Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

150 fps, 15% cpu usage :-D

Balanced έχεις της AMD ή των Windows?

Δεν είναι δικά μου. 

Το 15% δεν λέει κάτι μιας και είναι ο μέσος όρος όλων των threads.

Πχ αν έχεις 100,0,80,0,60,0,40,0,0,0,0,0,0,0,0,0 , τελικά βγάζεις πολύ μικρό μέσο CPU usage που όμως σε παραπλανά , μιας και ο ένας πυρήνας που έχει ας πούμε τους υπολογισμούς των physics σε αυτό το sim θα καθυστερεί όλο το παιχνίδι .

Θα προτιμούσα να είχα 20% σε όλα τα cores ακόμα και ο μέσος όρος ήταν μεγαλύτερος. 

Άρα αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε αέρα σε όλους τους πυρήνες.

Το επισημαίνω για τα παιδιά που έχουν ryzen να το έχουν στο νου τους γιατί μπορεί να δουν διαφορετική συμπεριφορά ανάλογα τον τίτλο. 

• Like 2
Δημοσ.

Βρήκα αυτο εδώ το σιτε ...δεν ξερω εαν κανένα παιδί το εχει ανεβάσει ή εαν ειναι αξιο εμπιστοσύνη αλλα φαινεται να έχει πολλές μητρικές και AM4 ! 

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος τοπικ όμως :P

Το ξέρω suspect αλλά σκέψου ότι έχω ποστάρει σε άλλα forums του site και μσ έχουν γράψει κανονικά. Οπότε και εγω κάπου έπρεπε να ζητήσω βοήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω suspect αλλά σκέψου ότι έχω ποστάρει σε άλλα forums του site και μσ έχουν γράψει κανονικά. Οπότε και εγω κάπου έπρεπε να ζητήσω βοήθεια.

Καλά έκανες αγορίνα 

Δημοσ.

Εμεις οι AMD funs ημαστε γαμω τα παιδια οποτε παρε ενα guide για Sky/Kabylake overclocking

http://www.tweaktown.com/guides/7481/tweaktowns-ultimate-intel-skylake-overclocking-guide/index.html

Εχει διαβασμα η κατασταση να ξερεις!

Εαν δε θες να κανεις OC και απλα θες να αλλαξεις τα boot Priorities για να κανεις install τα windows μην ασχοληθεις καν με το Bios, δες αν θα δει το CD για boot και αν οχι, δες στο manual σου ποιο κουμπι πρεπει να πατησεις οταν ξεκινα ο υπολογιστης για να δεις τις επιλογες Boot.

Lied να σαι καλα και Ευχαριστώ πολύ!!! Ερωτήσεις που σχετικά θα ξέρετε να κάνω ή οχι ??

Δημοσ.

μονο το 4pin ειχε...

παιδια εχω ενα θεμα

δε μπορω με τιποτα να ρυθμισω τις μνημες σε οτιδηποτε παραπανω απο 2133

προφανως εχω το τελευταιο bios και στο QVL τις μνημες τις εχει να τρεχουν τεσταρισμενες στα 2666.

ειναι οι F4-3000c15d-32gvr

manual πας να τις βάλεις ?

Δημοσ.

μονο το 4pin ειχε...

παιδια εχω ενα θεμα

δε μπορω με τιποτα να ρυθμισω τις μνημες σε οτιδηποτε παραπανω απο 2133

προφανως εχω το τελευταιο bios και στο QVL τις μνημες τις εχει να τρεχουν τεσταρισμενες στα 2666.

ειναι οι F4-3000c15d-32gvr

Ωχ, τις ιδιες μνημες ειπα να βαλω στο build ενος φιλου που θα του ερθει την αλλη βδομαδα,με μητρικη gigabyte b350 gaming 3! Για πες εβγαλες καποια ακρη? 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Αυτη την στιγμη ειμαι με εναν 4690κ @4.6ghz 1.27v.

Σκεφτομαι μεταβαση σε Ryzen(Bug στον εγκεφαλο) και εχω καποιες αποριες..

Καταρχην αν προχωρησω σε αναβαθμιση με ενδιαφερει ο ryzen 7 1700.

Για ΜΒ με σκεφτομαι μια απο της 3 Αsrock Χ370 killer sli ,Asrock fatality gaming k4 και Gigabyte ΑΧ370 gaming 5 με την σειρα που τις εχω βαλει. 

Tο θεμα ειναι οι μνημες επειδη διαβαζω και βλεπω πολλα και διαφορα.

Γνωριζουμε αν καποιο kit G.skill Trident Z rgb η κανονικο εχει Β-die που ειναι και οι flare-x που ουσιαστικα προτεινονται για την πλατφορμα σε τιμη μεχρι 180 ευρω??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...