Spartan117 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Τελικά έχουν όντως θέμα οι NVIDIA κάρτες με τους Ryzen ; Εγώ σε ότι δοκίμασα από 3570k σε 1700 μονο κέρδος είδα. Τα frametimes φαντάζομαι βελτιώθηκαν σημαντικά μιας και δεν έχω καθόλου microstutter πια στα games που είχα. GPU utilization είναι παντού υψηλό. Αν και φαντάζομαι στα επόμενα 2 driver release από Nvidia θα δούμε σημαντικές βελτιώσεις. In other news, όσοι θέλετε να βάλετε την C6H σε νεράκι, η EK έβγαλε block: Όμορφα πράματα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 A ρε Asrock αν συνεχίσεις έτσι θα βλέπουν την πλάτη σου σε λίγο όλοι.. Πρώτο boot με clone τον nVme απο το 2011-3 και XMP έβαζα το σπίτι μου στοίχημα ότι θα ακουγόταν μπιπ.. και όμως.. ούτε chipset drivers ακόμα οτι πρόλαβαν να βάλουν μόνα τους τα Win.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Σα να εχεις παρα πολλα volts στο CPU ή το CPU-z διαβαζει οτι να ναι Update το bios καλου κακου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δε θέλω να ακουστώ "intelάκιας", αλλά αν σκεφτείς οτί ο 2500k στα 32 nm και των 180-190 euros του 2011 έχει παρόμοιο single thread performance με έναν 1700X στα 14 nm του 2017 και των 400+ euros (και κλοκάρει και πολύ καλύτερα κιόλας), κάτι πάει στραβά με την αφομοίωση και την ετοιμότητα της αρχιτεκτονικής τους. Οι μόνοι vfm επεξεργαστές τους αυτήν την στιγμή για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας να χρειάζεται κάποιο multithreading τέρας workstation είναι ο 1600Χ και ο 1500X. Αλλιώς πας καρφωτός στον 1700 και τον κλοκάρεις όσο πάει. Ναι αλλα ψιλοσυγκρινεις οτι σε συμφερει λιγο. Γιατι το ιδιο single thread εχει και ο r5 1400 και πιθανον και ο r3 που θα κανει 120. Επισης, το ιδιο single thread εχει και ο 6950x που κανει 2 νεφρα. Δηλαδη νταξει, παιρνεις εναν επεξεργαστη με 16 threads, των διαιρεις δια 16 και μας λες για την αποδοση του που ειναι ιδια με επεξεργαστη του 2011. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 A ρε Asrock αν συνεχίσεις έτσι θα βλέπουν την πλάτη σου σε λίγο όλοι.. Πρώτο boot με clone τον nVme απο το 2011-3 και XMP έβαζα το σπίτι μου στοίχημα ότι θα ακουγόταν μπιπ.. και όμως.. ούτε chipset drivers ακόμα οτι πρόλαβαν να βάλουν μόνα τους τα Win.. 1.PNG 2.PNG 3.PNG 4.PNG Enjoy Πρώτο πράμα που είναι καλο να κανεις είναι να βρείς ποσο voltage χρειάζεται ο επεξεργαστής, εγώ πχ είμαι stable στα 3.840 με λιγότερο απ' όσο σου δίνει σε stock. Και να ξέρεις το Ryzen master άμα δεν είσαι σε Agesa 1.0.0.4x επηρεάζει τις επιδόσεις (κάνοντας enable το HPET). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Enjoy Πρώτο πράμα που είναι καλο να κανεις είναι να βρείς ποσο voltage χρειάζεται ο επεξεργαστής, εγώ πχ είμαι stable στα 3.840 με λιγότερο απ' όσο σου δίνει σε stock. Και να ξέρεις το Ryzen master άμα δεν είσαι σε Agesa 1.0.0.4x επηρεάζει τις επιδόσεις (κάνοντας enable το HPET). Ένα καλό έχουν που καθυστερούν οι mini-itx τελικά...εσείς μέχρι να φτιάξω το mini-itx σύστημά μου θα είστε επιστήμονες στους Ryzen...θα σας ψοφήσω στις ερωτήσεις και στα pm (με το αζημίωτο φυσικά... ) και εγώ άρχοντας θα κάνω ότι μου λέτε και θα τον στρώσω τον θηριάκο που θα τσιμπήσω... ...ούτε θα ιδρώσω καν!!! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Σα να εχεις παρα πολλα volts στο CPU ή το CPU-z διαβαζει οτι να ναι Update το bios καλου κακου Είναι στο Auto και δεν είναι σταθερό παίζει και εκεί το έπιασε το SS Πρ'ολα αυτά το bios update έγινε. Σε 5 μπαίνει κ ο δίσκος του BF 1 πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Είναι στο Auto και δεν είναι σταθερό παίζει και εκεί το έπιασε το SS Πρ'ολα αυτά το bios update έγινε. Σε 5 μπαίνει κ ο δίσκος του BF 1 πάνω. Και εμενα στο auto ειναι αλλα παιζει απο 0.4(ψηλομουφα οκ) 0,8 εως 1.22 και ειναι και με Multi στα 36. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ανέλπιστα καλός συνδυασμός,τον προτείνω ανεπιφύλακτα,μπράβο στην AMD που δείχνει να ξεπερνάει πράγματι τον κακό εαυτό της,Ότι και να έχω κάνει μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται καλύτερα ακόμα και από το Χ99όποιος θέλει ένα mid workstation (λόγω lanes το mid) προχωράει άφοβα αφού από εδώ και πέρα μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει. Αλλά θα πω και το παράπονο μου,κανείς δεν φοβάται να πει την αλήθεια κ να δώσει τα εύσημα σε αυτούς που τους ανήκουν..Όσοι αγαπάτε υπέρμετρα την AMD όμως να ξέρετε μόνο κακό μπορεί να της κάνετε ουσιαστικά σε αυτή την προσπάθεια της.Ελπίζω να έχετε πειστεί τώρα με το παράδειγμα το δικό μου ότι όταν γράφουμε κάτι διατυπώνουμε μια άποψη και δεν θέλουμε κανενός το κακό έναντι του άλλου.Αύριο θα μπει και το CC17 ώστε να δούμε και αυτή την πλευρά,το Pc ακι δεν έχει κάνει κιχ δουλεύει Super από την στιγμή 0 ακόμα και οταν ανέβασα όλα τα cores για πλάκα ουσιαστικά στα 3.5 και μόνιμα στο XMP και για να σας εξάψω την φαντασία άστητο ακόμα,, φανταστείτε τι θα επακολουθήσει. ok το AMD θα πάει από την αριστερή πλευρά,απλά είμαι ανάποδος άνθρωπος 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Λοιπον, για μια συζητηση που ειχα και με τον Spartan, οποιος θελει να ισιωσει το logo στην ψυκτρα γινεται. Δεν μπαινει αλλιως η ψυκτρα, αλλα μπορει να ξεβιδωθει το fun και να βιδωθεί σωστα μια και η βαση αυτου πανω στην ψυκτρα ειναι τετραγωνη. Το μονο challenge ειναι οι βιδες και η θεση τους πανω στην spire που θελουν ενα λεπτο κατσαβίδι αλλα με μεγαλη ταυτόχρονα κεφαλή αλλιως μπαινουν με μεγαλυτερη γωνια στη βιδα δε γινεται δουλειά. Also οι βιδες πρεπει να ειναι τρυπημενες στο αλουμινιο αν κρινω απο τη δυναμη που χρειαζετε για να γυρίσουν σε ολη τους τη διαδρομή.@moviemakerhttps://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Premiere-Pro-CC-Multi-Core-Performance-698/Δυστυχώς η adobe το εχει κανει optimize για macbooks(i7s max) το CC ακομα και στο export. Απο την αλλη χθες ειχα Handbrake 265 encoding και επαιζα witcher3 με τα ρεστα χωρις ουτε ενα "hickup". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ναι αλλα ψιλοσυγκρινεις οτι σε συμφερει λιγο. Γιατι το ιδιο single thread εχει και ο r5 1400 και πιθανον και ο r3 που θα κανει 120. Επισης, το ιδιο single thread εχει και ο 6950x που κανει 2 νεφρα. Δηλαδη νταξει, παιρνεις εναν επεξεργαστη με 16 threads, των διαιρεις δια 16 και μας λες για την αποδοση του που ειναι ιδια με επεξεργαστη του 2011. Εμένα προσωπικά δε με συμφέρει τίποτα, μακάρι να χα μετοχές σε κάποια απο τις 2 εταιρίες .Και όχι ο 1400 δεν έχει το ίδιο ST performance με τον ξεκλείδωτο ι3 που να χτυπιόμαστε (βασικά κανένας επεξεργαστής γιατί νομίζω ο i3 κλοκάρει στον θεό). Επίσης το ST performance δε βγαίνει έτσι. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν οι εφαρμογές είχαν max threads και το scaling στο SMT ήταν 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εμένα προσωπικά δε με συμφέρει τίποτα, μακάρι να χα μετοχές σε κάποια απο τις 2 εταιρίες .Και όχι ο 1400 δεν έχει το ίδιο ST performance με τον ξεκλείδωτο ι3 που να χτυπιόμαστε (βασικά κανένας επεξεργαστής γιατί νομίζω ο i3 κλοκάρει στον θεό). Επίσης το ST performance δε βγαίνει έτσι. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν οι εφαρμογές είχαν max threads και το scaling στο SMT ήταν 100%. εε??? Λες για Single thread και μιλάς για SMT? Κάτι έχεις μπερδέψει μεγάλε .... Επίσης μιλάς για Single T. και μιλάς για overclock ? Οι επεξεργαστές κρίνονται 1) Πρώτα από το σύνολο την επεξεργαστικής ισχύος τους σε σχέση με την κατανάλωση που έχουν. 2) Μετά από το IPC που είναι ανεξάρτητο από την συχνότητα. Το λέει και το αρκτικόλεξο .... 3) και από το Multi scalling που έχουν. 4) Τέλος και το βασικότερο, κρίνονται με βάση το σύνολο της επεξεργαστικής ισχύος τους σε σχέση με το ΚΟΣΤΟΣ κτήσης . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εμένα προσωπικά δε με συμφέρει τίποτα, μακάρι να χα μετοχές σε κάποια απο τις 2 εταιρίες .Και όχι ο 1400 δεν έχει το ίδιο ST performance με τον ξεκλείδωτο ι3 που να χτυπιόμαστε (βασικά κανένας επεξεργαστής γιατί νομίζω ο i3 κλοκάρει στον θεό). Επίσης το ST performance δε βγαίνει έτσι. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν οι εφαρμογές είχαν max threads και το scaling στο SMT ήταν 100%. Δεν ανεφερα πουθενα i3 αλλα r3. Ουτε ειπα οτι ετσι βγαινει το ST. Για τις χαζες συγκρισεις λεω. Μολις βγει ο R3 ξεκινα να παραπονιεσαι που ο 6950x των 1700€ εχει το ιδιο ST με τον R3 των 150€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δεν ανεφερα πουθενα i3 αλλα r3. Ουτε ειπα οτι ετσι βγαινει το ST. Για τις χαζες συγκρισεις λεω. Μολις βγει ο R3 ξεκινα να παραπονιεσαι που ο 6950x των 1700€ εχει το ιδιο ST με τον R3 των 150€. Έχεις δίκιο συγνώμη είδα το r3 για ι3. Δε διαφωνώ στα άλλα. Γιατί όμως έχετε φάει φρίκη σα forum με κάθε αναφορά στο St δε το έχω καταλάβει ακόμα. Τέσπα δε το συνεχίζω. adtakis δε καταλαβαίνω ειλικρινά που κολλάς σε αυτό που έγραψα Το single thread performance σε κάποιο bench είναι απλά ένα νούμερο. Αυτό 99.9 % εξαρτάται απο 2 πράγματα to IPC που αναφέρεις και το πόσο ψηλά είναι χρονισμένος ο επεξεργαστής (για αυτό λαμβάνουμε υπόψιν μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος με OC). Όλα τα άλλα πράγματα που αναφέρεις είναι άσχετα από το ST αλλά βασικό κριτήριο για την αγορά μιας cpu. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις