Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ανέβασα αρχικά αυτό που είχα πει, στα 3 λεπτά, 7700k @5GHz ρίχνει CPU μπουκάλι σε 2 1080 ti: https://www.youtube.com/watch?v=PhzXHbLHyHo Στην ίδια περιοχή, ρίχνω την ανάλυση σε 1080p για να μην είμαι GPU bound (μιας και δεν έχω 2 1080 ti), όλα maxed out με SMAA 2Tx: https://youtu.be/eyPZp6SuNmo ^ R7 1700 στα 3.8GHz με overclocked 1080 ti. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αμα ειχα sli 1080ti δεν θα ειχα επεξεργαστη των 350ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μην δινεις σημασια στον Τακη,μας το παιζει ''large'' και στο τελος θα μεινει με τα ιδια και θα μας πει ''του χρονου θα αναβαθμισω.'' Καλά μην δίνεις και όρκο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναδώσω υπερβολικά χρήματα για μητρική. Για όλα τα άλλα .... Το σύστημα που έχω τώρα με μερικά "δευτέρα κομμάτια" σε κουτί τροφοδοτικό κ.λ.π. μπορώ να το δώσω και με μία προσθήκη 150€ να έχω ryzen σύστημα με 1700-1700x . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Boot στα 3.9 με 1.3 vcore και έβαλα soc/vcore LLC στο auto καλού κακού. Παίζει να έχω golden sample αλλα δεν θα ξέρω αν δεν του βάλω καλύτερη ψύξη, που δεν θα γίνει για κανένα μηνα ακόμα μάλλον. Χτυπάει 60-65 σε load με το Spire, τίποτα πολύ άσχημο: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 https://youtu.be/frNjT5R5XI4 Ρίξε μια ματιά Nirides,κάτι παραπάνω θα ξέρουν φαντάζομαι Δηλαδη με ενα oc στις ddr3 τα 40 φραμες εγιναν 70 Σαν λεμε απο την 970 περασε στην 1070 Και μετα ηρθαν οι μελισσες Ανεβαζω και εγω ενα Video κολλαω δυο τρεις πασιαρικους τιτλους - μερικα γραφηματακια και περναω μηνυμα Πηξαμε στα fake Videakia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δηλαδη με ενα oc στις ddr3 τα 40 φραμες εγιναν 70 Σαν λεμε απο την 970 περασε στην 1070 Και μετα ηρθαν οι μελισσες Ανεβαζω και εγω ενα Video κολλαω δυο τρεις πασιαρικους τιτλους - μερικα γραφηματακια και περναω μηνυμα Πηξαμε στα fake Videakia Δυνατό evidence για να υποστηρίξεις αυτά που λες πάντως, τσακάλι είσαι Ελπίζω να είναι intentional trolling αυτό που κανεις και απλά δεν φαίνεται εύκολα λόγο text. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δυνατό evidence για να υποστηρίξεις αυτά που λες πάντως, τσακάλι είσαι Ελπίζω να είναι intentional trolling αυτό που κανεις και απλά δεν φαίνεται εύκολα λόγο text. https://www.youtube.com/watch?v=cLg1YwH0QOA Aν οι συχνοτητες μνημων ειχαν αποτελεσμα στις επιδοσεις θα προτεινωνταν απο τους προγραμματιστες Μονο η ΠΟΣΟΤΗΤΑ μετραει Ελπιζω να μην μας πειτε σε λιγο οτι τα 16 ειναι καλυτερα απο τα 24 η τα 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δυνατό evidence για να υποστηρίξεις αυτά που λες πάντως, τσακάλι είσαι Ελπίζω να είναι intentional trolling αυτό που κανεις και απλά δεν φαίνεται εύκολα λόγο text. Έτσι το κόβω κ εγώ,αλλιώς κάτι δεν πάει καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ... Το quad channel σου λέει τίποτα ή μπα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλά μην δίνεις και όρκο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναδώσω υπερβολικά χρήματα για μητρική. Για όλα τα άλλα .... Το σύστημα που έχω τώρα με μερικά "δευτέρα κομμάτια" σε κουτί τροφοδοτικό κ.λ.π. μπορώ να το δώσω και με μία προσθήκη 150€ να έχω ryzen σύστημα με 1700-1700x . Συμφωνω με το να μην αγορασεις πολυ ακριβη μητρικη.Και εμενα μου κοστισε στα ορια που εθετα ,135 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Άκυρο για το golden sample, μάλλον χρειάζομαι περίπου 1.32/1.33 για 3.9 οποτε το κατέβασα στα 3.85 προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το quad channel σου λέει τίποτα ή μπα? Εσυ το πηγες πολυ μακρια και σε συστηματα που απευθυνωνται σε πολυ υψηλο budget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εσυ το πηγες πολυ μακρια και σε συστηματα που απευθυνωνται σε πολυ υψηλο budget A καλά, έχεις πρόβλημα. Εσύ πόσταρες βίντεο σε σύστημα που έχει quad channel. Κανε λίγο μια ερευνα (google) για το τι κάνει το quad channel και τι αυξάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αντε ας βγω και εγω λιγο εκτος. Τα παιχνιδια στους Intel ΔΕΝ επηρεαζονται απο τη συχνοτητα μνημης. Οι Ryzen ομως ΔΕΙΧΝΟΥΝ βελτιωση στα παιχνιδια με μεγαλητερη συχνοτητα μνημης. Τοσο απλα. Χρειαζεται περισσοτερο αναλυση; Καλοριζικα και καλοδουλευτα τα καινουργια σας συστηματα παιδια. Το δικο μου ακομα να ερθει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Έσπασα 10 χιλιάρικα Time Spy με Ryzen http://www.3dmark.com/3dm/19410646 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις