teo20net Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το ξανά φέρνω λίγο προς τα αμάξια . Είναι παλιάς και νέας τεχνολογίας. Άλλη χάρη έχει ένα καινούργιο αμάξι και άλλο ένα παλιό που ναι μεν κάνει την δουλειά του αλλά καίει ,καπνίζει ,μυρίζει κτλ. Το κλείνω εδώ μιας και νιώθω ότι χαλάμε το θέμα με αυτή την κουβέντα. Θα πώ μόνο ότι η παράθεση που κάνεις είναι άτοπη. Δεν καπνίζουν και μυρίζουν όλα τα παλιά αυτοκίνητα. Δεν είναι το δίλλημά μου μεταξύ Ryzen και Opteron. Εν τέλει την απάντηση στην ερώτησή μου την έλαβα παραπάνω οπότε δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το κλείνω εδώ μιας και νιώθω ότι χαλάμε το θέμα με αυτή την κουβέντα. Θα πώ μόνο ότι η παράθεση που κάνεις είναι άτοπη. Δεν καπνίζουν και μυρίζουν όλα τα παλιά αυτοκίνητα. Δεν είναι το δίλλημά μου μεταξύ Ryzen και Opteron. Εν τέλει την απάντηση στην ερώτησή μου την έλαβα παραπάνω οπότε δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Όντως είναι offtopic να μιλάμε για am3 σε θέμα για am4.ΥΓ. Δεν συγκρίνονται παρά μόνο στους πυρήνες. Είναι σαν να λες ότι συγκρίνεται το παλιό 8 κύλινδρο BMW με το καινούργιο 8 κύλινδρο BMW ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Όντως είναι offtopic να μιλάμε για am3 σε θέμα για am4. ΥΓ. Δεν συγκρίνονται παρά μόνο στους πυρήνες. Είναι σαν να λες ότι συγκρίνεται το παλιό 8 κύλινδρο BMW με το καινούργιο 8 κύλινδρο BMW ... Ναι 8-κυλινδο 2λιτρο 16-βαλβίδο Με 8-κυλινδο 4λιτρο 40-βαλβιδο (smt) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Και εκει που ολα πηγαιναν ροδινα μολις τρεξει παιχνιδι και ζορισει την καρτα υπαρχουν δυο ενδεχομενα: Η θα κρασαρει, παγωσει, βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορει να τρεξει τοσο ψηλες ρυθμισεις η θα σβησει ο υπολογιστης και για να ξαναξεκινησει θελει πατημα το retry. Εχω δοκιμασει χωρις oc cpu, ram και vga, με αρχικες ρυθμισεις bios, τα 1002 και 0083, διαφορετικο πλανο ενεργειας και διαφορετικους drivers Τροφοδοτικο; Η GPU σίγουρα δεν φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ρωτάω για πραγματικές επιδόσεις παιδιά, να γίνονται αντιληπτές στην πράξη σε video encoding και rendering, μιας και στο gaming σε ό,τι έχω παίξει δεν έχω δεί κάτω απο 1080p/60. H ψευδεσαι η παιζεις Pacman τοτε. Γιατι και γω με τον 8350 clockarismeno βλεπω συχνα πυκνα dips κατω απο 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Και εκει που ολα πηγαιναν ροδινα μολις τρεξει παιχνιδι και ζορισει την καρτα υπαρχουν δυο ενδεχομενα: Η θα κρασαρει, παγωσει, βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορει να τρεξει τοσο ψηλες ρυθμισεις η θα σβησει ο υπολογιστης και για να ξαναξεκινησει θελει πατημα το retry. Εχω δοκιμασει χωρις oc cpu, ram και vga, με αρχικες ρυθμισεις bios, τα 1002 και 0083, διαφορετικο πλανο ενεργειας και διαφορετικους drivers Τροφοδοτικο; Δεν νομίζω να είναι τροφοδοτικό. Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση άλλαξα τροφοδοτικό και έκανε τα ίδια μέχρι που την δοκίμασα σε άλλη μητρική και κατάλαβα ότι φταίει η κάρτα γραφικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η GPU σίγουρα δεν φταίει; Δεν νομίζω να είναι τροφοδοτικό. Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση άλλαξα τροφοδοτικό και έκανε τα ίδια μέχρι που την δοκίμασα σε άλλη μητρική και κατάλαβα ότι φταίει η κάρτα γραφικών.. Η καρτα δουλευε κανονικοτατα πριν το ryzen συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η καρτα δουλευε κανονικοτατα πριν το ryzen συστημα. Θες να πεις ότι κάτι συμβαίνει με την am 4 mobo και κάρτες γραφικών? Εγώ τώρα προσωρινά έβαλα μια 1050 της πλάκας και ακόμα δουλεύει . Άλλοι το παθαίνουν νωρίς (Doa) άλλοι αργά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 H ψευδεσαι η παιζεις Pacman τοτε. Γιατι και γω με τον 8350 clockarismeno βλεπω συχνα πυκνα dips κατω απο 60. Δες τι έγραψα και θα πάψεις να αναρωτιέσαι : " ...