Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 γιατί δεν του ρίχνετε prime95 για stability testing? Το blend δεν με απογοήτευσε ποτέ.. Τα δοκιμάζω όλα. Ότι benchmark μπορώ, Stability Tests με ανάλογα προγράμματα και στο τέλος ρίχνω και μερικά Blender. Μετά παίζω παιχνίδια, οπότε καταλαβαίνω ότι είμαι σταθερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το δικό μου λες ε? Όχι ρε συ, σφαιρικά μιλάω. Τα δοκιμάζω όλα. Ότι benchmark μπορώ, Stability Tests με ανάλογα προγράμματα και στο τέλος ρίχνω και μερικά Blender. Μετά παίζω παιχνίδια, οπότε καταλαβαίνω ότι είμαι σταθερός. Πες μας λίγα λόγια για την "μαμά" ψήκτρα! Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι αρκετά καλή, και αυτή και η πάστα που έχει από κάτω. Καμία σχέση με τις πρωιγουμενες γενιές cpu cooler... ( fx, phenom, athlon ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Τι να σου πω εγώ; Δεν έχω Ryzen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Τι να σου πω εγώ; Δεν έχω Ryzen. Ωχ!!! Άλλο κατάλαβα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Χωρις να εχω σκοπό να υπερασπιστώ την AMD για την κατανάλωση, μιας και τα Graphs μου φαίνονται ΟΚ, θελω να σου πω πως @ stock ειναι turkey shot η κατανάλωση λογο unstable BIOSes. Γράφουν στο forum για την C6H πχ, πως με default ρυθμίσεις ο 1700Χ παίρνει μέχρι και 1.45 vcore απο μόνος του χωρις λογο με το προηγούμενο Bios. Ο δικος μου με multiplier OC απο τα 3 στα 3.6 και χωρίς καρφωμένα Vcores το senseMI του δινει 1.177 δροσερά που κατα πασα πιθανότητα μπορούν να κατέβουν κι αλλο με manual OC. http://valid.x86.fr/lu95nd Και σύμφωνα με AIDA CPU+FPU+Cache stress test ειμαι στα 98watt soc+core *PS: senseMI ειναι η διαχείριση ενέργειας του επεξεργαστή Άργησα να το δω , δεν αντιλέγω αλλα αυτό που λες ειναι ενα καινούριο δικο σου δεδομένο που δεν αμφισβητώ σε καμια περίπτωση και πολυ περισσότερο αφου δεν εχω ακόμα δικη μου εμπειρία,καταλαβαίνεις ομως οτι η θα πάρω συνολικά το review ως δεδομένο,η θα το απορρίψω συνολικά,αλλιώς δεν είμαι δίκαιος,και κανονικά και ολοι οι άλλοι πρέπει να κανουν το ιδιο εκτος αν εχουν και αυτοι άλλο δικο τους δεδομένο οπως εσυ που φυσικά είναι ισχυρότερο απ'οτι διαβάζουμε απο "ξένους" .. αν δεν έχουμε όμως δεν μπορούμε κατά το δοκούν να επιλέγουμε η να απορρίπτουμε επι μέρους μετρήσεις αυτο πρέπει να γινει συνολικά.. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Η συχνοτητα μνημης δεν βελτιωνει τις επιδοσεις των Παιχνιδιων ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ οσο και να χτυπιουνται μερικοι Τελεια και εντελως λαθος. Και δεν μιλαω μονο για τους Ryzen που προφανως βλεπουν τρελα gains και στο gaming απο μνημες, ΟΛΟΙ οι επεξεργαστες σε CPU BOUND καταστασεις εχουν gains απο γρηγορες μνημες. Τωρα προφανως, αμα το bottleneck ειναι η καρτα γραφικων οι μνημες δεν κανουν κατι. Σε αυτη την περιπτωση ουτε ο επεξεργαστης κανει κατι. Αυτο δεν σημαινει οτι ο επεξεργαστης δεν βελτιωνεις τις επιδοσεις σε παιχνιδια ομως. Οποτε, μεταξεστεος για αλλη μια φορα, απο Δευτερα με τον κηδεμονα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 NEO πακετο για οσουν ψαχνοντε !!! AMD Chipset Drivers Download v17.10 http://www.guru3d.com/files_details/amd_chipset_drivers_download.html This driver supports the X370, B350, A320 and A300 chipsets. Supports Windows 10/8.1/7 (32 & 64-bit). AMD Chipset Drivers AMD Ryzen Balanced Power Plan This package includes: AMD Chipset Drivers AMD AHCI Driver AMD USB 3.0 Driver AMD SB7xx RAID Drivers AMD SB8xx RAID Drivers AMD SB9xx RAID Drivers AMD A-Series APU Chipset RAID Drivers AMD E-Series APU Chipset RAID Drivers AMD Ryzen Series drivers 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Aν οι συχνοτητες μνημων ειχαν αποτελεσμα στις επιδοσεις θα προτεινωνταν απο τους προγραμματιστες Μονο η ΠΟΣΟΤΗΤΑ μετραει Ελπιζω να μην μας πειτε σε λιγο οτι τα 16 ειναι καλυτερα απο τα 24 η τα 32 Ρε για ονομα του θεου, γιατι γραφεις για πραματα που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα? Καταρχας, στο video το οποιο σχολιασες δεν σου δειχνει αυξηση απτα 40 στα 70 λογω ram. Σου δειχνει μια αυξηση 5-10%, το υπολοιπο ηταν λογω του OC. Κατα δευτερον, στο video που εσυ ανεβασες εισαι σε GPU bound κατασταση, οποτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οι ram δεν αυξανουν τις επιδοσεις. Σταματα να γραφεις και πιασε κανα βιβλιο να διαβασεις. Εχει καταντησει γελοιο και κουραστικο ολο αυτο με την παρτυ σου. Ryzen 5 1400 + RX 480 4GB Gaming - Battlefield 1 Conquest - 1080p Ultra Settings https://www.youtube.com/watch?v=0q0yUFKtFps&t=0s 8 ryzen θρεντ @ 3,8Ghz με ram 2933. Με drops και κάτω από τα 60 καρέ(60 χοντρικά αν προσθέσεις τις απώλειες από το Relive σύμφωνα με τον κάτοχο). Με μια μεσαία κάρτα τύπου 480 να μένει αναξιοποίητη(και κάτω από 90% gpu usage). Κάρτα της AMD με τους καλούς drivers, όχι προβληματικούς nvidia. Για να δούμε. Θα υπάρξουν άλλες δοκιμές από τους κατόχους να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει; Μιλάμε για ένα από τα δημοφιλέστερα games και οι δοκιμές της προκοπής σε μάλτι, με ένα καταραμένο fps counter και non gpu bound στήσιμο σπανίζουν πιο πολύ και από το χρυσό. Εν αντιθέσει με cinebench. Οτι τωρα στο video που ποσταρες η 480 μενει αναξιοποιητη? Που ειναι καρφωμενη το 85% του video στο 95%? Καλα νταξει, ρε δεν την παλευεται, στο γιατρο αμεσα. Και που σαι, βαλε και ενα video με καναν i5 7400 + 480 να δουμε πως τα παει στα ιδια σημεια. Ετσι, να γελασουμε λιγο. Γιατι εγω κατι video που ειδα βλεπω το usage της 480 να πεφτει στο 50% στο multi. Haters gonna hate, αλλα οχι τοσο ξεδιαντροπα ρε φιλε. Θα συμφωνούσα γενικά με όσα λέει το spoiler, αν αυτό που έβλεπα από τον R5 1400 δεν το σύγκρινα με αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=O8XcQEZRXLo A, πεστο ετσι. Συγκρινεις τον 1400 με τον 6700k overclocked. Νταξει....εγινε. Αντε τα λεμε. Θα συμφωνουσα με το video σου αν ο Ryzen 1400 ηταν πιο αδυναμος απο τον jaguar των κονσολων. Το Battlefield 1 ναι μεν στο Multiplayer ζοριζει περισσοτερο τον επεξεργαστη σε σχεση με το Single player αλλα και παλι δεν γινεται εν ετη 2017 επεξεργαστης των 200ευρω(με Ελληνικα δεδομενα)να αποδιδει ετσι. Ισα ισα που πιο παλια τα battlefield παιχνιδια(το προηγουμενο 4 πχ)απεδιδαν πολυ καλυτερα σε Amd επεξεργαστες στο Multiplayer. Και δεν νομιζω σε καμια περιπτωση ο r5 1400 να ειναι κατωτερος των 8πυρηνων fx. Kαι νατες παλι οι οτι ναναι συγκρισεις. Στις κονσολες στο multi το 30fps και sub 30 fps ειναι ο κανονας, και μαλιστα με dynamic resolution. Στα PC με τον επεξεργαστη των 200€ που λες το κανουμε θεμα αν πεσει στα 55. Σταματηστε πια την καραμελα με τις κονσολες ρε παιδες, και αυτη αηδια καταντησε. Μιλαμε οτι εχουν κατω απτη μιση αποδοση. Εδω και ο 5ετιας fx καλυτερα το παει το multi bf1. Φτανει, σταματηστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 3600MHz CL16 ram με BCLK oc 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 20.7k firestrike: http://www.3dmark.com/3dm/19437304 ^ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Επρεπε να τις αλλαζα με τις δικες σου δουλευουν κανονικα τελικα... Τι ταση εβαλες στις μνημες; Κανενα παιχνιδι ετρεξες να δεις διαφορες με 3600; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Επρεπε να τις αλλαζα με τις δικες σου δουλευουν κανονικα τελικα... Τι ταση εβαλες στις μνημες; Κανενα παιχνιδι ετρεξες να δεις διαφορες με 3600; 1.4 mem + boot Και με 1.35 κάνουν boot και δουλεύουν κανονικά αλλα μου πετάει cold boot μερικές φορες, με 1.4 όλα δουλεύουν μια χαρά. Games ακόμα δεν δοκίμασα μιας και μόλις έβαλα τα settings. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σρυ αν υπαρχει ηδη το βιντεο..Γι αυτους π φαγονονται με τα Ηz των μνημων κ τα fps ... https://www.youtube.com/watch?v=U4k_ErEg-FU&t=529s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Τελεια και εντελως λαθος. Και δεν μιλαω μονο για τους Ryzen που προφανως βλεπουν τρελα gains και στο gaming απο μνημες, ΟΛΟΙ οι επεξεργαστες σε CPU BOUND καταστασεις εχουν gains απο γρηγορες μνημες. Τωρα προφανως, αμα το bottleneck ειναι η καρτα γραφικων οι μνημες δεν κανουν κατι. Σε αυτη την περιπτωση ουτε ο επεξεργαστης κανει κατι. Αυτο δεν σημαινει οτι ο επεξεργαστης δεν βελτιωνεις τις επιδοσεις σε παιχνιδια ομως. Οποτε, μεταξεστεος για αλλη μια φορα, απο Δευτερα με τον κηδεμονα σου. Αν δεν παρεις καλη καρτα ΞΕΧΝΑΣ το ΠΟΙΟΤΙΚΟ Gaming , οποτε τραβα κονσολα που θα σου ερθει φτηνοτερα και με καλυτερο ΟΠΤΙΚΟ αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 re-run με καθαρό install gpu drivers + τον Ryzen στα 3.9: http://www.3dmark.com/3dm/19439020 Τον ανέβασα στα 3.9 για benchmarks και έσπασε τα 21 χιλιάρικα το fs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις