Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικά πάω all out στο πισι γιατί αποφάσισα ότι το φαΐ είναι ένα υπερτιμημένο προσόν.

phanteks p400 black/red tempered

παράγγειλα και τα red sleeved extension cables απο eshop 25pin + 6pin + 8pin

mechanical kb

2x tank

τώρα είμαι στην εύρεση μιας καλής αντλίας να σηκώνει 2 ρεζερβουάρ και 2 blocks (cpu,gpu) 

όποιος εχει άποψη για καλά αλλά οικονομικό block και pump θα ήμουνα ευγνώμων.

ήμουνα ένα βήμα πριν το hard tubing αλλά δεν είναι ευέλικτο οπότε έφαγε άκυρο.

δε θα κάνω sleeving στα υπόλοιπα καλώδια γιατί θα δοκιμάσω λύση DIY με κόκκινα θερμοσυστελομενα που έχω κιλά γιατί φτιάχνω audio καλώδια και μιας και δε θα φαίνονται πολύ έτσι και αλλιώς να γλιτώσω κάνα φράγκο.

Μήπως βλέπεις πολύ survivor και αρχίσεις μετά και εσύ να δίνεις παπούτσια για ενα καρβέλι ψωμί ? :P :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μήπως βλέπεις πολύ survivor και αρχίσεις μετά και εσύ να δίνεις παπούτσια για ενα καρβέλι ψωμί ? :P :lol: :lol:

ευτυχώς είμαι από αυτούς που δε παρακολουθεί το survivor. και άμα ξέρεις που μπορώ να κάνω τράμπα παπούτσια για κάνα block μοιράσου το.

• Like 4

τελικά πάω all out στο πισι γιατί αποφάσισα ότι το φαΐ είναι ένα υπερτιμημένο προσόν.

phanteks p400 black/red tempered

παράγγειλα και τα red sleeved extension cables απο eshop 25pin + 6pin + 8pin

mechanical kb

2x tank

τώρα είμαι στην εύρεση μιας καλής αντλίας να σηκώνει 2 ρεζερβουάρ και 2 blocks (cpu,gpu) 

όποιος εχει άποψη για καλά αλλά οικονομικό block και pump θα ήμουνα ευγνώμων.

ήμουνα ένα βήμα πριν το hard tubing αλλά δεν είναι ευέλικτο οπότε έφαγε άκυρο.

δε θα κάνω sleeving στα υπόλοιπα καλώδια γιατί θα δοκιμάσω λύση DIY με κόκκινα θερμοσυστελομενα που έχω κιλά γιατί φτιάχνω audio καλώδια και μιας και δε θα φαίνονται πολύ έτσι και αλλιώς να γλιτώσω κάνα φράγκο.

Μερακλης βλεπω,με γειες. :)

• Like 1

Ο fx ? Πήγε φαντάρος ?

Οχι ρε , αυτοι που βλεπεις ειναι το εγγονι που χαιρεταει τους παππουδες του! Ο FX (πατερας)  παει αλλου να κανει....κι αλλους ryzen! :P

• Like 6

Είδες ;!!!

Μην τα κλες τα € για την μητρική.

Το ΑΜ4 θα πάρει κ άλλες γενιές επεξεργαστών.

Στο λεω γιατί ποιο πάνω έγραψες ότι δεν θα ξαναδώσεις τόσα € για μητρική.

Κουτί - τροφοδοτικό και μητρική είναι η μεγαλύτερη επένδυση στο pc.

Τα υπόλοιπα αλλάζουν ποιο γριγορα....

Έγω έχω πάρει 1700, μνήμες Corsair Hynix 3200 cl16  και για Μητρική πήρα την ΜΣΙ Β350 mortar...

Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσω με τη μητρική των 100Ε. :-D

Τουλάχιστον οι Corsair είναι στο QVL της Mortar για 3200....

Αλλιώς έχω προπαραγκέιλει σε φοβερή τιμή TridentZ 3200 Cl14!

Έχω όλα τα κομμάτια εδώ αλλά δεν έχω χρόνο να το στήσω μια και στο PC κάνω και τη δουλειά μου...

• Like 2

Πάω να Μπουτάρω στο pc.

Βλέπω να ψάχνει τις συσκευές για ώρα.

....

Αρνείται να μπουταρει.

Τι να είναι?

Μα ο Crucial M4 που δεν φαίνεται στο σύστημα ... και που μάλλον παρέδωσε πνεύμα ....

Όλα συνηγορούν για RYZEN και M2 NVME ....

• Like 2

Χοχοχο !

Είμαστε κοινότητα που τα σπάει χωρίς αντιπαλότητες γι'αυτο και η εξέλιξη μας καλπάζει,.. και δεν υπερβάλω.

Ετοιμαστείτε Τομάρια ! :P

post-227308-0-20047600-1492881975_thumb.png

• Like 12

δουλεύουν amd cpu σε mac osx (hackintosh) ??????!!!!!!!!!!!!! 

Moviemaker εξηγησου τωρα! Ειναι πραγματικο η΄ γυρισαμε 22 ημερες πισω? :-D

Είναι η πρώτη πετυχημένη απόπειρα εγκατάστασης osX σε Ryzen.

Ξέρουμε ? ήδη ότι αφού η Apple δεν παράγει υπολογιστές με AMD επεξεργαστές πάντα χρειάζονταν patching kernel για να συμβεί αυτό.

Αφού όμως ξεκίνησε θα φτάσει και σε ένα σημείο,πάντα όταν υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά,τι θέλω να πω,

ανέκαθεν όταν στήνονται πολλά μηχανήματα σε μια πλατφόρμα η κοινότητα ανταποκρίνεται και εξελίσσει.

..και εμείς με το 2011-3 μόνοι μας κ αναμεταξύ μας το εξελίξαμε αλλα εμείς είχαμε το αβανταζ οτι είχαμε να πατσαρουμε μόνο το chipset και τις συσκευές αλλά όχι kernel.

Αυτή είναι λοιπόν η πρώτη πετυχημένη εγκατάσταση σε Ryzen και μόνο σε EL Capitan 10.11.6

σε Asus B350 μητρικη και R-1700. και ναι είναι αληθινή,αλλά είναι μια προς το παρόν.

Εννοείται οτι θα κάνω την απόπειρα και εγώ αν και θα τα βρω λιγο μπαστούνια γιατι εχω άλλη μητρική,

αλλα κάποια στιγμη κ πάντα με την βοηθεια της κοινότητας θα τα καταφέρω αφου έγινε η αρχή.

• Like 8

Κοιτα οι Ryzen που τελικα θα σπασουν περισσοτερα κατεστημενα απο τα αναμενομενα..... :-)

Κατεστημενο το osX ?

Όχι μην το αναφέρεις αυτό γιατί όπως προσπαθούν να σε πείσουν μερικοί ότι οι ryzen δεν κάνουν για παιχνίδια έτσι θα αρχίσουν να σου λένε κ για το osX !!!!!

Πρώτα το gaming και η ΝΑΣΣΑ ας πάει περίπατο δεν μας ενδιαφέρει αν ευνοιθει από νέες τεχνολογίες.

Κατεστημενο το osX ?

Όχι μην το αναφέρεις αυτό γιατί όπως προσπαθούν να σε πείσουν μερικοί ότι οι ryzen δεν κάνουν για παιχνίδια έτσι θα αρχίσουν να σου λένε κ για το osX !!!!!

Πρώτα το gaming και η ΝΑΣΣΑ ας πάει περίπατο δεν μας ενδιαφέρει αν ευνοιθει από νέες τεχνολογίες.

Κατεστημένο είναι οι INTEL πλατφόρμες στο OSX , αυτό θέλει να πει.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...