορεις να δεις εαν φταιει η 980τι ή κατι αλλο.

http://www.cpcwiki.eu/imgs/thumb/d/d9/Psu20pin1.JPG/400px-Psu20pin1.JPG

Γιατι δεν ξεκιναει με την 295 με προβληματιζει και δεν μπορω να βρω πιο καινουργια εχω μονο μια 9400. Το συστημα στην αρχη ηταν ενταξει εκτος απο το στρεσαρισμα της 980 που τοτε εκανε νερα. Μετα με την αλλλαγη τροφοδοτικου (σε cooler master 600w) και που ξεχασα να συνδεσω ψυκτρα, αρχισε να κανει αυτο με την αναλυση. Αντε να βγαλεις ακρη τωρα... Μηπως τελικα τα κακαρωσε η 980; Θα δοκιμασω με τις μνημες μια μια (αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο) και μετα θα βαλω και την 9400 μπας και ποσταρει... βασικα ποσταρει γιατι αναβει πρασινο το led του boot και νομιζω πως φορτωνουν και τα win αλλα δεν δiνεi δινει σημα, αναβει το ασπρο led της vga στη μητρικη.

Η 295 είναι πολύ παλιά. Υπάρχει ασυμβατότητα σε μερικές μητρικές, βρες κάποια έστω μικρή σχετικά νεότερη.

• Like 1

/offtopic Δεν ξερω εαν θυμαστε ενα review που ειχε ποσταρει ενα μελος απο εδω, ηταν ενα το οποιο ειχε υπερβολικα υψηλο σκορ για τους 6900-6950 σε στοκ συχνοτητες

Αποφασισα να γραψω σχετικα με αυτο και βλεπετε την σχετικη απαντηση.... Μπραβο η Ιντελ..

Capture

Capturde

Captadsfure

Capturedddddddd

/offtopic

• Like 6

1) τροφοδοτικό

2) μητρική

3) κάρτα.

Ξεκινά να ψάχνεσαι από το πιο καινούριο.

Η πιθανότητα να υπάρξει στα ηλεκτρονικά σφάλμα είναι είτε στην αρχή λειτουργίας τους, είτε στο μακρυνό μελλον.

Την καρτα την εχω 1μιση χρονο, τα αλλα ειναι ολοκαινουργια. Στο τροφοδοτικο πηγε το μυαλο μου πρωτα αλλα τωρα παει στην καρτα αφου πλεον δουλευει το μηχανημα και εχω θεματα με την καρτα. Την μητρικη την αποκλειω γιατι οπως φαινεται δεν εχει καποιο θεμα βεβαια αν δοκιμαζα αλλη γραφικων θα το επιβεβαιωνε σιγουρα.

Δοκιμασε στην 295 να τις δωσεις ρευμα αποκλειστικα απο το 2ο τροφοδοτικο ενω το πρωτο εχει αναλαβει ολα τα υπολοιπα. Θα πρεπει να βραχυκυκλωσεις 2 πινακια απο το 24πιν για να παρει το τροφοδοτικο μπροστα. Αυτο γιατι η 295x2 τραβαει πολυ ρευμα οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα μπουταρει ετσι και θα μπορεις να δεις εαν φταιει η 980τι ή κατι αλλο.

http://www.cpcwiki.eu/imgs/thumb/d/d9/Psu20pin1.JPG/400px-Psu20pin1.JPG

Τωρα το επεστρεψα το 600αρι και για να το παρω ξανα ειναι φασαρια (το ξηλωσα απο το πισι του μαγαζιου που δουλευει ολη μερα). Το 850 εχει δυναμη να ξεκινησει και την 980 και την 295 αλλα στη δευτερη μπορει να συμβαινει το παρακατω...

Η 295 είναι πολύ παλιά. Υπάρχει ασυμβατότητα σε μερικές μητρικές, βρες κάποια έστω μικρή σχετικά νεότερη.

Και εγω αυτο πιστευω γιατι ειναι παλια. Μαλλον θα ψαχτω για καποια καινουργια μικρη μονο και μονο να σιγουρεψω τα νουμερα που κανει η 980.

Εχει κανεις δει πουθενα τετοιο θεμα με την αναλυση και τις γραμμες που βγαζει η καρτα; Μου θυμισε εποχες x1900xt που εβγαζε κοκκινα atrifacts με το oc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κ γω ένα πρόβλημα με το παπακι μου, να το γράψω εδώ ;

Φιλτρο βενζινης τσεκαρες?

On a more serious note. Ειναι ενα thread που μιλαμε για mobos και CPUs ειναι φυσικο να ψαχνομαστε για οποιοδηποτε προβλημα προκυψει στα ορια του φυσιολογικου μηπως ειναι η mobo και μηπως καποιος αλλος ειχε παρομοιο προβλημα.

Επεξ/σία από Lied
  • Like 2

Ο κόσμος προχωράει και άλλοι ασχολούνται ακόμη με την Apple, τον δεινόσαυρο της τεχνολογίας.

http://gizmodo.com/i-just-strapped-a-windows-computer-to-my-face-for-the-f-1794719434?utm_campaign=socialflow_gizmodo_twitter&utm_source=gizmodo_twitter&utm_medium=socialflow

pqsEjYd.png

https://www.youtube.com/watch?v=Gu09UWqS8-Q

https://www.youtube.com/watch?v=_xpI0JosYUk

Η Apple περιμένει να κάνει beta test ο κόσμος τις περισσότερες καινούργιες τεχνολογίες και μετά τις βάζει στα προϊόντα της σαν innovation και πουλάει και μούρη :P

Έχει μια λογική αυτό που κάνει.

Δεν ξερω εαν θυμαστε ενα review που ειχε ποσταρει ενα μελος απο εδω, ηταν ενα το οποιο ειχε υπερβολικα υψηλο σκορ για τους 6900-6950 σε στοκ συχνοτητες. Αποφασισα να γραψω σχετικα με αυτο και βλεπετε την σχετικη απαντηση.... Μπραβο η Ιντελ..

Ναι το 'χα κάνει ποστ έπειδη μύριζε η δουλειά. Aν ψάξεις πιο καλά στα review youtube και απο site στο σύνολο των περιπτώσεων χρησιμοποιούν την επιλογή MultiCore Turbo + XMP από bios που καρφώνει το Turbo τέρμα σε όλα τα Core (π.χ i5-7600K 4.2GHz all Cores) δίχως να αναφέρετε πουθενά εκτός απο ένα site νομίζω. Κάνει τεράστια διαφόρα σε CPU με μικρό all-core turbo όπως o 6900K ... απλά φαντάσου τα review να κάναν test τους ryzen με 4.1 GHz all-core turbo απο προεπιλογή B)

• Like 6

Με αυτο θα λύσετε πολλές απορίες σας Proc ODT (δες 06:42) , Voltages  (up to 1.5V!!!!) etc etc

Στο 19:20 και μετά λέει ότι τον Μάιο θα φτιαχτεί το support για Hynix μνήμες, παίζει δηλαδή να μην χρειάζεται να αγοράσεις τα πιο ακριβά kit για να δουλέψουν. Επίσης, είδα αυτό που λέει για ram voltage και τις ανέβασα στα 1.45v

voila:
1w2ubw.png

3600CL14 SuperPI pass!
  • Like 7

Γιατι δεν ξεκιναει με την 295 με προβληματιζει και δεν μπορω να βρω πιο καινουργια εχω μονο μια 9400. Το συστημα στην αρχη ηταν ενταξει εκτος απο το στρεσαρισμα της 980 που τοτε εκανε νερα. Μετα με την αλλλαγη τροφοδοτικου (σε cooler master 600w) και που ξεχασα να συνδεσω ψυκτρα, αρχισε να κανει αυτο με την αναλυση. Αντε να βγαλεις ακρη τωρα... Μηπως τελικα τα κακαρωσε η 980; Θα δοκιμασω με τις μνημες μια μια (αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο) και μετα θα βαλω και την 9400 μπας και ποσταρει... βασικα ποσταρει γιατι αναβει πρασινο το led του boot και νομιζω πως φορτωνουν και τα win αλλα δεν δiνεi δινει σημα, αναβει το ασπρο led της vga στη μητρικη.

Ρε συ Παναη , κανε μια και το αντιστροφο...Παρε τις καρτες και δοκιμασε τες στο pc του μαγαζιου που λες..

• Like 1

Ρε συ Παναη , κανε μια και το αντιστροφο...Παρε τις καρτες και δοκιμασε τες στο pc του μαγαζιου που λες..

Τελευταιο ποστ για το συγκεκριμενο θεμα, θα ανοιξω τοπικ για πιο ομαλη συζητηση και επειδη καποιοι "ενοχληθηκαν" για προβλημα που εχω σε καινουργιο ΑΜ4 συστημα.

Το μονο που θα πω τωρα για τα λεγομενα σου, καλη ιδεα ΑΛΛΑ το πισι του μαγαζιου εχει τη συνθεση (σχεδον) του πρωτου υπολογιστη μου. Asus M2N32-SLI και Athlon X2 4600, καλυτερα να μην μπλεξω και αποκτησω και αλλα προβληματα :)

To bios 1106 της Hero υπαρχει ακομα στη σελιδα της μητρικης, δεν το κατεβασαν https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/

Τελευταιο ποστ για το συγκεκριμενο θεμα, θα ανοιξω τοπικ για πιο ομαλη συζητηση και επειδη καποιοι "ενοχληθηκαν" για προβλημα που εχω σε καινουργιο ΑΜ4 συστημα.

Το μονο που θα πω τωρα για τα λεγομενα σου, καλη ιδεα ΑΛΛΑ το πισι του μαγαζιου εχει τη συνθεση (σχεδον) του πρωτου υπολογιστη μου. Asus M2N32-SLI και Athlon X2 4600, καλυτερα να μην μπλεξω και αποκτησω και αλλα προβληματα :)

To bios 1106 της Hero υπαρχει ακομα στη σελιδα της μητρικης, δεν το κατεβασαν https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/

Η ASUS M2N32 SLI (μητρική AM2 του 2006) παίρνει έναν πολύ ωραίο PHENOM II X4 945 95WATT TDP  / C3 STEP. HDX945WFK4DGM / HDX945WFGMBOX (επεξεργαστής AM3 του 2010+) με το 5002 bios  http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM2/M2N32-SLI%20Deluxe/M2N32-SLI_DELUXE_5002.zip?_ga=1.2327731.2029512873.1493394423 (αν θυμάμαι καλά έκδοση) και θα τρέχει μέχρι το 2025 χωρίς θέμα στο μαγαζί σου ....

Ψάξτο ! :-D

Εδώ κάτοχος ASUS M2N SLI DELUXE ... :-)

Τα καλά της AMD κύριοι ....

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...