μιας και στο gaming σε ό,τι έχω παίξει δεν έχω δεί κάτω απο 1080p/60." Δεν γράφω πουθενά ότι τα έχω παίξει όλα ούτε ότι παίζουμε τα ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Θες να πεις ότι κάτι συμβαίνει με την am 4 mobo και κάρτες γραφικών? Εγώ τώρα προσωρινά έβαλα μια 1050 της πλάκας και ακόμα δουλεύει . Άλλοι το παθαίνουν νωρίς (Doa) άλλοι αργά... Οχι Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως φταιει αν ειναι το software η το hardware. Πχ ετρεξα Primal και Syndicate στα ultra, στο πρωτο παγωνε το παιχνιδι και δεν μπορουσα να το κλεισω (ctrl + alt + del δουλευε αλλα οταν ανοιγα την διαχειριση εβγαζε μαυρη οθονη) και στο δευτερο κρασαρε και με πετουσε στην επιφανεια εργασιας. Ετρεξα το Mankind Divided, ποτε πετουσε σφαλμα οτι οι ρυθμισεις που εχω ειναι πολυ ψηλες και το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν μπορουσε να ανταπεξελθει, και ποτε εσβηνε ο υπολογιστης. Χαμηλωνοντας τις ρυθμισεις ηταν ενταξει. Μετα ετρεξα το ROTTR ultra με vsync και ηταν ενταξει, οταν το εβγαλα και ανεβηκε το φορτιο της καρτας παλι εσβησε ο υπολογιστης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες τι έγραψα και θα πάψεις να αναρωτιέσαι : " ...μιας και στο gaming σε ό,τι έχω παίξει δεν έχω δεί κάτω απο 1080p/60." Δεν γράφω πουθενά ότι τα έχω παίξει όλα ούτε ότι παίζουμε τα ίδια. Χθες εγώ έβαλα το doom, ο 8350 στοκ μαζί με την 970 στοκ, κα το παιχνίδι στα 1200p με όλα τέρμα +8χ ΤΧΑΑ βαραγε μέσο όρο 80fps όταν δεν είχε τζερτζελε ήμουν στα 130fps. Με gpu load 98+% και τα cores του fx από 40 έως 80% αλλά όχι όλες τις φορές. Οπότε ο fx καλά κρατάει ακόμα . Εγώ μου φαίνεται θα αργισω να πάω σε ryzen.... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2017 από John-lamia 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χθες εγώ έβαλα το doom, ο 8350 στοκ μαζί με την 970 στοκ, κα το παιχνίδι στα 1200p με όλα τέρμα +8χ ΤΧΑΑ βαραγε μέσο όρο 80fps όταν δεν είχε τζερτζελε ήμουν στα 230fps. Με gpu load 98+% και τα cores του fx από 40 έως 80% αλλά όχι όλες τις φορές. Οπότε ο fx καλά κρατάει ακόμα . Εγώ μου φαίνεται θα αργισω να πάω σε ryzen.... Παιξε λιγο ακομα το doom και θα δεις κατι 40αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παιξε λιγο ακομα το doom και θα δεις κατι 40αρια Ωχ, μην μου λες τέτοια !!!! Πρως το παρών έχω μόνο αργά loading λόγο μηχανικού δίσκου. Πάντως από βιντεάκια που είδα ακόμα κ ένας 1500 ryzen δεν ίδρωσε καθόλου μαζί του. ( i love openGL ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Οχι Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως φταιει αν ειναι το software η το hardware. Πχ ετρεξα Primal και Syndicate στα ultra, στο πρωτο παγωνε το παιχνιδι και δεν μπορουσα να το κλεισω (ctrl + alt + del δουλευε αλλα οταν ανοιγα την διαχειριση εβγαζε μαυρη οθονη) και στο δευτερο κρασαρε και με πετουσε στην επιφανεια εργασιας. Ετρεξα το Mankind Divided, ποτε πετουσε σφαλμα οτι οι ρυθμισεις που εχω ειναι πολυ ψηλες και το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν μπορουσε να ανταπεξελθει, και ποτε εσβηνε ο υπολογιστης. Χαμηλωνοντας τις ρυθμισεις ηταν ενταξει. Μετα ετρεξα το ROTTR ultra με vsync και ηταν ενταξει, οταν το εβγαλα και ανεβηκε το φορτιο της καρτας παλι εσβησε ο υπολογιστης. Ακούγεται σαν PSU όντως. Δοκίμασε με άλλο αν μπορείς να βρείς κάποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ακούγεται σαν PSU όντως. Δοκίμασε με άλλο αν μπορείς να βρείς κάποιο. Μακαρι να ειναι αυτο και οχι η γραφικων γιατι την κατσαμε... Δεν εχω κανενα να καθεται πρεπει να ξηλωσω απο τον η/υ του μαγαζιου. btw οι ρυθμισεις που μου εδωσες δουλεψανε αλλα εχω θεμα με τα χαμηλα timings, αν βγει απο το ρευμα δεν ποσταρει και βγαζει code 0d. Στα αυτοματα timings δεν ειχε θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις