Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία δηλαδή το p-state OC είναι ουσιαστικά ένα σωστό OC για τους ryzen για 24/7! Η να το πούμε καλύτερα η επίσημη υποστήριξη μνημών 3200 από τα chipset Β350 και Χ370 είναι σε φάση beta testing λόγω αιφνιδιαστικού roll out των επεξεργαστών! Αυτό λέμε επί της ουσίας! Και μετά βρίζουμε τη Microsoft που μας έχει κάνει beta testers!

Δεν σε ανάγκασε κανένας να γίνεις beta tester ούτε σε ανάγκασε κάνεις με το πιστόλι στο κεφάλι να αγοράσεις από τώρα πλατφόρμα Ryzen, το λέμε εδώ και ένα μηνα οτι η πλατφόρμα είναι νέα και ανώριμη, θέλει 6 μηνες να ωριμάσει, εαν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις και γκρινιάζεις χωρίς ουσιαστικό λόγο κανε μας την χάρη και άδειασε μας την γωνιά, εδώ είναι χώρος Enthusiasts, Professionals, ανθρώπων που ενδιαφερονται να μάθουν κάτι παραπάνω, να ανταλλάξουν γνώση και άποψη με χρήστες Ryzen, κακομαθημένα teen trolls που γκρινιάζουν και butthurt teen fanboys με τετραπυρηνάκια i5 της οκάς και του μπακάλικου να πάνε αλλού.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σε ανάγκασε κανένας να γίνεις beta tester ούτε σε ανάγκασε κάνεις με το πιστόλι στο κεφάλι να αγοράσεις από τώρα πλατφόρμα Ryzen, το λέμε εδώ και ένα μηνα οτι η πλατφόρμα είναι νέα και ανώριμη, θέλει 6 μηνες να ωριμάσει, εαν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις και γκρινιάζεις χωρίς ουσιαστικό λόγο κανε μας την χάρη και άδειασε μας την γωνιά, εδώ είναι χώρος Enthusiasts, Professionals, ανθρώπων που ενδιαφερονται να μάθουν κάτι παραπάνω, να ανταλλάξουν γνώση και άποψη με χρήστες Ryzen, κακομαθημένα teen trolls που γκρινιάζουν και butthurt teen fanboys με τετραπυρηνάκια i5 της οκάς και του μπακάλικου να πάνε αλλού.

Πες του τα του ανάγωγου! Που έχει και απαιτήσεις να δουλεύει αυτό που αγόρασε retail από τα ράφι άριστα! Άκου εκεί! Και 6 μήνες και 2 χρόνια θα πρέπει να περιμένει ή όσο πουν οι enthusiasts (lol) ότι είναι οκ. Σίγουρα τρολάκι της Intel, μη δίνεις σημασία.

• Like 6

Ειχα γραψει εκθεση και εκλεισα το window :(

Οι μνημες δεν εχουν να κανουν με το CPU, επισημη υποστηριξη ο Ryzen εχει για 2400 απο εκει και πανω ειναι θεμα κατασκευαστη. εγω εχω hynix 3200CL16 και επαιξαν out of the box χωρις να ειναι καν στο QLV της C6H.

Τι λες για Jokeraki συνεταιρικό ? :P :lol: :lol:

H Asus τα εχει κάνει σκ@τα και στο 2011-3 γι'αυτο και την απέφυγα,

έχει τα χειρότερα feedback στο newegg,και πολλά RMA.

• Like 1

Τι λες για Jokeraki συνεταιρικό ? :P :lol: :lol:

Αυριο το εχω στο ματι, αν μου κατσει να ξες, θα σε κερασω τον επομενο MacPro που θα βγει :) Οσο αναφορα τον Vanmour, εχει point δε μπορω να πω, αλλα την κατασταση μονοι μας την εχουμε φερει εδω που ειναι. Θελουμε το latest and greatest και ημαστε "fans" εταιριων αντι να τιμωρούμαι τις κακοτεχνιες με το πορτοφολι μας.

Παντως για τις CMK3200CL16 v5.39 τις πηρα μετα το λαθος της AMD που τις ειχε στο QLV του ryzen (community update1) λεγοντας πως ειναι samsung. Οταν καταλαβα τι μλκια εγινε με τα versions ηλπιζα σε ενα 2933 στην καλυτερη, αλλα χωρις καν beta bios με agesa, απλα εκανα dial τις ρυθμισεις και δουλεψε, και απ οτι βλεπω στο overclockers οι περισσοτεροι με αυτο το version τα 16GB τα φτανουν 3200 στο auto

• Like 1

Πες του τα του ανάγωγου! Που έχει και απαιτήσεις να δουλεύει αυτό που αγόρασε retail από τα ράφι άριστα! Άκου εκεί! Και 6 μήνες και 2 χρόνια θα πρέπει να περιμένει ή όσο πουν οι enthusiasts (lol) ότι είναι οκ. Σίγουρα τρολάκι της Intel, μη δίνεις σημασία.

Διαβάστε και καμια υπογραφή χρήστη πρώτα πριν χαρακτηρίσετε και προσβάλλετε τον συνανθρωπό σας! Αλλά σε αυτή τη χώρα δεν σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, γράψουμε ή κρίνουμε τον άλλο! Απλά είσαστε και οι δύο ΑΝΑΓΩΓΟΙ! Και αυτό είναι μία πολιστισμένη κριτική και όχι προσβολή!

Διαβάστε και καμια υπογραφή χρήστη πρώτα πριν χαρακτηρίσετε και προσβάλλετε τον συνανθρωπό σας! Αλλά σε αυτή τη χώρα δεν σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, γράψουμε ή κρίνουμε τον άλλο! Απλά είσαστε και οι δύο ΑΝΑΓΩΓΟΙ! Και αυτό είναι μία πολιστισμένη κριτική και όχι προσβολή!

Kαμία αντίληψη, έτσι; Διάβασέ το πάλι.

• Like 3

Kαμία αντίληψη, έτσι; Διάβασέ το πάλι.

Ναι το ξαναδιάβασα! Δεν κατάλαβα το σαρκασμό σου πάνω στα νεύρα μου! Ζητώ ειλικρινά συγνώμη δημοσίως!

• Like 3

Ωραία έχουμε μία καινούργια τεχνολογία επεξεργαστών AMD που δουλεύει στο περίπου με bios Intel! Θα πάμε πολύ μπροστά! Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται χρόνος ακόμα για να ομαλοποιηθούν τα bios και οι τιμές των επεξεργαστών και μητρικών περισσότερο οι οποίες είναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν! Για να μη μιλήσω για τις τιμές στις μνήμες!

Απο αυτα που αναφερθηκαν ομως φαινεται ξεκαθαρα οτι εδειξαν εγκληματικη αμελεια οι εταιριες κατασκευης μητρικων,ετσι δεν ειναι?Ακους εκει bios intel για amd πλατφορμα! Μιλαμε για πληρη ασεβεια προς τους καταναλωτες.

• Like 1

Απο αυτα που αναφερθηκαν ομως φαινεται ξεκαθαρα οτι εδειξαν εγκληματικη αμελεια οι εταιριες κατασκευης μητρικων,ετσι δεν ειναι?Ακους εκει bios intel για amd πλατφορμα! Μιλαμε για πληρη ασεβεια προς τους καταναλωτες.

Δεν ξέρω αν είναι ασέβεια ή κάτι άλλο πιο σκοτεινό! Μόλις είδα και το video clip του τύπου με τις μνήμες RGB στις οποίες είναι ουσιαστικά επαναπρογραμματιζόμενο το SPD για τον RGB φωτισμό και δημιουργήθηκε error από πρόγραμμα rgb άλλου κατασκευαστή στο spd των μνημών! Οι απαντήσεις πάντως της εταιρίας και αν είναι τρολλάρισμα!

• Like 1

Αυριο το εχω στο ματι, αν μου κατσει να ξες, θα σε κερασω τον επομενο MacPro που θα βγει :) Οσο αναφορα τον Vanmour, εχει point δε μπορω να πω, αλλα την κατασταση μονοι μας την εχουμε φερει εδω που ειναι. Θελουμε το latest and greatest και ημαστε "fans" εταιριων αντι να τιμωρούμαι τις κακοτεχνιες με το πορτοφολι μας.

Παντως για τις CMK3200CL16 v5.39 τις πηρα μετα το λαθος της AMD που τις ειχε στο QLV του ryzen (community update1) λεγοντας πως ειναι samsung. Οταν καταλαβα τι μλκια εγινε με τα versions ηλπιζα σε ενα 2933 στην καλυτερη, αλλα χωρις καν beta bios με agesa, απλα εκανα dial τις ρυθμισεις και δουλεψε, και απ οτι βλεπω στο overclockers οι περισσοτεροι με αυτο το version τα 16GB τα φτανουν 3200 στο auto

Πρόσεχε τι τάζεις γιατί παίζει να το πιάσεις. :P :lol: :lol:

Έχει ένα δίκιο αλλά και η AMD όπως σωστά γράφηκε παραπάνω μέχρι 2400 σου λέει.

Τώρα αν εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μονο με το 4200 είναι άλλο..

• Like 1

Πρόσεχε τι τάζεις γιατί παίζει να το πιάσεις. :P :lol: :lol:

Έχει ένα δίκιο αλλά και η AMD όπως σωστά γράφηκε παραπάνω μέχρι 2400 σου λέει.

Τώρα αν εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μονο με το 4200 είναι άλλο..

Ενας αναγραμματισμος ειναι τι ειναι? :P

• Like 1

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι ολα δουλευουν αψογα. Εφαγα ομως μια νιλα στην αρχη γιατι δεν εδινε σημα στην οθονη και εβγαζε post code 0d. Με λιγο ψαξιμο, σε ενα φορουμ καποιος ειπε πως αν ειναι συνδεδεμενο με το displayport να δοκιμασει με hdmi και τελικα αυτο ηταν. Ελεος και πριν το dp μου εκανε νουμερα... Επισης εφαγα και ξενερα με τα 10 γιατι δεν ενεργοποιηθηκαν (που ειστε εσεις που λεγατε το αντιθετο; ) και τωρα τα ξανακατεβαζω. Εχω πολυ δουλεια... ουτε το bios δεν κοιταξα ακομα  :-(

Εδώ είμαστε και σου μιλάμε μέσα απ τα ενεργοποιημένα windows. Επέλεξες εκεί που σε ρώτησε αν θα χρησιμοποιείς πλέον το νέο σύστημα; Αν όχι, καλά να πάθεις :P Τράβα κάντο. 

• Like 1

παίδες ο amd ryzen 1600 σε 3d rendering και animation είναι πολύ πιο γρήγορος απο τον amd fx8320? το λέω αυτό γιατι είχα αποφασίσει να πάρω τον fx γιατί θα μου έβγαινε πιο φθηνά και θα έβλεπα μεγάλη διάφορα απο τον pentium αλλά αμα είναι να δω π.χ διπλάσια απόδοση απο τον fx τοτε αλλάζουν τα πραγματα, τον επεξεργαστη τον θέλω μονο για 3d rendering για games και ο pentium μια χαρά κανει !:)

παίδες ο amd ryzen 1600 σε 3d rendering και animation είναι πολύ πιο γρήγορος απο τον amd fx8320? το λέω αυτό γιατι είχα αποφασίσει να πάρω τον fx γιατί θα μου έβγαινε πιο φθηνά και θα έβλεπα μεγάλη διάφορα απο τον pentium αλλά αμα είναι να δω π.χ διπλάσια απόδοση απο τον fx τοτε αλλάζουν τα πραγματα, τον επεξεργαστη τον θέλω μονο για 3d rendering για games και ο pentium μια χαρά κανει ! :)

Πάρε 7700k να σωθείς τα λέει ο "σοφός" λαός, ακούς εκεί amd... :devil:

Χαβαλέ κάνω στην αρχή, όσον αφορά αυτό που λες εννοείται πως ο 1600 είναι πιο γρήγορος και μάλιστα κατά πολύ, είναι σαν να έχεις ένα εξαπύρηνο broadwell-e πχ έναν 6800k, είναι κλάσεις ανώτερος σε σχέση με τον 8320 σε ωμή δύναμη και έχει και πολύ καλύτερη κατανάλωση και θερμοκρασίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...