atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Έπιασα τι εννοείς. Μου διέλυσες τα αισθήματα που μου τον κατάντησες για htpc τον καλό μου....αλλα θα το αντέξω. Με όλο το σεβασμό αλλα για επεξεργαστή μιλάμε, όχι για θερμοπομπό. Τόσο για το ρεύμα, όσο και για το κρύο, Ας μην υπερβάλουμε τόσο, προτείνω. Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Έχω limit μέσω των Radeon settings στα 60 fps και δεν κουνιέται απο εκεί σε οτιδήποτε κι αν παίζω. Στο video editing το μόνο που κάνω είναι καμμιά φορά χρειάζεται να κάνω export ένα video 4-5 φορές με μικροαλλαγές οπότε εκεί μου τρώει χρόνο αλλα δεν το κάνω και κάθε μέρα. Μένω όπως είμαι λοιπόν προς το παρόν, διαβάζω την κουβέντα και μαθαίνω απο αυτή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το ρεύμα και η θερμότητα που θα έχει ένας fx σε σχέση με ένα Ryzen για την ίδια εργασία , είναι το διπλάσιο. Είτε σε αρέσει είτε όχι. Από εκεί και και πέρα αν αυτό είναι υπερβολή δεν θα το σχολιάσω ,γιατί και για μένα το over clocking είναι υπερβολή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το ρεύμα και η θερμότητα που θα έχει ένας fx σε σχέση με ένα Ryzen για την ίδια εργασία , είναι το διπλάσιο. Είτε σε αρέσει είτε όχι. Από εκεί και και πέρα αν αυτό είναι υπερβολή δεν θα το σχολιάσω ,γιατί και για μένα το over clocking είναι υπερβολή... Το θέμα είναι πως το έχει ήδη το AM3+. Η αγορά ryzen θα του πάει από 400-600€ ιδικά με τις τιμές των DDR4 σήμερα. Δεν είναι λίγα τα χρήματα. Προσωπικά θα περίμενα να αγοράσω με το που πέσουν λίγο οι τιμές της DDR4 και ταυτόχρονα τον πόλεμο τιμών intel-amd. Πότε είπαμε έρχεται ο 6c της intel? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το ρεύμα και η θερμότητα που θα έχει ένας fx σε σχέση με ένα Ryzen για την ίδια εργασία , είναι το διπλάσιο. Είτε σε αρέσει είτε όχι. Από εκεί και και πέρα αν αυτό είναι υπερβολή δεν θα το σχολιάσω ,γιατί και για μένα το over clocking είναι υπερβολή... Αν δούλευε το μηχάνημα 24/7 για video editing να θα άξιζε o οποιοσδήποτε R7 και επίσης...Το OC δεν είναι υπερβολή είναι feature το οποίο μας πουλάνε αβέρτα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Νεο Official BIOS για Crosshair VI Hero με Agesa 1.0.0.4a (1106): http://www.mediafire.com/file/rj1x3wagx4axagd/CROSSHAIR-VI-HERO-ASUS-1106.zip http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread/11880#post_26050512 Επιτελους ρε φίλε τοσο καιρό το περίμενα χεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Επιτελους ρε φίλε τοσο καιρό το περίμενα χεχε Θυμασαι τι κανει το ProcODT που θα περασει στο νεο beta? Γιατι δεν ψηνομαι να μου χαλασουν τα πανεμορφα 3200Mhz στις μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Θυμασαι τι κανει το ProcODT που θα περασει στο νεο beta? Γιατι δεν ψηνομαι να μου χαλασουν τα πανεμορφα 3200Mhz στις μνημες https://www.bit-tech.net/hardware/memory/2008/02/08/the_secrets_of_pc_memory_part_3/8 Δοκιμάστε τις beta εσεις και λύστε τα προβληματάκια που υπάρχουν για μας τους υπολοιπους, εγώ έχω πολύ gaming μαζεμένο και δεν προλαβαίνω (Dawn of War III release σημερα ) edit:Elmor πριν 3 εβδομαδες ProcODT can help improve your DRAM overclocking. There's a setting available also on previous BIOSes under AMD CBS\UMC Common Options\DRAM Memory Mapping named BankGroupSwap. If you have 2x Single-Rank modules you can try setting this to Disabled and you might see some performance boost in certain applications. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ποιο πολύ ασχολούμαστε με κάτι μπατίρηδες γκρινιάρηδες που δεν έχουν λεφτα ούτε για έναν 1500 για να αναβαθμίσουν από τα "κουρασμένα" τετραπυρηνάκια τους παρά με την νέα πλατφόρμα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 ProcODT can help improve your DRAM overclocking. There's a setting available also on previous BIOSes under AMD CBS\UMC Common Options\DRAM Memory Mapping named BankGroupSwap. If you have 2x Single-Rank modules you can try setting this to Disabled and you might see some performance boost in certain applications. Ωραία πληροφορία, και εγώ 2x single rank ram έχω άρα θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vZgpHTaQ10k Με αυτο θα λύσετε πολλές απορίες σας Proc ODT (δες 06:42) , Voltages (up to 1.5V!!!!) etc etc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χαχαχα, απλά γέλασα με την καρδιά μου ... Να είσαι καλά. Όχι οτι συμφωνώ, αλλά σε πολλές περιπτώσεις παίζει κάτι τέτοιο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χαχαχα, απλά γέλασα με την καρδιά μου ... Να είσαι καλά. Όχι οτι συμφωνώ, αλλά σε πολλές περιπτώσεις παίζει κάτι τέτοιο. Κατα 99,9% σωστες διαπιστωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν δούλευε το μηχάνημα 24/7 για video editing να θα άξιζε o οποιοσδήποτε R7 και επίσης...Το OC δεν είναι υπερβολή είναι feature το οποίο μας πουλάνε αβέρτα!Και το Subaru άμα πείραξω το boost θα σηκώσει πίεση αλλά είναι υπερβολή να το κάνω κάθε μέρα... Εκτός και εννοείς να κανείς overclocking όποτε χρειάζεται και όχι για everyday use. Με λίγα λόγια δεν αξίζει ούτε ευρώ να δώσεις για κάτι που δεν αξίζει πια....Δεν σου είπα να πάρεις Ryzen αλλά η δικαιολογία επειδή δεν μπορώ να πάρω Ryzen θα πειραξω τον 8350 και θα είμαι οκ , είναι αν όχι υπερβολική ,τουλάχιστον τραβηγμένη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Και το Subaru άμα πείραξω το boost θα σηκώσει πίεση αλλά είναι υπερβολή να το κάνω κάθε μέρα... Εκτός και εννοείς να κανείς overclocking όποτε χρειάζεται και όχι για everyday use. Με λίγα λόγια δεν αξίζει ούτε ευρώ να δώσεις για κάτι που δεν αξίζει πια.... Δεν σου είπα να πάρεις Ryzen αλλά η δικαιολογία επειδή δεν μπορώ να πάρω Ryzen θα πειραξω τον 8350 και θα είμαι οκ , είναι αν όχι υπερβολική ,τουλάχιστον τραβηγμένη.... Το Subaru μπορεί να περπατήσει και με 15άρες ζάντες, χωρίς αεροτομή και με 95άρα αμόλυβδη. Αλλα για κάποιο λόγο δεν το κάνει κανείς. Τέλος πάντων, καθένας έχει τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή. Στο δεύτερο κομμάτι, δεν είναι θέμα αν μπορεί κάποιος ή όχι να πάρει Ryzen η ό,τι άλλο. Το θέμα είναι αν για τις προσωπικές του ανάγκες αξίζει το κόστος. Εκτός αν κάποιος αγοράζει Subaru για να πηγαίνει μόνο Super Market και τα παιδιά στο σχολείο. βλ. 0.41sec http://www.youtube.com/watch?v=z2j8k8eZZPg&t=0m40s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Και εκει που ολα πηγαιναν ροδινα μολις τρεξει παιχνιδι και ζορισει την καρτα υπαρχουν δυο ενδεχομενα: Η θα κρασαρει, παγωσει, βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορει να τρεξει τοσο ψηλες ρυθμισεις η θα σβησει ο υπολογιστης και για να ξαναξεκινησει θελει πατημα το retry. Εχω δοκιμασει χωρις oc cpu, ram και vga, με αρχικες ρυθμισεις bios, τα 1002 και 0083, διαφορετικο πλανο ενεργειας και διαφορετικους drivers Τροφοδοτικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το Subaru μπορεί να περπατήσει και με 15άρες ζάντες, χωρίς αεροτομή και με 95άρα αμόλυβδη. Αλλα για κάποιο λόγο δεν το κάνει κανείς. Τέλος πάντων, καθένας έχει τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή. Στο δεύτερο κομμάτι, δεν είναι θέμα αν μπορεί κάποιος ή όχι να πάρει Ryzen η ό,τι άλλο. Το θέμα είναι αν για τις προσωπικές του ανάγκες αξίζει το κόστος. Εκτός αν κάποιος αγοράζει Subaru για να πηγαίνει μόνο Super Market και τα παιδιά στο σχολείο. βλ. 0.41sec http://www.youtube.com/watch?v=z2j8k8eZZPg&t=0m40s Το κόστος του Ryzen είναι υψηλό και δεν αξίζει για κάποιον που βολεύεται με το παλιό του σύστημα. Αλλά δεν είναι μόνο οι επιδόσεις που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει την δουλειά του. Το ξανά φέρνω λίγο προς τα αμάξια . Είναι παλιάς και νέας τεχνολογίας. Άλλη χάρη έχει ένα καινούργιο αμάξι και άλλο ένα παλιό που ναι μεν κάνει την δουλειά του αλλά καίει ,καπνίζει ,μυρίζει κτλ. Και εκει που ολα πηγαιναν ροδινα μολις τρεξει παιχνιδι και ζορισει την καρτα υπαρχουν δυο ενδεχομενα: Η θα κρασαρει, παγωσει, βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορει να τρεξει τοσο ψηλες ρυθμισεις η θα σβησει ο υπολογιστης και για να ξαναξεκινησει θελει πατημα το retry. Εχω δοκιμασει χωρις oc cpu, ram και vga, με αρχικες ρυθμισεις bios, τα 1002 και 0083, διαφορετικο πλανο ενεργειας και διαφορετικους drivers Η κάρτα γραφικών μου έκανε τα ίδια (RX470 8gb)και τώρα κάνω υπομονή να μέχρι να βγουν οι καινούργιες κάρτες γραφικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις